27719
  • Evoluti0N
    Nálam van autosave, van tab és ugyanúgy néz ki, mint eddig. :D
  • GPx8
    "Director" módban nincs fps nézet? Nem értem, hogy miért.
  • Baker1
    Nekem is tetszett a Mafia - The City of Lost Heaven, nagy klasszikus! ;D De a GTA 5 tényleg mindent überel! Le a kalappal a fejlesztők előtt!
  • jocking
    Kell egy menekülő autó is, amit valahol egy sikátorban kell hagyni. A bal felső sarokban írja, mikor vagy jó helyen (nincs-e túl közel a misszió helyéhez, az olajkutas bázishoz, vagy az fib épülethez). Ha jó helyen van a kocsi, akkor megjelenik egy opció a hívásnál, hogy lejelented az autó helyét.
  • mate23
    megtettem de mindig eszt írja ki busy
  • hellboy4591
    Nekem is szintúgy tökéletes, egyedül a vsync-el van valami gubanc. Bekapcsolom aztán ugyanolyan a kép mintha ki lenne kapcsolva, csak az fps a felére csökken. De gondolom ez inkább driver probléma.
  • HeadHunter86
    Nem.
    Másik fórumon meg azt írják mosottabbak lettek a textúrák, meg hogy nem ment autosave, meg hogy nem lehet tab-al már jelölőt elhelyezni a térképen.
    Ti szívtok GTA-zás közben vagy mi? :D Mert nekem patch után is ugyanolyan faszán megy mint előtte.
  • Evoluti0N
    Nekem ugyanolyannak tűnik.
  • Joci891
    Fel kell hínod Michaelt
  • mate23
    valaki tudna segíteni hogy abban a feladatban az sikerült össze gyűjteni a dolgokat de utána mit semmi
    amit össze kellet gyűjteni az maszk, ruha, egy kocsivontató és egy szemeteskocsi
  • Galex1
    Hello. Más is észrevette hogy a tegnapi update óta ilyen fakóak a színek?
  • drago14
    15-ös szinttől vannak a Daily Objectivek.
  • Evoluti0N
    Ez a napi quest csak bizonyos szint felett van? Nálam nem láttam még ilyent. 5-ös vagyok.
  • Gibor
    Online a stunt jump másképp működne? napi küldim hogy csináljak meg egy stunt-ot, de youtube-ról már vagy 15-t megnéztem de egyet sem ad be...(mintha nem is lenne, se kamera, se lassítás stb..) van esetleg valami trükkje?
  • Rita79
    A Mafia 1 nekem is nagy kedvenc volt, de ez a játék olyan szinten nagyon durván jó, hogy sztem 1 évig nem akarok hallani hasonló gamekről. :D
  • bruna #16147
    Hát sajnos nem a Vram miatt esik le időnként az FPS , kipróbáltam a játékot úgy hogy a 2gb-s Vramból 1335-ör használt a játék... és így is tök szépen fut majd kb 10 másodpercre lecsökken az FPS minimálisra... :/ Attól félek hogy valami hardveres hiba :/
  • Evoluti0N
    Uuuuuuuuu. Most, hogy mondjátok, újra kéne majd valamikor tolni a Mafia 1-et. Úgy látom se GOG-on, se Steamen nincs fent. :S Nem akarom lewarezolni...
  • Evoluti0N
    Folyik a könnyem a nevetéstől. :D
  • nyirog
    Idén amúgy még a WItcher 3-tól számítok ilyen aprólékos kidolgozottságra szintén minden téren mint ami itt van a GTA 5-ben csak középkori fantasy köntösben
  • nyirog
    hát az a mafia egy örök játék, a sztorija is ahogy tálalva van mesteri, az atmoszféra és a vidéki táj remekűl kidolgozott, grafikája meg (főleg az arcok) mai szemmel is azért elmennének még, akkoriban fel se fogtam h mennyire részletes játékot látok :D. Amúgy kedvenc küldetésem mikor viharban kellett éjjel vidékre szeszt csempészni, a hangok, az effektek, az éjjeli táj mind-mind nagyon gondosan kidolgozott. Itt a GTA 5-ben kb orgazmusom lesz az éjjeli tájtól, csináltam is a játékban a telóval pár tájképet de sajnos RSGC-re elég szar minőségben tölti fel :\ azt hittem HD-ban lehet majd visszanézni. Amikor eső után a város fénye a pocsojákban tükröződnek az is azért nem semmi, meg mikor a dzsunzsásban éjjel az autóval gázolok és ahogy a növények levelei árnyékot vetnek az is elég hűha. Azt már nem is boncolgatom, hogy az mennyire jó mikor távolból látni a város fényét és a benne mozgó járművek fényeit. Igazán hangulatos és aprólékos :)
  • mate23
    valaki tudna segíteni hogy abban a feladatban az sikerült össze gyűjteni a dolgokat de utána mit semmi
    amit össze kellet gyűjteni az maszk, ruha, egy kocsivontató és egy szemeteskocsi
  • Palinko
    a mafia 1 et még nem régen is újrajátszottam :D az akkor idő legjobb játéka volt.

a GTA4 nekem sem a kedvencem, olyan semmilyen a város és repülő sincs, pedig még a 3 ban is volt, igaz kocsi fizikája volt szinte és alig lehetett vele repülni csak ilyen trükkökkel nagyot ugrani :D
  • Voltan
    Igen, le a kalappal a Rockstar előtt (nem hittem volna, hogy ezt így le fogom írni :D), elképesztően sikerült a játék. El sem tudom képzelni milyen gigászi munka volt ezt így megcsinálni. És örülök, hogy anno 360-on abbahagytam, várva a pc verzióra, így most a lehető legjobb verzióban tolhatom végig
  • nyirog
    Ahogy elnézem ez a mostani áll közelebb a valósághoz LA -t és környékét illetően, SA-ban összezsúfolták a California és Nevada főbb tájait és a városokat, gondolom h a motor és a legtöbb gép is meg tudjon birkózni vele. GTA 3 tényleg jó volt akkor, bár a szabadon való járkálgatáson kívül maga a játék nem kötött le - 2002-ben a Mafia 1 szerintem sokkal érdekesebb várossal és tájakkal büszkélkedhetett mint a GTA 3. Nekem mondjuk a GTA 4 se jött be, valahogy semmi késztetést nem éreztem arra, hogy barangoljak a városban, dög unalmas volt, ezért én már magamban elhatároztam hogy Liberty City számomra halott téma :D
  • Palinko
    ez a Minecraft Andreas :D
  • LasDen #16137
    San Andreas esőben a legszebb...
  • Palinko
    vc ben a tengerparti bulinegyed volt a legbaróbb, mostani tengerpart már inkább LA nem ugyanaz, a SA ban, meg hogy a gettóból kimotroztál egy chopperen a vidékre, itt meg más vidék van inkább olyan Nevadás. de jó mind a 3 igazából a GTA3 jellegtelen városához képest, na de az volt az első 3D GTA az is jó volt úgy akkor.
  • mate23

már két kocsit is eldugtam észak keleten és foglalt mike mindig
  • nyirog
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de amúgy nem lehet kikapcsolni h mások ne halják? Ha már néha egy kis magányra vágyok
  • nyirog
    Én most speciel a helyszínre gondoltam, nem magára a játékra. SA és VC is a legjobbak voltak, csak más-másban, VC-ben nekem a hangulat/atmoszféra volt az ami akkor is szemmel hűha, mai szemmel pedig smin megállja a helyét más sandbox jétékokkal szemben. SA-ban pedig a térkép nagysága és kidolgozottság (szintén akkori szemmel), illetve az a rengeteg lehetőség ami a játékban volt, volt hangulata is ami jó volt és érdekes de számomra a VC-é jobb volt picivel (hangsúlyozom: picivel).
  • Saka23
    Sziasztok.
    Most kezdtem el online játszani,de nem látok senkit a pályákon,csak magam.3mas szintű vagyok jelenleg,csatlakoztam két csapathoz is,de semmi.Hogy tudok a többiekkel együtt játszani ? :)
  • Fpocok
    When you hop into GTA Online and head to the strip club, everyone else in the session can hear you. This video is the last few minutes of what was about 15 solid minutes of grunting and groaning.

• HeadHunter86
    Adom :)
    Meg se tudom mondani mikor volt játék utoljára ami így lekötött. Megjelenés óta nyüstölöm. Már egy napot beleraktam.
    Eddigre már réges rég megunok egy single játékot. De ezt..... alig várom hazaérjek és nyomhassam :D
    Multiba pedig még csak épphogy belekóstoltam.
  • Palinko
    mi van a vice cityben amit mindenki annyira szeret? nekem a san andreas jobb volt
  • nyirog
    ahogy játszok, folyton folyvást az jut eszembe, h de jó lenne a vice city-t is ezzel a grafikus motorral látni, jelen koriban, és szintén ennyire valóság közelien és részletesen, a környező mocsárvidékkel együtt, remélem 6. rész majd ott fog játszódni, nagyon tudnám az is szeretni. Kurva igényes lett ez az ötödik rész egy hét nyüstölés után is imádom :D :)
  • Rita79
    Már ne hari, de engem azért érdekelne pár a hardver és a GTA V viszonyát érintő kérdés, amíg az építő jellegű. A flémet, meg a f*sz méregetést tényleg törölni kell, de a hasznos tapasztalatokat azért mégsem kéne, elvégre csak egy PC-s játékról van szó. ;)
  • mate23
    már két kocsit is eldugtam észak keleten és foglalt mike mindig
  • Carlos
    Újabb sikeres fogás:
  • ldavid
    olyan helyre ahol nem látják. és jobb ha valahol a város észak keleti részében rakod le, ott közelebb lesz később.
  • mate23
    de hova álljak a kocsival hogy sikeres legyen küldetés