27719
-
SzinesGeza #17873 Nem Hodor-t? ;) -
#17872 Találtam egy hódót xD
-
#17871 Ezeket átnézted már?
-
#17870 Meglássuk. A biztonság kedvéért odaírtam nekik h mindenből friss van :) -
#17869 Szokásos support baromság lesz hülye kérdésekkel új driverek, directx stb. fent vannak? meg akkor ne használd a rádiót, csomó embernek közte nekem is random crashel a játék persze nincs megoldás csak a találgatások maradnak. -
#17868 okés -
#17867 én csak a support fórumot ismerem, szerintem írj oda
ja azt leírhatod, meg azt is hogy mikor jelentkezik a hiba, és ha kikapcsolod akkor meg megszűnik
mindez bőven jó jelenidőben
nem kell túlkomplikálni -
#17866 aha, okés thx :)
Meg esetleg egy konfigot írok nekik hogy nehogy azt higgyék hogy a vas fosh :)
szerk: Milyen címre érdemes nekik szórni a sírás-rívást?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.16. 15:46:20 -
#17865 Nem kell túlkomplikálni, ez nem iskola, nem kapsz egyest ha hibás a mondat, csak értsék meg
Hi, I have microlag when turn on my self (mp3) radio.
Regards, Maxtreme
Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.05.16. 15:42:17 -
#17864 Amennyiben valaki segít englisül összefogalmazni (nem vagyok satu hülye angolból, de f*szságot sem akarok írni) és megmondja hogy hova küldjem/írjam, már dobom is nekik a "reportot" :) -
#17863 Elhiszem, hogy van ilyen probléma, de én nem hallottam róla eddig magyar fórumon, és nem is kerestem rá, hogy van-e ilyen probléma, mert minek? :D Engem nem érint. :) Ezért kell jelenteni a rockstar-nak, nem pedig kibeszélni fórumon, és beirkálnia mindenkinek, hogy "nálam is van ilyen gond" és hasonlók... Ha a Rockstarnak leírták volna annyiszor ezt a hibát, amennyiszer az összes fórumon, akkor már lehet ki is lett volna javítva. -
#17862 pedig :)
Amúgy most játszottam vele kb 1 órát egyhuzamban, és semmi lag probléma nincs self fm nélkül. -
Ironman2 #17861 ez csakis a kocsis lehet! -
#17860 geciér van ekkora nézettsége ennek a szarnak -
Zsoxx #17859 Nekem self radio nélkül is szaggat 20-30 perc után. -
#17858 Én nem hallottam ilyen panaszról eddig, nekem is tökéletesen működik a self (saját) rádió, semmi lag nincs. Ajánlom írj a Rockstarnak, mert ha nem jelentenek nekik hibákat, akkor ne is számítson rá senki, hogy javítják az adott hibát. Persze más már lehet jelentett ilyen hibát (az lenne a legjobb, mert minél többen jelentik, annál jobban foglalkoznak vele), de lehet az is, hogy nem, szóval mindenképp írnék nekik, veszteni nem veszthetsz vele semmit, csak nyerhetsz. -
#17857 b*szhatom, ott nem adják ezt: :(
Viccet félretéve, az összes GTA-nál megszoktam hogy saját zenei összeállítást pakolok a játék alá, hát akkor ez itt most nem fog működni :) Legalábbis amíg nem javítják..
Arról van valami info hogy mikor érkezik a köv. patch?
-
#17856 LE akartam egy csávóról a bounty-t vadászni ééés egyszer csak megjelentek sorba, először az UFO aztán az óriáskerék majd a radarok. -
XRV #17855 Ehh, kár, mert asszem a IV alatt mintha feltehettem volna a D-re is. köszi. -
Ironman2 #17854
-
#17853 Volt már hasonló velem is, repkedtem a városban pár méterre a talajtól és oda spawnoltak elém egy szélmalmot.. Épp hogy dodgeoltam. -
Ironman2 #17852 Ez online közben volt? Az ufo az nagyon odavág! -
#17851 Valaki úgy látszik kissé szórakozott a játékkal.
