27719
-
#16442 HEIST. a Több pénz érdekében keresek olyan emberkéket akik keresnek HEIST-re embert. -
#16441 Meghivjátok egymást Job-ra? :) Olyan nincs hogy mindketten ugyanarra nyomtok egy listán és ugyanoda dob. Az egyikötök elindít egy melót, aztán behívod a haverod, ennyi. -
#16440 Akár milyen munkára (JOB)-ra megyek sose vagyunk együtt. Mondom, vagy nem látjuk a telefonon ugyan azt,vagy nem is ugyan arra a szerverre dob be.. Csak nekem ennyire ócska a multi vagy nektek is? ( Arról nem is beszélve hogy a rockstar cloud folyamatosan ugat,hogy nem tudja menteni az állást...) -
#16439 Milyen munka? Mission-ben ugye mindig egyutt vagytok, ha meg valami Deathmatch vagy Last Team Standing vagy Capture vagy valami hasonló,akkor lehet csapatot választani. -
#16438 Sziasztok!
Néhány napja vettük meg a játékot 2 haverommal és eddig nem nagyon ment az online játék sajnos. A problémáink a következőek:
Vagy nem tudunk egymásra csatlakozni,vagy nem ugyan azokat a munkákat látjuk (pedig egy szerveren tartózkodunk) Vagy ha egy munkába is dob állandóan egymás ellen rak minket... Hogyan lehet valahogy úgy játszani (ha már mind a 3-an megvettük) hogy együtt lehessünk az adott munkák során. ( Persze ha olyan a munka) Annyira bonyolultnak tűnik ez a rendszer,pedig a GTA4-el nem volt semmi gond.
Ha valaki fel tudna világosítani azt nagyon megköszönném! :))) Előre is köszi,és bocsi a bugyuta kérdésekért... -
#16437 Rendőrök kevésbé vesznek észre. -
Lacika1992 #16436 Ha visszakapom a pénzem és megmarad a 9999 golyó :D -
#16435 előbb számold ki melyik a jobb :D -
Lacika1992 #16434 Online bebuggolt....
Heist után levett 150.000-ret és lett minden fegyverembe 9999 golyó.
Szerintetek ha írok a supportnak vissza kapom a pénzem? :D
-
iWOLF #16433 Nehezebben találnak el... -
#16432 az mire is jó ha megnyomom az X-et és ráhajol a karakter a kormányra?? -
#16431 Sracok ma vettem egy Zentorno-t onlineban es hiaba van garazsom, kuldik utan nem rakja mellem.Allandoan hivni kell a szerelot hogy szallitsa le.
Pedig van biztositva es tracker is van benne.
Ez vmi bug, vagy feature? -
#16430 Állandóan ugyan azokat kéri a mocsokja szóval egyszer elég megnézni. :D -
#16429 nincs. igen. -
#16428 -Ha van garázsod, akkor ott több autot tárolhatsz, max 30 három garázsban. Ha beviszel oda egy autot az automatikusan a tiéd lesz, de ha felrobban akkor elveszted, szóval kötni kell rá biztosítást a Los Santos Customs-ben. Autot vagy a garázsban cserélsz vagy felhivod a Mechanic-ot, de azt hiszem csak bizonyos szint felett aktiválodik, vagy kell hozzá egy apartman.
-A drága autokat nem tatrhatod meg, nem tudod tuningolni sem, meg kell őket venni, telefon böngészőjéből eléred a honlapokat ahol van két autos oldal.
