27719
-
#16242 Ne legyen dlc. Ennyi idő után valszeg nem is lesz.
MÁS:
Nem akart a vágóhídra menni :D
-
Evoluti0N #16241 Holnap. -
ratgab #16240 Még csak most jött ki a játék te már dlc-t akarsz? :-D -
#16239 mikor lesz olyan nagy dlc mint előzőnél a gayes és motros? -
DantesHUN #16238 Vannak még ilyen rejtett küldetések ? Nem csak a pénz miatt, amúgyis jó ilyeneket megcsinálni. -
#16237 Mostanában online kifagyok C++ Runtime library error-al R6025 -pure virtual function call. Valakinek volt hasonló? Ja meg kiirja hogy azért dobott ki mert valaki belépett az accountomba máshol. Pedig változtattam jelszót 2x is.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.23. 16:16:33 -
Evoluti0N #16236 Van egy tippem, hogy szingliben. Velem is történt egy hasonló, amikor bementem az egyik fodrászhoz. -
ktm99 #16235 Aha, ertem, koszonom az informaciot. -
#16234 Ha szétgránátozza akkor fel kell hívnod az insurance céget és akkor pótolják majd el kell érte menni tőled nem fognak levonni semmit a gránátozótól viszont igen. -
Vopyy #16233 15 mentésed lehet összesen + az autosave.Mikor telefonnal vagy házban mentesz akkor több mentést is létrehozhatsz. -
ktm99 #16232 Onlineba, ha van egy personal vehicle-m, amire megvettem az insurance-t, akkor nem kene megmaradnia a jarmunek, ha egy idiota, teszem azt szetgranatozza? -
#16231 Srácok, lehet a játékban több mentést játszani párhuzamosan? :/ nem találok erre opciót. Hol lehet váltani a mentések köztt? -
Meszi212 #16230 Lehet benne VGA-t cserélni ;)
-
Stief #16229 Ez online történt ? -
VJP #16228 Laptop VGA cseréje? Lehet egyáltalán? A GPU egybe van építve a memóriájával?
Nem értek hozzá annyira, de szerintem nem lehet. Ha mégis sikerült szólj! -
Meszi212 #16227 Szerintetek mennyi FPS-t hoznak egy NVIDIA Geforce GTX 660M 2GB lecserélése egy Geforce GTX 670M 3GB vga-ra? -
#16226 velem olyan esett meg,hogy bementem a suburban ruhaboltba,és éppen kifosztja egy banda...engem is a földre vittek,aztán elhúztak a boltból,előkaptam a sniperemet hogy utánuk lőjjek,erre előbukkant pár társuk,és nagyon kemény tűzharcba kerültem,kijött a rendőrség,és nem velem foglalkoztak,hanem a bandával :D pedig nekem is felvillant a csillag a jobbsarokban,de engem nem üldöztek :D -
Evoluti0N #16225 Hallottam a peyote dologról. Tapasztalni még nem tapasztaltam meg, mert eddig még egyet se találtam, PS3 verzióban meg nem volt benne. Csak azt nem gondoltam, hogy így is lehet kocsit hajtani. Kicsit furán néz ki. GTA IV-es mod videókat láttam anno, ahol zsiráfként meg lóként játszanak emberek és úgy hajtanak kocsit, szintén elég fura pózban. :D -
Evoluti0N #16224 Jah. Online részben van karaktergenerálás. Nemet, kinézetet lehet választani. -
mans #16223 Akkor avval csak online-ba lehet játszani gondolom,engem csak offline érdekel. -
#16222 Ez a 4. karaktered, aki az online karakter. Olyanra csinálod karakterszerkesztőben amilyenre akarod. -
#16221 Lehet hogy nem a korhaz elott, de ahogy kileptem egy kuldetesbol be freeroam-ba, ahogy betoltott a kepernyo mar hallottam a lovest es fekudtem is.
Rosszkor voltam rossz helyen :D
Mindegy egyebkent, a Warcraft Burning Crusade ota nem szorakoztam ilyen jot.A latvany pedig letagloz.Kicsit olyan mintha ujra elnem a gyerekkorom es kepernyon matchbox-oznek masokkal egyutt.
