27719
  • Carlos
    Kijutni sem. Vadaszrepulot lopj!
    Ha kijutottal ket lehetoseged van. Vagy menekulsza tenger fele vagy kiugrasz a gepbol a viz felett es csobbansz. A viz alatt meg lerazod a csillagokat. Nekem kabe 1 perc volt megcsinalni, bar en egy felszarnyu geppel mentem mert beakadt a raketa a kurumaba es elvitte a szarnyat. :-)
  • NEOreg3
    bejutni nem nehéz, na de kijönni...
  • Vadnokedli
    Beugratsz autóval, repülővel magasrol, vagy helikopterbőll
  • Mike
    mai feladat lopjak egy járművet a military base-ről

hm... utoljára az SA-ban loptam, ott utána nyakamon volt mindenki (ha egyáltalán eljutottam a tankig élve)

vmi tanácsot tudtok adni?
  • Mike
    na most már be tudtam lépni. reméltem hogy nem kell kétségbeesett levelet írnom a supportnak
  • MerlinW
    Online, ha nincsenek barátok és ismeretlenekkel kell játszani:
    Keresel egy nyitott crew-t - akár külföldit -, csatlakozol, teamspeak/mumble-n megdumáljátok ki, mikor, hogyan és élvezed a játékot. Mint korábban írtam, a multi ugye arról szól, hogy más emberekkel játszunk. Ehhez meg tetszik vagy sem, szocializálódni kell:) Ez a rutin kb minden csapatjátéknál alap ha hatékonyságot és élvezetet szeretnél.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.12. 10:34:15
  • Carlos
    Ezert nem kell randomokkal maszkalni.
    A heistek meg... Hat, neha ha nincs fent senki es unatkozom akkor benezek de meg sose sikerult inteligens randomokat talalnom.
  • Zsoxx
    Pörgő ketreceket én is találtam tegnap a garázsban, hármat is.
  • Zeller01
    Online, ha nincsenek barátok és ismeretlenekkel kell játszani:
    játék indít, tölt, tölt, tölt, belép, telefon, játékba belép, tölt, tölt, valaki kilép, tölt, tölt, tölt kb 20perc már eltelt. új játék keresése telefonon, tölt, tölt, tölt, még mindig tölt, megmagyarázhatatlan okból még tölt és visszarak kezdő állapotba. új keresés, tölt tölt. végre belépsz, "játék". elképesztő barmokkal, felfoghatatlan rosszindulatú, idegesítő, idegbeteg játékosokkal. 0 szórakozás csak a trollkodás, tisztelet még a 0 alatt sincs.
    elképesztő mennyire eltorzult a játékos társadalom.
  • Tyuki80
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kellene.Most kezdtem el a játékot.A bal felső sarokban jelennek meg a küldetések és az aktuális segítségek.Viszont nekem ott virít egy Save highlights crl/ felírat,ami olvashatatlanná teszi az infó sávot.Hogy lehet ezt onnan eltüntetni?Vagy az infó sávot áthelyezni máshová hogy lehet?
  • Maxtreme
    főleg h kiszedték a moddolás lehetőségét. :)
  • NEOreg3
    nem használhatod singleplayerben a karaktered jelenleg, de a modderek majd talán megoldják
  • Maxtreme
    Köszi srácok, rálesek.
    Aztán remélem ma már megjön az eredeti. Arra jó volt a virágbolti h kicsit ismerkedjek vele. :)

Viszont remélem sürgősen javítani fogják a vezetés közben jelentkező durva mikrolagot.. (sajnos nem egyedi eset, a R* foruma tele van vele)

szerk: Ja még 1 kérdés: A multiban kreált karakteremet használhatom a "solo" módban is?
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.12. 06:51:15
  • Mike
    Egyedül voltam a sessionben, éppen a mod shopban voltam az autómat állítgattam, amikor feltűnt egy bukósisakos fazon, majd az emberkém hirtleen már a kocsi mellett állt, nyakába csimpaszkodott egy zöld haju tag, rám esett egy ketrec, utána spontán kigyulladtam
    kirak az utcára, ott is égek.
    kiléptem, vissza
    erre közli nem tudja letölteni a file-t

