27719
  • SzinesGeza
    Nem Hodor-t? ;)
  • kill3r21
    Találtam egy hódót xD
  • CalebJoe
    Ezeket átnézted már?

• Maxtreme
    Meglássuk. A biztonság kedvéért odaírtam nekik h mindenből friss van :)
  • CalebJoe
    Szokásos support baromság lesz hülye kérdésekkel új driverek, directx stb. fent vannak? meg akkor ne használd a rádiót, csomó embernek közte nekem is random crashel a játék persze nincs megoldás csak a találgatások maradnak.
  • Maxtreme
    okés
  • Mike
    én csak a support fórumot ismerem, szerintem írj oda

ja azt leírhatod, meg azt is hogy mikor jelentkezik a hiba, és ha kikapcsolod akkor meg megszűnik
    mindez bőven jó jelenidőben

nem kell túlkomplikálni
  • Maxtreme
    aha, okés thx :)
    Meg esetleg egy konfigot írok nekik hogy nehogy azt higgyék hogy a vas fosh :)
    szerk: Milyen címre érdemes nekik szórni a sírás-rívást?
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.16. 15:46:20
  • Mike
    Nem kell túlkomplikálni, ez nem iskola, nem kapsz egyest ha hibás a mondat, csak értsék meg

Hi, I have microlag when turn on my self (mp3) radio.

Regards, Maxtreme
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.05.16. 15:42:17
  • Maxtreme
    Amennyiben valaki segít englisül összefogalmazni (nem vagyok satu hülye angolból, de f*szságot sem akarok írni) és megmondja hogy hova küldjem/írjam, már dobom is nekik a "reportot" :)
  • MoRT2195
    Elhiszem, hogy van ilyen probléma, de én nem hallottam róla eddig magyar fórumon, és nem is kerestem rá, hogy van-e ilyen probléma, mert minek? :D Engem nem érint. :) Ezért kell jelenteni a rockstar-nak, nem pedig kibeszélni fórumon, és beirkálnia mindenkinek, hogy "nálam is van ilyen gond" és hasonlók... Ha a Rockstarnak leírták volna annyiszor ezt a hibát, amennyiszer az összes fórumon, akkor már lehet ki is lett volna javítva.
  • Maxtreme
    pedig :)
    Amúgy most játszottam vele kb 1 órát egyhuzamban, és semmi lag probléma nincs self fm nélkül.
  • Ironman2
    ez csakis a kocsis lehet!
  • CalebJoe
    geciér van ekkora nézettsége ennek a szarnak
  • Zsoxx
    Nekem self radio nélkül is szaggat 20-30 perc után.
  • MoRT2195
    Én nem hallottam ilyen panaszról eddig, nekem is tökéletesen működik a self (saját) rádió, semmi lag nincs. Ajánlom írj a Rockstarnak, mert ha nem jelentenek nekik hibákat, akkor ne is számítson rá senki, hogy javítják az adott hibát. Persze más már lehet jelentett ilyen hibát (az lenne a legjobb, mert minél többen jelentik, annál jobban foglalkoznak vele), de lehet az is, hogy nem, szóval mindenképp írnék nekik, veszteni nem veszthetsz vele semmit, csak nyerhetsz.
  • Maxtreme
    b*szhatom, ott nem adják ezt: :(

Viccet félretéve, az összes GTA-nál megszoktam hogy saját zenei összeállítást pakolok a játék alá, hát akkor ez itt most nem fog működni :) Legalábbis amíg nem javítják..
    Arról van valami info hogy mikor érkezik a köv. patch?
  • koltony
    LE akartam egy csávóról a bounty-t vadászni ééés egyszer csak megjelentek sorba, először az UFO aztán az óriáskerék majd a radarok.
  • XRV
    Ehh, kár, mert asszem a IV alatt mintha feltehettem volna a D-re is. köszi.
  • Ironman2

• Vadnokedli
    Volt már hasonló velem is, repkedtem a városban pár méterre a talajtól és oda spawnoltak elém egy szélmalmot.. Épp hogy dodgeoltam.
  • Ironman2
    Ez online közben volt? Az ufo az nagyon odavág!
  • koltony
    Valaki úgy látszik kissé szórakozott a játékkal.

