27719
  • RatBaG #18074
    kowabunga!

• Mike
    társaságot - csak megy a gépelés :D

a friend onlyban állandóan szétdobált
  • Edvin22
    Sziasztok srácok. Nekem lenne egy olyan problémaám, hogy nem találom a Rock Star aktivacios kodomat. Hol keressem vagy hogy jutok hozzá? Elöre is köszönöm a segitséget! :)
  • MoRT2195
    Mi, vagy ki az a "tásosgot"? :D
    Amúgy igen, ha egy crew-ba vagy valakivel, és vége a küldinek, akkor egy helyre dob titeket.
  • Mike
    hm, a számat megnyalom, de a francnak nem voltak képesek joystick támogatást a játékba tenni

még a bf-ekben is van

az asztalon meg ott figyel a thrustmaster top gun (gázkart is akartam, de aztán valahogy az kimaradt)
  • Mike
    én azt szeretem, amikor kilépünk egy-egy job-ból, akkor a tásosgot különböző session-ökbe szórja szét

bár amióta crew session-t indítok friend helyett mintha kevésbé lenne ilyen
  • Mike
    online? ha jól emlékszem le tudod tenni a nálad lévő pénzt, vagy annak egy részét
  • ldavid
    azt nem lehet.
    annyit tudsz csinálni, hogy kocsit veszel az egyikkel és ha találkoznak, el tudod azt lopni a másikkal :)
  • RiCSi1234
    Ez lesz az, meglesem. Köszönöm
  • Bagoly81
    lehet a karakterek között pénzt utalni? össze szeretném vonni a lovékat hogy tudjak vásárolni :D
  • Carlos
    Urak. Ne benazzatok mar. Single player mod. Ott ramesz az online / play gta online ra. Majd ott create private friend vagy crew session!
    Tadaaaam! Egy cheater sincs kiveve ha te hivod be!
  • ldavid
    megtörtént velem is... rámerőszakolt egy pöcs vagy 1,5 millát és fullra tuningolta a kocsimat is
    szökőkutat csinált az útból alattam, csat fentrengtem és közben hullot rám a pénz....
  • Plityu
    Azt hiszem itt is kell keresni egy 4 személyes jármüvet,majd beállni valamilyen elhagyatott helyre (én parkoloházba szoktam menni)majd a teloban frankinnél kell lennie mark getaway location.Ha nincs akkor vagy a kocsi nem jo vagy a hely ahova mentél
  • kombány
    Hellosztok! Nincs kedve valakinek versenyezni? A tuningolás miatt kellene a segítség, ha van olyan akinek még nincs meg az dobjon egy privit sc elérhetőséggel.
  • RiCSi1234
    Na, most az van, hogy már senkinél nincs semmi a térképen, kivéve trevor rampage küldetéseit. Meg lett minden a nagy küldetéshez, heli, tengeralattjáró.. De mégsem történik semmi, mit kéne tennem?! :)
  • Joci891
    Át szoktam lépni de ott is találkozom ilyenekkel
  • Zsoxx
    Lépj át másik sessionba.
  • Zsoxx
    Honnan látod, hogy a másik is passzív? Attól hogy áttetsző, még nem biztos, hogy passzív módban van.
  • Joci891
    Na igen ez a másik amit írsz
  • ktm99
    Es akkor a "robbantos mindenki meghal" hackrol meg nem is beszeltunk.
  • Joci891
    Szerintem már azt is meg hackelik mert passzív modra váltok sokszor és látom hogy a másik is passzív és fegyverrel rohangál meg lövöldözik. Épp most léptem ki a játékból és egy passzív játékos szedet le én meg mondom ez mi? Ja meg nem kicsit BUG os
  • allock #18053
    Nekem a sok várakozás rak be, hogy összejöjjön az adott létszám a küldikhez random. Aztán nagy nehezen beérkezik valaki, betölt a játék, erre kilép egy mindig. Ha meghal akkor azért lép ki, pedig biztos több ezer ember játszik egyszerre.

Aztán a másik, vagyok X sessionba, kapok egy meghívást naná, hogy Y sessionból. Elfogadom tölt, mire odaérek (1perc sincs) az illető kilépett, visszavonta a küldetést, vagy egyáltalán nem is tudok csatlakozni, és ledob single playerbe.
  • xido
    tedd magad passzív módba..vagy az is meghackelhető már?
  • Joci891
    De elég idegesitő hogy meg se tudsz mozdulni mert már le szed
  • Joci891
    Igen freerideba vannak csak
  • xido
    de azok csak freeride-ban vannak,nem?..ha küldetésben vagy,elvileg nem zavarnak bele,vagy tévedek?
  • Joci891
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem kezd a kedvem elmenni az egész multiplyaertől. A sok hackelgetős köcsög miatt
  • wollnerd #18047
    Azért EZ jobb mod! :D Ezzel még egy kis forgalom is van, sőt saját térkép is. :D
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.05.24. 20:01:28
  • kill3r21
    őőőőőő :D :D Tényleg szívtam vele xD
  • Gibor
    Módokkal szét bombázod a játékot de a snapmatic használatát még nem sikerült elsajátítani :DDDDDD
  • kill3r21
    Tudom követitek a modokat, de meglestem a havas mapot, Tirexi segedelmével megosztom nektek :D szerk: csak nem azt a képet rakta ki a tube, ami a hód :D

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.05.24. 17:53:46
  • MoRT2195
    A rosszabbik eset, amikor már indítanád a heist-ot (vagy már el is kezdtétek), erre kilép valaki. :D
  • ldavid
    kurvajó lépnék ki, errre elindít egy heistot
  • MerlinW
  • Carlos
    Gulya és Carlos (fotós: Sly):

Carlos elbassza a dugóhúzót:

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.05.23. 22:19:27
  • csabush
    Srácok, kéne negyedik heistekhez, setupokhoz is, az elejétől akarjuk csinálni. JuanTheMercyful a socialclub nickem, vegyen fel ha valaki jönne. Köszi!
  • vass17
    Köszönöm, tökéletesen működik, már nem kell beállítani minden indításkor
  • J i GS a W
    Ki lőttem a virusírtót de változatlan, talán egy reinstall segít.
  • Rdinho10
    Kicsit kedvrombolo h,mire betolt kb megunom az egeszet...:/
  • kill3r21
    Ismerősőmnél is volt ilyen, ott a virusírtó zavart be :)