Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert mindegyiknek van külön statisztikája. Ha elmész abba a fegyverboltba, ahol van lőterem is és gyakorolhatsz, ott is mindegyik karakterrel külön meg kell csinálni a feladatokat. Ez így működik,

Evolution: A harmadik triatlont képtelenség lenne megcsinálni maximum állóképesség nélkül. Nem az volt a"probléma", hogy az nem volt meg, hanem az volt a kihívás benne, hogy bírja a hüvelykujjam végig a kínt, mert a végére már rendesen begörcsölt. Billentyűzettel persze, hogy unalmas, abban nincs kihívás és mire lemegy a verseny halálra unod magad, mert hosszú.
A robotos viszont szerintem jó volt 😊
Én egy elborult művészfilmet néztem mega moziba...Hát nem ajánlom senkinek😊
lalakov
És mire gondoltál? 😊 Tegnap csináltam meg, nagyon unalmas egy feladat volt.<#falbav>
Palinko
áh az is olyan áldöntés meglepődnék, ha a játékosok 70-80%-a nem a mindenki megmentését választja
Köszi szépen, a redditen lévő egyik komment javaslata működött!! 😊 Kitöröltem a GTA5 és GTAVLauncher fileokat, aztán a PLAYGTAV.exe-t indítva letöltöltötte újra a patchet és most elindult! Ezer hála az ötletért! <#worship>
Az utolsó trianlonnál már maximumon volt Michael állóképessége nálam. Szóval nem kellett egyáltalán beosztani, mivel folyamatosan maximumon volt a csík. Szóval egy idő után már inkább unalmas volt, mint nehéz. Főleg az elején az úszós résznél. Még a biciklisnél esetleg figyelni kellett, hogy ne menjen semminek neki az ember, de az úszásnál azon kaptam magam, hogy folyamatosan elkalandoznak a gondolataim. 😄
Én azt nem értem, hogy miért kell a repülős küldetéseket minden karakterrel külön végigcsinálni?
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.04.24. 09:37:06

Akkoriban jó volt. Előtte sose nem láttunk semmi hasonlót. Persze mai szemmel már tényleg nagyon gyenge.
LasDen
a legnagyobb döntés az utolsó küldetés, de addig meg tökmindegy mit csinálsz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tegnap én is elmentem a San Andreas rész kezdő helyére. Ugyanez történt velem is. Kiszálltam a kocsiból, kicsit körülnéztem, majd elővettem a fegyvert és erre az összes környéken lévő "tesó" mind pirosra váltott a kis térképen és szitává lőttek. Ezt talán Trevor karakterével éltem volna túl, de lehet még vele is necces lett volna, mert durvább volt a helyzet, mint egy Rampage esetében. Franklin-nek meg esélye se volt így megúszni.

Közben megcsináltam a repülőiskola összes küldetését. Ez jól jött, mert a sivatagos részen lévő reptéren (ami jelenleg Trevor tulajdonában van) eléggé megszenvedtem néhány nehezebb manőverrel, itt meg magyarázatot kaptam arra, hogyan kis ezeket megoldani. Idővel azért szeretném mindet aranyra.

A harmadik triatlon verseny elég keményre sikeredett. Fél órán keresztül tartott. Mivel kontrollerrel játszom (időnként szoktam csak átváltani egérre, ha pontosabb célzás szükséges) fél óráig kellett az A gombot nyomogatni serényen. De végül meglett az első hely. Billentyűzettel ezek a versenyek nem okoznak gondot, mivel a karakter úgy maximális értékkel halad, de kontrollerrel muszáj folyamatosan nyomni a gombot, hogy gyorsuljon. Viszont így a végén nagyobb is az elégedettség,

Indult egy jó hosszú úszással, majd szinte az egész várost végig kellett bringázni, majd végül egy rövidebb, de végig emelkedőből álló futás szakasz követezett. A másik két triatlon versenyt szívesen megcsinálom újra és újra, de azt hiszem ez elég volt csak egyszeri alkalommal is.

A játék meg egyre jobb és jobb, ahogy haladok benne előre és annyi minden felfedezni váró dolog van még, hogy csak győzzem idővel. Egy hét után is folyamatosan rácsodálkozok a helyszínek kidolgozottságára, a gyönyörű grafikára és az összetettségére.
Carlos
Szerintem a mélypont a GTA 3 volt! Vice City előtti rész... Első 3D-s GTA. Rettenetesen vacak volt. De végigtoltam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok. az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy amikor a Gta 5 online al játszom minden egyes küldetés végeztével a játék megáll és azt írja ki hogy a : Program nem válaszol, és muszály lesz ilyenkor bezárni. Még csak most kezdtem el az online részével játszani de a story modban ilyeneket nem csinált.
Voltan
Nem tudom, próbáld meg verify-olni a játék file-jait.
Ezt Steamen talán a jobb klikkes menüben tudod megcsinálni, vagy a file menüben, nem emlékszem.

