Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztivi05
Vagy csak az kap ilyen csomagot aki előrendelt ?
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Azért digitális forrásból mókás lenne,hogy ne telepítsen és csak odabökjön 60 gigát,hogy nesze,még telepítsd is egy másik 60 gigára 😊
Tudom,terrás korszak van már,de azért no 120 gigát elbohóckodni hely és idő 😊
Rita79
Gondolom a Steames verzió fájl szerkezetét tekintve ugyanaz mint a Socialos. Márpedig a Steames telepít is, nem csak leszed.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

A Social Clubos verzió az csak simán leszedi a fájlokat, vagy telepít is valamit? Mert ha nem telepít semmit, akkor valószínűleg játszható lesz a játék telepített fájlok, és registry baromkodások nélkül is.
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.04.12. 01:13:14

Hát nagyon remélem. 😄
NEOreg3
nem csak azt ellenőrizgeti, hogy megjelent-e már?<#nemtudom>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Most ez az ellenőrzés baromság végig megmarad?
Engem irritál, hogy feszt villog alul a steam....
Tikal
az online biztos hogy nem... a single szerintem fog, bár ha sok lesz a cd kulcs ellenőrzés lehet bedugul

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

oneal1
mik a tippek a hétfő éjjel 1:00-es indulással kapcsolatban? 😊

vajon menni fog vagy majd próbálkozzunk alvás után? 😄

!Forza Ferrari!

SzirmosSzisza
Arról nem is beszélve, hogy teljesen más ember volt mindenki X évvel ezelőtt. Ma pl tuti nem bírnék leülni reggeltől estig játszani anélkül, hogy netre ránéznék közben. Régen SA-val minden probléma nélkül el tudtam repkedni a város fölött cél nélkül (csináltam is stunt videót, legtöbbet letöltött volt valami SA magyar oldalon 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dency
Ja, nem azt mondod mikor kikell ugranod a gépből rá a másikra? Vagyis mikor eléred a piros karikát a másik gép felett, automatikusan kiugrik. 😄DD Meg emelkedni kell vele, ami nem olyan egyszerű, hirtelen nem tud. 😄
Azzal én is szoptam, már hót ideg voltam 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

koltony
Persze, mert már nem ugyanolyan élményt ad egy régi játék, mint mikor megjelenik és játszol velük és mikor később előveszed újra őket.
Ez ugyan olyan minthogy én szerettem az NFS 2-t, de ha most játszanék vele, már nem élvezném, mert hozzászoktam a jobb grafikához, a jobb fizikához, illetve már nem ilyen formájú játékélményre vágyok. Persze bizonyára van olyan ember akinél nincs így.
MoRT2195
Igen, ez az egy ami fejlődött a GTA IV-ben, a technika megvalósítás. De azért ez illett is, elvégre jó pár év eltelt a kettő játék között, és ha a San Andreasho képest csak egy kicsit fejlődött volna a grafika, akkor ott aztán kő kövön nem maradt volna. Főleg ha még úgy is az elmúlt évtized legrosszabbul optimalizált játéka lett volna...
bakvarnyu
Nálam pont fordítva, régen jó volt a Vice city meg a San andreas , de a 4 után már nem tudok velük mit kezdeni, legfőképpen az autók tökegyforma viselkedése,meg a béna tűzharcok miatt, és a játék kinézete még ilyen fakón is hatalmas előrelépés volt az elődökhöz képest.Viszont valóban egy kicsit komor hangulatúra sikerült.

MoRT2195
Ja igen, a multi... azzal viszont kifejezetten jól szórakoztunk haverokkal, és idegenekkel is, elég sokszor előfordult (kb fél éve is), hogy felraktuk a GTA IV-et, azt nyomtunk 1-2 versenyt, vagy csak úgy szórakoztunk szabadon. Azzal el lehet hülyülni. És mivel a GTA V multijába elég sok időt fektettek, így biztos ezzel sem lesz gond.
Herold
A szürkeség engem is zavart a GTA IV-ben. Meg hiányoltam a vidéki terepet a játékból. Végigjátszás után azzal szórakoztam, hogy a metró alá lökdöstem a járókelőket. Jó móka volt.

