Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez akkor lehet érdekes, ha másik (vagy több) gépen is játszani akarok vele, de nem akarok bíbelődni a netes letöltéssel, mert teszem azt a másik gépen lassú a net elérés. Egyáltalán lehet több gépen futtatni azonos account mellett, mint pl. a Diablo 3-at?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Utoljára szerkesztette: Plityu, 2015.04.16. 11:31:04
Egyébként igen a válasz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nekem pl. az is tetszett, mikor elütöttem valakit azt jöttek a mentők. Megnézték, elkönyvelték, hogy halott, nincs mit tenni.
Aztán mikor visszaindultak a menőkocsihoz, az egyik mentős mondja a másiknak, hogy Vice City-be kellett volna menniük, ott sokkal jobb a helyzet 😄

4 GB RAM-om van, de csak 3,76 a felhasználható. Így nem is engedné elindítani?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Plityu #14911 mi a hiba?
Technikai analfabéta kérdés: mennyi vramot engedjék a játéknak használ i a 2gigabol? (btw gtx650 2gb, x4 945 4x3000, 8gb rammal gond nélkül fut, kB. Közepes grafikán)
van egy kis text hiba a jobb also sarokban ,de nem vészes😄
Utoljára szerkesztette: Plityu, 2015.04.16. 11:04:50
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A mai nap folyamán tervezem beszerezni a játékot. Az lenne a kerdésem, hogyha dvd-ről telepítem a játékot, akkor megy dvd nélkül? Vagy csak abban az esetben, ha social clubról töltöm le?!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak kíváncsi vagyok, mert tegnap se volt még jó, ahogy olvastam itt-ott.
Én leszedtem máshonnan az update-et, csak kíváncsi vagyok.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Valaki tudja ez mitől lehet? loptam ugyan, de más lopott kocsim is van, de az nem változik át.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Utoljára szerkesztette: botyika, 2015.04.16. 09:34:49
minden rendben ment,7 dvd fentva, netről töltött 5 gigát és még 350et,max sebességgel. új videokari driver installálva,pöccre indult.
nincs ékezetes windows felhasználónevem,oda raktam a játékot ahova felajánlotta,semmi gond nem volt,azon kívül hogy mire felrakta kb mehettem is aludni 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Melyik az a beállítás ami leginkább a processzort terheli meg?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
De mint mondtam pár 10 mb-nyi Vram megtakarítást tudsz csak elérni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Orom bodotta😊
Szal akinek esetleg a varos ala sikerul zuhannia es/vagy texturahibakat produkal a jatek annak ez egy lehetseges megoldas.