27719
  • Atika :o)
    Sziasztok, mit tudok csinalni, ha egy idiota hacker megdobalt penzeszsakkal? El tudom valahogy dobni azt a penzt? Bannolhatnak ezert? Kezdem picit idegesiteni, hogy egyre tobb a csalo a jatekban. Muszaj lesz a Closed friend session-t hasznalnom.
  • Vadnokedli
    ez szerintetek mennyire legit? Levele 8000.. :D

• Plata
    Nem ismerek senkit,így asszem ez kiesik.De majd este megnézem.
  • Carlos
    Closed friend session???
  • Plata
    Én voltam fent.
    Igaz nem vagyok Sg crew tag.
    És még csak 3-as szintű vagyok,csak pár napja játszom vele.bár már rég megvan a játék de MMO eventek miatt hanyagoltam.
    De a GTA online nem is nagyon jön be,az hogy passzív módban folyton felrobbantanak vagy megölnek,kicsit zavaró.Nem is lehet semmit sem kezdeni,mert hiába vagyok passzívban,úgyis megölnek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.08. 08:14:16
  • RatBaG #18309
    http://i.imgur.com/CdUd2Kv.gifv
  • Zsoxx
    Én téged hetek óta nem láttalak online.
  • Zsoxx
    Valóban így van, az előbb leteszteltem. Megnyertem egy versenyt compact kategóriában, és csökkent a sport kategóriájú kocsimnál a még megnyerendő versenyek száma a motor- és sebváltótuningnál.
  • Bal0924
    Jóval több versenyt nyertem mint, ami szám van a feloldáshoz... és még sincs feloldva.

Egyébként most csináltam egy Sports kategóriás versenyt és feloldódott a Sports Transmission.
  • Ironman2
    Na szép! Már senki se volt online az este?
  • ldavid
    bármilyen kocsival nyersz, számítani fog.
  • Bal0924
    Akkor most más hogyan közelítem meg a kérdésem :D

Melyik típusú verseny kell: Super, Sports, Sports classics, Muscle, Coupes, SUVs, Sedans, Compacts, Off road, Motorcycles

Hogy feloldja a következőket:
    -Sport Brakes
    -Race Brakes
    -EMS Epgrade, level 3
    -EMS Epgrade, level 4
    -Sports Transmission
    -Race Transmission

Szerintem a Super kategória oldotta fel ezeket: Lehetséges?
    -Street brakes
    -EMS Epgrade, level 2
    -Street Transmission
  • RatBaG #18302
    nem, a kategória a car/bike/air/sea-re vonatkozik csak.
  • Zsoxx
    A tuningolni kívánt autó kategóriájában kell megnyerni a versenyt. Mikor beülsz, a kocsi neve mellett írja a kategóriát is (pl. sport).
  • Vadnokedli
    Nyerned kell azokon, és bizonyos kategóriákon belül, Azt hiszem a LandRace az magába foglalja az összes autó típust.
  • Bal0924
    Amik nincsenek feloldva, mindre azt írja hogy X versenyt kell megnyernem. de jóval többet csináltam meg mint amit ír.
    Szóval?
  • Joci891
    Nem vagy egyedül a múltkor meg az én nevemben kezdet el öldökölni mindenkit a hacker
  • Overburner
    Mostmár csinálhatnának valamit a hackerekkel eléggé irritálóak. :D Repkedtem a buzzardal azt beteleportált mellém a gyerek és elkezdte használni a rakétáim szétlőtt mindenkit pedig én senkit sem akartam bántani abban a percben :D
  • MoRT2195
    Mindnél kiírja, hogy mi kell a feloldásához. Vagy meg kell nyerni egy bizonyos számú versenyt, vagy el kell érni egy bizonyos szintet.
  • Bal0924
    Hogyan lehet feloldani a Sports, Race Brakes és Transmission
    A Street Brakes és a Transmission-t feloldotta, Zentoroval versenyeztem. (a Criminal Records versennyel)
    És az EMS Upgrade, level 3 és 4-et, feloldani?
  • MoRT2195
    MoRT2195 a social club nevem, vegyél fel, azt már mehetünk is. :)
  • Bal0924
    Benne vagyok.
    0versenyt nyertem eddig :S (saját kocsival.)
  • MoRT2195
    Nem. :D De ha gondolod mehetünk versenyezni, aztán 1-et te nyersz, 1-et meg én, és gyorsan meg lesz. :)
  • Bal0924
    Az egyszemélyes verseny is bele számít a This item will unlock when you win XX more Races in this class- be? :D
  • Bal0924
    Köszi, mindkettőt
  • MoRT2195
    Az elsőre itt a válasz (úgy találtam meg, hogy beírtam youtube-ba, hogy "gta online call a mugger on another player" és az elsőre rákattintottam):

A második kérdésre pedig a válasz, hogy mindegy milyen verseny. Legalábbis úgy tudom. A lényeg, hogy abban a kategóriában indulj, amilyenben a saját autód is van (ezt beszálláskor kiírja).
  • Bal0924
    Két kérdésem lenne.
    -call a mugger on another player
    Hogyan lehet teljesíteni?

-This item will unlock when you win 34 more Races in this class.
    Milyen fajta versenyre gondol?
  • Bal0924
    Köszi
  • Vadnokedli
    Robbantani kell 10-15 autot.
  • Bal0924
    Bribe the Cops then cause havoc.

Mit kell csinálnom hogy teljesüljön?
    Lefizettem őket, lövöldöztem, és utána?
  • Saka23
    Köszönöm,kiprobalom :)
  • ldavid
    most az nem rémlik pontosan, de szerintem csak a szokásos panaszkodása volt :D

#18281 annyi lóvét lehet benne összeszedni, hogy akkor már miért ne? kocsikázni attól meg lehet vele.
  • Plata
    Köszi,van dokkom,de akkor majd nézek garázst.
    Pedig singleplayer módban kaptam egy email vagy sms-t hogy vegyek egy vízparti házat vagy mi a csodát,nem tudok valami jól angolul.Michael felesége írta,gondoltam ez is valami feladat.
  • Zsoxx
    Nincs értelme SP-ben járműveket venni, mert nem marad meg, ha valahol otthagyod. Csak a garázsban.
  • ldavid
    garázst kell venni ha online rendelsz valamit, azok ott lesznek tárolva (rep.gépekhez meg hangárt, csónakoknak dokkot)

házat nem tudsz venni single playerben
  • Plityu
    Én is találkoztam ezzel a hibával DX probléma (Dokumentumok GTA GTA V mappa settingsben <DX_Version value="0" legyen,tedd irásvédetté )
  • Saka23
    Sziasztok.
    Erre a problémára milyen megoldás lehet :
    ERR_GFX_D3D_INIT Crash / BSOD ailed Initialization. PLease reboot and restart the game. Try reinstalling the game if this persists.
  • Bal0924
    Köszi
  • Plata
    Srácok singleplayerben miért nem tudok venni brintgát?Kicsi neki a garázs vagy mi a fene?
    Még csak az első végigjátszásomat csinálom,és nem rég játszom vele,de lenne még egy kérdésem.
    Hol lehet venni tenger parti házat?Még csak 56 vagy 58%-nál járok.
  • Zsoxx
    Online-ban felhívod a céget (Pegasus) és lerakja a kért gépet a legközelebbi reptérre.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.05. 21:20:15