Így.
<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

koltony
Ez ugyan olyan mint a WD esete, semelyik sem rossz annyira, csak nem teljesítette az elvárásokat amit akkor elvártak tőle.
Minél jobban előrehaladunk az időben, annál több az elvárás.
LeWyTy
Azért sok előrelépés volt benne, tehát rossznak így nem kellene mondani. De tény hogy a technikai alapja és az előadása lehetett volna jobb.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerintem is a 4 nagyon gyenge lett. Legalábbis egy GTA játékhoz képest. Szerencsére az 5 visszahozta ismét azt a minőséget, amit egy GTA-tól elvárok. Szvsz a legjobb GTA eddig.
nyirog
SA-ban imádtam csak úgy autókázni, körbe menni az államban, meg vonattal is menni. Hát még vadászgéppel. Tényleg ezer egy dolgot lehetett benne csinálni ami szórakoztatott. Kb 1 év volt mire végig vittem részben emiatt részben a vidéki autóversenyes küldetés és a Las Venturás repülős küldetés miatt (mikor kis szar géped van és egy jet-et kell utolérned vagy felé repülnöd, valami lyesmi volt), azokkal hónapokig szenvedtem 😄 Hot caffe mod meg hatalmas fun volt 😄

V. rész miatt azért is vagyok nagyon izgatott mert ahogy sokan én is azt látom benne ami naggyá és örök szórakozássá tette a nagy GTA-kat. IV után féltem, hogy ez is ilyen unalomba fog esni, de már videók alapján nagyon jól elszórakoztat, az meg számomra nagy plusz, hogy nem csak a városba vagy bezárva hanem van egy "kis" vidéki rész is. Anno maffiában is de jó volt lemenni a térképről 😄
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.04.11. 20:43:47

nyirog
köszönöm, szívemből szoltál. rüheltem a IV-et. a 3. rész sokkal jobb volt... VC meg SA pedig az etalon voltak 😊 főleg SA, de a VC hangulata aduász volt 😊

Pontosan! San Andreas magasra tette a lécet,és volt benne némi szerepjátékos elem is,látványosan! Sőt,nem mindegy milyen formában mentél végig az utcán,vagy csajozni! DD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SzirmosSzisza
Azt jól láttam, hogy a dobozoshoz kiadáshoz nincs Steam kulcs?/:

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sztivi05
Arra gondoltam hogy valami "gold edition" is lesz vagy valami hasonló.
zzeN
Csak egy fajta PC-s kiadás van ha jól tudom, szóval igen.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sztivi05
Minden Dobozos GTA V -höz adnak térképet ?
kill3r21
Valaki esetleg 4. nek ps4 Heist? 😄
<#eljen><#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kill3r21
Megyek is tápolom tovább a karakterem 😊 Kinyomom streamre, had csillapodjanak a a kedélyek 😄
De srácok hagyjuk a 4. részt...3 nap és itt a 5. rész PC-re. Örüljünk ennek és találkozzunk a többjátékos módban mindenképp!

koltony
Gta 4 városa nekem sem tetszett, egy NewYorkról beszélünk amiből áradni kellett volna az életnek, sok kis utcákal, különböző stílusú városrészekkel, meg basszus ennél nagyobb zöld területtel. Olyan volt a város, mintha bezártak volna.

A story nekem nagyon sötét hangulatú volt.(nekem ez nem jött be)
Ugyanúgy ahogy a városnál úgy Nikónál is hiányzott a karakterből az élet.

Kevés lehetőség volt, amit egyébként tudtál csinálni, ami volt azt is meguntad 1 óra alatt
Overburner
Azért ennyire nem volt rossz a helyzet. Vannak hiányosságai az biztos kocsi tuningot pl hiányoltam illetve normális garázsok meglétét mert ez az utcán parkolós dolog annyira nem jött be de jó megszoktam. Story stb teljesen oké szerintem sokan azért szólják le szerintem mert nincs annyi ökörködés kicsit szürkébb kicsit komolyabb lett mint voltak a részek idáig. Multiról sajnos nyilatkozni nem tudok de magát a single-t vagy 3-4x kijátszottam amellett szerintem a kapcsolat építgetés galamb vadászat kocsi begyüjtés amit elég furmányosan kellett rájönni hogy hol vannak (persze aki netről nézte hol vannak az már más) fejvadászós melléküldik az utcán bolyongó mellék küldik is okék voltak. Pl taxizást kár hogy kilőtték miután Roman állomása felrobbant. De szerintem nem olyan rossz mint sokan állítják.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.11. 18:56:47

