27719
-
ldavid #16711 dehát benne van a videóban is amit most postoltál hogy küldetés után pont azt kell csinálni (nálam működött, csak várni kell - még a merryweatherből is lett vagy 4% hasznom végül, de az tényleg szopás volt) -
Evoluti0N #16710 Valószínűleg nem igazán fog felmenni, esetleg még jobban le, azoknál a cégeknél, ahol küldi miatt változott a tőzsdén a részvények értéke.
Ez az alacsonyan van és akkor veszek, majd kivárom, hogy felmenjen és akkor eladom módszer inkább azoknál alkalmazható, amik a küldiktől függetlenül változnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.27. 17:45:03 -
Evoluti0N #16709 Itt írja 5:35 körül, hogy kinek ki a konkurenciája.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.27. 17:43:13 -
#16708 NE VEGYÉL GARÁZST!!!
Felesleges. Majd az apartmanhoz (200K) adnak egy 10 helyes garázst!!!!! -
#16707 Tehát az se hülyeség ha az események után veszek, mikor jól lent van, aztán csak kivárom amíg újra felmegy? -
#16706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fent van az ékszerüzlet, akkor megkell találnom a konkurenciát :) -
#16705 kb fél óra játék után eléred :) -
#16704 Sziasztok!
Eddig teljesen faszán ment a játék, semmi baj nem volt. A mai napon elkezdett olyanokat produkálni, hogy mikor bementem a ruhaboltba, akkor előttem töltötte be konkrétan az összes ruhát az üzletben. Később mikor sétáltam az utcán és hirtelen megfordultam, akkor meg oda-odatermett 1-2 villanypózna vagy pad. Mintha akkor töltené be a dolgokat amikor már odanéztem. Eddig nem így volt.
A gépen semmi nem változott, újraindítás nem segített. Csak a GTA5 fut amikor játszom, tehát még csak be se zavarhat más. Wtf? -
Ironman2 #16703 Na szép! Csak 5-ös rank felett lehet vásárolni garázst vagy házat -
Ironman2 #16702 ah,köszi mindenkinek! -
XeroX #16701 A mobilodon az internet felületen megtalálod mind, ott megveheted és még oda is navigál ha akarod.
Autókat, motorokat, hajókat és repülőket szintúgy interneten tudod megvenni és szállítják a garázsba.
Olcsó garázst sztem nem érdemes venni, én 200 ezreset vettem meg 10 férőhelyes garázzsal.
Én az ELEGY autót vettem meg az interneten, jobban gyorsul mint a drágábbak, megy mit a golyó, nem igazán kaptak el még vele és csak 120 ezer az ára, szinte ingyen van.
A Human Labs job ad 183 ezret, eladsz 2 jobb autót (naponta csak egyet lehet) és megvan az ára.
-
#16700 Külön a térképen nem mutatja ha csak nem a közelébe jársz egy garázs dollár ikonnal vagy ház dollár ikonnal. Az interneten a Dynasty 8 weboldalon tudsz vásárolni meg megnézni hogy merre vannak. -
Ironman2 #16699 Online-on belül hol találok garázst? NEkem vagy nem jelzi a játék,vagy rossz ikont nézek -
Vopyy #16698 Ha megvan a High-end házad ( amiből a legolcsóbb 200 ezer dolcsiba kerül), akkor rank 12-n (gondolom az már rég megvan) lesz 1 új ikon a térképen 1 L betű.Oda elmész , utána meg hívni fog Lester és adni fogja a Fleeca Job nevü Heistet ami 2 fős. -
Fox121 #16697 Azt tudom hogy egy bizonyos "The Fleeca Job." Mission adja de azt hol veszem fel? Telefonon is hívogatom Lestert de 4 fős küldetéseket kapni csak :S -
ldavid #16696 azért nem mind. inkább csak azokat vegyed amikre befolyással vannak a heistok.
egy random event után kaptam valami animalark-ot az azóta szinte csak süllyed, és nem mostanában kaptam.
Krisztiam #16694 felni ugyanaz mint az első képen
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.27. 11:18:05 -
Evoluti0N #16695 Elkezdtem kicsit tőzsdézni. Igazából még nem túl nagy összegekkel, mivel még csak az első heistot csináltam meg. Nem egy atomfizika azért ez. :D Veszek részvényeket, amik a béka segge alatt vannak, aztán türelmesen kivárom, hogy felmenjenek és aztán eladom. Ha netán még lejjebb megy vásárlás után, akkor tovább várok. Előbb-utóbb úgyis megindul felfelé. Kb. ennyi az egész. :D -
#16694 Én is , az utolsó képen a fehér autó az penumbra? -
jocking #16693 Singleplayerre gondoltam. Ott nincs semmilyen biztosítós cucc.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.27. 09:47:04 -
ratgab #16692 Ha kicsit végiggondolod akkor egyszerű. Ha valamelyik céggel rossz dolgot művelsz, akkor a részvényeik ára lentebb megy, ha jó dolog történik meg felfelé.
