27719
  • csabush
    Az korrekt. :D Kb tízszer csináltam azt, nem találkoztam még vele, mondjuk az utolsó patch óta nem dobta még be. Persze vannak amúgy ilyenek, a fleeca-s garázsbug például elég cink volt, de azt viszonylag hamar javították. Tartom magam ahhoz, hogy bugfixek is lesznek a patchben szerintem. Számomra a contact mission elbugzása még bocsánatos bűn ennyi tartalom mellett, persze kinek mi, plusz én ordító buggal a fleeca korai szarakodásán kívül nem találkoztam még. A public layer töltési ideje viszont még mindig vicces. :D
    Utoljára szerkesztette: csabush, 2015.06.02. 09:13:22
  • Vadnokedli
    Az szerintem eléggé gamebreaker amikor ha beszállsz mondjuk a "Titan of a Job" vagy melyik nevezetű misszióba a Titan-ba és nem lehet vezetni.
  • csabush
    Kilencven szinttel a hátam mögött olyan túl sok gamebreaker buggal nem találkoztam, pedig gyakorlatilag mindent csináltam már. Jó, most a versenyek végén a karakter bugok meg ilyenek nem lényegesek szerintem, plusz attól, hogy contentet kapunk gyanítom lesz hibajavítás is.
  • Zsoxx
    A Buckingham Vestra az új patch-el jön, igaz? Mert a megvehető gépek között nincs. Viszont az előbb beültem egy ilyenbe. Egy cheater vezette. A gép állandóan váltogatta a színét.
  • CalebJoe
    van bankrabrós heist
  • Vraaanyek
    Sorry, ha hülye a kérdés, főleg így, hogy ,megjelenés óta megvan a játék, végigvittem, és játszom az online-al is egy ideje, de....Heistokon kívül hogy lehet nagy pénzre szert tenni, vagy akár bankot rabolni??
  • Zsoxx
    Ilyen faszságokkal foglalkoznak ahelyett, hogy a temérdek bugot kijavítanák, és csinálnának egy normális, használható Creatort.
  • Overburner
    Eleje meg LaFerrari lol.
  • ldavid
    jellemző. a képet betolja, de hogy wft az már nem lényeges (amúgy elég furán nyílik az ajtaja)

New Update for Grand Theft Auto Online Coming Next Week
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.01. 18:27:57
  • Szabi #18225
    jé, ez jobban néz ki mint a Huayra :D
  • vk90
    Ok, köszi szépen :)
  • LasDen #18223
    a singlet nem tárolják online. Az a dokumentomakban lévő mappában van. SGTA, PGTA fileokat keress, azok a mentések...
  • vk90
    Fontos kérdés, ha újratelepítem a gépet akkor megmaradnak a mentéseiem? Vagyis a Social Club tárolja a mentéseket? Dvd-s változatban van meg, nem steames.
  • Bal0924
    Köszi
  • Vadnokedli
    Kezdés előtt 10-20 perccel kiírni, ejj..
  • Zsoxx
    Az SG crew-ról hallottál már?
    Ezen kívül is van még vagy féltucatnyi magyar crew.
  • ldavid
    az M-et nyomva megnyitod a menüdet és ott Daily Objectives
    napi 3 feladatot kér
  • Bal0924
    Ezzel én is így vagyok.
    Nem tudok magyarokkal játszani.

A napi küldetéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
    Hol lehet elfogadni, ki adja?
    Mik szoktak lenni a küldetésben?
  • Plata
    Srácok ez a Rockstar Games Social Club mindig ilyen szarul tölt le?Más fél órája kb 1 giga patch jött le a játékhoz.Állandóan elszáll tőle a netem.
    Ha nem lenne állandóan lost connect már ezer éve lejött volna.
    De állandóan a Connection to download server lost.Reconnecting... feliratot bámulhatom.
    Sosem szokott ilyen bajom lenni,max a WOt vagy WoWs csinál hasonlót,de nem ilyen sűrűn ilyen sokáig.Így jó egy hét alatt lejön.
  • Overburner
    Francba hogy ezt nem vettem észre hamarabb
  • A kretén Bailey
    Én 60 felett vagyok rangban de eddig csak versenyeztem ma csatlakoztam egy heist-hez elég izgalmas volt. Csak jobb lenne inkább magyarokkal de nincs ismerősöm.
    Utoljára szerkesztette: A kretén Bailey, 2015.05.31. 21:58:32
  • JaSoN HuNTeR #18213
    TheBags - Vasárnapi event!
    Minden vasárnap 20.00 kor event lesz, ahogy most is smile hangulatjel
    Mai program:
    -Autó találkozó, Gyorsulási verseny
    -Versenyzés (Saját sivatagi verseny)
    -Funolás
    Mindenkit szerettel várunk!
    TS szerver: wgf.hu:7380
    Szoba:GTA EVENT ROOM

