27719
-
#17472 nálam is azt csinálta, 10. alkalom után meguntam, kiléptem -
#17471 lol -
Ironman2 #17470 Én még mindig Trevor első küldetésénél szívok.DDD Jönnek sorban az ellenfelek motorral,autóval,de csak nem akarnak kifogyni,már majdnem végigmentem az egész lakókocsi városon,de még mindig vannak.Van valami trükkje ennek? A 2 balfasz meg leghátul véd,ki se mozdulnak onnan,tök feleslegesen. -
jocking #17469 Mi a francért nem enged be az online? Állandóan timeout a csatlakozási próbálkozás vége. -
Evoluti0N #17468 Szekrényében vannak öltönyök. Nem kell venni. -
rambozo #17467 Nem tudom, közben megoldódott-e, de nem kell neki újat venni. Azok is jók, amik a szekrényben lógnak alapból. -
#17466 Alap hogy kipróbáltam... de úgy meg túlságosan irányíthatatlan... -
#17465 rámolj ki egy szállító kocsit 5000-ért. de elméletileg van neki öltönye otthon -
Conqvistador #17464 Tudna valaki tanácsot adni?
Kellene Michael el 4400$ egy öltönyre mert addig nem engedi elindítani a Lester küldit. Ötletem sincs hogy oldjam meg nem ad pénzt semmi.
Boltot se tudtam rendesen rabolni a kocsikat nem lehet eladni pénzért, mint online-ba 100$ om van mindössze :D
Most akkor 10-20.$ ért kell legyilkolni többszáz embert mire lesz pénz vagy van más lehetőség? -
Conqvistador #17463 Szia nekem is Hd 6670em volt. A GTA5 öt nem mertem vele megkockáztatni sikerült lecserélni egy HD7850 re.
Hát FPS-be nem valami szuper. Akkor is 25-35 között van ha minimumra állítom és akkor is ha very highra a nagy többséget :D
Amúgy nagy lépés lenne a gtx 660 szóval érdemes... -
Loco #17462 JaJa, meg a langszoro hianyzik belole de kegyetlenul. Ott az a rengeteg gyalogos az utcakon, de minek. -
Madi92 #17461 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, jelentős lenne a javulás, de procit is minél előbb le kéne cserélned, mert nem fogod tudni teljesen kihasználni a 660 erejét. 4 magos proci ami bele menne a lapba is, az a Q9550, ez elvileg legerősebb. -
#17460 Üdv.
Asus p5ql pro alaplapom van, 4GB memória,
Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz proci.
Tervezek venni egy GIGABYTE GV-N660OC-2GD GTX660 2GB GDDR5 -et.
Szerintetek a GTA5-höz jó lenne egy ilyen kari, lenne valami jelentős változás, ilyen régebbi konfiggal?
Ahhoz képest hogy most AMD Radeon 6670 1GB videókarim van?
Esetleg később ha vennék egy 4 magos procit? -
#17459 offline modokért nem jár ban. -
kozako #17458 Nem aktiváltam két profilon,egyszerűe amikor ugye elkezdte letölteni a maradék 5 gb-t a social club,akkor automatikusan bejelentkezett az előző profilba de nem kért kulcsot.Viszont az új profilnál már kérte -
#17457 Kilövöd az autó kerekét. Mind a 4 et, első / hátsó 2-őt. Hátha. -
#17456 Van már valami drift mod amiért nem bannolnak? -
jocking #17455 Tárgytalan, hagytam a karaktert tv-t nézni egy fél órát, és utána jött a telefon. -
jocking #17454 Online-ban megcsináltuk a Humane Labs Heist-et. Aztán csináltam egy heist replay-t az elsőre, gyors pénzszerzés reményében. Most meg már 1 órája rohangálok a pályán, de lester még mindig nem adta be a következő heist lehetőséget. Mi van ilyenkor? Csinálnom kéne valamit? -
#17453 Felraktam a tőrős módot, egyből százszor jobb lett a játék. -
Ironman2 #17452 Jelentkeztem a csoportba! -
#17451 Ezen de jót röhögtem xD
-
Meridius #17450 Hogy sikerült a játékot 2 accounton is aktiválni? -
#17449 LOOLLL -
kozako #17448 Már beregisztráltam a játékot egy másikra ami már az enyém, most tölti de 468MB után amit letölt kiadja,hogy probléma a connectionnel és visszaáll 468MB-ra..Nem a warezzal van a baj,mert más ember is küszködik ilyennel akinek nem volt tört játéka.Ti könnyen beszéltek,mert játszhattok,de én 13 500 Ft-os játéknál már elvárnám azt,hogy a kiadó valamilyen szinten figyeljen az ilyen kissebb bakikra. -
#17447 Warez játékkal játszol és csodálkozol?