Orulok hogy nem akkor jelent meg ez a jatek amikor tenyleg gyerek voltam mert nem sok napfenyt lattam volna :)
-
mans #16220 Akkor az öröm,Én pl jobban örültem volna karakterszerkesztőnek,vagy a két pali és egy nő. -
#16219 igen -
mans #16218 link Ebbe a videóba az a zöld hajú kicsoda?ennyire át lehet variálni a karaktert? -
ToMM23 #16217 Arról nem lehet tudni valamit, hogy a Nuuvemen mikor lesz megint elérhető a játék ? Mert "Game unavailable" azt írja ki már egy ideje.. -
#16216 lol, nem a fegyverbolt eladót kéne megölni ha fegyvert akarsz venni.... ha meg zsét akarsz kasszából akkor egy boltot rabolj ki így :) -
#16215 és online-ban mikor spawnolsz a kórházban? ... -
Árnyvadász #16214 Megnézem. Köszi a tippet.
Közben eszembe jutott pár átélt momentum. Jó párszor megszívattam magamat azzal, hogy indokolatlanul lövöldöztem. Néha csak azért, hogy megnézzem, hogyan mutat egy golyónyom a textúrán. Ha nem voltam elég figyelmes, akkor ezt a közelben lévő házőrző kutyák is meghallották és szépen odajöttek és nyakon haraptak. Ugyanez a szituáció következhet be az erdőkben, hegyekben is. Lehet vadászat közben is, de lehet kirándulás vagy egy kiadós séta közben. Itt a veszélyforrás neve: puma.
Lakókocsiban élő hippiknél tettem látogatást. Negyvenes korú ürge, feleségével együtt kint ülnek a kerti székeken. Mellettük tábortűz adja a meleget. Odamegyek a palihoz, de egyből beszólt. Trevor nem az a típus aki ezt vigyorogva hallgatja végig, de nem akartam balhét, épp csak odaléptem, amaz be akart egyet húzni, kiértem és előreléptem, erre meglöktem és a pasi beleesett a tábortűzbe, majd elégett. Felesége meg rohant amerre látott.
Időnként vannak véletlen események a játékban, amik tőlem függetlenül történnek. Rendőrös üldözések, leszámolások, de ami a legérdekesebb, hogy van olyan eset, mikor két banda közt már egy lezajlott tűzpárbaj utáni helyszínre érkeztem meg. A felek a földön feküdve, sérülten vonaglodtak és a közelükben egy táska hevert. Mondták ne nyúljak hozzá, de nagyon kellett a pénz és ebben bizony nem kevés volt. (Változó mennyi, jelen esetben 25000 dollár.) Felkaptam a bőröndöt és könnyítettem a sérültek szenvedésein (fejlövés formájában), majd távoztam. Igen ám, de egy idő után elkezdett egy másik csoport üldözni, akik a táskát és a benne lévő pénzt akarták megkapni.
Megfigyeltem továbbá azt is, hogy a jelenlegi részben a sérültekhez, elgázolt személyekhez például, nemcsak a mentő jön ki, hanem egy helyszínelő csoport is, akik a nyomokat vizsgálják át. Néha még szóban is elmondják éppen mire jutottak.
Az biztos, hogy ez a játék az egyik legjobb azok közül amiknek sikerült megvalósítani egy élő és lélegző világot, amiben tényleg azt érzem, hogy szinte élhetek benne. Bárhova megyek, legyen az a térkép egy eldugottabb szeglete, ott is van valami ami leköti a figyelmem, vagy csak szimplán érdekes, esetleg még összeszedhető bónuszokba is belefutok.
Amúgy nemrég vettem egy hangárt. Borsos ára volt, de küldetéseket ad és elég jól hoz a konyhára. Ha minden jól megy az árát is vissza fogja hozni. -
#16213 na pont ilyesmire gondoltam, csak ott is a másik utat választottam :D -
Nitrobrain #16212 bazzeg repülök Franklinnel és egyszer csak leáll a hajtómű vagy kifogyott az üzemanyag :D Trevornál ilyen már nem fog előfordulni ugye, ő ilyen repülő skilles csávó nem? -
#16211 mikor tűzoltóautót kellett lopni, akkor jól jött. Kijöttek, én meg elgurultam vele.... -
#16210 Nem, peyote. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
ezek olyan gyüjtenivaló növényszerű "drogok"...[spoiler] ...amiktől állatokká változhatunk. :D
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.04.23. 11:33:22 -
#16209 tudom, meg ki is jönnek, csak értelmét nem láttam -
#16208 Telefonból lehet hívni -
#16207 annak mi a funkciója, hogy hívhatunk 911-et? küldetésben nem volt -
#16206 Érdemes még kipróbálni, hogy egy nagy kihalt placcon felgyújtasz egy autót , és végignézed a tűzoltók munkáját :D -
#16205 Rádiót be lehet állítani fix állomásra és arra hogy csak zene szóljon? Ha igen, hogyan? -
Evoluti0N #16204 Oh, már is elkezdtek modokat gyártani a játékhoz? :D #justmasterracethings -