Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heist-re keresek 1főt, Teasmspeak szükséges, PM ha valakit érdekel.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Akinek eredetiben van meg annak is bugos a tőzsde?
várd meg a jógás küldetést is 😄

amúgy nagy kár hogy saját rendszámot nem lehet venni
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem úgy tűnik, hogy a legutolsó patch óta a telefon fotó módjában eltűntek a gombok (GTX970).

valaki tud jó cheat oldalt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az egyik mellékküldiben beszívva alieneket kell irtani michael-el,király!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fasza játék lett, nekem nagyon bejövős. 😛

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Fpocok
Persze.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
gondolom végig kell várni a benchmarkot, mert nekem nincs ilyen 😊
Fpocok
VÓTMÁ?

<4/17/15> GTAV PC Patch 1.01 Notes

Rockstar_logo
Rockstar Games
Today at 21:57
Fixed an issue where the GTAV Launcher would use an abnormally high percentage of CPU and sometimes crash
Fixed an issue where frame rate would drop when left-clicking the mouse while driving
Added a grid to the Golf mini-game to show the topology of the green while putting
Fixed an issue where a character’s eyebrows or other facial features could change erroneously when transferred to PC
Fixed an issue where a some players were asked to transfer their GTA Online character while a transfer was already in progress
YouTube uploads via the Rockstar Editor will now correctly resume if Internet connection is lost during the upload and later restored
Fixed a rare issue where the game could crash while using the Rockstar Editor
Projects containing deleted clips will now load properly in the Rockstar Editor and warn the player of the missing clips
Fixed an issue where birds were not recorded correctly in Rockstar Editor clips
Corrected an issue where certain characters in Windows usernames would cause the Launcher to fail to load or other undesired game behavior. For details, see this page.
Fixed an issue where players with one garage would not be able to replace an existing vehicle if the garage was full and the new vehicle was purchased from an in-game website
Additional fixes to prepare for iFruit support
Crew Tire Smoke can no longer be purchased if you are not in a Crew
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.04.17. 22:22:45

koltony
1 főt keresünk Heist re.
Bal első kereket sikerült egyszer elferdítenem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem nagyon simán megy 😄
Sikerült már bárkinek úgy összetörnie bármelyik kocsit, hogy pl elferdüljön az első kerék, esetleg blokkolva is maradjon? mint pl ennek a videónak a végén?

Lehet csak nálan nem stimmel valami a beállításokkal? Nekem lebutítottnak tűnik ez része 😞

szerk.: Lehet, hogy csak dx11 alatt olyan a törésmodell? :S
Utoljára szerkesztette: o0tomy0o, 2015.04.17. 22:18:01
Fpocok
c, dokumentumok,rockstargames,gta,benchmark. Txt fileok.

valahol irták hogy az msaa-t ki kell kapcsolni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mennyi fps-ed van?
kill3r21
Megosztanád? 😄

Amúgy srácok, továbbra sem lehet az online karaktert kinézetét utólag módosítani?
madnessmarci
Ugyan olyan kártyám van, ugyan azon a felbontáson. Elfut high-on csak droppolja az fps-t 2 percenként, majd visszaugrik. Már mindent próbáltam, de ezen szerintem csak egy patch segíthetne. Remélem neked nem fogja ezt csinálni mert így rohadtul játszhatatlan

,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith

Carlos
A játékban készített mobil fotókat hogy lehet kiszedni a játékból?

Þór vígi þessi rúnar

JaSoN HuNTeR

Ez mi ez?

Amúgy a játék nagyon jó! Ne warezoljátok le, vegyétek meg!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.04.17. 21:46:59

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Carlos
Kivel csináltad? 😉

Þór vígi þessi rúnar

A befüvezős pecíciós rész érdekes volt ..😊
Shep
Bringát hol lehet találni a néger gyerek területén?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ivással is töltődik az életerő, egyszerűen nem tudom felfogni miért nem lehet enni is. nem lett volna nagy munka megcsinálni.

