Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legyen szíves válaszoljon valaki ma reggel mindenkinek elindulta GTA?
Malakai
Minimapon mutatja, hogy meddig hallatszik el, amit csinálsz, tompítóval jóval kevésbé, működik is.
SP-ben viszont vannak olyan küldetések, amikor tök mindegy mit csinálsz, scriptelve van, hogy észrevegyenek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Carlos
Bele kell lőni a kék táblába.
Asszem 15 ilyen tábla van a városban, mobilodban van egy térkép amit kaptál hogy hol vannak.

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
akkor is ha nem, meg persze hogy észreveszik de akkor inkább oda kéne menniük megnézni mi van, nem rögtön rám lőni és tudni merről lőttem milyen magasról stb.
Palinko
na ott sem tudtam mit kell csinálni pontosan a freak küldiben 😄
Tikal
mit nem értesz? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Carlos
Ha észreveszik a holtestet persze...
Neked nem tűnne fel ha melletted a haver összeesne? LOL.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.21. 11:47:36

Þór vígi þessi rúnar

kill3r21
Az ilyen apróságok epikek....imádok a pirosnál megállni és teli tenyérrel dudálni meg mutogatni, addig amig valaki megnem unja és kiszáll megcsapni minket 😄
Carlos
Jajj... Ez rohadt fárasztó és unalmas volt.
Viszont a kecó 250K volt. Ha megvan minden szemét akkor kapsz 250K-t, plussz hordónként 23k. Tehát a haszon 30*23k=690k

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
azért durvább bugok is vannak, pl hiába lősz hangtompítóssal, ugyan úgy rögtön reagálnak rád, hogy merről jött a lövés.
Palinko
sőt Michaelnél még a családtagok kocsijait is feltuningoltam és azok is úgy maradtak 😄
LeWyTy
Kinél kell kérni privátban TS jelszót?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valaki?
Én mellékküldiben megálltam Trevorral 1 balesetes autónál, aztán haza kellett fuvarozni (vmiért nem akart kórházba menni). Menet közben sztorizgatott rablásokról, és a végén bekerült a felbérelhető emberek közé Heist missionokhoz..
Hello nektek megy most a GTA? Elakarom indítani és megint csak töltő képernyő? Pedig idáig játszottam vele. Nektek megy Skacok ? Steames verziótok van?
Elgondolkodtató..
Ja és Michael hangja a faszi, de gondolom ezért linkelted :d

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Tudtommal 3 házad lehet online ban, amelyik ház nem kell azt ellehet adni, és ha volt bennük kocsi automatikusan az új garázsba kerülnek.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Krisztiam
Online-ban, ha veszek egy másik házat a régi házam megmarad? Az autóim is megmaradnak?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Carlos
No elkezdtem a nuklearis szemetszedest tengeralattjáróval.. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Azt lehet. Nem rögtön az elején, hanem először kicsit előre kell haladnod a sztoriban. Kis házikó a térképen, amin garázsajtó van.
És valami garázst amiben eltudok menteni egyszerre több autót/motort is ?

Carlos
Nem lehet.
Az ingatlanos házak amik előtt tábla van azok vagy egy FREAK küldi részei.

Þór vígi þessi rúnar

A signal playerben lehet házat venni a karaktereknek ? És ha igen akkor hogyan? A neten találtam egy ingatlanos oldalt aminek a térképén kijelölök egy házat , odamegyek hozzá de nem lehet vele semmit se kezdeni...

Carlos
Ha nem a karakter autója, hanem egy random autó amit használsz akkor eltűnik ha utcán hagyod hosszú időre.
Ha visszateszed a garázsba akkor az ottmarad ahogy van.

p.s.: Lehet, hogy a "rendőrség által lefoglalt autók közé kerül). (Compound)
p.s.: Spéci autó kereső körútra mindig a karakter autójával menj vagy olyannal amit nem sajnálsz elhagyni.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.21. 09:51:20

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
SP-ben biztos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Piszkos  Fred
A garázsban tárolt autót ha kiveszem és mondjuk otthagyom valahol, akkor visszakerül a garázsba?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Carlos
Igen.
Javaslom single-ben felhúzni az autókat, páncél, golyóálló kerék, stb. Megkönnyítik az életet nagyon!

