27719
-
Ironman2 #17793 Búvárruha amúgy alapból nincs,vagy nem is lesz,vagy küldetés után szerezhető meg? Le akarok menni a tenger alá úgy hogy nem fulladok meg -
Ironman2 #17792 kösz! -
Ironman2 #17791 Na szép! A léghajó meg a versenypályán dokkol,most találtam rá,és vezethető is.Hogy szállt le az oda?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.05.14. 21:30:21 -
#17790 aminek "sapkája" van a highligted -
#17789 meg a ritka hülye session kezelés -
Gibor #17788 Fehér, tiszta játékos jó mentális állapotban. Minél pirosabb annál agresszívebb általában és nem csak a playerekkel szemben, sima mezei járókelőket ütögetve is felviszi.
zászló, szünetelteti a játékot (pause menü)
áthúzott kör meg a passzív módot jelöli
körülötte egy halvány kék félkör a barátot jelöli a sötétebb félkör a crew társat. -
#17787 nincs ra valami mód hogy lehessen szerkeszteni az online karinak a kinezetet? volt ahol azt olvastam hogy talan lvl6 es lvl21nel van ra lehetoseg, de en most lettem 21es es semmi ilyet nem latok se a kari valasztonal se sehol... pedig jo lenne.
vagy esetleg nem lehet atadni egyik karimtol a masiknak pl a kocsikat + a hazat? a szint nem erdekel azt felhuzom, de ha el kell adni a kocsikat az eleg nagy bukas. (a hazat el lehet adni?)
ty
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.05.14. 20:41:00 -
#17786 randomokkal a pacific standard első setupját se lehet letolni, nem semmi -
#17785 thx again. (igen a kék körös dologra rájöttem :) ) -
Evoluti0N #17784 A host be tudja állítani, hogy meghatározott fegyverrel kezdjen mindenki, vagy a sajátjaival. -
#17783 a rózsa és piros azok, akik gyilkolásznak a városban és a mental egyre magasabban van. Ha piros játékosokat ölsz meg, azért XP-t kapsz.... -
#17782 Még úgy is lehet, hogy a térképen szét vannak szórva a különböző módok és pályák, oda el autókázol, és belemész a körbe, és bedob a lobbyba. :)
Ironman2: A pötty színe a játékos mentális állapotot jelzi. Minél vörösebb, annál több embert ölt meg. Valszeg ha ilyennel találkozol, annak az lesz az első, hogy elkezd rád lőni. :D Kék körről és sapkáról nem tudok, ilyet nem láttam. Olyan van még, hogy át van húzva keresztbe a pötty, akkor a játékos passzív módban van, vagyis nem ölhető meg.
Szerk.: Maxtreme. Növelni úgy tudod a fegyvered kapacitását, ha elmész az ammu nation-be, és megveszed az adott fegyverhez az extended clip-pet. Az, hogy multi meccsen milyen fegyvered van, az a host-os emberen múlik. Be állíthatja úgy is, hogy egy fegyvered van, de úgy is, hogy a saját fegyvereiddel mehetsz, vagy akár úgy, hogy egy random fegyverrel indulsz, de a pályán a földről felveheted a fegyvereket.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.14. 19:48:30 -
#17781 Még 1 hülye kérdés aztán mára befejeztem. :)
Last man standingbe ill DM-be miért csak pisztolyom van 24 lőszerrel? A géppityumat amit vettem nem használhatom? :)
Ill a lőszermennyiséget hogy lehet növelni? mert ez a 24 nem túl sok. :)
Mindegy, ezektől függetlenül is:
Egyébként közben rájöttem miért nem láttam a telefonban a játékmódokat.. Mert még nem voltak aktívak..
-
#17780 az a "sapkás" -bent van a házában :D ,vagy nem ?
