27719
  • Tikal #17192
    oneplay.com
  • Torzonborz
    Sziasztok !

Valaki ismeri ezt az oldalt ? Akciósan 41.39 ájró a játék most. Meg merjem innét venni ? Vagy tudtok más megbízható helyet esetleg ahol jó áron be lehet szerezni ? Steamen csöppet húzós.
    Kösz
  • Tikal #17190
    Elegy, ingyenes, legjobb sport autó
  • Bal0924
    Kellene egy gyors, de olcsó kocsi. Melyik kocsit ajánlanátok?
    Biztosítást hogyan lehet szerezni a kocsira?
  • Freelove
    Sziasztok!

Nagyon szép a játék.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://p1.picsto.re/g7dSC.png
    https://p1.picsto.re/Mhw1q.png
    https://p1.picsto.re/MSj1h.png

de mégis valami nem tetszik rajta. Néha kicsit laggol.. nem akad, csak belomhul. Szerintetek melyik beállítást érdemes kiszedni?

Gépem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3
    INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX
    COOLERMASTER Hyper 212 EVO
    OCZ Agility 4 128GB SSD
    Windows 7 Ultimate x64
    CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 KIT
    WD Black 2TB 7200rpm 64MB SATA3
    ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB GDDR5 OC
    SAMSUNG SH-224DB/BEBE fekete OEM
    CORSAIR Carbide Series SPEC-01
    CORSAIR RM Series 550W

Ja a másik dolog:

Ha berakok saját zenét a rádióba akkor is laggol az egész, még akkor is, ha minden grafikai beállítást lebútitok Normal-ra.
    Utoljára szerkesztette: Freelove, 2015.05.03. 17:30:14
  • Tikal #17187
    mint ahogy mondja is Lester...
  • kill3r21
    Hogy lehet a socialclubbot offline módba tenni?
  • Overburner
    Van olyan? WTF :D Azt hogy lehet elérni?
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.03. 16:46:38
  • ldavid
    én még el se kezdtem az online-t :D
  • allock #17183
    SG crew session akkor jó valamire ha oda lépek? mert az üres mindig :D
  • Zsoxx
    Akkor bizonyára le kell róla ugrani ejtőernyővel.
  • Carlos
    Elütni se tudnak ha passziv módban vagy. Kocsidat felrobbantani se. Semmit se.
  • Tikal #17180
    nincs sehol ilyen szakadék amit át kellene ugrani
  • Carlos
    Jaja... Énis azon agyalok, hogy itt ez a bazi nagy SG crew és kábé semmit sem ér...
  • Zsoxx
    Ha passzív módban vagy, a többi játékos nem tud kárt tenni benned. Legfeljebb úgy, ha rád tol egy másik autót.
  • Carlos
    Ezt mondtam neki, de ő mindenáron a karikát kergette meg a város felett bóklászott... Áááá... szánalmas volt.
  • Doncikutya
    milyen 'se elütni', faszt nem, vagy ilyen régen toltam a multit és azóta valamit kitaláltak erre?
  • Zsoxx
    Van az a bankrablásos heist online-ban, amikor a végén motorral kell menekülni a térkép túlsó végére, 5 csillagos körözés alatt. Ott a hegyen van egy átugrandó szakadék, azt motorral kéne átugrani?
  • Zsoxx
    Ki kell menni a nyílt tengerre, és elkerülni a heliket.
  • LasDen #17173
    jelen
  • MoRT2195
    Ezt nem hiszem el, egyszerűen SENKI nincs, aki becsatlakozna a prison break heist-okra. A repülőt viszonylag gyorsan megsikerült szerezni, de még mindig van kettő, a busz, és a station küldik. A stationt egyszer sikerült elkezdeni, ott két felé lett osztva a csapat, akivel voltam, azzal mindig megcsináltuk, de a másik csapat mindig meghalt. Már 4x ráztam le a rendőröket, mert állandóan meghaltak... aztán kiléptek, így az a küldi se lett meg. Azóta meg abszolút senki nincs aki jönne, 1 lélek nem csatlakozik a heistokra.
    Valakik nem tudnának benne segíteni?
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.03. 16:04:58
  • Overburner
    Na ez igaz. De viszont nagyon tud tapadni nem csúszik annyira mint a Zen szerintem. De igen elvileg a Zen a legjobb többek szerint is.
  • ldavid
    nem értem mi a baja, én nem nyúltam hozzá.
    a 4 topicja rendben van, és netrendereben ez is okésnak látszik.

