Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tudom,terrás korszak van már,de azért no 120 gigát elbohóckodni hely és idő 😊
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.04.12. 01:13:14
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Engem irritál, hogy feszt villog alul a steam....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vajon menni fog vagy majd próbálkozzunk alvás után? 😄
!Forza Ferrari!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azzal én is szoptam, már hót ideg voltam 😄
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ez ugyan olyan minthogy én szerettem az NFS 2-t, de ha most játszanék vele, már nem élvezném, mert hozzászoktam a jobb grafikához, a jobb fizikához, illetve már nem ilyen formájú játékélményre vágyok. Persze bizonyára van olyan ember akinél nincs így.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Minél jobban előrehaladunk az időben, annál több az elvárás.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
V. rész miatt azért is vagyok nagyon izgatott mert ahogy sokan én is azt látom benne ami naggyá és örök szórakozássá tette a nagy GTA-kat. IV után féltem, hogy ez is ilyen unalomba fog esni, de már videók alapján nagyon jól elszórakoztat, az meg számomra nagy plusz, hogy nem csak a városba vagy bezárva hanem van egy "kis" vidéki rész is. Anno maffiában is de jó volt lemenni a térképről 😄
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.04.11. 20:43:47
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A story nekem nagyon sötét hangulatú volt.(nekem ez nem jött be)
Ugyanúgy ahogy a városnál úgy Nikónál is hiányzott a karakterből az élet.
Kevés lehetőség volt, amit egyébként tudtál csinálni, ami volt azt is meguntad 1 óra alatt
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.11. 18:56:47
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Amúgy a várossal nem is volt bajom, hanem csak azokkal amiket leírtam. A lövöldözés jó volt a 4-ben az tetszett nekem is.
a pénzzel korábban sem tudtál semmit kezdeni, jó vehettél ingatlant amitől csak újabb küldetéseket kaptál vagy menteni lehetett. egy csóró bevándorlóhoz nem nagyon illett volna.
Mint írtam korábban az én szememben egy sandbox akkor sikerül jól, ha a homokozóban nem csak lapát van, hanem vödör, meg műanyagkatona, jó sok víz...gyakorlatilag ha tele van lehetőségekkel, apró teendőkkel, a pénz nem súlytalan valami hanem el lehet költeni és a főszálon kívül is minőségileg elszórakoztat. GTA 4-ben ez nem volt meg. A főszál az jó volt az tény, de nem volt sandbox tartalom, a pénzeddel semmit nem lehetett csinálni (ezért főként haragudtam, hogy ott volt az internet és egy raklap dolgot bele lehetett volna rakni pl. kocsirendelés és társai....olyan volt, mintha összecsapták volna, legalábbis ilyen érzésem volt). Benne volt a haverkodás, meg még talán a drogfutárkodás szórakoztató volt, de ezen kívül nem tudtál csak galambokra lődözni.
Végtelenül lelombozó volt a San Andreas után ami kiváló játék a szememben a mai napig. Az 5. részben úgy látom minden meglesz, amit hiányoltam, sőt még több is (ingatlanmogulkodás, autótuning és gyűjtögetés, vadászat, tőzsdézés, tenisz, golf, orbitális nagy bejárható terület....imádok ilyenekkel molyolni egy sandboxban).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.11. 17:13:48
Apropó steamen begyűjtöttem a mai napon a játékot, mindjárt indítom is az előtöltést.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.11. 17:05:28

Külön megjegyezném, messze nem lett tökéletes ez a rész sem, nagyon sok ziccert kihagytak, a sztori sablonos lett. Elsőre oda vagy érte, aztán ha leolvad a máz már tisztábban látod a körítést.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Kedden felrobban az internet.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.04.11. 13:43:03