27719
-
biz11 #16282 sziasztok, van itt valaki akinek a 335.1-es patch óta nem megy a játék? nekem azóta valahányszor indítani próbáltam, töltött kicsit aztán crashelt, és safe módban sem működik. nyitottam már rá support ticketet de lövésem sincs, hogy mikorra válaszolnak, és a neten böngészve nem láttam, hogy nagyon jellemző lenne ez a hiba :( -
Ra1n #16281 Hiába a pofavágás, a legdögvészebb GTA rész volt, amit csak a látvány és a fizika vitt el a hátán... Unalmas történettel,idegesítő szereplőkkel. Egy dögvész volt az egész, fél év volt mire rávettem magam hogy végigvigyem..... -
#16280 Amúgy aki esetleg nem ismerte. Hivatalos oldalon láthatod, hogy melyik event van kész, nincs kész, illetve a térképen is bejelölik, hol történik. -
ldavid #16279 csak most vettem észre hogy Los Santos közelében a Blaine County radio jele elgyengül és átvált egy másik adóra -
#16278 igen ő volt. -
#16277 Valóban ő volt. Itt egy cameo lista. -
jocking #16276 Ettől függetlenül szerintem a gta IV kiegből a motoros csávó volt az, akit trevor elrendezett az 1. missziójában. -
#16275 Nem a grafikus motor határozza meg, de a Rockstar ugyanott húzta meg a határvonalat. A GTA IV előtti részek egy másik "világhoz" tartoznak, csak egy-két apró átfedés lehet történések, karakterek terén.
A 4 előtti részekre való utalásokat max easter eggként lehet találni.
A GTA IV-re viszont sok utalás van benne. -
#16274 az úgy volt, hogy mondta, hogy van egy k-európa fickó Libertyben, de mostanra már elnémult. -
#16273 lehet ugyanarra gondolunk mert ott valahol volt :D -
#16272 valaki megcsinálta azt a küldetést, amelyik során CJ-jék is feltűnnek egy pillanatra? -
#16271 Meg amikor szervezed az első heistot, akkor az a béna srác mondja, hogy ismer egy kelet európai fickót, aki Liberty-be költözött vagy mi. -
#16270 már nem tudom mikor, de emlegettek egy sikeres taxis társaságost liberty cityben na az Nikóék bandájára utalt. -
jocking #16269 Tehát a grafikus motor határozza meg, hogy beleraknak-e utalást egy korábbi részből, vagy nem? -
ldavid #16268 a 4é s 5 egy generációs -> RAGE engine -
jocking #16267 A gta IV is régi már... :p -
ldavid #16266 "régi GTA-kból" = SA,VC,GTA3
*mondjuk egy LoveFist-es pasi pont kivétel, az egyik celebes küldetésből
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.23. 20:23:02 -
jocking #16265 Anno az volt a mondás, hogy a régi gta-kból nem igen van utalás a mostaniban. Nem azért, de az első Trevoros misszió, amikor agyontapossa a motoros csávót, az nem Johnny "The Jew" K volt az Episodes from Liberty City-ből? -
Meridius #16264 Nuuvemen újra készleten a GTAV.
..mostmár region lockos =D -
ForzaTotti #16263 Sziasztok!
Megvettem a játékot eredetiben, de van egy nagy gondom. Feltelepítem a gépre, indítanám, de egy kis töltés után azt írja, hogy a "Grand Theft Auto V Launcher működése leállt" Mi lehet a gond? Találkozott valamelyikőtök ilyen problémával?
A válaszokat előre is köszönöm! -
#16262 -
janihunk #16261 Most lehet tudni hogy a modok használata jelent-e bann veszélyt? -
Meridius #16260 Remélem a modderek kreativitása nem fog kimerülni kretén modellek cserélgetésében... egy index modot pl. szívesen látnék. :D
-
#16259 meg az is mennyire unalmas volt, hogy tényleg mindig hívtak valami szar programra, te meg elhajtottad őket, akkor ment le a láv :D -
Ra1n #16258 Ezt a tirpák fejű barmot még véletlenül sem akarom látni az V-ben....Erre bemodolják... -
#16257 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#16256 Wanna go bowling, cousin?
-
#16255 cheat konzolba írd be hogy skyfall. :D -
ldavid #16254 fasza. léghajóval felmentem a Maze bank tower tetejére, és most nem tudok megint beszállni. ugrás következik -
ratgab #16253 Jó, de ez csak mod lesz, nem az eredeti. -
#16252 Soon...
-
ratgab #16251 RDR pc-re! -
#16250 Ha már RDR-ről volt szó.
A főhőst már félig belemodolták, hamarosan előcsalogatják a lovacskát és kész is lesz. -
#16249 Bónusz videó
-
#16248 csak küldetések kellenének offlinera, azt sem bánnám, ha felhasználók által tákolt. még ha a heistek másik opcióját megcsinálom meg is vagyok
RDRí jöhetne pc-re is. -
ldavid #16247 Rájöttem miért mutat egyel több küldetést Franklinnél.
Tonya-t kell hívogatni nála még akad 1-2 vontatós meló. azok után már csak azt mutatja ami a térképen is látható.
Palinko #16239 olyanok nem lesznek mert ebben alapból benne van a három karakter -
ratgab #16246 Szerintem most már az RDR 2-t fogják csinálgatni. Nem hinném, hogy készülni fog nagyobb dlc a játékhoz.
Egyébként úgy értettem, hogy már ennyire kivesézted a játékot, hogy már az új tartalomra fáj a fogad?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.23. 17:20:05 -
#16245 konzolokra már régebb óta kint van és múltkor is 1,5 év kellett az episodes of liberty cityhez ami lassan esedékes. gondoltam tervekről tudni valamit.
-
Vopyy #16244 Sok dlc jött ki már a GTA 5 höz , csak gamek 99% ban ellentétben itt nem fizetős és valszeg nem is fognak kiadni fizetőset. -