27719
-
#17513 tudsz ra mute -ot dobni ;p -
#17512 hálát adok az égnek, hogy nem kell ts-en is a picsogásod hallgatnunk, épp elég itt a fórumon... -
Zsoxx #17511 Ehhez képest az az idióta szervező (valami taki... nevű magyar) 2 alkalommal is "player saved outfit"-en hagyta a beállítást, pedig többször szóltam neki, hogy rakja szabadon választhatóra. Ennyire gyengeelméjű már nem lehet senki... Semmilyen más ruhát nem tudtam kiválasztani. -
Zsoxx #17510 Ha passzív módban vagy, senki nem tud beszállni melléd (úgy tudom.)
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.10. 14:03:57 -
Ironman2 #17509 ja,ezt én is észrevettem,nemsokan vannak fennt a crewből,persze mindenkinek van dolga,nem is várható el hogy 100 ember játszon egyszerre -
#17508 alapvetően igen, szar a crew, de akármennyire játszod az agyad Mort meg a megmondóemberkét, TS-en még mindig több embert találsz, akivel lehet nyomulni. Nem vagyunk sokan sajnos, de azért használják. Amúgy inkább olyasmi többségnek a crew, hogy a tagja, mert az úgy jól mutat, de amúgy nem kezeli külön az onnan jövő hívásokat. -
Ironman2 #17507 Nekem pl onlineban nincsenek repülők mostmég amíg ujra meg nem csinálom Trevor küldijeit,mivel nem mentettem tegnap a játékot.Leugrottam ejtőernyővel a legnagyobb hegyről,élmény volt! -
#17506 Lehet látni, hogy éppen az online-nal, vagy a single-lel játszol. Én nem is számítok arra, hogy olyan jön heist-ozni, aki éppen a single-lel játszik. :)
Szerk.: Én alapból csak rányomok, hogy minden csapat tagot meghívjon, nem egyesével hívogatok mindenkit, ezért megy olyannak is meghívó, aki épp a single-t tolja.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.10. 13:52:02 -
Evoluti0N #17505 Játszottam néhány óra Online-t, de most szinglire koncentrálok. Azt végig akarom vinni, ki akarom maxolni 100%-ra, utána jobban belemerülök az online részbe. Szal, ha nem reagálok multis meghívásra, akkor ennek ez az oka. Lehet, meg kellett volna várnom, hogy végigvigyem a szinglit és csak utána csatlakozni, mert így feleslegesen hívnak minden alkalommal. -
#17504 Majd mindjárt jön Merlin, és mondja, hogy menj TS-re, mert ott nyomul ám a banda ezerrel. Igaz ez kb. annyit jelent, hogy egyszerre max 2 ember fent van, abból is csak az egyik játszik talán. De előtte persze írjál PRIVÁT ÜZENETET Merlinnek, ahol nagyon szépen kérd meg, hogy adja oda a TS jelszavát. Mert ha ide írsz, az nem jó. Neki csak privátba jó... és egy kis nyalás sem árt (remélem érted) neki. -
jocking #17503 Felmerült bennem a kérdés, hogy tulajdonképpen mi a tosznak csináltatok SG-s crew-t, ha senki nem használja? 100-an vannak bent. 7-nél több embert még sosem láttam egyszerre online, azok meg mind elhajtanak (busy, blocked, 'mennyekazanyámba), ha heist-re hívom őket (tisztelet a kivételnek, amit jelenleg 2 fő képvisel). Így ebben a formában ez így mindenre jó, csak arra nem, amire kéne. -
#17502 Úgy látszik csak kilehet játszani ezt a passzív módot online-ba. Tegnap csak úgy helikopteztem, aztán leszálltam egy ember mellé, és beszállt hozzám. Gondoltam kipróbálom, hogy mi van akkor ha neki vezetem egy épületnek a helikoptert, én viszont az utolsó pillanatban még kiugrok. Meg is tettem, épp mielőtt neki mentem volna az épületnek, kiugrottam és szépen ejtőernyővel landoltam. Mivel ő neki fogalma sem volt, hogy mit csinálok, így nem tudott reagálni sem, szóval benne maradt a gépbe, és meg is halt. Bal oldalt ki is írta, hogy én öltem meg, pedig mindketten passzív módban voltunk. :) -
