27719
-
#18314 Sziasztok, mit tudok csinalni, ha egy idiota hacker megdobalt penzeszsakkal? El tudom valahogy dobni azt a penzt? Bannolhatnak ezert? Kezdem picit idegesiteni, hogy egyre tobb a csalo a jatekban. Muszaj lesz a Closed friend session-t hasznalnom. -
#18313 ez szerintetek mennyire legit? Levele 8000.. :D
-
Plata #18312 Nem ismerek senkit,így asszem ez kiesik.De majd este megnézem. -
#18311 Closed friend session??? -
Plata #18310 Én voltam fent.
Igaz nem vagyok Sg crew tag.
És még csak 3-as szintű vagyok,csak pár napja játszom vele.bár már rég megvan a játék de MMO eventek miatt hanyagoltam.
De a GTA online nem is nagyon jön be,az hogy passzív módban folyton felrobbantanak vagy megölnek,kicsit zavaró.Nem is lehet semmit sem kezdeni,mert hiába vagyok passzívban,úgyis megölnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.08. 08:14:16 -
#18309 http://i.imgur.com/CdUd2Kv.gifv -
Zsoxx #18308 Én téged hetek óta nem láttalak online. -
Zsoxx #18307 Valóban így van, az előbb leteszteltem. Megnyertem egy versenyt compact kategóriában, és csökkent a sport kategóriájú kocsimnál a még megnyerendő versenyek száma a motor- és sebváltótuningnál. -
Bal0924 #18306 Jóval több versenyt nyertem mint, ami szám van a feloldáshoz... és még sincs feloldva.
Egyébként most csináltam egy Sports kategóriás versenyt és feloldódott a Sports Transmission.
-
Ironman2 #18305 Na szép! Már senki se volt online az este? -
ldavid #18304 bármilyen kocsival nyersz, számítani fog. -
Bal0924 #18303 Akkor most más hogyan közelítem meg a kérdésem :D
Melyik típusú verseny kell: Super, Sports, Sports classics, Muscle, Coupes, SUVs, Sedans, Compacts, Off road, Motorcycles
Hogy feloldja a következőket:
-Sport Brakes
-Race Brakes
-EMS Epgrade, level 3
-EMS Epgrade, level 4
-Sports Transmission
-Race Transmission
Szerintem a Super kategória oldotta fel ezeket: Lehetséges?
-Street brakes
-EMS Epgrade, level 2
-Street Transmission -
#18302 nem, a kategória a car/bike/air/sea-re vonatkozik csak. -
Zsoxx #18301 A tuningolni kívánt autó kategóriájában kell megnyerni a versenyt. Mikor beülsz, a kocsi neve mellett írja a kategóriát is (pl. sport). -
#18300 Nyerned kell azokon, és bizonyos kategóriákon belül, Azt hiszem a LandRace az magába foglalja az összes autó típust. -
Bal0924 #18299 Amik nincsenek feloldva, mindre azt írja hogy X versenyt kell megnyernem. de jóval többet csináltam meg mint amit ír.
Szóval? -
Joci891 #18298 Nem vagy egyedül a múltkor meg az én nevemben kezdet el öldökölni mindenkit a hacker -
#18297 Mostmár csinálhatnának valamit a hackerekkel eléggé irritálóak. :D Repkedtem a buzzardal azt beteleportált mellém a gyerek és elkezdte használni a rakétáim szétlőtt mindenkit pedig én senkit sem akartam bántani abban a percben :D -
#18296 Mindnél kiírja, hogy mi kell a feloldásához. Vagy meg kell nyerni egy bizonyos számú versenyt, vagy el kell érni egy bizonyos szintet. -
Bal0924 #18295 Hogyan lehet feloldani a Sports, Race Brakes és Transmission
A Street Brakes és a Transmission-t feloldotta, Zentoroval versenyeztem. (a Criminal Records versennyel)
És az EMS Upgrade, level 3 és 4-et, feloldani?
-
#18294 MoRT2195 a social club nevem, vegyél fel, azt már mehetünk is. :) -
Bal0924 #18293 Benne vagyok.
0versenyt nyertem eddig :S (saját kocsival.) -
#18292 Nem. :D De ha gondolod mehetünk versenyezni, aztán 1-et te nyersz, 1-et meg én, és gyorsan meg lesz. :) -
Bal0924 #18291 Az egyszemélyes verseny is bele számít a This item will unlock when you win XX more Races in this class- be? :D -
Bal0924 #18290 Köszi, mindkettőt -
#18289 Az elsőre itt a válasz (úgy találtam meg, hogy beírtam youtube-ba, hogy "gta online call a mugger on another player" és az elsőre rákattintottam):
A második kérdésre pedig a válasz, hogy mindegy milyen verseny. Legalábbis úgy tudom. A lényeg, hogy abban a kategóriában indulj, amilyenben a saját autód is van (ezt beszálláskor kiírja). -
Bal0924 #18288 Két kérdésem lenne.
-call a mugger on another player
Hogyan lehet teljesíteni?
-This item will unlock when you win 34 more Races in this class.
Milyen fajta versenyre gondol? -
Bal0924 #18287 Köszi -
#18286 Robbantani kell 10-15 autot. -
Bal0924 #18285 Bribe the Cops then cause havoc.
Mit kell csinálnom hogy teljesüljön?
Lefizettem őket, lövöldöztem, és utána? -
Saka23 #18284 Köszönöm,kiprobalom :) -
ldavid #18283 most az nem rémlik pontosan, de szerintem csak a szokásos panaszkodása volt :D
#18281 annyi lóvét lehet benne összeszedni, hogy akkor már miért ne? kocsikázni attól meg lehet vele. -
Plata #18282 Köszi,van dokkom,de akkor majd nézek garázst.
Pedig singleplayer módban kaptam egy email vagy sms-t hogy vegyek egy vízparti házat vagy mi a csodát,nem tudok valami jól angolul.Michael felesége írta,gondoltam ez is valami feladat. -
Zsoxx #18281 Nincs értelme SP-ben járműveket venni, mert nem marad meg, ha valahol otthagyod. Csak a garázsban. -
ldavid #18280 garázst kell venni ha online rendelsz valamit, azok ott lesznek tárolva (rep.gépekhez meg hangárt, csónakoknak dokkot)
házat nem tudsz venni single playerben -
Plityu #18279 Én is találkoztam ezzel a hibával DX probléma (Dokumentumok GTA GTA V mappa settingsben <DX_Version value="0" legyen,tedd irásvédetté ) -
Saka23 #18278 Sziasztok.
Erre a problémára milyen megoldás lehet :
ERR_GFX_D3D_INIT Crash / BSOD ailed Initialization. PLease reboot and restart the game. Try reinstalling the game if this persists. -
Bal0924 #18277 Köszi -
Plata #18276 Srácok singleplayerben miért nem tudok venni brintgát?Kicsi neki a garázs vagy mi a fene?
Még csak az első végigjátszásomat csinálom,és nem rég játszom vele,de lenne még egy kérdésem.
Hol lehet venni tenger parti házat?Még csak 56 vagy 58%-nál járok. -
Zsoxx #18275 Online-ban felhívod a céget (Pegasus) és lerakja a kért gépet a legközelebbi reptérre.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.05. 21:20:15