Csinálj másik Social Club accountot... -
kozako #17446 Most nem?Nem én vagyok az egyedüli ezzel a problémával,sokan írtak ilyen témában a rockstar fórumokon és semmi épkéz válasz.. -
#17445 -
#17444 "Nem igaz,hogy a Rockstar nem tud csinálni semmit sem...."
LOL -
kozako #17443 De a gond az,hogy nem a GTA V volt a tört játékom..hanem a Max Payne 3 és ez így eléggé szivacs.De nincs rá valami megoldás,normális?Nem igaz,hogy a Rockstar nem tud csinálni semmit sem.... -
#17442 Ha a törtedből bemásolod az eredeti mappájába az update dlc dlc packs mappába mindent és kitörlöd a partokat akkor nem fog tovább tölteni semmit és kész lesz. Aktiválás már nem tudom hogy zajlik előtte vagy utána de Social Club-on kell majd az tuti. Amint elindulni töröld ki a törtet azt nem fog többet zavarni. De igen be kell majd jelentkezni az emaileddel jelszóddal amit eredetinek akarsz használni és arra beírni a kódot. -
kozako #17441 Helló mindenki!Egy problémával fordulnék hozzátok,mégpedig azzal,hogy megvettem a játékot dobozos kiadásban, és az 5GB-os patchet nem tudja leszedni,mert mindig connection probléma van a social clubnál és azt a pár MB-t amit letölt azt újrakezdi.Előtte volt fent tört játékom is ami soc. clubos volt és annak az accountjával lép be a játék,ugye ilyenkor még nem aktiválódik a játék az accountra,csak majd ha a sajátoméra reedemelem be a kódot?Szóval gyakorlatilag 2 megoldandó probléma/kérdés merült fel bennem.Volt másnak is ilyen tudom,de a megoldást nem nagyon szeretik megírni más fórumokon.Egy rendszer reinstall megoldaná,hamár regedit-ben van a social club?Minden reményem bennetek van.Válaszokat előre is köszönöm, főleg ha jók :)
Üdv.: kozako -
#17440 http://gtaplace.hu/hir/1946/rajongoi-kerdesekre-valaszolt-a-rockstar-games
"Modding
A legutolsó frissítés egyik mellékhatása volt, hogy a rajongói közösség által a játékhoz készített módosítások egy része működésképtelennél vált. A készítőknek ezzel csupán az a célja, hogy a GTA Online-ban szabálytalanul előnyt szerző játékosokat visszaszorítsa. A single playerben használt kiegészítőkért eddig sem, és ezután sem fog büntetés járni."
Lehet hogy akit eddig bannoltak, oké hogy singlében modoztak, de valszeg bent hagyták a fileokat, mikor online-ra felléptek!
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.05.09. 08:12:48 -
#17439 Köszi az infót! Ezt nem tudtam! -
#17438 Az mondta a Rockstar , aki singleben modozik azt nem bántják :) Lényeg ha online megy az ember, legyen minden mod szépen kiszedve, csak körültekintően kell használni és nem lesz gond :) -
#17437 Akkor mégsem csatlakozom másokhoz amíg végig nem viszem az összeset. Köszi az infót. -
hawaaii #17436 http://www.twitch.tv/hawaaiika
egy kis jó hangulatú heist -
#17435 pcmr
-
#17434 all in order egy challenge, összes heist egymás után sorban. 1 milliót kapsz érte
de amúgy 2 másodperc rákeresni vagy ingame esc/stats/awards/heist awards -
#17433 Ez mit takar? Pontosan mit állít vissza? És miért?