- persze, a fentebb leírtak okok miatt. Meg egyébként is, egy idő után majd előjön a birtoklási vágy és legalább 10 autót akarsz majd. Ez volt a maximum a játék megjelenésekor, de azóta kisírtuk a 30-at :)
csoki -
#16427 GTA Online Passive Disabled élmény:
-Vettem egy SMG-t amit lehetett, beugrottam egy feltzerbe és elkezdtem vadászni a játékosokat. Kinyirtam párat hajkurásztam őket, majd amikor jó kis 3 csillagos lett a rendőrség kilépett mindenki. WTF? Free Roam... Ez így elég béna pedig épp kezdtem élvezni. -
xido #16426 messze nem vagyok ott,csak bohóc tipp...kutya nem tudja kiszagolni? :) -
#16425 Van valami módszer arra, hogy az eldugott füvet megtaláljuk? Mert a 2 nagy kör sokat nem segít:D -
xido #16424 nekem még csak most kezdett adni lvl5 körül,ezeket kék pötty jelezte a térképen -
Evoluti0N #16423 Online-ban Simeon autólopós küldijeinél van valami könnyű módszer a kocsik megtalálására, vagy simán csak nézzem meg a neten, hogy melyik hogy néz ki és keresgessem őket az utcán? -
#16422 Lakerses mezben mit East Side? -
-
#16420 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
jocking #16419 Megnyugodhatsz, Brazília gazdagabb ország, mint mi. Ilyen árakkal összehasonlítva kb. az a helyzet, mintha azt mondanánk, hogy nálunk 15 ezer a gta, és mondjuk pl. albániában meg 25. -
Legutóbbi patch előtt futott simán, órákon át -
Borg #16417 Ha csak reset segít, akkor az biza nem a játék hibája, hanem a géped szar. Maximum mással eddig nem bukott ki a hiba, mert a régebbi játékok nem róttak ekkora terhelést rá. -
#16416 Haláli ez a szar, egyszerűen a játék teljes letörlése és steamen keresztüli újratelepítése (cca. 5 óra) után se indul el normalban, belefagy a loading story mode ablakba (és az egész wint viszi magával, csak reset segít).
Safe modeban meg megy, 800x600-ban, rohadjon meg.
Próbáltam törölni a GTA5 és GTA5Launcher exe-ket is, persze a steamesnél az csak gebaszt okoz.
Haláli na.... -
#16415 Már most is tudok valami royal házat venni 125K-ért amihez van 6 garázs. -
#16414 31 euróért vettem greenmangaming-on
igaz volt 10%-os kuponom, de ez akkor is olcsóbb.
amíg aludtam éjjel felrakta a rockstar social klubján keresztül, másnap reggel letöltött még 300 mb-ot, és ennyi.
közel sem volt 60 ajró.... -
#16413 No csatlakoztam az SG crew-hoz. Asszem... -
#16412 750k a legjobb autó amit érdemes megvenni, illetve lvl 12-n kb 200-300k-tól kezdődnek a saját lakások (ez kell Heisthez).
+ fegyverek, de az aprópénz -
#16411 nálunk sincs lassan....
:-) -
#16410 Hat meg csak olyan 20k-t garazdalkodtam ossze a 700 melle... -
brasco84 #16409 egy kilépés-belépés a játékba megoldotta, egyből jött a hívás, érdekes :) -
#16408 Alapból a drága autókba nem lehet "tracker-t" rakni, mert azokat a telefonból online kell megvenni, amit akkor tudsz ha van garázsod (meg elég zsetonod:D). Szóval ez az egyik módja vagy pedig olyat lopsz el amit a játék nem tart nagyra, azokba lopás után beletudod venni ezeket a dolgokat. Garázst akkor érdemes ha neten akarsz autót venni, mert anélkül nem tudják hova szállítani neked. -
drago14 #16407 Ha a telefonba ott volt Michael-nél választásként hogy Mark Getavay Vehicle és azt hívtad akkor nem tudom mi lehet a probléma. Próbáld meg újra hátha sikerül. -
#16406 No játszogattam még az online résszel kicsit. És ha átáll az ember agya akkor fun is lehet.
Pl volt egy csávó akivel szembementem az utcán (mindkettőnk autóval) aztán beleengedtem egy adagot a szélvédőbe és meghalt.
No, innentől kezdve legközelebb amikor szembejöttem neki úgy szétrobbantott bazooka-val mint a picsa. Vicces volt.
A versenyek is elég viccesek. A fizika ott eléggé megcsömörlik.
Kérdések:
- Hogy lehet lecserélni a "saját autómat"?
- Aztán egy kommersz ferrarit vittem (volna) a műhelybe, hogy az legyen de ott kiirta, hogy ez a verda túl foró az átalakításhoz (too hot for modification). Ezt meg hogy? Csak bizonyos autókat lehet onlineban módosítani?
- Érdemes garázst venni? (most csak a "saját autóm" van ami elég foscsi.
Köszi! -
brasco84 #16405 ez megtörtént, mondjuk ezt nem utoljára csináltam, hanem még kb a maszk vásárlás alatt/közbe, épp egy jó autóm volt, leparkoltam, azt írta egy jó hely és hívjam michaelt. lehet ez a baj? :D -
drago14 #16404 Szerezned kell egy autót, le kell parkolnod egy sikátorba, és ott felhívni Michaelt. -
#16403 Levegőt is vegyél a két gomb lenyomásával.