27719
-
#18074 kowabunga!
-
#18073 társaságot - csak megy a gépelés :D
a friend onlyban állandóan szétdobált -
Edvin22 #18072 Sziasztok srácok. Nekem lenne egy olyan problémaám, hogy nem találom a Rock Star aktivacios kodomat. Hol keressem vagy hogy jutok hozzá? Elöre is köszönöm a segitséget! :) -
#18071 Mi, vagy ki az a "tásosgot"? :D
Amúgy igen, ha egy crew-ba vagy valakivel, és vége a küldinek, akkor egy helyre dob titeket. -
#18070 hm, a számat megnyalom, de a francnak nem voltak képesek joystick támogatást a játékba tenni
még a bf-ekben is van
az asztalon meg ott figyel a thrustmaster top gun (gázkart is akartam, de aztán valahogy az kimaradt) -
#18069 én azt szeretem, amikor kilépünk egy-egy job-ból, akkor a tásosgot különböző session-ökbe szórja szét
bár amióta crew session-t indítok friend helyett mintha kevésbé lenne ilyen -
#18068 online? ha jól emlékszem le tudod tenni a nálad lévő pénzt, vagy annak egy részét -
ldavid #18067 azt nem lehet.
annyit tudsz csinálni, hogy kocsit veszel az egyikkel és ha találkoznak, el tudod azt lopni a másikkal :) -
#18066 Ez lesz az, meglesem. Köszönöm
-
Bagoly81 #18065 lehet a karakterek között pénzt utalni? össze szeretném vonni a lovékat hogy tudjak vásárolni :D -
#18064 Urak. Ne benazzatok mar. Single player mod. Ott ramesz az online / play gta online ra. Majd ott create private friend vagy crew session!
Tadaaaam! Egy cheater sincs kiveve ha te hivod be! -
ldavid #18063 megtörtént velem is... rámerőszakolt egy pöcs vagy 1,5 millát és fullra tuningolta a kocsimat is
szökőkutat csinált az útból alattam, csat fentrengtem és közben hullot rám a pénz.... -
Plityu #18062 Azt hiszem itt is kell keresni egy 4 személyes jármüvet,majd beállni valamilyen elhagyatott helyre (én parkoloházba szoktam menni)majd a teloban frankinnél kell lennie mark getaway location.Ha nincs akkor vagy a kocsi nem jo vagy a hely ahova mentél -
kombány #18061 Hellosztok! Nincs kedve valakinek versenyezni? A tuningolás miatt kellene a segítség, ha van olyan akinek még nincs meg az dobjon egy privit sc elérhetőséggel. -
#18060 Na, most az van, hogy már senkinél nincs semmi a térképen, kivéve trevor rampage küldetéseit. Meg lett minden a nagy küldetéshez, heli, tengeralattjáró.. De mégsem történik semmi, mit kéne tennem?! :) -
Joci891 #18059 Át szoktam lépni de ott is találkozom ilyenekkel
-
Zsoxx #18058 Lépj át másik sessionba. -
Zsoxx #18057 Honnan látod, hogy a másik is passzív? Attól hogy áttetsző, még nem biztos, hogy passzív módban van. -
Joci891 #18056 Na igen ez a másik amit írsz -
ktm99 #18055 Es akkor a "robbantos mindenki meghal" hackrol meg nem is beszeltunk. -
Joci891 #18054 Szerintem már azt is meg hackelik mert passzív modra váltok sokszor és látom hogy a másik is passzív és fegyverrel rohangál meg lövöldözik. Épp most léptem ki a játékból és egy passzív játékos szedet le én meg mondom ez mi? Ja meg nem kicsit BUG os -
#18053 Nekem a sok várakozás rak be, hogy összejöjjön az adott létszám a küldikhez random. Aztán nagy nehezen beérkezik valaki, betölt a játék, erre kilép egy mindig. Ha meghal akkor azért lép ki, pedig biztos több ezer ember játszik egyszerre.
Aztán a másik, vagyok X sessionba, kapok egy meghívást naná, hogy Y sessionból. Elfogadom tölt, mire odaérek (1perc sincs) az illető kilépett, visszavonta a küldetést, vagy egyáltalán nem is tudok csatlakozni, és ledob single playerbe. -
xido #18052 tedd magad passzív módba..vagy az is meghackelhető már? -
Joci891 #18051 De elég idegesitő hogy meg se tudsz mozdulni mert már le szed
-
Joci891 #18050 Igen freerideba vannak csak -
xido #18049 de azok csak freeride-ban vannak,nem?..ha küldetésben vagy,elvileg nem zavarnak bele,vagy tévedek? -
Joci891 #18048 Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem kezd a kedvem elmenni az egész multiplyaertől. A sok hackelgetős köcsög miatt -
#18047 Azért EZ jobb mod! :D Ezzel még egy kis forgalom is van, sőt saját térkép is. :D
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.05.24. 20:01:28 -
#18046 őőőőőő :D :D Tényleg szívtam vele xD -
Gibor #18045 Módokkal szét bombázod a játékot de a snapmatic használatát még nem sikerült elsajátítani :DDDDDD -
#18044 Tudom követitek a modokat, de meglestem a havas mapot, Tirexi segedelmével megosztom nektek :D szerk: csak nem azt a képet rakta ki a tube, ami a hód :D
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.05.24. 17:53:46 -
#18043 A rosszabbik eset, amikor már indítanád a heist-ot (vagy már el is kezdtétek), erre kilép valaki. :D -
ldavid #18042 kurvajó lépnék ki, errre elindít egy heistot -
#18041 -
#18040 Gulya és Carlos (fotós: Sly):
Carlos elbassza a dugóhúzót:
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.05.23. 22:19:27 -
#18039 Srácok, kéne negyedik heistekhez, setupokhoz is, az elejétől akarjuk csinálni. JuanTheMercyful a socialclub nickem, vegyen fel ha valaki jönne. Köszi! -
vass17 #18038 Köszönöm, tökéletesen működik, már nem kell beállítani minden indításkor -
#18037 Ki lőttem a virusírtót de változatlan, talán egy reinstall segít. -
Rdinho10 #18036 Kicsit kedvrombolo h,mire betolt kb megunom az egeszet...:/ -
#18035 Ismerősőmnél is volt ilyen, ott a virusírtó zavart be :)