Utoljára szerkesztette: koltony, 2015.05.16. 12:41:20 -
#17850 ahogy haladsz a sztoriban -
ldavid #17849 hallgasd a Rebel Radio-t :) -
#17848 Basszus rájöttem mitől kezd el akadozni vezetés közben a cucc kb 10 perc játékidő után...A kib*szott self rádiótól.
Kb 40 percet csapattam, semmi baj nem volt vele. Ahogy benyomtam a self rádiót, rögtön jött a mikrolag..
szerk: Meg akkor 1 kérdés. :) Az out of stock státuszban levő fegyverek (single) mikor lesznek elérhetőek? Ez szint/játékidő függő?
A céllövöldéket megcsináltam az összes fegyvernél aranyra, én kis naiv azt hittem ehhez van köze. hát nem :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.16. 12:31:29 -
#17847 Persze ez csak nagyobb szinten érhető el...
Amúgy én néha úgy szoktam lerázni a rendőröket, hogy egy autóval beállok a garázsomba, és onnantól már csak várni kell. Nem próbáltam 5-ös *-nál, de nyilván ugyan úgy eltűnnek majd, csak kicsivel több idő múlva.
XRV: Szerintem igen. Én minden játékhoz tartozó dolgot a D-re teszek, de most nézem, hogy a Social Club a C-n van, szóval valszeg nem választhattam.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.16. 12:25:26 -
XRV #17846 Sziasztok!
A SC oldaláról a support részről leszedtem az SC programját. Lehetséges, hogy nem tudom a D re telepíteni? Elindítom, oszt csak a program files x86 ba teszi magát. ez ilyen? -
#17845 Lester-t fel lehet hivni, hogy tüntesse el a csillagokat, meg menj le a metróba oda nem jönnek utánad. -
#17844 gondolom bevonták a kulcsát, mint ahogy néhány g2a-s vevővel is történt. -
#17843 na éjjel visszajöttek a körök :)
más: online alatt mit lehet kezdeni 5 csillaggal? elbújni nem tudtam, állandóan lelőttek, újraéledés után továbbra is rajtam volt az 5 csillag. kínomban végül franklinre váltottam, aztán vissza
Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.05.16. 10:12:00 -
#17842 ha nem érsz oda időben, akkor meg az épülettel szemben van egy daru, annak fel kell mászni a létrákon a legtetejére és onnan ki tudod lőni.... -
#17841 Üdv!
Valaki köztetek járt már úgy mint haverom hogy 2 vagy 3 hét játék után azzal fogadta a GTA 5 hogy írd be újra a kulcsot és hiába írta be a kulcsot azt írja hogy helytelen vagy már használatban van?
Ismerősöm így járt.
Jelszót változtatott akkor amikor a rokstar említette hogy fel törték az accokat.
El nem lophatták szerintem.
3. féltől vásárolta a játékot az www.abcdkey.com-ról.
Írt már a Supportnak de csak a szokásos sablon szöveget írják hogy nézze meg jól írta be a kulcsot de hiszen már játszott onlinen is több mint 2 hete. Gondolom a Support és a jogi srácok biztos vakarják a fejüket hogy mit is mondjanak.
Mert nagyon csöndben vannak a srácok semmi közleményt nem láttam mint Assassin's Unity-nál Ubi részéről amikor bejelentette hogy a 3. féltől vásárolt kulcsok lopottak voltak.
Köszönöm előre is válaszotokat. -
#17840 nem tudom mi történhetett nálam, semmin nem állítottam, de a repülő versenyen is csak a nyilak vannak, körök már nincsenek körülötte, így elég nehézkes sokszor észrevenni -
#17839 nem, mert mentem rajta, bár ki tudja -
Ironman2 #17838 jaa,kösz! -
#17837 ablakmosó akármin megy felfelé, távcsövessel szedd le
azt hiszem ez az a küldi -
Ironman2 #17836 Időm meg fogy közben -
Ironman2 #17835 Bérgyilkos küldetés Lester-nél Franklinnel.2 izomagyút már kinyirtam,a második a vitorlán volt,a harmadikat viszont egy emeletesháznál jelöli de felfelé mutat a nyil.Hogy a fenébe találjam meg az utcáról? Valahol fel kell mászni? -
Zsoxx #17834 Ez nem saját gyártású pálya?