Utoljára szerkesztette: J i GS a W, 2015.05.14. 19:40:49 -
Ironman2 #17779 Már kérdezni akartam tényleg hogy mit jelentenek ha a kis fehér pöttyök a térképen ha rózsaszin,meg piros színüek lesznek? Van olyan player is akinek kék csik van a fehér pöttye körül.Van Olyan akinek "sapkája" is van
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.05.14. 19:33:32 -
Ironman2 #17778 vigyázz,mert téged is megdugnak! -
#17777 jelenleg a sztriptízbárban szórom a pénzt a luvnyákra míg meg nem lesz a telószámuk aztán jöhetnek a házba rázni
1gigás atival nem volt ilyen, erre most van very high beállításos kártya, és nem lehet kiélvezni csak 20 vagy 5 percekre xd -
#17776 okok. -
drago14 #17775 A telefonban vagy a menüben van a Quick Job menü, ott kiválaszthatod melyik módba szeretnél játszani, és utána bedob a lobbyba. -
#17774 Köszi
Amúgy a játékmódok között hogy kell "válogatni/váltogatni" ? -
#17773 Hogy mit lehet csinálni? Gyakorlatilag mindent. Ugyan úgy megtalálsz mindent, mint single-ban, van golf, tenisz, darts, és minden más mini játék. Tudsz öltözködni, fegyvereket vásárolni, stb.. Lehet saját házad, saját garázsod, saját autód (korlátlan mennyiségben), amit feltuningolhatsz és aztán indulhatsz vele versenyeken, amiből rengeteg van. De van sok különböző multis mód, mint TDM, DM, és sok más, amiknek kicsit cifrább a nevük, és nem tudom. De mehetsz horda módba aprítani is, vannak coop küldetések (Heist-ok), de akár csak szabadon is mászkálhatsz, a városban, ahol véletlenszerű események történnek, kirabolhatsz pénzszállító autókat, lelőhetsz kijelölt repülőket, amikért pénzt kapsz, feltűnnek véletlenszerű piros pontok a térképen, ahol nagyobb bandákkal (NPC-k) tudsz megküzdeni. De akár csak úgy lövöldözheted a többi a játékost a nagy városban. Rengeteg lehetőséged van, én rég nem játszottam ilyen jót egy multis játékkal, ez nagyon megfogott.
Az egyedüli bosszantó dolog, az a sok töltés. Ami igazából érthető, hogy miért van, de tényleg nagyon sok időt el vesz a rengeteg töltés.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.14. 18:38:29 -
#17772 Akkor már itt van az én Online karakterem is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#17771 latod, latod... inkabb puncikat spammelnel gta helyett... amugy en mar a harmadik nV kartya alatt jatszom es egyszer nem fordult elo :D :* -
#17770 srácok.
Valaki leírhatná aki jártasabb a témában, hogy mi is a lényege az online résznek? Csak állatkodni lehet, vagy ad a játék missziókat is?
Meg 1-2 szót arról hogy mit érdemes tudni. :) (nyilván ha már volt róla szó, hozzászólás linkelése, illetve egy akármilyen leírás beszúrása is jó)
Köszönöm. -
#17769 Singlebe autó modok vannak már? Esetleg a GTA4-hez készült modelleket be lehet rakni valahogy? -
#17768 nincs olyan nap, hogy ne venné el a kedvem a gta-tól GFX_D3D hiba, mióta meg van az NV kártya
rohadt idegesítő tud lenni -
#17767 Tetszeni fog :) -
Z33noo #17766 Mike, irtam privát üzit :) -
#17765 Dehogy, szuper, gyere csak -
#17764 Sosem online coopoztam még GTAval. Kizáró ok? :D Amúgy kipróbálnám, megvan minden más. -
TomStorm #17763 Ki,hogy fogja fel.Én pl.nem képzelem magam a játékban,én irányítok mást.Az én képzeletbeli szereplőmet nem saját magam.De ez mindenkinél más -
#17762 az szuper! most már akkor csak nekünk kell megfelelnünk a te igényeidnek :)
(én swat és ranbow six sorozat, co-op lanon) -
#17761 figy akármit csinálsz, buzis :D -
#17760 Pár ezer órát BF-eztem, meg BF-ezek is, ARMA-zok is stbi. Humane Labs utánni Heistnél tartok, TS3-at használok. Onnantol be tudok szállni. -
#17759 mindekinek felajánla akkor -
#17758 Keresek valakit illetve valakiket (2 fő) akik nem zárkóznak el a TS használatától (vagy más is szóba jöhet, lényeg hogy ne zabálja az erőforrásokat) játszottak eleget taktikai fps-sel, jó a stressztűrő képességük (nem kezd anyázni ha nem sikerült a misszió, mert amig nem összeszokott a csapat addig megy a bénázás meg a fejetlenség összevissza) és be tudnának szállni mellénk, hogy rage-dzsel meg tudjuk csinálni az online story feladatokat normal vagy hard szinten is. Most látszik, hogy ketten kezdünk kevesek lenni hozzá, meg nem elég összeszokottak. Ha érdekel, írj -
#17757 Az komoly, szerencsére pont ezt a modot nem próbáltam :) -
#17756 Csak nálam nem frissültek a Daily-k? -
#17755 már aki felrakta ugye a modot.. -
#17754 gyorsan mindenki chage minden jelszavát :O