Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
számlálóhoz 1 órát hozzá kell adni asszem, mert 14. én éjjel 1 kor lesz elérhető. sok helyen az még 13
Az exclusive tartalmat azok kapják meg, akik előtte játszottak X360/PS3-on. PC-re megkapjuk az összes eddigi tartalmat ami kijött a játékhoz, kivéve ezt a returning player exclusive contentet. Szerintem ez igazán kijár nekem, ha már anno megvettem 13ezerért PS3 verziót is.

Ha csak abból indulunk ki, amit a steamen lehet látni, akkor feltételezhető, hogy minden dlc alap lesz a pc verzióban, mert a gta steames oldalán nincs egy dlc sem megjelenítve. Ez vagy azt jelenti, hogy minden benne lesz, vagy azt, hogy nem lesz, és nem is lehet majd megvenni hozzá. Mindenki eldöntheti, hogy neki melyik verzió tetszik.

koltony
Ideje lenne lenyugodni, mind két oldalon. Először is ha valaki valamivel kapcsolatban ír, akkor legalább nézzen utána, hogy az az információ igaz -e avagy sem.
Másodszor pedig ha bajotok van a másikkal azt is meg lehet fogalmazni normálisan.
Sok mindent lehet gyűjtögetni az 5-ben. A legtöbb szerencsére olyan, hogy különböző módszerekkel egész könnyű megtalálni őket. Mint pl. a nem tudom már miket, amik a tenger alatt vannak és mutatja őket a tengeralattjáró szonárja. Szóval nem olyan gázos összeszedni mindent. Szerencsére.
Tikal
Látod ennyit tudsz... csak a szád jár.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tommygear
vedd be a gyógyszereid, ne idegeskedj mert elájulsz 😊
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.12. 18:30:35
És igen, tényleg az nem engedte megjeleníteni.

nyirog
egyébként assassins creedekben megőrjítenek az ilyen gyűjtögetős dolgok, utálom, rühellem őket, úgy meg főleg h van ami még meg se jutalmaz miután mindet összegyűjtötted az adott kategóriából - viszont GTA-kban meg teljesen úgy voltam vele, hogy szívesen gyűjtögettem az ilyen izéket (kivéve a IV. részben), pedig ott se mindig járt érte olyan hű de nagy jutalom. Nem tudom, lehet a játék környezetének jobb és izgalmasabb kidolgozottsága tette hogy közben nem utáltam el magam, de az is biztos h AC-kben azt látom h évről évre egyre több semmitmondó gyűjteni való szart tesznek bele.

Tikal
És mutatnál valamit amivel alátámasztod az állításod kisfiam, vagy csak a szád jár. Amit a PC-sek kapnak az az összes DLC ami eddig megjelent a játékhoz. Na mármost ezek bónusz tartalmak, amiket azoknak adnak akik gépet váltanak.

Mellesleg visszavehetnél a pofádból.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Malakai
Valamelyik ad blocker fogja meg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Firefox alatt egész jól néz ki a banner. Króm alatt csak egy üres fekete háttér, baloldalt egy kettessel 😄

Malakai
Anno PC is beletartozott ebbe... Szóval szerintem alapból nem, ezek nem járnak, csak ha megfelelsz a feltételeknek. Az, hogy eddigi frissítések, DLC-k alapból járnak nem jelenti szerintem azt, hogy ez az exkluzív tartalom is.
Persze lehet van hivatalos ellenkező infó, csak nem láttam, akkor sry.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tommygear
ez nem szeret nem szeret kérdése kisfiam, ez egy tény
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.12. 17:34:43
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

nyirog
köszi, küldtem csatlakozási kérelmet 😊

Tikal
Szeretnéd 😊

tommygear
ez valami ezer éves kép, minden benne lesz alapból a pc verzióban
Esélytelen. 😄

Igen, eltávolítható-cserélhető pillanatok alatt.
zzeN
Igaz, current gen nem számít.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

totyak
A lemezeken nincs rajta a teljes játék? Ezt miből gondolod. Nekem valahogy ez fura lenne. Sok évvel később, ha a Rockstar már nem támogatja a játékot, ne adj Isten nem is létezik, akkor mindenki fújhatja a dobozos, vagy SC-s példányát?

Skypack
Megkapjuk az összes eddigi online tartalmat dlc-t. A visszatérő Xbox 360os PS3as játékosok kapnak kb 3-4 autót két fegyvert meg egy küldetést.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Nembír vele semmit sem kezdeni mert ugyanaz van rajta mint a preloados verziókban. Ezért is nincs még tört verzió.

