27719
  • biz11
    sziasztok, van itt valaki akinek a 335.1-es patch óta nem megy a játék? nekem azóta valahányszor indítani próbáltam, töltött kicsit aztán crashelt, és safe módban sem működik. nyitottam már rá support ticketet de lövésem sincs, hogy mikorra válaszolnak, és a neten böngészve nem láttam, hogy nagyon jellemző lenne ez a hiba :(
  • Ra1n
    Hiába a pofavágás, a legdögvészebb GTA rész volt, amit csak a látvány és a fizika vitt el a hátán... Unalmas történettel,idegesítő szereplőkkel. Egy dögvész volt az egész, fél év volt mire rávettem magam hogy végigvigyem.....
  • Fpocok
    Amúgy aki esetleg nem ismerte. Hivatalos oldalon láthatod, hogy melyik event van kész, nincs kész, illetve a térképen is bejelölik, hol történik.
  • ldavid
    csak most vettem észre hogy Los Santos közelében a Blaine County radio jele elgyengül és átvált egy másik adóra
  • LasDen #16278
    igen ő volt.
  • Fpocok
    Valóban ő volt. Itt egy cameo lista.
  • jocking
    Ettől függetlenül szerintem a gta IV kiegből a motoros csávó volt az, akit trevor elrendezett az 1. missziójában.
  • Malakai
    Nem a grafikus motor határozza meg, de a Rockstar ugyanott húzta meg a határvonalat. A GTA IV előtti részek egy másik "világhoz" tartoznak, csak egy-két apró átfedés lehet történések, karakterek terén.
    A 4 előtti részekre való utalásokat max easter eggként lehet találni.

A GTA IV-re viszont sok utalás van benne.
  • LasDen #16274
    az úgy volt, hogy mondta, hogy van egy k-európa fickó Libertyben, de mostanra már elnémult.
  • Palinko
    lehet ugyanarra gondolunk mert ott valahol volt :D
  • LasDen #16272
    valaki megcsinálta azt a küldetést, amelyik során CJ-jék is feltűnnek egy pillanatra?
  • Fpocok
    Meg amikor szervezed az első heistot, akkor az a béna srác mondja, hogy ismer egy kelet európai fickót, aki Liberty-be költözött vagy mi.
  • Palinko
    már nem tudom mikor, de emlegettek egy sikeres taxis társaságost liberty cityben na az Nikóék bandájára utalt.
  • jocking
    Tehát a grafikus motor határozza meg, hogy beleraknak-e utalást egy korábbi részből, vagy nem?
  • ldavid
    a 4é s 5 egy generációs -> RAGE engine
  • jocking
    A gta IV is régi már... :p
  • ldavid
    "régi GTA-kból" = SA,VC,GTA3

*mondjuk egy LoveFist-es pasi pont kivétel, az egyik celebes küldetésből
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.23. 20:23:02
  • jocking
    Anno az volt a mondás, hogy a régi gta-kból nem igen van utalás a mostaniban. Nem azért, de az első Trevoros misszió, amikor agyontapossa a motoros csávót, az nem Johnny "The Jew" K volt az Episodes from Liberty City-ből?
  • Meridius
    Nuuvemen újra készleten a GTAV.

..mostmár region lockos =D
  • ForzaTotti
    Sziasztok!

Megvettem a játékot eredetiben, de van egy nagy gondom. Feltelepítem a gépre, indítanám, de egy kis töltés után azt írja, hogy a "Grand Theft Auto V Launcher működése leállt" Mi lehet a gond? Találkozott valamelyikőtök ilyen problémával?

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Overburner
  • janihunk
    Most lehet tudni hogy a modok használata jelent-e bann veszélyt?
  • Meridius
    Remélem a modderek kreativitása nem fog kimerülni kretén modellek cserélgetésében... egy index modot pl. szívesen látnék. :D
  • Palinko
    meg az is mennyire unalmas volt, hogy tényleg mindig hívtak valami szar programra, te meg elhajtottad őket, akkor ment le a láv :D
  • Ra1n
    Ezt a tirpák fejű barmot még véletlenül sem akarom látni az V-ben....Erre bemodolják...
  • Palinko
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Fpocok
    Wanna go bowling, cousin?

• Terawatt
    cheat konzolba írd be hogy skyfall. :D
  • ldavid
    fasza. léghajóval felmentem a Maze bank tower tetejére, és most nem tudok megint beszállni. ugrás következik
  • ratgab
    Jó, de ez csak mod lesz, nem az eredeti.
  • Fpocok
    Soon...
  • ratgab
    RDR pc-re!
  • Fpocok
    Ha már RDR-ről volt szó.
    A főhőst már félig belemodolták, hamarosan előcsalogatják a lovacskát és kész is lesz.
  • Terawatt
    Bónusz videó

• Palinko
    csak küldetések kellenének offlinera, azt sem bánnám, ha felhasználók által tákolt. még ha a heistek másik opcióját megcsinálom meg is vagyok

RDRí jöhetne pc-re is.
  • ldavid
    Rájöttem miért mutat egyel több küldetést Franklinnél.
    Tonya-t kell hívogatni nála még akad 1-2 vontatós meló. azok után már csak azt mutatja ami a térképen is látható.

Palinko #16239 olyanok nem lesznek mert ebben alapból benne van a három karakter
  • ratgab
    Szerintem most már az RDR 2-t fogják csinálgatni. Nem hinném, hogy készülni fog nagyobb dlc a játékhoz.

Egyébként úgy értettem, hogy már ennyire kivesézted a játékot, hogy már az új tartalomra fáj a fogad?
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.23. 17:20:05
  • Palinko
    konzolokra már régebb óta kint van és múltkor is 1,5 év kellett az episodes of liberty cityhez ami lassan esedékes. gondoltam tervekről tudni valamit.

• Vopyy
    Sok dlc jött ki már a GTA 5 höz , csak gamek 99% ban ellentétben itt nem fizetős és valszeg nem is fognak kiadni fizetőset.
  • Fpocok