Ironman2 #17501 nem volt bekapcsolva,így jártam,nembaj legalább élmény lesz újrajátszani trevor küldijeit -
#17500 ez -
#17499 Link please, vagy a nevét :) -
#17498 Láttam modot, amivel supermanként lehet repülni. -
#17497 Húú ezt a repülést vajon hogy csinálta? :D -
Hellsing47 #17496 ha nincs bekapcsolva az automata mentés akkor nem ment magától, amúgy mostmár telefonon keresztül 2 kattintás a mentés, nem kell mindig safe house-ba menni, tehát érdemes használni -
Ironman2 #17495 Erre varjon valaki gombot! Nekem az összes Trevor küldit ami az elején volt beleértve a repülést is,nem mentette el!! Pedig automatikusan menteni kellett volna a játéknak,még a küldetéseket se tudom választani,visszadobott Franklinhez ahonnan tegnap kezdtem az egészet,minden odaveszett! Hogy a bánatba lehet ez??? Manuálisan nem mentettem,lehet ez az oka neki? -
#17494 Gyerekek, ez az öltönyös bank heist ez valami nagyon komoly volt :D Főleg, ahogy a végén hozzámvágták a részemet....pfuj -
#17493 Igen, ez igaz...
Én csak cseréltem, dart meg ott állt és nézett, mit nyomizok. :) -
#17492 Ugy tunik hogy igen.Human labs egyik kuldijenel a tarsamrol lelottek vagy harom pancelt mig az en heavy-mnek a felet.
Arra azert figyeljetek hogy ha ebben heist-eltek akkor a karakter futasi ill. uszasi sebessege drasztikusan csokken. -
Zsoxx #17491 Valami magyar tag azt írta heist előtt, hogy kezdéskor a ruha választásnál is a heavy armorost kell kiválasztani, mert az jobban véd.. Ez igaz? -
Ironman2 #17490 Ez a 8 billentyűs repülőgépirányitás megint odabasz rendesen. -
Zsoxx #17489 Egy kalap szar az online, ma 3x nem sikerült elindítani egy magyar tagnak a heistet. Ahogy kilépünk az ajtón, hibaüzenetet ír ki és visszadob multiba. -
Evoluti0N #17488 -
Ironman2 #17487 Akkor be kell húzni! -
kozako #17486 Megoldottam a problémát.Akinek a letöltésnél újraindul,vagy nem megy: leszeded az Ultrasurf nevű programot ( http://bit.ly/1egQpZv), a frissítési ablakát a Social Clubnak bezárod,a programot megnyitod,megvárod míg kapcsolódik az egyik szerverhez (bepipálod az egyik "rádió" gombot) és elindítotd az installert..voálá,már megy is a letöltés.Remélem segítettem,további jó játékot minden fórumozónak,remélem összefutunk majd valahol. -
xido #17485 azért érdekes,hogy fekvőtámasznál nem lóg neki..ennyit a realizmusról :)))) -
#17484 Eszement milyen modokat csinálnak :D -
Ironman2 #17483 LOOL.mellékküldi,viszem a részeg párost a kocsijukkal,erre elkezdenek dugni a hátsó ülésen.DD -
Ironman2 #17482 Na sikerült Trevor küldije,nem volt annyira vészes -
#17480 Nálad a szűk keretmetszet maga a processzor, hiába veszel bele jobb kártyát az sem lesz sokkal jobb.
Az a 2 mag a processzorban (thread nélkül) önmagában édes kevés, már a mostani kártyádhoz is. -
Evoluti0N #17479 Bazzeg! Azon kaptam magam, hogy azt lesem minden pillanatban, hogy mozog-e rendesen a farka. Péniszfizika. Rávettél akaratlanul arra, hogy egy játékbeli férfi farkát tanulmányozzam. Köszök Pocok! 10/10 :D -
#17478 Odaírtam, hogy nsfw :D -
Ironman2 #17477 bmeg!!!! 18-as karikát tedd ki azonnal! -
Ironman2 #17476 mi lol? -
#17475 NSFW
-
Conqvistador #17474 Igen köszi tényleg elfogadta az öltönyt a szekrényből. -
#17473 mert egy rakat fos. időnként elromlik. elég gyakran igazából.