ez mi a tököm?
  • rage
    Próbálj meg az egyik taggal elmenni a másik házához.
  • Zsoxx
    Egyik karakterrel se?
  • Overburner
    Aztán elvileg Michael házába kellene menni asszem.
  • Maxtreme
    óó dehogy, én még nagyon azt elején járok (igazából nagyon nem akarok belefolyni a történetbe, majd az eredetivel) ez az után van kb miután be kellett lopózni Michael házába, és megkaptuk mint játszható karakter. Utána jó pár tonna mellékmissziót megcsináltam, de főküldi semmi.
    Hiába hívtam végig mindenkit a contact list-en, 90%ban üzenetrögzítő jelentkezett :)
  • kill3r21
    Asszem kétszer is van olyan hogy főküldire várni kell :)
  • Overburner
    Hát már próbáltam mindent elvileg valami végtelen ciklusba kerül a mentés vagy mi a franc és 4 óra alatt maximum megoldódik. Így hát most várok.
  • Zsoxx
    Cloud mentés volt már, játék közben. Újraindítottam a játékot, asszem akkor megszűnt.
  • Zsoxx
    Ez nem az után történt, hogy el kellett lopni egy kukásautót? Mert akkor menj el kocsmázni Michaellel és Trevorral.
    Ki kell békülniük (egy kis időre...).
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.11. 21:19:25
  • Zsoxx
    Nemcsak a mai napon, már napok óta.
    Az oka az lehet, hogy sokan, akik megjelenéskor vagy utána pár nappal megvették, most végeztek a single player részével, és kezdtek el multizni. Emiatt túlterheltek a hostok.
  • Maxtreme
    hülye kérdés következik :)
    Az valami bug hogy nem jelzi a missziókat a térkép, vagy teljesen normális? A Mellékküldetéseket látom (autóvontatás, paparazzónak segíteni stb) viszont a főmissziókat sehol nem találom. (hiába váltogatom a karaktereket)
    Ez hogy? :)
  • jocking
    Nekem "ami a csövön kifér" üzemmódban 1.6 MB jön le másodpercenként. Számold át a 60 párezer MB meddig tartana... Nincs mindenhol diginet...
  • Overburner
    Volt már valakinek onlinera menetelnél cloud data leszedéses hiba? Ha igen megtudta oldani valahogy?
  • Mike
    ok, ha fentvagy amikor csináljuk, akkor hívni foglak
    bár felváltva szoktunk nyerni, de a célig mehet a gyilkos hajsza :)
  • nyirog
    jelöltelek barátnak RSC-n :) én is hatos szinten kuporgok majd valamelyik este felnézek én is és szívesen nyomnám veletek :)
  • MoRT2195
    Persze, ha lent van 2 óra alatt, akkor király, de nem mindenkinek van szuper nete a lakhelyéből adódóan, szóval valaki jobban jár a 7 lemezes telepítéssel, mint a letöltéssel, mint mondjuk én is. Amúgy telepítés közbe sorozatot néztem, és amikor kérte a következő lemezt, akkor arról hangjelzést adott, szóval nem kell ehhez sem különösebben sok idő... nem bámultam a telepítőt megállás nélkül, a következő DVD-vel a kezemben. :)
  • Mike
    nahát akkor jó partner vagyok, mert tőlem vezethet más
  • Meridius
    de
  • Mike
    a modok nincsenek tiltva? tehát online-ban nem tiltottak?
  • Ironman2
    Nekem már fel volt telepitve amig vártam a játékra,utána aktiváltam,mikor megjött
  • Overburner
    Most nem tudok felmenni mert nem tudok leszedni a mentésemet a rockstar szerókról mi a franc van ma ?:D SocialClub sem jön már be ingame. Error occured lol.

Tikal #17592 Nagy kár :D Akkor remote bomb xD
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.11. 19:41:27
  • Rev Hard
    Nem kell a 7 lemezzel szarakodni, a kód aktiválása után lelehet tölteni a Social Clubról. Nekem kb 2 óra alatt lejött a 60 Gb azt már tolhattam is, azt a 2 órát meg elütöttem mással.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.11. 19:34:01
  • MoRT2195
    Én úgy állítottam be, hogy csak utasként ülhetnek be az autómba. Szóval felőlem bárki beülhet az autómba, de vezetni senki nem fogja. :) Szerintem ez a legjobb választás.
  • Rev Hard
    Egy haverommal ezt leteszteltem, és ő beült az én kocsimba úgy hogy ő nem volt passzívban, és azáltal hogy én passzívban voltam ő is sebezhetetlen volt amíg az autómban tartózkodott. Viszont betudod állítani hogy kik ülhetnek be az autódba, nekem pl only friend tehát aki nem a barátom az nem tud beülni az autómba.
  • Rev Hard
    Szerintem ehhez a szaggatáshoz a Vram -nak is köze van, illetve ha az megmakkan.
  • DantesHUN
    Oké. Meghalt a GTA. Indítanám el, kattintok hogy töltse be a mentést, és...tölt tölt, majd hibaüzent, és vége, és olyanokat ír ki, pls, reboot, meg reinstall game...mi a faszom van? Fél órája még működött.
  • MoRT2195
    De akkor is kirakja, csak előtte megáll az autó. Nincs olyan, hogy nem tudod visszaszerezni az autód. Ha te neked kell az autó, akkor is visszakaphatod pár gombnyomással, ha valaki 10 mérfölddel odébb vezeti azt 300-zal.