27719
-
#17192 oneplay.com -
#17191 Sziasztok !
Valaki ismeri ezt az oldalt ? Akciósan 41.39 ájró a játék most. Meg merjem innét venni ? Vagy tudtok más megbízható helyet esetleg ahol jó áron be lehet szerezni ? Steamen csöppet húzós.
Kösz -
#17190 Elegy, ingyenes, legjobb sport autó -
Bal0924 #17189 Kellene egy gyors, de olcsó kocsi. Melyik kocsit ajánlanátok?
Biztosítást hogyan lehet szerezni a kocsira? -
Freelove #17188 Sziasztok!
Nagyon szép a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://p1.picsto.re/g7dSC.png
https://p1.picsto.re/Mhw1q.png
https://p1.picsto.re/MSj1h.png
de mégis valami nem tetszik rajta. Néha kicsit laggol.. nem akad, csak belomhul. Szerintetek melyik beállítást érdemes kiszedni?
Gépem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3
INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX
COOLERMASTER Hyper 212 EVO
OCZ Agility 4 128GB SSD
Windows 7 Ultimate x64
CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 KIT
WD Black 2TB 7200rpm 64MB SATA3
ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB GDDR5 OC
SAMSUNG SH-224DB/BEBE fekete OEM
CORSAIR Carbide Series SPEC-01
CORSAIR RM Series 550W
Ja a másik dolog:
Ha berakok saját zenét a rádióba akkor is laggol az egész, még akkor is, ha minden grafikai beállítást lebútitok Normal-ra.
Utoljára szerkesztette: Freelove, 2015.05.03. 17:30:14 -
#17187 mint ahogy mondja is Lester... -
#17186 Hogy lehet a socialclubbot offline módba tenni? -
#17185 Van olyan? WTF :D Azt hogy lehet elérni?
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.03. 16:46:38 -
ldavid #17184 én még el se kezdtem az online-t :D -
#17183 SG crew session akkor jó valamire ha oda lépek? mert az üres mindig :D -
Zsoxx #17182 Akkor bizonyára le kell róla ugrani ejtőernyővel. -
#17181 Elütni se tudnak ha passziv módban vagy. Kocsidat felrobbantani se. Semmit se. -
#17180 nincs sehol ilyen szakadék amit át kellene ugrani -
#17179 Jaja... Énis azon agyalok, hogy itt ez a bazi nagy SG crew és kábé semmit sem ér... -
Zsoxx #17178 Ha passzív módban vagy, a többi játékos nem tud kárt tenni benned. Legfeljebb úgy, ha rád tol egy másik autót. -
#17177 Ezt mondtam neki, de ő mindenáron a karikát kergette meg a város felett bóklászott... Áááá... szánalmas volt. -
Doncikutya #17176 milyen 'se elütni', faszt nem, vagy ilyen régen toltam a multit és azóta valamit kitaláltak erre? -
Zsoxx #17175 Van az a bankrablásos heist online-ban, amikor a végén motorral kell menekülni a térkép túlsó végére, 5 csillagos körözés alatt. Ott a hegyen van egy átugrandó szakadék, azt motorral kéne átugrani? -
Zsoxx #17174 Ki kell menni a nyílt tengerre, és elkerülni a heliket. -
#17173 jelen -
#17172 Ezt nem hiszem el, egyszerűen SENKI nincs, aki becsatlakozna a prison break heist-okra. A repülőt viszonylag gyorsan megsikerült szerezni, de még mindig van kettő, a busz, és a station küldik. A stationt egyszer sikerült elkezdeni, ott két felé lett osztva a csapat, akivel voltam, azzal mindig megcsináltuk, de a másik csapat mindig meghalt. Már 4x ráztam le a rendőröket, mert állandóan meghaltak... aztán kiléptek, így az a küldi se lett meg. Azóta meg abszolút senki nincs aki jönne, 1 lélek nem csatlakozik a heistokra.
Valakik nem tudnának benne segíteni?
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.03. 16:04:58 -
#17171 Na ez igaz. De viszont nagyon tud tapadni nem csúszik annyira mint a Zen szerintem. De igen elvileg a Zen a legjobb többek szerint is. -
ldavid #17170 nem értem mi a baja, én nem nyúltam hozzá.
a 4 topicja rendben van, és netrendereben ez is okésnak látszik.
szerk. na, most talán sikerült.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.05.03. 15:39:55 -
Hellsing47 #17169 nemhiszem :D -
#17168 Fú de felbaszott egy nyomorék. Nemtom ki volt, de vele soha többé nem akarok játszani!
Prison Break heist legvége, repcsivel le kellett volna ráznia a rendőröket... kitalálta, hogy majd a város felett fogja lerázni őket, lentről meg lőnek a rendőrök felfelé! Istenem. Aztán küzdött, hogy elkapja a karikát 5 csillaggal a nyakunkon és kergette a rendőrhelikoptereket.
Kiléptem 20 perc tekergés után a picsába... -
ldavid #17167 ööö mi lett a css-el?
vagy csak nálam hullott szét a fejléc? -
#17166 1-2 hete nekem is volt, hogy folyamat kibaszott 1-2 perc játék után, de azóta megjavult.... -
Ironman2 #17165 tegnap csak 3-szor vágott ki network error miatt -
Whysper #17164 Szaisztok. bocsi .. ezzel csak uninstall oldható meg? "How to Fix “Failed zlib call” error in GTAV PC" story modeba ahgoy elindulok a piros vagy fehér autóval kidob ezzel a hibával -
Zsoxx #17163 Mostanában gyakran dob le játékosokat network error miatt. -
#17162 Van egy ilyen BUG. Idővel elmúlik... van hogy lvl 100as játékost se tudok behívni, csatlakozni se hozzá stb, R nincs a toppon a szerverekkel.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.03. 13:21:42 -
Vopyy #17160 Hát ha megcsináljátok a tutorialt(amit kiislehet skippelni, véletlenül sikerült nekem skippelni ) akkor máris tudod invelni a barátodat, nemtudom mi lehet ebbe idegesítő főleg ha ki is lehet hagyni, nehéz megnyomni 1 gombot? -
ratgab #17159 Valószínűleg korlátozva van a lehetőség, amíg el nem végzitek mindketten a tutorial-t. -
#17158 sziasztok! Miért nem lehet barátokkal csatlakozni az online-hoz? Ezt írja ki, hogy "Sending invites is disabled until both you and this player have completed the GTA Online Tutorial." elég idegesítő.. -
#17157 Merlin fele TS-n szoktunk lenni estenkent paran, tegnap is volt heist.
A topik fejlecebe be lehetne rakni a teamspeak elerhetosegeket, az nagyban megkonnyiti a kommunikaciot. -
#17156 Hát a crew lényege online a saját csapatod, kell 4 ember, akikkel összefogsz, ts-en kapcsolatba vagytok, és mehet a móka :)
Így tényleg jó, azon kivül meg bukta :) -
jocking #17155 Egyre inkább kezdem megkérdőjelezni az online mód használhatóságát. Nem lehet egy cseszett heistet összerakni, mert crewból sem jön senki, és a "sima" játékosok is csak ki-be lépkednek (van, hogy már indítom, és akkor esik szét). A maradék idő meg töltéssel megy el. Nem tudom, mi volt a terv rockstaréknál, de ez így eléggé el van cseszve. -
greco #17154 Van egy eladó GTA5-öm, ha vkit esetleg érdekel.Nekem nem jött be. Érdeklődni privátban lehet. -
#17153 -