Utoljára szerkesztette: koltony, 2015.05.16. 12:41:20
  • LasDen #17850
    ahogy haladsz a sztoriban
  • ldavid
    hallgasd a Rebel Radio-t :)
  • Maxtreme
    Basszus rájöttem mitől kezd el akadozni vezetés közben a cucc kb 10 perc játékidő után...A kib*szott self rádiótól.
    Kb 40 percet csapattam, semmi baj nem volt vele. Ahogy benyomtam a self rádiót, rögtön jött a mikrolag..

szerk: Meg akkor 1 kérdés. :) Az out of stock státuszban levő fegyverek (single) mikor lesznek elérhetőek? Ez szint/játékidő függő?
    A céllövöldéket megcsináltam az összes fegyvernél aranyra, én kis naiv azt hittem ehhez van köze. hát nem :)
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.16. 12:31:29
  • MoRT2195
    Persze ez csak nagyobb szinten érhető el...
    Amúgy én néha úgy szoktam lerázni a rendőröket, hogy egy autóval beállok a garázsomba, és onnantól már csak várni kell. Nem próbáltam 5-ös *-nál, de nyilván ugyan úgy eltűnnek majd, csak kicsivel több idő múlva.

XRV: Szerintem igen. Én minden játékhoz tartozó dolgot a D-re teszek, de most nézem, hogy a Social Club a C-n van, szóval valszeg nem választhattam.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.16. 12:25:26
  • XRV
    Sziasztok!
    A SC oldaláról a support részről leszedtem az SC programját. Lehetséges, hogy nem tudom a D re telepíteni? Elindítom, oszt csak a program files x86 ba teszi magát. ez ilyen?
  • Carlos
    Lester-t fel lehet hivni, hogy tüntesse el a csillagokat, meg menj le a metróba oda nem jönnek utánad.
  • RatBaG #17844
    gondolom bevonták a kulcsát, mint ahogy néhány g2a-s vevővel is történt.
  • Mike
    na éjjel visszajöttek a körök :)

más: online alatt mit lehet kezdeni 5 csillaggal? elbújni nem tudtam, állandóan lelőttek, újraéledés után továbbra is rajtam volt az 5 csillag. kínomban végül franklinre váltottam, aztán vissza
    Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.05.16. 10:12:00
  • Frank99
    ha nem érsz oda időben, akkor meg az épülettel szemben van egy daru, annak fel kell mászni a létrákon a legtetejére és onnan ki tudod lőni....
  • holecsko10
    Üdv!

Valaki köztetek járt már úgy mint haverom hogy 2 vagy 3 hét játék után azzal fogadta a GTA 5 hogy írd be újra a kulcsot és hiába írta be a kulcsot azt írja hogy helytelen vagy már használatban van?
    Ismerősöm így járt.
    Jelszót változtatott akkor amikor a rokstar említette hogy fel törték az accokat.
    El nem lophatták szerintem.
    3. féltől vásárolta a játékot az www.abcdkey.com-ról.

Írt már a Supportnak de csak a szokásos sablon szöveget írják hogy nézze meg jól írta be a kulcsot de hiszen már játszott onlinen is több mint 2 hete. Gondolom a Support és a jogi srácok biztos vakarják a fejüket hogy mit is mondjanak.
    Mert nagyon csöndben vannak a srácok semmi közleményt nem láttam mint Assassin's Unity-nál Ubi részéről amikor bejelentette hogy a 3. féltől vásárolt kulcsok lopottak voltak.

Köszönöm előre is válaszotokat.
  • Mike
    nem tudom mi történhetett nálam, semmin nem állítottam, de a repülő versenyen is csak a nyilak vannak, körök már nincsenek körülötte, így elég nehézkes sokszor észrevenni
  • Mike
    nem, mert mentem rajta, bár ki tudja
  • Ironman2
    jaa,kösz!
  • allock #17837
    ablakmosó akármin megy felfelé, távcsövessel szedd le
    azt hiszem ez az a küldi
  • Ironman2
    Időm meg fogy közben
  • Ironman2
    Bérgyilkos küldetés Lester-nél Franklinnel.2 izomagyút már kinyirtam,a második a vitorlán volt,a harmadikat viszont egy emeletesháznál jelöli de felfelé mutat a nyil.Hogy a fenébe találjam meg az utcáról? Valahol fel kell mászni?
  • Zsoxx
    Ez nem saját gyártású pálya?