Én csak prevgenre látom ezt, tehát ps3-ra és xbox 360-ra vonatkozik. Lásd lenti kép.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zzeN
Visszatérő játékos = aki játszott a játékkal PS4/PS3-on vagy Xbox-okon, összeköti Social Club-os profilját a konzolos accountjával és megkapja a jutalmakat.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

totyak
És ez így meddig fog működni? Szerintem pillanatok alatt kiszűrik majd, hogy ki az, akinek éppen a pc-s GTA előtt lett fiókja és éppen csak azt az egy küldetést csinálta meg előző generáción. Aztán lehet tojnak az egészre. Amúgy, ha regelek kamu fiókot és hozzácsatolom a SC-hoz, az onnan később eltávolítható, cserélhető? Lehet egyszer még lesz konzolom.

Szeretnéd...:-P

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gyakorlatilag igazad van, de nemigen tudunk ellene tenni. Ha belegondolsz a Rockstar álláspontjába ők szeretnének a konzolos játékosokból is párat vásárlásra csábítani. Tehát kellenek a bónuszok számukra amellett, hogy szebb lesz a játék, fps mód lesz a játékban és még kapnak egy-két apróságot is, mert gyakorlatilag 2x veszik meg a játékot.

Nyugi, cheat/trainer vagy egyéb moddal úgyis elő lehet majd őket hozni.

Vicc....... ha nem játszok fél évig utána pedig igen, akkor én is visszatérő játékos leszek, aztán megkapom ingyen?
Ez akkor is szánalmas szerintem, fuck console újra és újra....
kill3r21
Ps4 után én visszatérőnek számítok? 😄
Szerintem jó pénzért azért ezek vehető cuccok lesznek. Visszatérők meg ingyen kapják....Ez így viszonylag fair lenne.

kill3r21
Mi már csináltunk, ha gondolod, de sok csoda nincs még ott 😊
Csoport
Nem úgy volt, hogy mi megkapunk alapból minden eddig megjelent kocsit meg mindent?
Most meg örüljünk ha kapunk egy alap játékot? 😄
grebber
Ali várom már a VGA és CPU teszteket!

Next PC upgrade: 2022

nyirog
jelenetkeztem, köszi 😊

nyirog
igen értem, csak bosszant, mert azért elég jó cuccok és ezekszerint a programban benne van csak nem tudom őket feloldani majd sehogy se játék közben....

madnessmarci
Aki esetleg még nem csatlakozott volna a magyar Social Club-hoz: KATT IDE
Leírásban megtaláljátok a TS3 IP-t, Facebook csoport linket.
Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.04.12. 13:32:45

,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith

Skypack
Ott van a címben hogy For Returning Players azaz a visszatérő játékosoknak, te itt most új játékosnak számítasz rockstar szerint elégedj meg avval, hogy kijön a játék 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

nyirog
online részhez nem terveztek csinálni facebook csoportot, vagy valamilyen kis közösség összegyűjtőt. elitedangerous.hu-nak is van és tök jól működik 😊

nyirog
szóval normál esetben nem is érhetem el ezeket a bónuszokat mint első játékos...?

Redditen és más fórumokon vannak jó szamaritánusok, akik megcsinálják másoknak a last-gen konzolos prologue missiont. (elég beregelni egy kamu xlive/psn profilt, és elküldeni neki a bejelentkezési adatokat). Ha ezt az accountod hozzáfűzöd a RGSC profilhoz, megkapod a "visszatérőknek" járó bónuszt kedden. 😄 Hátha valakit érdekel.

Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.04.12. 13:05:45
nyirog
http://www.worldtimebuddy.com/ beírjátok h budapest és bst, de amúgy úgy van ahogy alább is írták 😊

Jah az AM-et nem figyeltem, csak a 12-t. Akkor 1-től. Lényegtelen mert akkor alszom, nap közben meg dolgozom.

zzeN
Kedden éjjel 1-kor. Dél angol idő szerint 12PM lenne.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.04.12. 10:00:56

Azaz kedden 13 órától lesz elérhető nálunk ha jól értelmezem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.12. 09:57:56

SzirmosSzisza
Ez alapján nem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hmm én a Marson élek lehet már itt is meg tudom venni?
Hmmm ez németül beszél... én svájcban élek, lehet már itt is meg tudom venni?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |