27719
-
#16402 Csak onlinehoz jó. -
mans #16401 Ha csinálsz egy karaktert az online szerkesztőbe,akkor avval viheted a küldetéseket,vagy csak az online részhez használható? -
brasco84 #16400 ezt a yoga missiont michaellel hogy kell megcsinálni? hiába nyomom a WASD-t meg az egeret, meg se nyikkan a karakter. egyébként ez a blitz küdletés következne, beszereztem mindent, kukás kocsi, vontató, maszk, stb, de mégse adja be, egyik karakterrel se. esetleg várni kell ? -
#16399 Nem. Én nem vagyok ennyire kreatív és türelmes :D -
Evoluti0N #16398 A te karaktered? -
#16397 Az akar lenni. -
Evoluti0N #16396 Adam Jensen? -
#16395 -
ldavid #16394 a végén a Merryweather részvényvásárlás egy nagy szopás, nem érdemes vele foglalkozni -
#16393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gazdaság helyzete gyakorlatilag teljesen irreleváns az élhetőség szempontjából, főleg ahol az ország vagyonának nagy része a felső tízezer kezében van. Jártam Brazíliában, más világ. Nincs középosztály.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.24. 16:39:02 -
#16392 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!USA-ban 6%-os a munkanélküliség és ~40 millió az éhezők száma. 320 milliós népesség mellett. Azaz jobb az arány, mint itthon.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.24. 16:36:04 -
#16391 Pedig tök biztonságos ország :) -
#16390 Hát nagyon nem! :) -
#16389 Brazília 11.200 Magyarország 13.400 a GDP/capita, azért ezt nem nevezném nagy különbségnek -
#16388 Haverokkal sokat lehet hulyulni online-ban, nem csak a lövöldözés van, ki lehet találni rengeteg más dolgot, játékot stb... egyedül nem olyan jo móka az tény. -
#16387 Az se ma volt. :) -
#16386 Kinőttem:))
Akkor meg mit csodálkozol hogy nem megy itt sem?:) -
#16385 Nem játszom online játékokkal, kinőttem belőle. Legutolsó a Guild Wars (1) volt. -
TuskoMobile #16384 Próbáld ki (max ne vedd meg még hanem illegálon)
Nekem intel-en megy -
#16383 *Tehát csak gyalogoskent nem tudtak lelőni...autóba ültél akkor ki tudtak szedni -
TuskoMobile #16382 200milliós népességhez viszonyítva nem olyan rossz amerika se sokkal jobb és ott még van rejtve egy-kis plusz pár tízmilliós bevándorló is aki nyomorultul rabszolgaként él.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.04.24. 15:57:18 -
#16381 Ráadásul mikor elindult az online ps3-on akkor a passzív mód is másként nézett ki, nem tudom mit szóltatok volna ahhoz ha most az sem eleg hogy szellemkent átmehetsz az aktív jatekosokon, ugyanis akkor ha passzivba raktad magad es mondjuk autóba szalltal akkor abból ki tudtak lőni. A passzív csak azt jelentette hogy nem lehet lelőni!! Elütni autóval el lehetett :)) -
#16380 Gondolom Deathmatch volt vagy más kompetitiv jatekmod. Az összes küldetés (Mission) kooperativ....
Battlefieldben lvl3on milyen esélyed van a tapasztalt játékosok ellen? Semmi. Idő amíg megismered a játékot, fegyvereket a pályát stb.. ne mondjatok mar hogy más online shooterben elso perctől profik voltatok.. -
Meszi212 #16379 Ha kigyúrók egy autót hogyan tudom elmenteni?
Utoljára szerkesztette: Meszi212, 2015.04.24. 15:29:37 -
#16378 +1.
Életem első küldije. Ott állok level 4-el, bejön két 15+ meg egy 5-ös.
