27719
  • Fpocok
    Ne legyen dlc. Ennyi idő után valszeg nem is lesz.
    MÁS:
    Nem akart a vágóhídra menni :D

• Evoluti0N
    Holnap.
  • ratgab
    Még csak most jött ki a játék te már dlc-t akarsz? :-D
  • Palinko
    mikor lesz olyan nagy dlc mint előzőnél a gayes és motros?
  • DantesHUN
    Vannak még ilyen rejtett küldetések ? Nem csak a pénz miatt, amúgyis jó ilyeneket megcsinálni.
  • Overburner
    Mostanában online kifagyok C++ Runtime library error-al R6025 -pure virtual function call. Valakinek volt hasonló? Ja meg kiirja hogy azért dobott ki mert valaki belépett az accountomba máshol. Pedig változtattam jelszót 2x is.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.23. 16:16:33
  • Evoluti0N
    Van egy tippem, hogy szingliben. Velem is történt egy hasonló, amikor bementem az egyik fodrászhoz.
  • ktm99
    Aha, ertem, koszonom az informaciot.
  • Skypack
    Ha szétgránátozza akkor fel kell hívnod az insurance céget és akkor pótolják majd el kell érte menni tőled nem fognak levonni semmit a gránátozótól viszont igen.
  • Vopyy
    15 mentésed lehet összesen + az autosave.Mikor telefonnal vagy házban mentesz akkor több mentést is létrehozhatsz.
  • ktm99
    Onlineba, ha van egy personal vehicle-m, amire megvettem az insurance-t, akkor nem kene megmaradnia a jarmunek, ha egy idiota, teszem azt szetgranatozza?
  • Piszkos  Fred
    Srácok, lehet a játékban több mentést játszani párhuzamosan? :/ nem találok erre opciót. Hol lehet váltani a mentések köztt?
  • Meszi212
    Lehet benne VGA-t cserélni ;)
  • Stief
    Ez online történt ?
  • VJP
    Laptop VGA cseréje? Lehet egyáltalán? A GPU egybe van építve a memóriájával?
    Nem értek hozzá annyira, de szerintem nem lehet. Ha mégis sikerült szólj!
  • Meszi212
    Szerintetek mennyi FPS-t hoznak egy NVIDIA Geforce GTX 660M 2GB lecserélése egy Geforce GTX 670M 3GB vga-ra?
  • bakkerman
    velem olyan esett meg,hogy bementem a suburban ruhaboltba,és éppen kifosztja egy banda...engem is a földre vittek,aztán elhúztak a boltból,előkaptam a sniperemet hogy utánuk lőjjek,erre előbukkant pár társuk,és nagyon kemény tűzharcba kerültem,kijött a rendőrség,és nem velem foglalkoztak,hanem a bandával :D pedig nekem is felvillant a csillag a jobbsarokban,de engem nem üldöztek :D
  • Evoluti0N
    Hallottam a peyote dologról. Tapasztalni még nem tapasztaltam meg, mert eddig még egyet se találtam, PS3 verzióban meg nem volt benne. Csak azt nem gondoltam, hogy így is lehet kocsit hajtani. Kicsit furán néz ki. GTA IV-es mod videókat láttam anno, ahol zsiráfként meg lóként játszanak emberek és úgy hajtanak kocsit, szintén elég fura pózban. :D
  • Evoluti0N
    Jah. Online részben van karaktergenerálás. Nemet, kinézetet lehet választani.
  • mans
    Akkor avval csak online-ba lehet játszani gondolom,engem csak offline érdekel.
  • HeadHunter86
    Ez a 4. karaktered, aki az online karakter. Olyanra csinálod karakterszerkesztőben amilyenre akarod.
  • dartonite
    Lehet hogy nem a korhaz elott, de ahogy kileptem egy kuldetesbol be freeroam-ba, ahogy betoltott a kepernyo mar hallottam a lovest es fekudtem is.
    Rosszkor voltam rossz helyen :D

Mindegy egyebkent, a Warcraft Burning Crusade ota nem szorakoztam ilyen jot.A latvany pedig letagloz.Kicsit olyan mintha ujra elnem a gyerekkorom es kepernyon matchbox-oznek masokkal egyutt.
    Orulok hogy nem akkor jelent meg ez a jatek amikor tenyleg gyerek voltam mert nem sok napfenyt lattam volna :)

• mans
    Akkor az öröm,Én pl jobban örültem volna karakterszerkesztőnek,vagy a két pali és egy nő.
  • LasDen #16219
    igen
  • mans
    link Ebbe a videóba az a zöld hajú kicsoda?ennyire át lehet variálni a karaktert?
  • ToMM23
    Arról nem lehet tudni valamit, hogy a Nuuvemen mikor lesz megint elérhető a játék ? Mert "Game unavailable" azt írja ki már egy ideje..
  • Tikal #16216
    lol, nem a fegyverbolt eladót kéne megölni ha fegyvert akarsz venni.... ha meg zsét akarsz kasszából akkor egy boltot rabolj ki így :)
  • Tikal #16215
    és online-ban mikor spawnolsz a kórházban? ...
  • Árnyvadász
    Megnézem. Köszi a tippet.