gyertek!
  • kill3r21
    Valaki próbálgatta már az Open IV programot pl skin berakásra? :)
    Megcsinálom, de inditásnál leszedi a social a modosított filet...másik hogy rakják be? Törtel?
  • Bal0924
    Jogos.

De egy 70 feletti szintű se tudja a küldetést?
  • Tikal #18210
    mert egyeseknek is el kell kezdeni valahol.. vagy te már azelőtt vágtad az összes heist-ot mielőtt megcsináltad volna őket? :)
  • Bal0924
    Hol lehet elfogadni?
    Ki adja?
  • Zsoxx
    Napi küldetések. Belépéskor írja ki. Ha jól tudom, egy hét ill. egy hónap után plusz jutalom jár érte, ha minden nap megcsinálod.
  • Bal0924
    Mi az a Daily?

Egyes emberek miért fogadnak el olyan Heist küldetést amihez nem értenek, nem tudják mit kell csinálni? és mikor elrontják, kilépnek? (5heist 1)
    És megmondani sem tudom mit kellene csinálniuk, mert nem tudok annyit angolul hogy elmagyarázzam. Vagy olyan nyelven amin ők írnak, beszélnek (olyan karakter nem is létezik a billentyűzetemen..)
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.05.31. 16:45:12
  • Carlos
    Menj át egy másik sessionbe és eltűnik. Nekem is volt már ilyen.
  • Vadnokedli
    Ez így mi? Gondoltam fellépek megcsinálom a Daily-t erre ott állt. Beszállni se lehetett, járt a motor is.

• Bal0924
    Nagyon bírom azokat a játékosokat akik a Heist-ből fogják magukat és kilépnek. Mert 1x meghalt valaki (pl. pont ő) és újra kellene kezdeni vagy éppen elkezdenénk és kiírja hogy nem lehet elkezdeni mert valaki kilépet...

Egyébként mennyi heist is van? 5?
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.05.31. 13:03:44
  • Zsoxx
    Hát nekem van jópár fotóm (single playerből), de a snapmaticban semmi nincsen.
  • Lacika1992
    Köszi. :)
  • CalebJoe
    A social club profilodban a fényképezőgép ikon az az a snapmatic-ba rakja.

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.30. 21:56:34
  • tommygear
    és akkor vársz most a csodára hátha elindul, vagy mire fel írtad most ezt be?
    nehogy megpróbáld elhárítani a problémát
  • Lacika1992
    Hova rakja a játék a telefonnal készített képeket?
  • LasDen #18198
    mert nekem az tetszik és másra meg szarok
  • ldavid
    minek vesztek olyat? nem is jó meg csúnya is
  • Danecay
    Sziasztok!

Látom, hogy controller beállítási lehetőség is a játékban, de kormányt nem lehet valahogy beállítani az autók irányításához mert nekem nem sikerült? Sajnos az első autós rész elvette a kedvem a játéktól mert botrányosan rossz volt az irányítása. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy nem valósághű, hanem egyszerűen idegesítő, számomra már-már játszhatatlan. Tudom, hogy nem autós játék (még ha "Grand Theft Auto" is a címe:) és helyén is tudom kezelni a dolgokat, de mégy egy olyan vezetési modellel is kibékülnék mint ami az ilyen téren is oly sokat szidott Watch Dogs-ban van, mert még az is nagyságrendekkel játszhatóbb mint ez. Igaz a véleményem nem biztos, hogy megalapozott mert az első autó kipróbálása után írom, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy elvegye a kedvem a játéktól.
  • RatBaG #18195
    mikor én vettem addert, nekem is kettőt tett a garázsba, kettőnek az árát is vonta le, aztán következő belépéskor csak az egyik volt meg, persze visszatérítés sem volt.