27719
-
#16362 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem neked szól igazából, és nem is akarok flémelni, de azért szerintem nem teljesen jogos a ban. Ha megveszek valamit (kifizetem a megállapított vételárát) akkor onnantól az az enyém, tök mindegy miről van szó, kivéve a szoftvereket, mert ez egy igen érdekes állatfajta. Ha veszek egy autót= használhatom bárhol,függetlenül attól hol vettem és mennyiért. Ha veszek egy kiló kenyeret= megehetem bármikor, nem csak holnap délután négykor a felét.
Ha veszek egy szoftvert= nem az enyém teljesen? DRM korlátozza a használatot? Megszabják hányszor telepíthetem? Adott régióban használhatom csak?
WTF?
Ennek semmi értelme az Internet korában. Állapítsanak meg egy globális árat és adják mindenhol annyiért. -
Z33noo #16361 A 2 kezem 2-szer nem lenne elég hogy összeszámoljam hány online játékkal játszottam már, pont etz irtam, hogy soha egyikben sem volt még ilyen.
Játszik vele annyi ember, hogy gond nélkül meg tudnák oldani azt, hogy egy szintüek kerüljenek össze azonos realmban. Ha mindenki mondjuk 5 szinten belöl van, akkor máris ki lenne küszöbölve az hogy "sebezhetetlenül nagy szintü" játékos gankeljen az utcán.
Arrol nem is beszélve hogy egy heistet is olyan randomitással rak össze, hogy lvl 3-tol lvl 47-ig van benne playa, itt meg simán szivhat a nagyobb szintü mert egy "noob" lvl 3-as nem tudja hogy mit kell csinálni.
-
Meridius #16360 Kurva anyjukat, hogy a brazil régióban csak braziloknak akarják eladni a játékot. :D Csoda hogy egyáltalán idáig meghagyták ezt a kiskaput. -
#16359 Engem nem érdekel csak leírtam véleményem azt kész eleve nem játszok ilyen Online játékokkal GTA 5-öt se az Online miatt vettem hanem a Single miatt az Online részt meg majd csinálom Passive-ban azt ennyi ! -
ToMM23 #16358 Miért is logikus ez ? Elvárják,hogy az ember megvegye majdnem 3x annyiért steamen pl.. ? Csak hogy még egy program futhasson a háttérben.. ? Nem valami logikus dolog. Elvégre az ember így is meg úgy is fizet érte. Ha az olcsóbból több fogy az jó,de ha drága abból nem vesznek annyian. Úgy látszik,ez olyan dolog amit a kiadók nem fognak fel agyilag. -
#16357 Mit vartal? Ez egy online játék, mindenféle ember jatszik. Nem szoktam alacsony szintű játékosokat gyilkolaszni de tudom hogy sokan igen... Majd túl lesztek ezen os, de most úgy sirtok itt mintha nem játszottatok volna meg soha online játékkal.... -
#16356 Hát, Heist alatt nem öl meg másik player, free roam meg ilyen sajna. Igazából a halál nem számít semmit. -
#16355 Ez így van 50-50%. És teljesen jogos a BAN. -
ToMM23 #16354 Sziasztok! Ma végre megint elérhető a Nuuvemes GTA5, örültem is amikor megláttam :) De, google fordítóval ,már érdekes dolog jön elő.. :
" REGION LOCKED: This game is restricted to Brazil . Any attempt to activation by RSC accounts other than Brazil are subject to cancellation of the key and RSC account ban. " Tehát ha megveszem, azzal a chrome cuccal amit régebben itt írtak ,hogy mi és hogyan kell vele, akkor lehet ,hogy kidobtam az ablakon azt a majdnem 8400-at .... ? Mert fogja a *** Rockstar és lebannolja ? Ha ez tényleg így van, akkor rohadjanak meg.. -
RYO21 #16353 Próbálta már valaki a simple native trainert? -
DantesHUN #16352 Jól megmondtad. Így is kell. Nagyon Helyes!Kemény vagy , igazad van, elvégre egy online játék..nehogymár! Jól megmondtad a kezdőnek... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IRÓNI)A BAZD MEG HA VALAKI NEM ÉRTENÉ
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.24. 13:08:27 -
#16351 Eh, kérdés akart lenni:
"Kódot neten dobozos árban nem lehet kapni ?" -
#16350 Miért te hogy neveznéd azt aki épp hogy csak elkezdte a játékot jön ki bármilyen üzletből már agyon lőttek a sok buzija még ennél is rosszabb gránátot dob be vagy már az üzleten belül agyon lő !
