27719
  • Carlos
    Ja igen, Michael-el lehet csak megcsinálni. :)
  • Evoluti0N
    Online-ban be szoktam kapcsolni a passzív módot és akkor nem tudnak megölni. Mondjuk bolt kirablását úgy nem lehet csinálni, de amikor közelében vagyok, akkor kikapcsolom, megcsinálom a rablást, majd a zsaruk lerázása után vissza be.
  • Palinko
    meg még mindig jobb, hogy ilyen nyilvánvaló csalások vannak, mintha egy tized másodperccel gyorsabbak lennének a lehető legjobb időtől, te meg szenvednél lefaragni :D
  • dartonite
    Miert, az kinek fun hogy online-ban kilepek a korhazbol es azonnal fejbelonek spawnkillerek?
    Debilek akik mar a wowba is csak gankelni jartak.Legyenek boldogok tole, nekem nem gond az a plusz 3 masodperc amig felebredek, penz meg ugyis csak a szamlan van.
  • Evoluti0N
    Hehe. Jelenleg csak Trevorral tudok menni és úgy tűnik, hogy vele nem lehet csinálni. Amikor rámentem az oldalra, akkor azt írta, hogy blokkolva van a IP-m és a lelkem megmenthetetlen. :D
  • Carlos
    újoncoknak és pénzszűkében lévőknek egy küldisorozat!
    Mobilböngészőbe: epsilonprogram.com
    Töltsd ki a tesztet és indul majd a küldisorozat.
    Spoiler nélkül: a kocsiban az uccsó küldiben 2.1 misi van.

p.s.: A küldik között 24 órát kell várni (ingame)

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.23. 10:08:02
  • LasDen #16196
    amióta létezik multiplayer, azóta vannak csalók. Voltak is, lesznek is. Ezzel nem lehet mit tenni. Mindig megtalálják a módját majd a csalásnak. Övék a dicsőség, és talán ez elég nekik. Vagy az, hogy trollkodhatnak mindenkit....
  • Evoluti0N
    Szánalmas, hogy a legtöbb szinglis aktivitásban a pontok/idő alapján egyértelmű, hogy olyanok szerepelnek az első helyen, akik valamifajta csalással lettek azok. Most így mi ebben a dicsőség?
  • Árnyvadász
    Kipróbáltam pár dolgot. Küldetések közt bóklászni és nézelődni szoktam, időnként elmegyek körbenézek a helyszíneken amiket érdekesnek találok és közben próbálgatok ezt azt. Így összejött pár érdekesebb szituáció, amiket leírnék.

A sivatagos részen autóztam, majd figyelmes lettem egy nagy kiterjedésű létesítményre. Este volt már, de tisztán kivettem, hogy ez egy börtön komplexum. Elkezdtem körbeautózni a kerítés mellett, majd egyszer csak a térképen megjelent egy kék pont. Gondoltam megnézem mi vagy ki az, odamentem és egy szökött rab volt az, aki először leszólított, majd rögtön utána elővette a fegyverét és arra kért, hogy adjam át neki a nálam lévő pénzt. Mivel Trevor karakterével voltam elkapott a düh, a mexikói ürge pedig elkezdett tüzelni. Nem akartam kiszállni a kocsiból, pedig alaposan fel voltam fegyverkezve, inkább tolattam, majd csőgázzal elütöttem.

Szintén a sivatagban történt, hogy felmentem egy magaslatra messze az úttól, ahol viszonylag gyér közlekedési forgalom volt. Elővettem a mesterlövészpuskát és viccből kilőttem az úton haladó autók fényszóróit, vagy a gumiját. Vicces volt látni a reakciókat. Az előbbi esetben azonnal gyorsítani kezdtek a jármű vezetői, míg utóbbinál alig tudták úton tartani a járgányukat. Ha pedig a sofőrt lőttem ki, akkor az fejjel előre a kormányra dőlt és lenyomta a súlyával a dudát, a kocsi meg szépen haladt tovább a halott vezetővel együtt.

Néha kedvem támadt pusztítani. Természetesen ismét Trevor volt a főszerepben. Los Santos külterületén elég sűrű a buszforgalom. Meglovasítottam az egyik buszt, majd egy forgalmasabb helyen kiszálltam belőle. Az utasok alaposan meg voltak rémülve. Vezetés közben is hallottam a jajveszékelésüket. Távolabb mentem a busztól és elővettem a gránátvetőmet, amivel pont úgy céloztam, hogy a busz belsejébe juttassam a gránátom. Hatalmas robbanás következett, majd a busz felrobbant és kigyulladt. A detonációtól a közeli autók is megsérültek, egymásba mentek a járművek az úton, majd ismét lőttem és most jött az igazi borzalom. Kigyulladt autókból lángoló utasok szálltak ki és pár méter megtétele után összerogytak és elevenen égtek el az aszfalton kifeküdve.

