Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben eszembe jutott pár átélt momentum. Jó párszor megszívattam magamat azzal, hogy indokolatlanul lövöldöztem. Néha csak azért, hogy megnézzem, hogyan mutat egy golyónyom a textúrán. Ha nem voltam elég figyelmes, akkor ezt a közelben lévő házőrző kutyák is meghallották és szépen odajöttek és nyakon haraptak. Ugyanez a szituáció következhet be az erdőkben, hegyekben is. Lehet vadászat közben is, de lehet kirándulás vagy egy kiadós séta közben. Itt a veszélyforrás neve: puma.
Lakókocsiban élő hippiknél tettem látogatást. Negyvenes korú ürge, feleségével együtt kint ülnek a kerti székeken. Mellettük tábortűz adja a meleget. Odamegyek a palihoz, de egyből beszólt. Trevor nem az a típus aki ezt vigyorogva hallgatja végig, de nem akartam balhét, épp csak odaléptem, amaz be akart egyet húzni, kiértem és előreléptem, erre meglöktem és a pasi beleesett a tábortűzbe, majd elégett. Felesége meg rohant amerre látott.
Időnként vannak véletlen események a játékban, amik tőlem függetlenül történnek. Rendőrös üldözések, leszámolások, de ami a legérdekesebb, hogy van olyan eset, mikor két banda közt már egy lezajlott tűzpárbaj utáni helyszínre érkeztem meg. A felek a földön feküdve, sérülten vonaglodtak és a közelükben egy táska hevert. Mondták ne nyúljak hozzá, de nagyon kellett a pénz és ebben bizony nem kevés volt. (Változó mennyi, jelen esetben 25000 dollár.) Felkaptam a bőröndöt és könnyítettem a sérültek szenvedésein (fejlövés formájában), majd távoztam. Igen ám, de egy idő után elkezdett egy másik csoport üldözni, akik a táskát és a benne lévő pénzt akarták megkapni.
Megfigyeltem továbbá azt is, hogy a jelenlegi részben a sérültekhez, elgázolt személyekhez például, nemcsak a mentő jön ki, hanem egy helyszínelő csoport is, akik a nyomokat vizsgálják át. Néha még szóban is elmondják éppen mire jutottak.
Az biztos, hogy ez a játék az egyik legjobb azok közül amiknek sikerült megvalósítani egy élő és lélegző világot, amiben tényleg azt érzem, hogy szinte élhetek benne. Bárhova megyek, legyen az a térkép egy eldugottabb szeglete, ott is van valami ami leköti a figyelmem, vagy csak szimplán érdekes, esetleg még összeszedhető bónuszokba is belefutok.
Amúgy nemrég vettem egy hangárt. Borsos ára volt, de küldetéseket ad és elég jól hoz a konyhára. Ha minden jól megy az árát is vissza fogja hozni.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezek olyan gyüjtenivaló növényszerű "drogok"...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.04.23. 11:33:22
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Debilek akik mar a wowba is csak gankelni jartak.Legyenek boldogok tole, nekem nem gond az a plusz 3 masodperc amig felebredek, penz meg ugyis csak a szamlan van.
Mobilböngészőbe: epsilonprogram.com
Töltsd ki a tesztet és indul majd a küldisorozat.
Spoiler nélkül: a kocsiban az uccsó küldiben 2.1 misi van.
p.s.: A küldik között 24 órát kell várni (ingame)

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.23. 10:08:02
Þór vígi þessi rúnar
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A sivatagos részen autóztam, majd figyelmes lettem egy nagy kiterjedésű létesítményre. Este volt már, de tisztán kivettem, hogy ez egy börtön komplexum. Elkezdtem körbeautózni a kerítés mellett, majd egyszer csak a térképen megjelent egy kék pont. Gondoltam megnézem mi vagy ki az, odamentem és egy szökött rab volt az, aki először leszólított, majd rögtön utána elővette a fegyverét és arra kért, hogy adjam át neki a nálam lévő pénzt. Mivel Trevor karakterével voltam elkapott a düh, a mexikói ürge pedig elkezdett tüzelni. Nem akartam kiszállni a kocsiból, pedig alaposan fel voltam fegyverkezve, inkább tolattam, majd csőgázzal elütöttem.