Kivel rak össze? 5-össel. Mire rájöttem mit kellene csinálni szarrálőtt minket a két nagy. Köszönjük... -
#16377 Reménykedem benne, hogy csak ironizált :D -
tutyimutyi2 #16376 elmegy a játék 2 magos amd-n? -
#16375 "Brazíliában, ami egy gazdag, fejlett ország"
Öööö melyik dimenzióban? :) Vagy most nem a ~100 millió éhezőre gondolsz? -
xido #16374 az az..engem is lealáztak :)
de bosszant a melléütés is..vagy single-ben korrigál a gép jótékonyan..vagy a szerver válaszideje lassú :) -
Evoluti0N #16373 Tegnap én is nyomtam egy teniszt, erre a 4. menetben kilépett az ellenfél. :S
Jah, meg szkanderoztam is egyet. Azt megnyertem. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.24. 15:02:59 -
#16372 tegnap én is teniszeztem. GOndoltam sima liba, singleben is lazán nyertem. Még fogadtam is magamra. Hát 4-0-ig még az is kihívás volt, hogy visszaüssem. Aztán sikerült kicsit felvenni a fonalat, ami egy 6-1-es vereségben végződött. Az az egy 1 is annak köszönhető, hogy ütöttem 3 ászt :D -
#16371 Én hívni akartam futni a csajt, de sose vette fel :( -
xido #16370 Online része nekem éjjel érte el a csúcspontját,mikor kellemesen meglepett egy bejövő felkérés egy teniszre...élmény volt,hogy nem verseny,meg lövöldözés volt a küldetés :) -
ToMM23 #16369 Egyetértek a #16365 és #16362 vel ebben. Amit Te írtál az is tény és igaz is. De 60 euró akkor is borzasztóan sok érte Pedig nagyon rátettem magam,hogy na majd ha megint lesz a brazilon akkor beútjítom gyorsan. De ezek szerint tettek róla,hogy ne így legyen. Háth ha Nekik nem kell a pénzem akkor rendben.. :D Így meg sajnos nem fogom tolni onlány. Maximum ha majd olcsóbb lesz, úgy 10k alatt. Addig is marad a khmm.. nemszép verziós.. A sztoriban Én is hihetetlen jól elvagyok. Sokszor csak vezetgetek müszerfal nézetben minden fele. És fotózgatok, rengeteget. iszonyat ,hogy ki van dolgozva minden kis apróság benne, simán beszippantja az embert az a világ -
#16368 nem tudja valaki hogy az állatokat tervezik e berakni az online-ba? -
#16367 Tyu mi lett volna ha anno L2-ben egy veletlen kill utan levadasztak volna titeket es dropoltatok volna a fegyvert vagy ruhat amire honapokig gyujtottetek vagy 50% esellyel kraftoltatok le :)
Itt semmi buntetese nincs a halalnak, es tenyleg baromi gyors a respawn szoval tok mindegy.
En fast2play-en vettem meg kb 45 euro volt elovetelben.De ahogy nezem mar ott is szepen megemelkedett az ara :O -
Árnyvadász #16366 Steam-en vásárolt verziónak megvannak az előnyei. Gond nélkül, teljes letöltési sebességemet kihasználva letöltődött. Pillanatok alatt megvolt a Social Club regisztráció és kulcsmegadás, onnantól kezdve pedig rögtön indult a játék. Nem fagyott, nem lépett ki, nem veszett el mentésem vagy sorolhatnám még. Dobozos példányokkal, vagy interneten megvásárolt kizárólag Social Club keretrendszerén keresztül letölthető változatoknál rengeteg problémát olvastam.
Persze nem azt mondom, hogy a Steam-esek közt ne akadna akinek nem lett volna problémája, hiszen ők is beírták a safe módot, nem indul el a launcher (ebbe mondjuk már futottam bele én is, de másodjára elindítva minden rendben volt - párszor fordult elő) és egyéb, de nagyságrendekkel kevesebb problémát olvasni, hallani vissza.
Így azt mondom a felár amit a Steam elkér, itt nem kidobott pénz. Más játék esetében meglehet, de itt szerintem nem teljesen fedné a valóságot. Egyébként már a játék megjelenésekor is a Steam-esek vígan játszottak, a többiek meg szívtak, mint a borz, tisztelet a kivételnek.
Azt persze megértem, hogy drága, én sem adok ki 60 eurót játékra, csak nagyon ritkán és meg is szívtam néhány alkalommal, mert a játék egyáltalán nem ért meg annyit. A GTA V viszont megéri még ezt a pénzt is. Szerintem még úgy is megérné, ha nem lenne benne Online, mert a sztori része is már majdnem olyan, mint egy MMO. Elképesztő mennyi mindent lehet benne csinálni. A három játszható karakter meg 3x annyi küldetés is. De ez már csak pont az i betűre. -
jocking #16365 Teljesen jogos, ja... Brazíliában, ami egy gazdag, fejlett ország, 8000 forint a játék. Nálunk meg itt a balkánon 15 ezer. Rohadtul fair, mondhatom. -
Evoluti0N #16364 Fiúk, bekapcsoljátok a passzív módot is meg is van oldva a dolog. A legtöbb küldi, aktivitás úgyis külön instance-ben megy. Szóval nem nagyon vagytok korlátozva, ha aktivitások között passzívkodtok. Ami pedig a szintet illeti, ha te vagy a host, akkor be tudod állítani, hogy hozzád hasonló szintűeket hívjon be. -
Hellsing47 #16363 ha a 'noob lvl3-as' nem tudja mit kell csinálni, akkor el kell neki mondani, ugyanis lehet kommunikálni szóban és írásban is.
annyira izzadság szagú ez a kötekedés az online-nal kapcsolatban, hogy nem igaz :D ' megölnek 3 percenként.....' és akkor mivan? :D kb 2 sec a respawn
vagy 25 féle küldetésikon van a térképen csináljátok azt, fejlődjetek, szerezzetek pénzt és akkor nem lesz sírás hogy lelő a köcsög lvl200-as free roam-ban