Még a játék első szakaszában a városban megálltam egy benzinkútnál. Észrevettem, hogy a töltők mellett benzines kanna van lerakva a földre és villog is. Belelőttem és berobbant a kanna, vele együtt a töltőállomás egy része is, majd a detonáció és a légnyomás hatására a leparkolt autókban elkezdtek megszólalni a riasztók.

Észrevettem azt is, hogy nem mindegyik járókelő, utcán lévő ember ijed meg a fegyverektől. Ha gengszter formákra fogom rá, maximum legyint egyet, mond pár nem oda illőt, hátat fordít nekem és tovább áll. Sőt olyan esetben is volt részem, mikor egy kimondottan lepukkant környéken, konkrétan a mexikói negyedben jártam, akkor én húztam a rövidebbet. Odamentem egy fickóhoz, aki egyből belém kötött, majd elkezdtünk verekedni, de erre pár házzal odébb egy kisebb csoport, akik szintén hasonló kaliberű alakok voltak egyből fegyvert rántottak és azonnal tüzelni kezdtek rám. Alig tudtam elmenekülni.

• HeadHunter86
    Akkor jó, azt hittem egyedi eset.
  • ldavid
    azt jelölik pedig. bár nálam is egyel több van Franklinnél és én sem igazán találom :D
  • ranGer2
    pics:

• HeadHunter86
    Karakterválasztásnál van minden karakter mellett egy szám. Ez mit jelent? Ha tippelnem kellene akkor azt mondanám, hogy a karakter elérhető főküldetését mutatja. Viszont Franklinnek egyel több van, már elég régóta. Térképen pedig nem találok neki plusz missziót, szóval nem igazán akar kijönni a szám. Erről van infótok?
  • Meridius
    Onlineban pár tevékenységnél érzékeli ha beszélsz a mikrofonba, pl. boltrablásnál gyorsabban pakolja a pénzt a kasszás.
  • xido
    játékon belül főmenü,gallery..onnan meg fel tudod tölteni a rockstar profilodra
  • miki10
    Telefonnal készült képeket a játék hova menti?
  • RatBaG #16186
    vagy napszemüveg.
  • Palinko
    ki az a fogyatékos aki beszél a játékhoz?
  • ldavid
    nem azért de a skip nem jelenik meg csak többszöri elcseszés után...
    a retry meg már első alkalommal ott van

Vopyy #16179 a gold nem kell a 100%-hoz, csak egy achievement jár érte, mint a TBOGT-ban volt
  • kill3r21
    Hát ez hatalmas :D
  • Doncikutya
    feature
  • Palinko
    az is egy trehányság, hogy misszió előtt nem írja ki mi kell a goldhoz
  • Laza
    Nem FPS módban vagy és motoron ülsz? Mert akkor felvette a bukósisakot, és attól olyan :D
  • Vopyy
    ha replay missionnél nem fog semmitse befolyásolni az eredmény, csak annyi hogyha 100% ra akarod a játékot akkor kell goldra , azt elmenti de lehet akármennyi pénzed a misszió megcsinálása után, nem fogja felülírni, szóval megmarad mint a 700 valahányezred.Például van heistes küldi aminél kell maszkot venni, megvetted a 3 maszkot, újracsinálod replay missionnel és más maszkot veszel, azokat nem fogja elmenteni az a 3 maszkod lesz amit 1. nek vettél.
  • Rodman6
    Majd megpróbálom az utolsó előtti küldetés újrajátszásával, hátha utána ismét folytatódik ugyanúgy mintha az is egy mentés lenne. A Hotel Assassination küldetésnél volt ez, gondoltam jól jönne egy Sticky bomb, ezért újra akartam kezdeni, rámentem a Skip-re mert azt gondoltam hogy ez azt takarja hogy kihagyja a küldetést, és később újrakezdhetem de sajnos ez a lehetőség nem ezt takarja, hanem azt mintha megcsináltam volna a küldetést. Elsőre azt hittem hogy ezért vont le ilyen jelentős összeget, de nem mert a folytatásnál megmaradt ugyanúgy a pénzem, viszont mikor betöltöttem ezt az újrajátszási lehetőséget, már csak 78$ volt a számlámon mit ad isten pont ennél csesződik el az összes többinél pedig jó.
  • Voltan
    Hát, mentsél gyakran. Nem kell a házba visszamenni, két kattintás a telefonon, és elmenti az adott helyzetet.
    Én soha nem bízok az autosave-ben, bármilyen játékról is legyen szó.
  • Rodman6
    ...rámentem korábbi újrakezdhető missziókra is kiváncsiságból, érdekes ott megmaradt a pénzem, de a legutolsónál nem.
  • Rodman6
    De miért lesz a 777.000 dollárból 78 dollár ha újrakezdem? Mert szar, bugos. Most mehetek vissza 6 óra játékidőt az utolsó ágyas mentésig, mert voltsm olyan hülye és megbíztam az autosave-ben, mert ilyen variációval nem számoltam. Tudom hogy mit jelent a skip, de jobb híján arra mentem.
  • LasDen #16174
    Azt azért ne a játékra kend, hogy nem tudod mit jelent a skip
  • Rodman6
    Már kezdenek kicsit idegesítőek lenni a játék hülye dolgai. Miért nem lehet egy missziót restartolni? Azt hittem a Skip lenne a restart féleség, erreföl átugorja azt a missziót, pedig végig akartam játszani. Gondoltam nem gond, rámegyek a misszió újrajátszására a Game menüben, az addig oké hogy elejétől kezdődik az a küldetés, viszont a 777.000 dolláromból 78 dollár lett. Kicsit unom már ezeket a szemfényvesztéseket. Pedig azért akartam újra játszani, hogy előtte fegyvert vegyek, így viszont még egy légycsapóra se futotta.
  • dartonite
    En pedig ma probaltam ki igazan a multit.
    Ne mulasszatok el ha egy mod van ra, a zsenialis SP-n is tultesz amikor sg crew-al tolsz vegig kuldeteseket :)