Szintén a sivatagban történt, hogy felmentem egy magaslatra messze az úttól, ahol viszonylag gyér közlekedési forgalom volt. Elővettem a mesterlövészpuskát és viccből kilőttem az úton haladó autók fényszóróit, vagy a gumiját. Vicces volt látni a reakciókat. Az előbbi esetben azonnal gyorsítani kezdtek a jármű vezetői, míg utóbbinál alig tudták úton tartani a járgányukat. Ha pedig a sofőrt lőttem ki, akkor az fejjel előre a kormányra dőlt és lenyomta a súlyával a dudát, a kocsi meg szépen haladt tovább a halott vezetővel együtt.
Néha kedvem támadt pusztítani. Természetesen ismét Trevor volt a főszerepben. Los Santos külterületén elég sűrű a buszforgalom. Meglovasítottam az egyik buszt, majd egy forgalmasabb helyen kiszálltam belőle. Az utasok alaposan meg voltak rémülve. Vezetés közben is hallottam a jajveszékelésüket. Távolabb mentem a busztól és elővettem a gránátvetőmet, amivel pont úgy céloztam, hogy a busz belsejébe juttassam a gránátom. Hatalmas robbanás következett, majd a busz felrobbant és kigyulladt. A detonációtól a közeli autók is megsérültek, egymásba mentek a járművek az úton, majd ismét lőttem és most jött az igazi borzalom. Kigyulladt autókból lángoló utasok szálltak ki és pár méter megtétele után összerogytak és elevenen égtek el az aszfalton kifeküdve.
Még a játék első szakaszában a városban megálltam egy benzinkútnál. Észrevettem, hogy a töltők mellett benzines kanna van lerakva a földre és villog is. Belelőttem és berobbant a kanna, vele együtt a töltőállomás egy része is, majd a detonáció és a légnyomás hatására a leparkolt autókban elkezdtek megszólalni a riasztók.
Észrevettem azt is, hogy nem mindegyik járókelő, utcán lévő ember ijed meg a fegyverektől. Ha gengszter formákra fogom rá, maximum legyint egyet, mond pár nem oda illőt, hátat fordít nekem és tovább áll. Sőt olyan esetben is volt részem, mikor egy kimondottan lepukkant környéken, konkrétan a mexikói negyedben jártam, akkor én húztam a rövidebbet. Odamentem egy fickóhoz, aki egyből belém kötött, majd elkezdtünk verekedni, de erre pár házzal odébb egy kisebb csoport, akik szintén hasonló kaliberű alakok voltak egyből fegyvert rántottak és azonnal tüzelni kezdtek rám. Alig tudtam elmenekülni.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a retry meg már első alkalommal ott van
Vopyy #16179 a gold nem kell a 100%-hoz, csak egy achievement jár érte, mint a TBOGT-ban volt
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Én soha nem bízok az autosave-ben, bármilyen játékról is legyen szó.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne mulasszatok el ha egy mod van ra, a zsenialis SP-n is tultesz amikor sg crew-al tolsz vegig kuldeteseket 😊
Koszonom a resztvevoknek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
1. Hogy tudom eladni azt a garázst ami nem kell.
2. Mások tanácsára a nyitott ajtóból lelőttem a fegyverbolt eladót, mert a kasszából sok pénzt ki lehet szerezni.
Nos ez nem igaz, csak 83$ volt a kasszában és most ha bemegyek a fegyverboltba csak pisztolyt tudok venni, semmi mást.
Hogy tudom feloldani, hogy ismét elérhetővé váljanak a fegyverek ? (valamennyi idő, vagy valakit telefonon kell hívni)
3. Mi az a Heist ami 12rank után elérhető ?
A kettes kérdés a legfontosabb, mert fegyverek nélkül vicces a városban.
Köszönöm.
Az új fiókom: DevLupius
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2