27719
-
Zsoxx #17553 Szerintem mindkettő. Ne keverd össze a laggot a szaggatással. Nekem is elkezd szaggatni szűk fél óra játék után. Pedig a 8 GB RAM-ból csak kb. 4,5 GB-ot használ a játék. -
#17552 Offline vagy Online közben van ez? Mert online részt azt hostolja a játék és ha a host nete vagy gépe lassú akkor lehet még ilyen. (állítólag hostolja, who knows.) -
#17551 "Passive Mode only works while on foot; when you are in a vehicle you can still be shot."
Ő még a repcsiben volt, te... te... terrorista :) -
#17550 Faszállítós küldik.
-
#17549 Sok óra játék után nekem is elkezd belassulni, akadozni, ha gyorsan megyek autóval, akkor eltűnnek a textúrák. Viszont egy játék resi, és meg van oldva. Mondjuk én a gépet is újra indítom, nem tart sokáig. :) -
#17548 Nekem tegnap egy olyan 4-5 ora utan ujra kellett inditani mert elkezdett akadozni. -
janihunk #17547 Elég nagy kár.. -
ldavid #17546 azt nem -
janihunk #17545 Felismer rádió adásokat is? Pl a Music fm fálját berakom letudja játszani? -
#17544 Ezt én se értem mitől jobb egy játék miután jobban tőrnek a járművek. -
sztanko15 #17543 Sziasztok. Valakinek volt olyan problémája, hogy 20-25perc után elkezd "lag"-olni a játék?
Pillanatnyi akadozás de elég zavaró játszhatatlan tőle a játék. Fórumokon olvastam hogy elég sok embernél elő fordult a probléma de konkrét megoldás nincs rá...hátha itt valaki tudja mitől van ez.. -
Rev Hard #17542 Mert jobban törnek az autók ? Az igen. Engem az se zavarna ha egyáltalán nem törnének, nem ez a prioritás egy GTA-ban.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.11. 03:29:29 -
Ironman2 #17541 Előfordulhat hogy mellényúltam,és kikapcsoltam a mentést,mivel Trevorig minden küldit automatán mentett a játék! -
Ironman2 #17540 Jól van fiam leülhetsz! egyest kaptál! Már másnap megvolt az eredeti játék nekem,14 rongyért vettem a cd galaxisban,a mentés meg azért nem volt,mert véletlenül kikapcsoltam az automentést a menüben -
jocking #17539 Kurumát nem tudom, tudsz-e venni, de abból a páncélozott verziót csak az 1. heist teljesítése után. És még azután is idő, ha nem akarod lenullázni a számládat, mert valami 520k-ba kerül. -
Zsoxx #17538 Az utóbbi. -
Pityu0 #17537
Hali
A kuruma autót meg tudom venni vagy valami küldetést kelél előtte csinálnom? -
mans #17536 Inkább a karakterszerkesztőt kéne átmodolni az offline-ba, -
#17535 Nagyon jó!
-
Meridius #17534 Menü -> Gallery -
#17533 Nice :) -
#17532 Amiket telcsivel csinálok képet azokat melyik mappába rakja? -
#17531 köszi szépen :) -
#17530 Tony, Gulya, Carlos, MerlinW:
-
#17529 Mindenben egyetértek veled, de az kicsit erős, hogy hetente 1x olvasod a topikot. Ha tippelnem kéne, akkor inkább napi 3x (vagy több). :D:D
-
#17528 Mint régen :)
C:\Documents\Rockstar Games\GTA V\User Music. -
#17527 sziasztok
hogy tudok a rádióba zenéket berakni?
bocs, ha már volt ez a kérdés -
#17526 Privátot azért kérek, mert hetente egyszer olvasom a topikot (kb a hozzászólásod színvonala miatt, és mert van életem is).
@jocking: fel kell venni a kapcsolatot az emberekkel és megszervezni a játékot. A sült galamb effektus sehol sem játszik. Én speciel mindig találok magamnak játszópartnereket, tehát valamit ti csináltok rosszul.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.10. 17:10:05 -
Zsoxx #17525 De az, hogy a kilépéshez is kell 1 perc, mire megjelenik a 2 gomb alul, az már vérlázító... -
Whysper #17524 Sziasztok. szeretnék játszani pá magyarral és az Én haverjaim nem mindig vannak fent. ingame nevem: whisperede , ha csatlakozhatok valakihez akkor jó volna. Előre is köszi és jó játékot. -
#17523 Tegnap óta valami hihetetlenül trágyadomb a multi rész, nem enged felcsatlakozni, singlebe dobál vissza állandóan Timed out locating sessionnal. -
#17522 nem a warezzal kéne kínlódni hanem megvenni -
ldavid #17521 mindegy, azt is lehet singleben stat összehasonlításra használni. -
#17520 szerintem arról beszél, hogy minek léptél be az SG crew-ba ha nem mész online :) -
ldavid #17519 1. mi van, ha valaki a single miatt vette meg? (pl.én)
2. nem saját döntés volt a social clubba belépés. kötelező az indításhoz.
3. nem csak ez a 100 ember létezik. keress másokat. -
#17518 Nem, de a lényeg benne, hogy úgy számolta el, hogy én öltem meg, nem pedig csak meghalt, vagy öngyilkosságot követett el.
Zsoxx #17510: Rosszul tudod. :) -
jocking #17517 Rohadtul lesz@rom a TS-t (meg utálom is), nem trécselni akarok, hanem játszani. Ha meg valakinek annyira igénye van a hangalapú társalgásra, arra a játékban is van lehetőség. -
jocking #17516 Még ha nem is egyszerre, de az ember azt hinné, hogy ha 100 ember azért vett meg valamit és lépett be valahova, hogy aztán kikapcsolódásként használja, akkor egy vasárnap délután azért 7-nél többen lesznek fent. -
#17515 Köszi , meg is lett! Fun kis cucc :D
-
#17514 gondoltad, hogy majd túléli csak mert passzivban van? ...