Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.04.11. 13:35:48
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A legtöbb, ami ezzel a játékkal kapcsolatban elhagytam a virtuális számat az volt, hogy "a GTA 5 jelenleg nem érdekel".
Attól még az viszont igen csak érdekelhet, hogy a számomra egyedül elérhető internetkapcsolatra is kötött PC-n
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De amit most megvalósítani látszanak azzal kiköszörülik a csorbát. 4-ben én a sok melléktevékenységet hiányoltam, ami egy sandbox játék sajátja kell, hogy legyen, meg egy kis ingatlanmogulkodás, kocsituningot szóval ilyen apró baromságokat (imádom ezeket na) és a GTA 5-ben úgy néz ki minden benne van amit hiányoltam a 4-ből. Ez az FPS mód, na ez meg egy külön izgalomfaktor számomra. Nagyon érdekes változatosságot fog az eddigi recepthez keverni és ez jó. Kell a vérfrissítés még ha ilyen apróságokról beszélünk is. Szerintem.
A jó előjeleket valószínű Imy is látja, ezért az érdeklődés. Meg azért is, hogy mivel képes még megbírkózni a már igencsak elavult gépe.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A másik pedig, aki játszani akar az vegyen konzolt vagy PC-t. Mert 200 k ft ból már tisztességes pc-t kapsz, vagy egy konzolt.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.04.11. 10:19:53
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Mert 2 magos CPU-m van...
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valami megbízható tipp? Elsősorban letöltőset perferálnám a dobozossal szemben.
cyka blyat
Nuuvem-en általában régiózárasak a cuccok. Ha az oldalon azt írják, hogy az, akkor valszeg az.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gyereknek szeretném megvenni, szerintetek az http://www.allkeyshop.com/ oldal megbízható?
Nuuvem.en már nem tudom megvenni erre a régióra, a fenti oldalon meg azt írják, hogy teljesen regiolock-free.
cyka blyat
FOV has been considerably increased, to the point you can see the whole map when parachuting and, during your fall you will witness perfectly smooth gameplay and very fast loading of all the elements in the game.
Of course, textures and effects are on par, since Rockstar was able to use every features of modern graphic cards to enhance the textures and remake almost entirely the lightning system.
You can see the tremendous work done when diving into the sea, watching the ocean floor illuminated with the character's torch."
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Várós játék oké, én is várom, de nem fog érdekelni hogy kedden vagy csak szombaton játszok vele, mert lesz egy halom időm kipróbálni a dolgokat, nem kell már az első héten csutkára rágni a játékot, úgy hogy egy hónapig undorodsz tőle.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
a 4 és az 5 is hd generációs, csak utóbbi nyilván több, korszerűbb.
aztán képzeld el hogy arra rápakolnak pár lapáttal és megkapod az 5-öt.
csak olvass utána, mik vannak benne.