Ha rockstaros verzió, akkor pedig
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/336h58/non_steam_version_you_can_still_easily_verify/

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Palinko
itt is csak annyi mint eddig, legnagyobb befolyás a heist kiválasztásakor van
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.24. 09:10:03
Aborg
Itt van a jatekosnak beleszolasa a tortenet alakulasaba? Peldaul a Mafia 2 nagyon merev volt ebbol a szempontbol, de a GTA 4 is. A GTA 4 adott ugyan nehol valasztasi lehetoseget kinyirjuk e a celpontot vagy futni hagyjuk, de hiaba vartam, semmi visszahatasa nem volt a tortenetre. Gondolom azert a GTA 5-tol se lehet elvarni egy RPG jatek dontesi szabadsagat...
Tegnap megkerestem két peyote növényt. Először varjú voltam, utána tehén. A tegnapi videóban, ahol szarvas vezetett kocsit, csak valami modról volt szó, mivel, ahogy logikus módon sejtettem is, állatként nem lehet járművet vezetni. 😄
Systore
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
én elnyomtam a creditset, az értékelés mindenkiről ugyan az? nem vágom miért kellett, dokihoz is csak küldetés miatt mentem
kill3r21
nah mostmár csak megkell találnom 😄 Kell a filmhelyszín 😄
csak a pszihiáter értékelése a játékosról.
de gondolom azt amúgy is feldobja.
RatBaG
és van valami utána, amiért érdemes kivárni?

Per Aspera Ad Inferi.

wow, csak a credits 45 perc
Mike
ez nálam úgy nézett ki, hogy megtaláltam ahol CJ lakott, egyből beugattak, és amikor elővettem a pisztolyt konkrétan szarrá lőttek a homie-k
meg részegen kimentem autókázni, 2 sarokig jutottam, már nyakamon voltak a zsaruk, a "stop the car" felszólításra ki is szálltam, erre konkrétan agyonlőttek
SA-ban azért ha nem volt nálad fegyver, a zsaruk nem lőttek rád, itt szívbaj nélkül

és ruszki autósvideó élményem is volt, nyomattam ezerrel át pirosokon, és az egyik kereszteződésnél szépen bele is csattantam az egyik keresztbe jövő terepjáróba, tisztára úgy nézett ki mint a videókon

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

LasDen
Az miért van, hogy egyszer csak mindenkit kidob a játékból engem kivéve? Aztán egyedül maradok. Bár nem volt játékos a térképen, de aztán valaki egyszer csak 9000-es bountyt tűzött ki rám 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

allock
van, Tervor egyszer ott kelt fel nekem részegen xD

#hhwnd

Antimat
Sziasztok!

Olyan előfordult már valakivel, hogy a legújabb peccs után nem fut normál módban a játék, csak safe mode-ban?
Steames verzió.

cyka blyat

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kill3r21
Srácok , lehet hülye kérdés, de van temető a játékban? A Havas pályán kivül? Ha igen bejelölné valaki a térképen? Köszi
a patch előtt tökéletesen ment, átlagos grafikával kellemesen futott, de ahogy a patchet felinstallálta, csak azóta jelentkezik ez. felhasználónév sem ékezetes, szóval nagyon fura 😞
Utoljára szerkesztette: biz11, 2015.04.23. 21:59:52
Gépigény, op rendszer stimmel? Felhasználónév ékezetes? Nekem is sokáig ilyen gondom volt vagy 4x ellenőriztettem és töltöttem le a játékot mire elindult.

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

sziasztok, van itt valaki akinek a 335.1-es patch óta nem megy a játék? nekem azóta valahányszor indítani próbáltam, töltött kicsit aztán crashelt, és safe módban sem működik. nyitottam már rá support ticketet de lövésem sincs, hogy mikorra válaszolnak, és a neten böngészve nem láttam, hogy nagyon jellemző lenne ez a hiba 😞
Hiába a pofavágás, a legdögvészebb GTA rész volt, amit csak a látvány és a fizika vitt el a hátán... Unalmas történettel,idegesítő szereplőkkel. Egy dögvész volt az egész, fél év volt mire rávettem magam hogy végigvigyem.....
Fpocok
Amúgy aki esetleg nem ismerte. Hivatalos oldalon láthatod, hogy melyik event van kész, nincs kész, illetve a térképen is bejelölik, hol történik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

csak most vettem észre hogy Los Santos közelében a Blaine County radio jele elgyengül és átvált egy másik adóra
LasDen
igen ő volt.

Fpocok

Ettől függetlenül szerintem a gta IV kiegből a motoros csávó volt az, akit trevor elrendezett az 1. missziójában.

Malakai
Nem a grafikus motor határozza meg, de a Rockstar ugyanott húzta meg a határvonalat. A GTA IV előtti részek egy másik "világhoz" tartoznak, csak egy-két apró átfedés lehet történések, karakterek terén.
A 4 előtti részekre való utalásokat max easter eggként lehet találni.

A GTA IV-re viszont sok utalás van benne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
az úgy volt, hogy mondta, hogy van egy k-európa fickó Libertyben, de mostanra már elnémult.

Palinko
lehet ugyanarra gondolunk mert ott valahol volt 😄
LasDen
valaki megcsinálta azt a küldetést, amelyik során CJ-jék is feltűnnek egy pillanatra?

Fpocok
Meg amikor szervezed az első heistot, akkor az a béna srác mondja, hogy ismer egy kelet európai fickót, aki Liberty-be költözött vagy mi.

Palinko
már nem tudom mikor, de emlegettek egy sikeres taxis társaságost liberty cityben na az Nikóék bandájára utalt.
Tehát a grafikus motor határozza meg, hogy beleraknak-e utalást egy korábbi részből, vagy nem?

a 4é s 5 egy generációs -> RAGE engine
A gta IV is régi már... :p

"régi GTA-kból" = SA,VC,GTA3

*mondjuk egy LoveFist-es pasi pont kivétel, az egyik celebes küldetésből
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.23. 20:23:02
Anno az volt a mondás, hogy a régi gta-kból nem igen van utalás a mostaniban. Nem azért, de az első Trevoros misszió, amikor agyontapossa a motoros csávót, az nem Johnny "The Jew" K volt az Episodes from Liberty City-ből?