Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi év csúszás után kaptunk egy bughalmazt, nehéz lenne szépíteni. Egy Heist-et nem lehet végigvinni valamilyen idegesítő bug nélkül, már ha egyáltalán nem fagy ki a cutscene.
Gyűlölöm, mikor a játék szándékosan akar halálra szopatni a legátlátszóbb módon, például mikor autók lehetetlen íveken közlekednek csak azért, hogy megzavarjanak, vagy a szuperképességű ellenségek a missziókon. Orrunk előtt spawn-oló járművek nem csak frusztáló, de hihetetlenül illúzióromboló is.
Nem értem az egész nyamvadt játék koncepcióját.
Szerezzünk pénzt azért, hogy a sok retardált között cruise-oljunk a városban?? Ez lenne a nagy terv?
Ha megoldották, hogy a deviáns viselkedésűek kiiktatásáért plusz pont jár, akkor MI A TÖKÖMÉRT NEM JÁR MÍNUSZ HA EGY NORMÁLISAN BÓKLÁSZÓT LŐNEK AGYON?????
Fizika kiábrándító, 4-hez képest pláne, egyáltalán nem esik jól A-ból B-be eljutni, nemhogy versenyezni bármivel is, az eltöltött idő nagy része így is azzal megy el, hogy LEKÜZDJÜK a távolságokat.
Chat-be írni nem lehet anélkül, hogy a leütött billentyűket ne kezelné utasításnak a játék, ehhez külön gratulálnék, gyakorlatilag a alapokat is elcseszték az átírásnál, innentől mit várjon az ember. Letöltetik velünk előre ezt a töménytelen mennyiségű adatot, majd a megjelenés után órákkal kiadnak egy 5 gigás patchet, néhágy kb/s sebességgel igazán élmény volt kivárni.
Remélem Ti élvezitek, mert nekem múlik a varázs!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2. Szerintem igen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
1: Az eredetit muszáj lesz a saját lemezeivel feltenni, vagy elég, ha csak beaktiválom valahogy a warezt?
2: Az eddig használt mentést át tudom majd tenni valahogy a "normális" rgsc accomra, vagy kezdhetem elölről az egészet?
viszont itt azt írják el lehet kötni egy küldetésben.
Ironman2 #15567 ja, igen neked. nem tudom segít-e, nekem még nem volt ilyen, lehet hogy te előrébb jársz.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 21:35:01
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
xido #15568 Én is ma kezdtem eléggé el vagyok veszve még de telefonon fogsz kapni küldiket amiket lehet egyedül vagy többen is csinálni. Majd szeretnék itteniekkel küldizgetni a későbbiekben 😄 Biztos jó lenne.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 21:04:04
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Még anno XBOX 360-ra megvettem a játékot, most szeretném PC-n tolni. Sajnos Gold előfizum már lejárt, így a social club-ba nem tudok bejelentkezni és profilt regisztrálni. Van valamilyen mód, hogy Gold nélkül is párosítani tudjam a Soical Club hozzáférésemet az Xbox játékommal? Esetleg más módja hogy átköltöztessem PC-re? Igazából a 3D support miatt érdekelne, soha sem játszottam real 3d-s játékkal még az Xbox verzió meg nem tudja.
Előre is köszönöm a segítségeiteket!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
beléptem,bevárt még 5 embert a szerver,autóverseny..aztán beültetett minket egy kocsiba,mentünk valami melóba...
csak csapatos az online,vagy szólóban is lehet majd császkálni,akár küldetést is kapni mmo jelleggel?
Heistre keresünk 2 főt haverral (lehetőleg 18+). Ha valakit érdekel írjon ránk ingame K1ryuu vagy Sethniel néven megtaláltok, illetve bent vagyunk az sg-s crew-ban is.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Van az a küldi mikor amandát megkell szöktetni a rendőrautóval meg a tv-be lévő csávóra kell robbantani a telefont 😊 Eddig oké csak ez után hova kell menni? Mert járkálok de valahogy nem lelek rá! 😊
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
It's NOT possible to leave the engine running after exiting your vehicle or while sitting inside of it (Sometimes it happens randomly when you exit it though).
You're not able to control the engine state like you were in GTA IV (Pressing Y/Triangle quick - Holding Y/Triangle).
De a a benchmark 100% hogy bugos, nekem is ugyanez volt mint amit leírtál, megy a bench , egyszercsak ott találom magam az első küldetésnél de ugyanúgy nem tudok mozogni 😄 Mondom mi van???
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Parasite Eve 2, best game EVER!
Palinko #15555 a fejléncben a linkeknél van link a magyarításhoz
+ a jet lopást később megpróbálom én is hátha összejön
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.18. 19:19:55
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
AMD-m van. Catalystban ilyet meg hirtelen nem találok 😞
Bár azt hiszem meg van. Mindjárt kis is próbálom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.18. 18:18:16
vagy vásárolsz, pl taxis céget
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.04.18. 18:05:48
persze azért na 😄
Love it