Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lesz már crack? meg stb. 😄DD
Kajak sajnálom őket. 😄
Lacika1992: Ők meg azokat sajnálják aki kiad érte 8-16K-t<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.13. 18:53:49
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De grafikát elnézve azért kell neki majd a vas. Bár attól függ ki hova akarja belőni ugye.
Én mondjuk maxon akarom 😊 Max Post Processt veszem le Ultráról és 2x élsimítás is elég, de gépemet elnézve ennek így reálisnak kell lennie FullHd_ben.
Ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.04.13. 18:41:09
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.13. 18:39:11
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
8591ft-ba került és működik
Utoljára szerkesztette: McKalton, 2015.04.13. 18:37:20
Azért elég szép lett a doboz, meg még térkép is jár. Zsíros lesz nagyon. Holnap minél előbb lépek melóból a cuccosért. Aztán indulhat (remélhetőleg) a móka.
Remélem nem lesz vele gáz, szerver baszakodás regisztrálásnál, vagy valami hülye bug...
Bízzunk a legjobbakban.
Én Max Payne 3-mat elnézve nagyon optimista vagyok. Bár gépem megvan hozzá, gépigénytől nem fosok túlzottan.
viszont ha saját ...@ freemail címre regisztráltam a fiókom az baj? mindenképp ilyen fake kell?

0. Regisztrálsz fiókot a Nuuvemen - fakenamegenerator.org kell.
1. Chrome biztos (Firefoxot vagy 5 éve nem használok): http://hola.org/
2. Telepíted.
3. Fellépsz Nuuvem
4. Teszed kosár GTA 5
5. Kattint Pay Pal gomb előtti jelölő
6. Elindít fizetés
7. Megjelenik Pay Pal ablak - lemásol a kis sárga gomb linkje (jobb klikk "Link címének másolása"😉
8. Nem zár be semmit, hanem nyit új ablak ( Ctrl + T)
9. Beilleszt a lemásolt hivatkozást a címsorba és LETILT HOLA - három vízszintes csík a Chrome jobb sarkában - Beállítások - Bővítmények - "Hola Better Internet" mellett jelölő box kilő
10. Elindít fizetés
11. Örül.
12. Kód a fiókodban, a "Meus games" alatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
felmentem erre a nuuvem oldalra beletettem kosárba de kiírja nem jó régió. Ez a Holá ez mi hogy kell eljutnom oda amit már Geri 556-al leírtatok?
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.04.13. 17:45:12
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.04.13. 17:40:11
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Jövő télen meglesz a 33%. Azt követő télen az 50%-os is.
S persze, a GTA 5 majd részét fogja képezni a "Grand Theft Auto Complete Pack"-nak, amit majd lehet szépen 59,99 euróért adni.
Tavaly decemberhez képest <29,99 euro>29,99 euro> már így is 16 euróval emelkedett a Complete Pack ára.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1 brazil reál = 91,49 Ft
A GTA 5 ára a Nuuvemen: 89,99 brazil reál (mindent kerekítve a szorzáskor) = 8280 Ft.
A te 29,59 amerikai dollárod = 8311 Ft.
S ez azért nem elég, mert a Pay Pallel fizetésnek is van ára.
Tehát, a legjobb, ha mondjuk 8500-8600 Ft-nyi dolcsid van
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.04.13. 17:14:18
Érdemes próbálkoznom vagy annyi az előjegyzés, hogy felesleges. Nincs ott valakinek ismerőse😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ezután Enter a linkre, és a vásárlás lebonyolítható.
25 játékot vettem már tőlük Pay Pallel, és gond nélkül.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
GTA V (*.*)
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2015.04.13. 16:26:46
Rayden02 #13577 <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.13. 16:15:48
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Jól be is aktiválom otthon 😊
Steam: greyfox