27719
  • LasDen #18034
    Nekünk is sokat tölt. Viszont ellenben veled, mi a töltőképernyő miatt vettük a játékot. Minket a két töltés közötti sok játék zavar
  • Tikal #18033
    Dehogynem tudsz. Jobb oldali fal tele szuper fegyverekkel.
  • Rdinho10
    Udv, onlinet most kezdtem el 13szinten vagyok meg csak de egy normalis fegyvert nem tudok venni:/ le van zarva.kesobb oldodik fel?illetve nektek is nagyon sokat tolt?en mondjuk ps4 en tolom.
  • Gibor
    Házat vegyél, jár hozzá garázs.
  • J i GS a W
    Valaki találkozott már ilyesmivel? Pár napig nem voltam itthon, haza érek mondom tolok egy kis gta-t erre ez vár. wtf?!
  • Bagoly81
    és mi a feltétele annak hogy interneten tudjak autot venni? garázst kell venni?
  • ldavid
    nem lehet
  • Bagoly81
    hali, bármelyik főhős autóját hogyan lehet lecserélni? ami alapértelmezetten mindig megvan, nem veszik el
  • Sheltem
    Hali
    ***OFF***
    Grand Theft Auto 5 Socialclub acc eladó 9000Huft, vagy ugyanebben az értékben Steam Pinball Fx2 általam megjelölt tábláira cserélhető.

***ON***
    Köszi
  • ldavid
    a strandon a röplabda hálók acélból lehetnek. úgy pattan vissza a kocsi mintha falnak mentem volna :D
  • Nitrobrain
    1.thanks :D 2. nem majd legközelebb megpróbálom
    #18023 oda próbáltam
  • Zsoxx
    Trevornak van saját reptere, a Grapeseed. Nem oda kell letenni?
  • ldavid
    1. google a barátod
    2. nem próbáltad utána visszahívni?
  • Nitrobrain
    Üdv!
    Két kérdésben szeretnék segítséget kérni:
    1.a daily objectivesben van egy olyan : "bribe the cops then cause havoc" (szótári forditás szerint fizessem le a zsarukat és pusztítsak?) ez mi hogy kell? :D
    2. elcsórtam egy vadászrepcsit hogy egy kicsit repüljek erre felhívott Trevor és vmi olyasmit mondott, hogy ha leszállítanám neki a repcsit fizetne érte. Ezt hogy kell? Próbáltam a sivatagi hangárba betenni de nem nagyon történt semmi
    THX előre is
  • Vadnokedli
    Én még nem tudtam beállni a garázsba, hol lehet füvet venni egyáltalán?
  • csabush
    "Ha csak simán beállsz a garázsba" :D Ha veszed akkor tény, de akkor nem beállsz vele hanem berakja. :D
  • Plityu
    Dokumentumoknál a GTA V mappában van egy settings fájl nyitsd meg állitsd be magadnak ,majd tedd irásvédetté
    Utoljára szerkesztette: Plityu, 2015.05.22. 18:07:25
  • vass17
    Sziasztok! Van egy kis gondom a grafikus beállításokkal. Mivel a kártyám annyira nem szereti a DX11-et, ezért DX10.1-et használom (ATI kártya, a DX10 nagyon bugos volt nekem). Nem is ez a lényeg, hanem hogy képtelen vagyok megjegyeztetni a játékkal az árnyék beállítást, a Sharp nagyon zavaró ezért Softer módban használom, csakhogy ezt minden egyes alkalommal át kell állítsam, amikor elindítom a GTA-t, amit kezdek már nagyon unni... Van valami megoldás arra, hogy megjegyezze ezt a beállítást?
  • Overburner
    Bármelyik autót vagy motort amit veszel az már megkapja a biztosítást és a követőt alapbol mindegy milyen olcsó vagy drága.
  • csabush
    Igen, ha csak simán beállsz a garázsba vele, akkor csak a trackert rakja bele magától, ami miatt látod a pályán, hogy hol van, de a biztosítást LS Customs-ban kell megvenni. Amúgy mindegy, hogy lopod vagy veszed, ha nem nagy értékű ugyanúgy meglehet bele venni a biztosítást.