Közben eszembe jutott pár átélt momentum. Jó párszor megszívattam magamat azzal, hogy indokolatlanul lövöldöztem. Néha csak azért, hogy megnézzem, hogyan mutat egy golyónyom a textúrán. Ha nem voltam elég figyelmes, akkor ezt a közelben lévő házőrző kutyák is meghallották és szépen odajöttek és nyakon haraptak. Ugyanez a szituáció következhet be az erdőkben, hegyekben is. Lehet vadászat közben is, de lehet kirándulás vagy egy kiadós séta közben. Itt a veszélyforrás neve: puma.

Lakókocsiban élő hippiknél tettem látogatást. Negyvenes korú ürge, feleségével együtt kint ülnek a kerti székeken. Mellettük tábortűz adja a meleget. Odamegyek a palihoz, de egyből beszólt. Trevor nem az a típus aki ezt vigyorogva hallgatja végig, de nem akartam balhét, épp csak odaléptem, amaz be akart egyet húzni, kiértem és előreléptem, erre meglöktem és a pasi beleesett a tábortűzbe, majd elégett. Felesége meg rohant amerre látott.

Időnként vannak véletlen események a játékban, amik tőlem függetlenül történnek. Rendőrös üldözések, leszámolások, de ami a legérdekesebb, hogy van olyan eset, mikor két banda közt már egy lezajlott tűzpárbaj utáni helyszínre érkeztem meg. A felek a földön feküdve, sérülten vonaglodtak és a közelükben egy táska hevert. Mondták ne nyúljak hozzá, de nagyon kellett a pénz és ebben bizony nem kevés volt. (Változó mennyi, jelen esetben 25000 dollár.) Felkaptam a bőröndöt és könnyítettem a sérültek szenvedésein (fejlövés formájában), majd távoztam. Igen ám, de egy idő után elkezdett egy másik csoport üldözni, akik a táskát és a benne lévő pénzt akarták megkapni.

Megfigyeltem továbbá azt is, hogy a jelenlegi részben a sérültekhez, elgázolt személyekhez például, nemcsak a mentő jön ki, hanem egy helyszínelő csoport is, akik a nyomokat vizsgálják át. Néha még szóban is elmondják éppen mire jutottak.

Az biztos, hogy ez a játék az egyik legjobb azok közül amiknek sikerült megvalósítani egy élő és lélegző világot, amiben tényleg azt érzem, hogy szinte élhetek benne. Bárhova megyek, legyen az a térkép egy eldugottabb szeglete, ott is van valami ami leköti a figyelmem, vagy csak szimplán érdekes, esetleg még összeszedhető bónuszokba is belefutok.

Amúgy nemrég vettem egy hangárt. Borsos ára volt, de küldetéseket ad és elég jól hoz a konyhára. Ha minden jól megy az árát is vissza fogja hozni.
  • Palinko
    na pont ilyesmire gondoltam, csak ott is a másik utat választottam :D
  • Nitrobrain
    bazzeg repülök Franklinnel és egyszer csak leáll a hajtómű vagy kifogyott az üzemanyag :D Trevornál ilyen már nem fog előfordulni ugye, ő ilyen repülő skilles csávó nem?
  • LasDen #16211
    mikor tűzoltóautót kellett lopni, akkor jól jött. Kijöttek, én meg elgurultam vele....
  • wollnerd #16210
    Nem, peyote. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ezek olyan gyüjtenivaló növényszerű "drogok"...[spoiler] ...amiktől állatokká változhatunk. :D
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.04.23. 11:33:22
  • Palinko
    tudom, meg ki is jönnek, csak értelmét nem láttam
  • Krisztiam #16208
    Telefonból lehet hívni
  • Palinko
    annak mi a funkciója, hogy hívhatunk 911-et? küldetésben nem volt
  • kill3r21
    Érdemes még kipróbálni, hogy egy nagy kihalt placcon felgyújtasz egy autót , és végignézed a tűzoltók munkáját :D
  • lalakov
    Rádiót be lehet állítani fix állomásra és arra hogy csak zene szóljon? Ha igen, hogyan?
  • Evoluti0N
    Oh, már is elkezdtek modokat gyártani a játékhoz? :D #justmasterracethings
  • Fpocok