szerk. na, most talán sikerült.
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.05.03. 15:39:55
  • Hellsing47
    nemhiszem :D
  • Carlos
    Fú de felbaszott egy nyomorék. Nemtom ki volt, de vele soha többé nem akarok játszani!
    Prison Break heist legvége, repcsivel le kellett volna ráznia a rendőröket... kitalálta, hogy majd a város felett fogja lerázni őket, lentről meg lőnek a rendőrök felfelé! Istenem. Aztán küzdött, hogy elkapja a karikát 5 csillaggal a nyakunkon és kergette a rendőrhelikoptereket.
    Kiléptem 20 perc tekergés után a picsába...
  • ldavid
    ööö mi lett a css-el?
    vagy csak nálam hullott szét a fejléc?
  • LasDen #17166
    1-2 hete nekem is volt, hogy folyamat kibaszott 1-2 perc játék után, de azóta megjavult....
  • Ironman2
    tegnap csak 3-szor vágott ki network error miatt
  • Whysper
    Szaisztok. bocsi .. ezzel csak uninstall oldható meg? "How to Fix “Failed zlib call” error in GTAV PC" story modeba ahgoy elindulok a piros vagy fehér autóval kidob ezzel a hibával
  • Zsoxx
    Mostanában gyakran dob le játékosokat network error miatt.
  • Tikal #17162
    Van egy ilyen BUG. Idővel elmúlik... van hogy lvl 100as játékost se tudok behívni, csatlakozni se hozzá stb, R nincs a toppon a szerverekkel.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.03. 13:21:42
  • Vopyy
    Hát ha megcsináljátok a tutorialt(amit kiislehet skippelni, véletlenül sikerült nekem skippelni ) akkor máris tudod invelni a barátodat, nemtudom mi lehet ebbe idegesítő főleg ha ki is lehet hagyni, nehéz megnyomni 1 gombot?
  • ratgab
    Valószínűleg korlátozva van a lehetőség, amíg el nem végzitek mindketten a tutorial-t.
  • Vraaanyek
    sziasztok! Miért nem lehet barátokkal csatlakozni az online-hoz? Ezt írja ki, hogy "Sending invites is disabled until both you and this player have completed the GTA Online Tutorial." elég idegesítő..
  • dartonite
    Merlin fele TS-n szoktunk lenni estenkent paran, tegnap is volt heist.
    A topik fejlecebe be lehetne rakni a teamspeak elerhetosegeket, az nagyban megkonnyiti a kommunikaciot.
  • kill3r21
    Hát a crew lényege online a saját csapatod, kell 4 ember, akikkel összefogsz, ts-en kapcsolatba vagytok, és mehet a móka :)
    Így tényleg jó, azon kivül meg bukta :)
  • jocking
    Egyre inkább kezdem megkérdőjelezni az online mód használhatóságát. Nem lehet egy cseszett heistet összerakni, mert crewból sem jön senki, és a "sima" játékosok is csak ki-be lépkednek (van, hogy már indítom, és akkor esik szét). A maradék idő meg töltéssel megy el. Nem tudom, mi volt a terv rockstaréknál, de ez így eléggé el van cseszve.
  • greco
    Van egy eladó GTA5-öm, ha vkit esetleg érdekel.Nekem nem jött be. Érdeklődni privátban lehet.
  • Fpocok
  • Fpocok