  • NagyiBMX
    Beviszed a Los Santos Customs-ba, és a "Loss and prevention" fülnél veszel rá "full coverage"-t. Így ha felrobban, vagy megsemmisül akkor felhívod a Mors Mutual Insurance nevű kontaktot, aki visszaadja neked a kocsit.
  • Zsoxx
    Majd lopsz másikat. Célszerűbb amúgy saját (vásárolt) autót használni.
  • ldavid
    és milyen kocsi volt? drágábbaknál csak a legálisan szerzettre lehet kötni
  • Segal
    Loptam
  • Zsoxx
    Honnan szerezted a kocsit? Vetted a neten, vagy loptad?
  • Segal
    Közbe elkezdtem a kifejezés alapján videókat nézni a youtube-on. Ott minden simán megy kiválasztották a contact-ot levonta a biztosító a pénzt és kapta is vissza az ember a kocsit. Volt egy olyan videó is ahol előtte a Mechanic contactot hívja az van de ha én felhívom őket akkor közli velem hogy hívjam vissza késöbb...
    Én csak beálltam az ingatlanom garázsába a kocsival ha külön kellett volna valahol biztosítást kötni rá akkor nincs biztosítás rá. Ebben az esetben viszont azt írjátok meg hogy hol lehet rá biztosítást kötni hogy legközelebb ne járjak így?
  • Bal0924
    Biztosítva volt a kocsi? :)
  • LasDen #18007
    olyan nincs
  • Segal
    Köszönöm a választ.
    Viszont az a baj hogy nincs ilyen név a Contactok közt:(
  • Zsoxx
    Hívd fel a biztosítót. (Mors Mutual Insurance)
  • Segal
    Sziasztok
    Kéne egy kis segítség.
    Online-ba épp elvégeztünk egy heist küldetést jöttünk ki mind a négyen az irodaházból amikor az egyik h*lye állat szétlőtt egy autót rpg-vel és sorra robbantak be az autók mellette köztük az enyém is. Olvastam azt hiszem ebbe a fórumba hogy vissza lehet szerezni az autómat de persze most amikor aktuális lenne nem találom. Ha jól emléxem telefonálni kell hozzá? Légyszives részletesen írja le a választ aki tudja mert most eléggé kivagyok...
    Előre is köszönöm.
  • MrDevil
    Van egy elad bontatlan csomagolásban lévő GTA 5 pc-re ha érdekel valakit íron privátot :)
  • Peet81
    hozzánk csatlakozhatsz ha gondolod, mi csak 3-an vagyunk és nem tudunk heistezni :)
  • ldavid
    nem is tudtam hogy harrypotter lenne a GTA fejlesztője :D
    Grand Theft Auto firm sues BBC over Daniel Radcliffe film
  • Bal0924
    Én, csak ma 2hekkerrel találkoztam. elkerültem őket és nem volt gond..

A Heist-kel nekem csak 1 gond van...
    Hogy minimum 2-4-en játszhatóak.
    A másodiknál elakadtam, valami börtönös. nem voltak rá emberek hogy megcsináljam.. :S
  • MerlinW
    A heist-ek (multi sztori) zseniálisak, legalább azokat csináld végig. Az a lényeg. A többi többnyire csak versenyek meg ökörködés. Egyébként ha nem tetszik valahol a társaság, egy kattintással átrakathatod magad másik session-be.
  • LasDen #17998
    ne félj, játsz nyugodtan.
  • Evoluti0N
    Hát, én játszottam egy kis multit, de úgy terveztem, hogy a single után fogok jobban belemerülni. Azt meg végigjátszottam vasárnap. Azonban, ha ennyire sok a csaló és ilyen durva dolgokat tudnak csinálni, akkor lehet, hogy inkább hanyagolom a multit.
  • Overburner
  • LasDen #17995
    hmm...