Meridius #15356 nem jönnek rögtön
Shep
Bőven.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintetek egy 260X 2GB elég ahhoz, hogy 1440X900-ban high-on futassam?
zoliii
Engem a Win 7 ledob a Social Clubról ergo még a játékot sem tudom elindítani 😞
Nektek van valami ötletetek, mert már Szerda óta pöcsölők vele, de már nagyon unom :S

Mr_no_NaMe
Trevor a legnagyobb forma, egy igazi életművész. A nigger idegesítő ahogy vergődik (már unalmas a sok kisebbségi a gtakban) szerencsétlen Májkült pedig veri az élet, de inkább a családja. Trevor legalább szabad és abba ugrik bele amibe csak akar.
Én felvettem, de nem jött utánam senki... igaz gyorsan eliszkoltam. 😄
aki steames...mivel a social clubba is bejelentkezik a játék..a steamen látható acsikat a rockstar accountban is élesíti a játék,amint megvan?
No country for old man...c. film és regényre való utalás ez. Jópofa.
Vadnokedli
Új patch óta szaggat a játék nálam.. itt ott

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

most ez jött velem szembe az utcán 😊
Update-ekkel még mindig hadilábon áll a Rockstar 😄 Tegnapi játék után ma 8kor elindítva, rendesen vért izzad frissítéssel. Jó esetben 300 kb/s 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Overburner
Ez az úszás elég problémás 😄😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

bakkerman
a víz alatt nyomd fps nézetben,akkor egyszerű feljönni csak felfele kell nézni a patkánnyal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

van egy nagyon geci random event
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pár kocsit talász körülöttük hullák, egyik félhalott mellett pénz, ha elviszed, később potenciális halott vagy te is mert mindenhonnan fegyveresek jönnek

hellboy4591 #15347 küldetéseid száma a lényeg nem a játékidő. nem kell olyan sokat csinálni amúgy, valahol az ékszerboltos után jön.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.17. 20:25:00
nekem van már vagy 12 órám a játékban, de Trevort még csak nem is láttam 😄
felfelé kell nézni s-el
Vraaanyek
hogy a jó fr.ncba kell felfelé úszni a vízben?? sehogysem jutok a felszínre és ott pusztulok 😮 😮

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Bluuzia
Szebb és jobban optimizált, mint a GTA IV, de csak ennyi ami említésre méltó. (2500k, Vertex HD7950 3gb, 8gb ram)
Számomra áttekinthetetlen az online rész, de ez betudható a 44 évemnek. A GTA IV sokkal egyértelműbb volt.

bakkerman
ti amúgy hol jártok a single részbe? 😄 jócskán beletoltam már a játékba,gyakorlatilag amikor gépnél vagyok csak a GTA-t futtatom,és még csak ott járok amikor Trevor kerül a képbe 😄

bakkerman
torrentről tölts le egy retail verziót,abból az update mappát másold át a telepített játékod főkönyvtárába,töröld ki a .part-ra végződő fájlt,és folytasd a social clubba a letöltést,elvileg már csak egy 350 megás cucc kell majd neki,az hamarabb meglesz

elvileg nem kavarhat be,ha a torrentről szeded le és azt rakod bele,de majd a kollegák megerősítik
Hi! Van ez az 5 GB-os update és már 2x-er végigment és most kezdi 3x letölteni. Szerintetek mit csináljak vele?

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

IMYke2.0.0.0
Csak tippelek, de talán "Grand Theft Auto V"? <#vigyor5>

Nicsak: "Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\GTA5.exe"

INNEN
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.17. 19:47:47

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Overburner
Enyémek 1600-asok de nekem azthiszem 1333-on volt amikor beleraktam a gépbe frissen. Haver szolt is akkor hogy állítsam be a ramot mert tuti nem a megfelelőt fogja mutatni. Aztán még OCztam a Procim igy feljebb ment a RAM MHZ-ja is szal most olyan 1700 körül vagyok.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Blekk Síp
És ezen belül gtaV vagy mi a pontos név?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Fpocok
Dualba van kötve, mindkettő 1333-as 😄