27719
  • LasDen #18555
    ki mész a mólóra és felülsz az óriáskerékre. Vagy a hullámvasútra...
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Ride on one of the Fairground Riders.
    Mit jelent? Mit kell csinálnom?
  • Overburner
    Jó lenne ha a crew session nem lenne állandóan üres amúgy az tényleg sokkal jobb lenne mint egy public cheaterekkel tele.
  • bandita78
    igen. Én mindig closed friend session-be megyek, és közben ugyanúgy folyamatosan kapom a meghívásokat. Én is csak azt tudom javasolni mindenkinek, hogy closed friend (vagy crew) session, esetleg inivite only session, és nincsenek csalók, hackerek, lehet szépen nyugodtan játszani egyedül, vagy a haverokkal, crew tagokkal. Szvsz ezt a játékot így jó játszani. De így viszont nagyon jó
    Utoljára szerkesztette: bandita78, 2015.06.18. 14:24:25
  • Saka23
    Sziasztok.Amikor engem nem enged fel a játék time out session re hivatkozva,akkor felszoktam menni crew session ben,oda felenged és közben ugyan ugy kapok meghívásokat Heistre,missionra stb. egyebkent hogy tudok crew tagokhoz csatlakozni?mert ha a crew sessionra megyek,ott mindig egyedul vagyok
  • Nuclearity
    ezért abba hagyni a multit hülyeség. Bocsi de olyan élményről mondasz le amit semmi nem tud pótolni. Szerezz barátokat, vagy lépj be egy Crewba, és toljátok együtt...Nincs csaló, nincs probléma, multiban.
  • Lengyel2
    Lehet, hogy van olyan random útszéli esemény, ami nem ismétlődik soha, de biztos, hogy van olyan, ami igen, csak nem ugyanazzal a karakterrel; vannak olyanok, amiket mindhárom főszereplővel meg lehet csinálni, van, amelyiket csak kettővel, stb. Próbálj meg elmenni ugyanarra a helyre egy másik karakter képében, hátha úgy újra-spawnol az esemény.
  • Frank99
    én ezért hagytam abba a multi játékokat.....

battlefield, call of duty stb.

a köcsög csalók miatt. de pl. itt a fórumozók között is volt, aki örült a neki dobált pénzeszsákoknak... akkor miről beszélünk?

:-)
  • Nuclearity
    ezt úgy hívják, hogy buzik. Hackerek szórakoznak vele, IV ben Evil mod volt a neve a hasonló nyalánkságoknak. Vagy privát session vagy szokj, hozzá mert a patch óta minden lobbyban legalább 2-3 hacker van... és nem a jobbik fajtából....
  • Rev Hard
    Ez mi a kúrva isten ? Ma már ez a második faszság amibe belefutok. Először az volt hogy egy gyerek beírta a chat-re hogy most mindenki megfog halni, utána több robbanással megdöglött az egész session, nekem be volt kapcsolva a ghost mód de a kocsim így is megrongálódott az ablakai kitörtek. Most meg a garázsban voltam, mire kijöttem ez fogadott:

• happy32
    Köszi : )
  • Overburner
    Visszatöltesz egy előtte lévő mentést ha van vagy ha strangers and freaks-es cucc akkor újra lehet játszani menüből de ezek asszem nem azok. Ha nem sikerül maga az objektíva akkor később megtalálható lesz ismét ott az az egyén. Én pl a vérző csajjal aki balesetezett a rablásból menekülvén az meghalt először mert bénáztam xD aztán később ismét ott volt és megcsinálhattam.
  • happy32
    Sziasztok, lenne egy kérdésem. Csináltam 2 mellékküldetést, de nem sikerültek túl jól. Az egyikben egy stoppos csajt kellett elvinni a Vinewood felirat mögé, a másikban pedig egy autót találtam 3 fegyveres faszival és egy megkötözött csajjal a földön. A kérdés: meg lehet ezeket próbálni újra vagy egyszeri lehetőség volt csupán?
  • Tibitron79
    Folytatom az online játék bemutatót. Egy Heists-el, melyben tovább tesztelem a videokártyát is.