Az ilyen playereket szokták hivni balfasz hülye gyerekeknek aki arra verik ki nap mint nap hogy bárkit agyon lönnek csak úgy szórakozásból !
Söt van még rosszabb is amikor még be se rakott játékba a gép épp hogy csak Bespawnolt a gép a térképre már halott vagy mert már akkor szarrá lönnek ! -
#16349 Azt tudom hogy van Cooldown a Passive Modenak is amikor Questet akarok csinálni akkor kikapcsolom és megcsinálom a questet ha végeztem addigra lejár a Cooldown és ennyi visszakapcsol ! -
#16348 Kemény vagy Csoki! -
#16347 OK és indok nélkül, LOL. -
#16346 Az ilyen passive mode kapcsolgatókat szoktuk szivatni mint te, mert azt hiszed csak ugy lehet nyomogatni bármikor :D
Ha nektek nem elég védelem az hogy passziv modban játszhattok akkor tényleg jo bénák lehettek. Vagy eddig Minecrafttal játszottatok csak? -
#16345 biztos én csinálom szarul, de engem soha nem lőttek szarrá, nem vegzáltak, mikor nem akartam. A legelején egy alkalmat kivéve soha nem voltam ilyen szarakodásnak kitéve. Nem tudom ti hogy csináljátok, hogy folyton hazavágják az élményt nektek... -
Z33noo #16344 Igen, igy leirva nagyon tetszene, de én az együtt játszást nem ugy értelmezem, hogy 3-5 percenként megöl egy másik playa az utcán, ok és indok nélkül. -
#16343 Ez van srácok, kemény világ van Los Santos-ban, ha nem vagytok elég erősek elnyomnak :) -
Z33noo #16342 A solo egy k*b*sz*tt király cucc, nagyon tetszik, nincs is vele semmi problémám. Csak az online rész az amit nagyon nem gondoltak át, igy gyakorlatilag "casual" módban játszhatatlan. -
#16341 Ha nem szeretnél másokkal játszani indítsd privát játékot és akkor csak te leszel, bár úgy nem látom mi értelme van GTA Online-ozni. Illetve az online lényege, hogy együtt játszol más játékosokkal, na most ha ezek téged zavarnak akkor ott a single, amiatt is bőven megérte már a játék.
Amúgy egyedül tényleg nem a legjobb az online, de azért a szart eléggé erősnek érzem rá. Amúgy ha fejlődni akarsz menj el flight schoolba, mire végig csinálod lesz pénzed alap fegyverekre (special carbine + sniper) illetve fejlődsz is pár szintet. -
Z33noo #16340 -
#16339 nem kell passive modba menni ott van solo session vagy closed friend session azt ennyi -
#16338 Szerintem az Carlosnak ment nem neked ! xD -
#16337 Jah ez igy van vannak olyan értelmesebb Online játékok ahol a kezdők védelmet élveznek és nem ennyire agresszivek mint a GTA Online-ba :D -
Z33noo #16336 És ne szarozz engem, Nem kell személyeskedni -
#16335 Ezt mondom én is Passive Mode ON azt csináljuk amit kell ha látok valakit aki jönne Passive mode vissza kapcsol aztán akkor löjj szét te hülye köcsög XD jah hogy nem tudsz akkor rábasztál xD -
Z33noo #16334 Több mint 15 éve játszok online játékokkal és soha egyikben sem volt még ilyen, a kezdök mindenhol védelmet élveznek az elsö lépéseknél a vérpistikékkel szemben -
Nekem ez alapján úgy tűnik te vagy a szar.... komolyan azt vártátok hogy kezdő játékosként nem fogtok szopni az erősebbektől? ... Rakd magad paszivba és fejlődj ha zavarnak a többiek. -
#16332 Kódot dobozos árban nem lehet kapni (csak kódot, nem nagyon jutok el boltba...).
