27719
  • Skypack
    Én úgy tudom van egy ilyen hogy empty personal vehicle ez se oldja meg ?
  • Tikal #17592
    Persze, de ahhoz meg kell állnia, de legalábbis lassan mennie, 200nál nem dobja ki az autóból. :)
  • Overburner
    De visszakapja :D M eljönöm a menü Vehicle cuccba beállitja hogy no-one ekkor kidobja a járműből azt aki benne ült. Ha túl messze ment lejjebb megy és ott van hogy Request personal vehicle és oda rakja mellé.
  • Overburner
    Mai napon tragédia az online. Timed out állandóan ha felmegyek akkor laggol a session vagy a lobby szóval wtf.
  • Tikal #17589
    Elvihetik, vezethetik, addig nem kapja vissza amig nem állnak meg vele.
  • Zsoxx
    A kérdés értelmetlen. Multiban hiába lopják el, nem tarthatják meg.
    Mi van, ha ilyenkor felhívod a szerelőt, hogy vigye el neked?
  • Meridius
    Az interaktív menüben, xbox kontrolleren hosszan a "back" gomb
  • Sztivi05
    Hogy tudom bezárni az autómat hogy ne bírják ellopni ?
  • TheCrew
    Köszi
  • Tikal #17584
    a tapasztalat az hogy mindenki a saját kocsijával akar menni, mert az a legjobb és ő a legjobb sofőr :)
  • Zsoxx
    Personal menu, vehicle access, ha jól emlékszem. Ha sokat mész heistre saját kocsival, érdemes passengerre rakni.
  • TheCrew
    Hol lehet beállítani?
  • Tikal #17581
    még csak félórát játszottál?
  • Ironman2
    Neked már 18-as a karid? Én még a 6-os szinten kuporgok,a sok meló miatt,de majd a héten.D
  • Ironman2
    Most is csak ketten voltunk a crewből.Köszi Zsolti a nagyszerü versenyeket! Majd este benézek még! Jó lenne többen nyomni!

• Maxtreme
    Közben megfoldottam !:)
    Az audio beállításoknál a Self Radiot szekvenciálisra kell belőni, így már müxik a track váltogatás.

ps: Lőttem tegnap este pár képet, annak aki még nem látta PC-st teljes pompájában:

Marha jól néz ki, és piszkosul jól van optimizálva.
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.11. 16:24:21
  • Evoluti0N
    Heh! 1 órát jászottál még csak szinglivel? Pedig olyan jó, hogy kár elhanyagolni.
  • Ironman2
    Nagyon komoly!

• MoRT2195
    Online. SIngle-be csak egy kicsit kóstoltam bele, kb 1 órát játszottam, így abba nincs sok tapasztalatom.

Maxtreme #17571: Nálam se jó.

PhantomAss #17574: Á, köszi, akkor ezt majd megnézem. :)
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.11. 15:16:48
  • PhantomAss
    igen tudsz a számok között ugrálni, de van erre egy beállítás ami nélkül nem működik
    beállítások / audió/self radio mode: itt állítsd át sequentialra vagy randomra. Ha radio-ra van állítva akkor rádióként viselkedik, DJ-vel, hírekkel, és nem tudsz beleszólni hogy milyen sorrendben játssza le.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.11. 15:13:22
  • Ironman2
    mellékküldi : Redneck Rampage! viccesek a rockstarosok
  • Ironman2
    Az eredeti 7 lemez iso-ját szedtem le,mielött meg nem jött a játék,igy legalább megspóroltam 4 órás telepités kinlódást,a kézikönyv hátulján lévő kóddal meg beregisztráltam a social klubba.Amúgy én megtartom külső meghajtón az isokat,avval könnyebb telepiteni,mint a 7 lemezről szarakodni,akinek kellenek az iso fájlok az fáradjon át a másik topikba,a leirásomban benne van a link
  • Maxtreme
    Nálatok megy a custom rádiónál a trackek közti váltás? Mert én hiába nyomogatom a gombot, pont lesz*rja :)
  • dartonite
    http://gta.wikia.com/Daily_Objectives

Daily

$25,000
    3,000 RP

Weekly

$100,000
    15,000 RP
    You get this bonus for every seven consecutive days you complete tasks

Monthly

$500,000
    50,000 RP
    You get this bonus for every twenty-eight consecutive days you complete tasks

Nem tul nehezek, bar vannak olyanok amik bugosak lehetnek vagy eltarthat jo ideig mig partnert talalsz.A TS-es tarsasag 90%-at barmikor megkerheted es segiteni fognak.
  • Mike
    nem játszottam a 4-gyel, az utolsó az SA volt
  • Mike
    még ez is teljesen irreális
  • ldavid
    az már a 4-ben is műküdött :)
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.05.11. 14:02:15
  • Mike
    napi küldikről tudtok írni valamit? oké M menüben ott van, mindegyik egy sor, és fogalmam sincs mit kellene csinálni
  • Mike
    de. ellenben be tudod állítani hogy a járműveidbe ki szállhat be. módtól függetlenül
  • Mike
    ja, én online vettem meg, és nekem az egészet letöltötte újra
    a warezt meg kikukáztam
  • Mike
    és baszki működik az autómosó, sohasem gondoltam volan :)
  • Carlos
  • Ironman2
    mert másoknak segítek,erről szól az sg fórum ha nem tudtad volna,gondolom nem nehéz egy ruszki warez fórumról átmásolgatni a linkeket ide,és képzeld én is a 7dvd változatot telepitettem,független attól hogy megvannak a lemezek,elég volt a kapott kóddal aktiválni a játékot

Vasember1972 vagyok a játékban,és a screwben is,vegyetek fel,aztán nyomjuk online
  • Zsoxx
    Vagy látod, hogy be akar ülni egy autóba, és rátolod a kocsit a tieddel.
  • Zsoxx
    Asszem csak akkor tud beülni melléd más, ha ő is passzív módban van. Mellém már ült be játékos, mikor passzívban voltam.
  • Vopyy
    passzívba eltudsz ütni olyan playert aki nincs passzívban, kiugrasz a kocsiból mielött elütnéd és akkor a kocsi már nem lesz szellem és elütöd a csávót.
    Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2015.05.11. 12:45:58
  • Overburner
    Hú ezt a Mr Philips küldit goldra megcsinálni elég idegörlő volt.

Passzivban én be se tudok ülni más kocsijába mert Szellemként jelez mindenkit. Ezt nem tudom hogy sikerült nektek megcsinálni. :D Kocsiban sem tudnak megölni sem heliben kivéve ha én támadok. De az is nehéz úgy hogy a weapon wheelt sem lehet felhozni amíg passzivban vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.11. 12:32:44
  • tommygear
    aha azért áll a warez topik szinte csak a te hozzászólásaidból, ebből a hangnemből meg vegyél vissza
  • Meridius
    + egyáltalán nem lett "jobb" a törésmodell, csak hiperérzékeny lett minden külső hatásra. Pl. azzal totálkárra lehet törni ha rugdosod. :D
  • Zsoxx
    Akkor autóban miért nem tudok fegyvert használni?