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

MoRT2195
A 4. rész volt a legrosszabb az összes nagyobb GTA játék közül, és ez tény. Nem azt mondom, hogy játszhatatlanul rossz volt, de előtte lévő részekhez képest jelentősen csökkent a színvonal. Maga a történet, és a játékmenet jó volt, de igazából a GTA leglényegesebb része, a nyitott világ úgy el lett cseszve, ahogy van. Kb semmit nem tudtál csinálni a játékban, egy kis darts, egy kis piálás, aztán majdnem fel is soroltam mindent. A San Andreas-hoz képest hatalmas visszafejlődés. Az, amit a 4. részben láthattunk, egy csőjátéknak tökéletes lett volna, de így GTA névvel megilletve nem volt jó, visszafejlődés az egész. Ja meg maga a város is olyan unalmas volt, az egész ilyen szürke árnyalatos vacak volt. Itt az GTA V-ös sg.hu témában ha balra és jobbra nézel, akkor már jóval több szín árnyalatot látsz, mint az a egész GTA IV-ben.
Nem értünk egyet, de ezzel semmi baj nincs. Nekem csalódás volt. Azt persze tudom, hogy sokaknak nagy élmény. Ezzel sincs semmi baj.

Amúgy a várossal nem is volt bajom, hanem csak azokkal amiket leírtam. A lövöldözés jó volt a 4-ben az tetszett nekem is.

a legfaszább város és főszereplő volt a 4-ben <#nemtudom>

a pénzzel korábban sem tudtál semmit kezdeni, jó vehettél ingatlant amitől csak újabb küldetéseket kaptál vagy menteni lehetett. egy csóró bevándorlóhoz nem nagyon illett volna.
Igazad van olyat mutatott: Hogy kell elfelejteni optimalizálni, hogy kell egy üres sandbox játékot alkotni, meg egy unszimpatikus hőst bedobni főszereplőnek.

Mint írtam korábban az én szememben egy sandbox akkor sikerül jól, ha a homokozóban nem csak lapát van, hanem vödör, meg műanyagkatona, jó sok víz...gyakorlatilag ha tele van lehetőségekkel, apró teendőkkel, a pénz nem súlytalan valami hanem el lehet költeni és a főszálon kívül is minőségileg elszórakoztat. GTA 4-ben ez nem volt meg. A főszál az jó volt az tény, de nem volt sandbox tartalom, a pénzeddel semmit nem lehetett csinálni (ezért főként haragudtam, hogy ott volt az internet és egy raklap dolgot bele lehetett volna rakni pl. kocsirendelés és társai....olyan volt, mintha összecsapták volna, legalábbis ilyen érzésem volt). Benne volt a haverkodás, meg még talán a drogfutárkodás szórakoztató volt, de ezen kívül nem tudtál csak galambokra lődözni.

Végtelenül lelombozó volt a San Andreas után ami kiváló játék a szememben a mai napig. Az 5. részben úgy látom minden meglesz, amit hiányoltam, sőt még több is (ingatlanmogulkodás, autótuning és gyűjtögetés, vadászat, tőzsdézés, tenisz, golf, orbitális nagy bejárható terület....imádok ilyenekkel molyolni egy sandboxban).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.11. 17:13:48

Na egy ilyen azért kelleni fog majd dísznek.

Apropó steamen begyűjtöttem a mai napon a játékot, mindjárt indítom is az előtöltést.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.11. 17:05:28

zzeN

Smuge
Kár lenne ezt a GTA4-hez viszonyítani, a maga idejében ( 8 éve amikor megjelent) hatalmas durranás volt a 4. rész, mindenki oda meg vissza volt érte, akkor olyat mutatott mint még semmi. 2015-ből könnyű mindent leírni, mit rontottak el , mit kellett volna máshogy csinálni, ez már javarészt technikailag megvalósítható lett ebben a részben.
Külön megjegyezném, messze nem lett tökéletes ez a rész sem, nagyon sok ziccert kihagytak, a sztori sablonos lett. Elsőre oda vagy érte, aztán ha leolvad a máz már tisztábban látod a körítést.

Tikal
sok a hülye... nem csak máshol...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MoRT2195
A Manhunt kivételével innen minden Rockstar játék megvan steamen. 😊 (Na meg a GTA V sincs még persze)
Overburner
Ahogy néztem G2A-ról jobb árban meglehet szerezni. L.A. Noire re pályáznék majd 1x.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

nő a lufi:

Kedden felrobban az internet.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.04.11. 13:43:03
kill3r21
Közeledünk papa közeledünk 😊