• retroid
    Szerintem 1GB VGA se túl szerencsés már.... Azért 2015ben egy open world játékhoz igenis egy 2GB VRAM kell a stabil élvezhető működéshez..... Nekem 2GB van és 900MB fel van használva belőle úgy, hogy 720p ben normal beallitasokkal játszok.... Most 1GB nál maradna kb 100MB..........
  • Overburner
    Nem lenne rossz egyébként főleg ha opcionális lenne. De nem hiszem hogy foglalkozni fognak vele.
  • Malakai
    Rendes tükör igencsak, de tippre régi módszer kevésbé enné az erőforrást, ha egy másodlagos kamera képét a textúrára renderelné és akkor kapcsolna be, ha fps módban az autóban ülsz, egyébként nem zabálná a gépet. Persze így is meg lehetne érezni sok gépen minden bizonnyal, de akár lehetne opcionális graf beállítás is.
  • Overburner
    Nagyon erőforrás igényes lenne ha reálisan müködne. Szóval nem.
  • potyoro potyka
    Visszapillantó tükörbe miért nem lehet normálisan látni? Patch várható? Vagy valami beállítás orvosolja?
  • Overburner
    Szokott ilyet. Várni kell. Tök random fordul elő.
  • Vadnokedli
    Csak az én "állásomat" nem akarja betölteni online? Nem tudok belépni úgy 2-3 órája. Gondolom hála a csaló fazonnak aki megdobott vagy 10 millával..
  • Plata
    Ha jól értem a videókártyád 512 mb-os,a játékhoz meg minimum 1gb kell,azért nem tudod fentebb venni.
  • Sajtosmedve
    Sziasztok! Nekem egy kérdésem lenne. Miért van az, hogy ha 800x600-asnál nagyobb felbontást akarok akkor kiírja nincs elég videómemória?
    Igaz a videókártyám kicsit régi, egy EN9800 GT 512-es a procim 4 magos 3,2 Ghz illetve 8 GB ddr3-as 1600-as memória van benne, így kb 70 FPS körül megy a játék de viszont a kis felbontás miatt nagyon gusztustalanul néz ki, főleg, hogy 16:9-es monitorom van... Nem tud valaki valami megoldást, hogy valahogyan feljebb vegyem csak a felbontást?
  • Overburner
    Fotózkodtam már egy kicsit az új Windsor-al ami elég jó kis verda szerintem.

• Tikal #18531
    lol, persze, persze...
  • Vadnokedli
    Másik hogy láthatatlan volt, nem ölt senkit, reportolni se tudtam vagy akármi. :D
  • Vadnokedli
    Ömm.. épp most történt hogy egy cheater bohóckodott velem és ide oda teleportálgatott és adott vagy 10 millió kest' :v
  • Bal0924
    Nem inkább a hülye Hacker-ek? :)
  • Zsoxx
    Megjöttek a földönkívüliek.
  • Zsoxx
  • Carlos
    Jo lenne mert igy gaz kicsit!
  • Overburner
    Addig ne kelljen már várnunk.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 16:35:19
  • retroid
    Majd a GTA Online DLC Part 2 javít rajta.... :D Azért jöhetne korábban is egy hotfix patch :D
  • Overburner
    Olvastam hogy azoknak akiknek idáig nem futott fényesen azoknak jobban megy akinek idáig nem volt baja azoknak meg elcsesződött eh.... elég sokan panaszkodnak ez jó legalább hátha gyorsan lépnek.
  • Overburner
    Single-be is csinálja.... eddig tök simán futott bejött az update és gány. Még sokszor azt is látom ahogy tölti be a dolgokat pedig eddig ilyen sem volt. Sőt amikor pl Michael-re megyek és a házában van megmutatja a házát aztán szürkeség és a karakter ejtőernyővel zuhan a szürkeségbe.... remélem gyorsan jön egy hotfix :D
  • retroid
    Nálam is jobban akad mint korábban a single sajnos.......
  • Voltan
    Mert én mintha észrevettem volna, de lehet, hogy csak én vagyok paranoiás :) Én meg multit nem nagyon játszok mostanában.
  • Overburner
    Update óta nem igazán voltam Single-be csak egy kicsit de ott nem vettem észre annyira. Miért?
  • Voltan
    Az akadozás csak online van?
  • Atika :o)
    Hat ez nem tul fair megoldas :) akkor el kell koltenem amit a heistekert kaptam, mert a vegen meg elveszik :)