Ha jól számolom a bolti 14k, steam key meg 60 EUR, azaz 18k. -
#16331 Az összes Online játék ilyen egy nagy rakás SZAR ! Ilyen volt ilyen lesz amig világ a világ ! Mindig lesznek ilyen balfasz buzi fejü playerek akik arra verik maguknak hogy hő de fasza gyerekek mert szarrá tudnak lenni mindenkit ! Az ilyen nyominger hülye playereket agyon kéne lönni mind !
Csak annyit tudsz csinálni ellen hogy Passive Mode-ot bekapcsolod azt ne tudnak kinyírni ennyi ! Én is Passive mode-ba játszom mert már 3x-szor agyon lőttek volna ! Csal rácesztek mert az ilyen nyominger barmok akkor nem tudnak mit csinálni XD -
#16330 Mégis mi a faszt vártál? Hogy kettes szintüként nem fognak alázni? :D
Milyen autóval volt? Insurgent? Vagy egy sima auto full armor?
PS3-on az uj játékosoknak még annyi fegyvere sem volt mint neked lehet most, mert a fegyverboltban a jobb oldali fal üres volt. Most uj játékosként olyan fegyvereket vehetsz amiket régebben csak lvl 50 vagy felett lehetett megszerezni, szóval ne sírj emiatt :) -
Z33noo #16329 "Ahogy te csinálod" ezen mit értessz?
Mert Én sétálok az utcán, nézelödök, megáll mellettem egy playa, és szarrá lö... Én lvl 2 vagyok, Ő meg lvl 27. Nekem pisztolyom van, neki meg submasinegun és golyóálló autó.
Nembaj, irány a fegyverbolt shopingolni, jahogy majdnem üres, alig lehet venni valamit. Nembaj, 75.000 a rakétavetö, veszek egyet és 3 telitalálat után látszott az autóján hogy megsérült mert már a HP csikjának a végén volt egy kis sötét rész. minden más autó 1 lövéstöl felrobbant.
Nembaj, akkor elmenekülök ha jön, hátpersze, direkt nagytestü autót szerzek, az jobban birja ... hát nem. Lerammol, szétlö.
Nembaj, uj taktika, elbújok ha jön. (mert perszehogyjön ....)
Egy pincelejáró oda nem tud bejönni autóval, hát azt nem, de valahogy mégi megöl, mert ???eléget???
Na itt volt az hogy M*GB*SZ*D*K*RV**NY*D Meg az is aki ezt igy kitalálta.
Most mond el lécci mit csinálok rosszul? -
#16328 Ma meg volt az első hackerem (oh :D). Súrolta az autómat én meg felrobbantam...:D -
#16327 Azért az, hogy az online SZAR eléggé buta kijelentést. Ahogy te csinálod úgy tényleg az :) -
#16326 Voice chat-et kapcsold ki.
Engem is rohadtul idegesitett a folyamatos nyavogas meg a sok 12 eves szopran.
TS-re be, ott azert nem zavaro az a 3-4 magyar user, sot kimondottan sokat segit amikor kozosen kuldiztek / rablasokat csinaltok.
Vannak gyengesegei az online resznek, nem is keves.Reszemrol azert adnek meg idot a Rockstarnak hogy helyrepofozza oket, eleg uj a dolog mindenki szamara. -
ktm99 #16325 Nekem is volt ilyen, azert van szerintem mert meg 1000 sebbol verzik a multi + nem oket dobta ki, hanem teged. -
ktm99 #16324 Hat igen, onlineba lehet arra szamitani, hogy mikozben bekesen autozgatsz a varosban, vadaszva mondjuk egy adott verdara amit el kell vinni a kikotobe(van ilyen kuldi), melledhajt valaki es szitava lo. LvL 12-ig kell valahogy eljutni, utana baratokkal Heistek. -
ldavid #16323 van még egy robotos film (azt még én sem láttam)
meg egy ami a storyhoz kapcsolódik (elvileg azt is meg lehet nézni - azt sem láttam még)