Két általad említett példánál lentebb fog menni az árfolyam mindkét esetben, tehát akkor kell venni, mikor nagyon olcsó. Nézni kell a részvények adatlapját. Ha elérte a minimum árat, akkor nagy eséllyel már nem megy lentebb (persze mehet) és idővel fel is fog majd menni. Befolyásolni meg nem lehet a tetteinkkel (pl. reptéren szétlőni a repülőket), mert nem változik semmit az árfolyam. Legalábbis amit eddig próbáltam az semmit sem befolyásolt a tőzsdén sajnos. -
#16691 Nem.
Akkor fel kell hivni a biztositot es
1: ha sajat hibadbol ment tonkre, sullyedt el, robbant fel, stb akkor valamennyi penzt kernek.
2: ha egy masik jatekos csinalta ki, akkor ingyen kapsz ujat. -
#16690 Szerintem hagyd a tozsdet a fo kuldiszal utanra.
Akkor kapsz 30 misit.
Utana pedig centes kereskedessel zilliomos lehetsz. En meguntam 2000 misinel, mert sok ertelme nincs a penznek singleben! -
#16689 emígy elég rossz lett volna bedobni a gránátot a szellőzőbe :D -
#16688 Itt lehet célozni a gránáttal. Jobb klikk nyomva tart, ballal dob. -
#16687 na és hogy?
mert én se tudok dobálni csak úgy, se kocsiból. nem tudom, hogy ez feature-e, vagy az elállítgatott gombokat nem szereti. -
-
jocking #16685 Eddig úgy vettem észre, hogy a Trevorral elkötött vadászgépet ha lezúzom, akkor mindig visszaspawnol Trevor hangárjába. A kérdésem az lenne, hogy a neten vásárolt autókkal is ez a helyzet (amik amúgy a megvásárolt 4 helyes garázsokban vannak)? Ha egy neten vásárolt autó pl. felrobban, akkor mi lesz vele? Visszaszületik a garázsba? -
#16684 Mivan? Beállításokban van throw grenade opció G betűre állítva, mindegyik gta-ban volt erre opció, de közben megoldodott a probléma... -
#16683 Kifflom!
Uccsó ilyen szektás küldinél kaptam egy traktort, mögötte meg a tuning műhely előtt ott állt a Zentorno -
#16682 Egyre több ilyen szó úszik be a magyar nyelvbe, és egyre jobban elterjednek. Nem igazán lehet ellene mit tenni... -
Plityu #16681 Hoppá bocsesz tényleg ez a küldi kicsit késöbb lesz -
Evoluti0N #16680 Figy, ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinyírod a LifeInvader vezérét akkor persze, hogy lemegy a részvények értéke. Ugyanez a helyzet az ékszerüzletnél is, ha kirabolod. Már ha az fent van a tőzsdén egyáltalán. Szóval a LifeInvader esetében nem az ő részvényeiket kell nagy mennyiségben venni a küldi előtt, hanem a konkurenciáét. Már ha van nekik olyan. Elméletileg mindegyik tőzsdén szereplő cégnek van 1-1 konkurenciája. Szal ha készülsz "átbaszni" egy céget, akkor konkurencia részvényeiből érdemes előtte bevásárolni. -
mate23 #16679 ok.kösz -
Bal0924 #16678 Sejtettem, hogy valami "értelmes emberi lény" által összerakott, számára értelmes "szó".... (Nem akartam odaírni, hogy hülye..)
Én is tudok olyan szavakat egy mondatba tenni amitől mindenki megkérdezi, "mit is akartál mondani vagy kérdezni" -
#16677 Kikészít ez a tőzsde...pl most volt a lifeinvaderes cucc, vettem előtte, de lejjebb ment bukta, vettem utána még mindig lefelé megy, most öltük a vezért!
Most jön a ékszerbolt, most előtte vegyek részvényt vagy utána? -
rambozo #16676 Amit Plityu írt, az egy későbbi heistnél lesz. A tűzoltó megszerzése után egy bármilyen négyszemélyes autót (kiírja a játék, ha megfelelő) kell valami mellékutcában (azt hiszem, azt is írja, ha jó helyen állsz vele) lerakni, és felhívni Lestert. -
mate23 #16675 milyen auto kell megszerezni? -
#16674 hát...őőő...egy hunglish szó. Akkor a házadban ébredsz fel, mikor kezded a játékot.... -
Bal0924 #16673 Mi az a spawnol? -
#16672 vannak. Kezdésnél a házadban spawnolsz.