Þór vígi þessi rúnar

A Princess Robot Bubblegum ra gondoltál? Az nagyon beteg 😄

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Nem tudom már ki tanácsolta a V-sync kikapcsolását, de innen is üdvözlöm. Sokkal élvezhetőbb így a játék (pedig javítás előtt még V-syncel futott jobban).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Ez jó.

😄

A neten, tévében nézhető műsorok is betegek.
Megnéztem a Kungfu Laser Force-t, vagy mit, meg a John Howitzer as John Howitzer in John Howitzert. 😄
SzirmosSzisza
TV-ben én belenéztem valami anime paródiába, az is jó volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

HeadHunter86
Ja nagyon durva. Mennyi meló lehetett ez jézus maris.
Beültem a moziba is, ott is rendesen leanimált 10 perces mese ment. Ilyen apró dolgok, amik azért nem két perces munkával járnak.
Komolyan nagyobb élet van Los Santosban mint ahol én lakom 😄

Ja és persze a Rockstar védjeggyé vált rengeteg apró kidolgozottság. Kezdve a papucsanimációtól, egész a városlakók viselkedéséig.
Megmondom én neked, hogy mitől. 😊 Hatalmas nagy bejárható terület, változatos küldetések, rengeteg mellékfeladat, érdekes karakterek, nagyszerű társadalomkritika, multiplayer, százféle jármű. Ha valaki gondolja, akkor kiegészíti még a listát. Nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe.

Más: Megvan az első dolog, ami nem tetszik a játékban. Abban reménykedtem, hogy a két év alatt raktak bele patch-csel olyan opciót, hogy az ember újrakezdje a versenyt, ha elkúrja útközben (szingli plajer), de még mindig csak a verseny végigszenvedése, vagy direkt elrontása (lövöldözés a többiekre) a megoldás.
Voltan
Franklinnek alapból nincs pénze, PC-n csak azért van egy csomó, mert a Rockstar az első játszható karakterre pakolta a fél millió kreditet, amit ajándékba adtak a késések miatt.
Michael felélte a tartalékait, Trevor meg a meth főzésből keresett pénzt, és hát láthatóan nem költ sokmindenre 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HeadHunter86
Nekem is. 19 órám benne van. Csak nem tudom hogy sikerült 😄
Tegnap láttam először ködöt a játékban, hihetetlen, hogy még mindig tud újat mutatni. Hihetetlen mennyire részletesen ki van dolgozva minden.
Motorozni belső nézetből állati jó. Főleg kis kacskaringós utakon.
Egyszerűen annyira sok féle dolog van a játékban, álltalában 19 óra után már unok mindenféle single játékot. De itt koránt sincs így.

bakvarnyu
Rég nem az a kérdés "mitől olyan jó" hanem, hogy van-e egyáltalán valami, amit elrontottak.Tényleg csak ilyen apróságokat tudnék ,hogy pl. nincs olyan karakteres intró muzsika mint az eddigi részekben.

Krisztiam
Nekem minden idők legjobb jàtéka 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Sheltem
Na szóval nem akartam megvenni a GTA5 öt(nem is vettem volna meg) de ingyen hozzá jutottam így mostmár magamnak fogom megválaszolni amit feltettem nektek kérdést, hogy "mitől is olyan jó ez a játék" 😊
Este próba.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fpocok
Ez mit jelent?

Fpocok
És tényleg. Hazataxiztam és ott várt a ház előtt a tuningolt kocsi.

Fpocok
kössz.
Még egy. Mit csinál az f1, f2 ? Mi a különbség a record meg az action replay bekapcsolása között... nem vágom.

Igen.
Krisztiam
Ez jó kérdés, ezen én is gondolkoztam már

Fpocok
Feltuningoltam franklin fehér kocsiját, átszíneztem meg mindent... ha legközelebb betöltöm a játékot, akkor az fog a ház előtt várni, ugye? feltuningolva.

Krisztiam
köszi, story-ban is meg online is

Carlos
Online? Nem tudom.
Single: Küldikkel ahogy haladsz előre.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.21. 07:07:39

Þór vígi þessi rúnar

Krisztiam
szívesen!
a tuning cuccokat versenyekkel lehet feloldani?