Koszonom a resztvevoknek.
  • LasDen #16171
    GTA IV-GYel
  • Malakai
    Blitz Play...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kell még egy autó menekülésre, ha megfelelő autóba ülsz azt írja felül, egy félreesőbb helyre kell vinni, nem út mellett, vagy parkoló, ha megállsz valahol dettó írja, hogy jó-e vagy sem. Azért érdemes nem nagyon messzire parkolni az FIB épülettől. Amikor parkolsz azt is írja felül, hogy a hely megfelel-e, vagy sem. Ha megvan, akkor felhívod a csapat valamelyik másik tagját és a mobilban lesz egy külön menüpont náluk, hogy megjelölöd a menekülési helyet.
  • XeroX
    Biztos volt már, de nem találom. (online)
    1. Hogy tudom eladni azt a garázst ami nem kell.
    2. Mások tanácsára a nyitott ajtóból lelőttem a fegyverbolt eladót, mert a kasszából sok pénzt ki lehet szerezni.
    Nos ez nem igaz, csak 83$ volt a kasszában és most ha bemegyek a fegyverboltba csak pisztolyt tudok venni, semmi mást.
    Hogy tudom feloldani, hogy ismét elérhetővé váljanak a fegyverek ? (valamennyi idő, vagy valakit telefonon kell hívni)
    3. Mi az a Heist ami 12rank után elérhető ?

A kettes kérdés a legfontosabb, mert fegyverek nélkül vicces a városban.
    Köszönöm.
  • HeadHunter86
    De előtte el kell rakni a kocsit egy félreeső helyre. Én például egy füves placcon hagytam. Csak akkor tudod hívni.
  • Voltan
    Jaja, a cutscene-ek mesteriek, a voice acting zseniális - igaz, ez nem szokatlan a GTA történelemben

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor Trevor megjelenik Michael házában, az valami zseniális :D Megfagy a levegő, mindenki azt várja, hogy akkor most valami nagy leszámolás jön, majd hirtelen - Bazzeg, nehogy már a lányod hülyét csiáljon magából a tévében, menjünk, hozzuk el! :D:D
  • wollnerd #16166
    Nem egy szimpla hívásként kell megtenned, hanem amikor megnyitod Michael telóadatait a mobilon, egy menüt kell kiválasztanod, aztán ott lesz egy olyan opció, amivel pont ez ugyben fogja hívni! (most nem tudom fejből.)
  • HeadHunter86
    GTA-kban mindig is a missziók és a szövegek a legnagyobbak. Ez most sincs másként. Megcsináltam most két három fősztorit. Oltári jó. Főleg, most hogy összeállt már a nagy csapat. Hatalmas feelingje van ahogy összedolgoznak a srácok és oltogatják egymást :D
  • Voltan
    Én nem vettem észre semmi különbséget. Az is fura, hogy az itt sokak által említettekkel ellentétben nálam a Vsync segít a dolgokon, belövi 50-60 körülire az fps-t, sync nélkül sokkal darabosabb, és 40-100 fps között ingadozik, és a gpu-t is jobban izzasztja.
    Fura, mindenkinél máshogy működik, úgy látszik :D

A masinám i7-4770, gtx 770 4 gig, 16 g ram. Nem használok semmilyen élsimítást és a grass kivételével nagyjából minden very high...
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.04.22. 21:42:33
  • Galex1
    Nekem valamitől olyanok lettek a színek mintha a GTA IV-el tolnám, és ez azóta mióta tegnap patchelt :/