27719
  • allock #18595
    a Frankliné tökéletes az ő spéci vezetői képességével
  • Bal0924
    Köszi.
    Sikerült
  • Zsoxx
    A nagy reptér bejáratánál. Egy fekete repülőgép ikont keress.
  • Vadnokedli
    megölsz egy playert akkor ő tud kérvényezni one on one-t vagy ha téged ölnek meg akkor te.
    a másik pl mész egy team dtm-et és felhívod lestert. és reveal opció.
  • Plata
    Engem az érdekelne hol tudok venni repülő iskola leckéket,vagy mi a szöszt.Nekem olyat adott.
  • Bal0924
    Ez a kettőt hogy tudom teljesíteni?
    -Partipate one on one Deathmatch
    -Kill a revealed player.
  • Plata
    Tegnap este próbáltam játszani kicsit,de állandóan mentési gondja volt online-nak.Állandóan a saving failed jött,mi a franc baja van neki?
    Eredeti játékom van,nem virágbolti.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.21. 08:35:13
  • Vadnokedli
    hétköznapi dolgok.. random busz általi megtermékenyítés
  • Carlos
    Neha elofordul. A szamlalo nem akad le tehat nem buktad a heti vagy napi rewardot. Nekem egyszer 2-3 napig nem frissult! Majd egyszercsak befrissul!
  • Zsoxx
    Ezt nem a WoT topikba szántad?
  • TuskoMobile

vért izzad az is7
    wg istene is velem volna mégis vesztés mert 10 ellen küzdünk 3-an
  • happy32
    mind tolja egy kicsit a seggét?
  • ldavid
    igaz hogy inkább online használtam, de nekem a turismo jött be leginkább. tuningold fel akkor még jobb lesz.

single-ben talán az infernust használtam, de nem volt a legjobb az sem.
  • happy32
    sziasztok, lenne egy kérdésem sigle playerben milyen autót javasoltok utcai versenyre? Amit én eddig próbáltam mind tolta a seggét.
  • Bal0924
    A napi küldetések miért nem nullázódtak le?
    A tegnapi megcsinált küldetéseket mutatja.
    Már nem is fog frissülni?
  • zritya
    Nekem ez akkor jött elő amikor meg volt kettőzve a kép, tv-n is ment meg a monitoron is. Ha nálad is ez van akkor valamelyiket állítsd át
  • jetblack
    Sziasztok

A képen látható problémám van a játékbeli telefonommal és nem csak a telefon hanem az autotarget is a fegyvereknél(rakétavető, repülőgép és helikopter raktétavetője) Valakinek volt hasonló problémája már ?

• Zsoxx
    A Rockstar szerverei időnként elérhetetlenek, néha játék közben is kiírja, hogy nem tud a felhőbe menteni.
  • Plata
    Fel akartam menni kicsit játszani,elindítom a GTA online-t,erre nem a karimhoz lép be,hanem a karakter készítőben.Ott volt a karim 000000 számmal,kb kitudja pontosan hány nulla volt,és Error névvel.Meg egy másik kari 2-es számmal név nélkül.És valami olyat írt ki hogy a GTA online felhő szerver nem elérhető.
    Még is csak beléptem a karimmal,bár féltem hogy nulla szintű lesz és nem lesz semmije,de ugyanannyi pénze volt mint ahogy hagytam,és ugyan abban a ruhában kinézettel.
    Még is mi a fene volt ez?
  • Plityu
    Ez DX hiba telepitsd ujra a DX-et,vagy a Dokumentumoknál GTA settigs-ben a <DX_Version value="0" /> legyen
  • Zsoxx
    Amikor újat veszel, feljánlja, hogy a meglévőket eladhatod.
  • totyak
    Akkor itt lesz a hiba. Mondom, ez valami ipartelepen egy raktárszerűség, ahova 10 autó kerülhet be. De nem ilyen szép házikó, ahol lakhatok, alhatok, átöltözhetek. El tudom adni ezt az épületet, hogy vegyek egy normálisat?
  • bruna #18573
    Azzal mit tudok kezdeni ,hogy befejeztem egy küldetést már ,erre mentés előtt kidob egy errort, a játék, hogy ERR GFX D3D INIT (már a story vége felé járok) Utána bezáródott a játék ,és azóta ha elindítom ,mielőtt még betöltene kiírja megint... és már játszani sem tudok
  • Plata
    Nekem 205k-s apartmanom van,ha jól emlékszem Del Perro Heights, Apartment 20,és abban van Heist lehetőség,csak még öszvissz 1,kicsi a szintem.Nem nagyon érek rá játszani,és random melókra szoktam menni,azoknak meg kb 90%-a bukta.
  • LasDen #18571
    200k-ért már lehet kapni...
  • Zsoxx
    Nem tudom mit vettél, de a heistekhez 10 garázshelyes apartman (lakás) kell. Azok ára 250.000 körül kezdődik.
  • Vadnokedli
    Van valami limit hogy HIGH END apartman közé kell tartoznia.
  • totyak
    10 helyes az épület. Lakásnak annyira nem mondanám, inkább csak valami raktár. Lehet ez a baj? Nem hív Lester és nincs H betű a térképen.
  • Vadnokedli
    Jó, reszponzív
  • JaSoN HuNTeR #18566
    Szerintetek milyen az irányitás a játékban? Nekem annyira nem jön be.
  • Zsoxx
    Ha jól emlékszem, be kell menni a heistes szobába. Lester hívása után egy zöld H betű jelzi. (Már ha a lakásod 10 garázshelyes.)
  • totyak
    Hogy tudom elérni a Heist-okat online játékban? Már 20-as rangom van, van Heigh-end házam, egy autóm, némi pénzem is, de egyszerűen nem kezdhetek Heist játékot, csak ha éppen valaki küld egy invitálást. Ötlet?
  • ldavid
    saját menüben van olyasmi hogy request personal vehicle
  • happy32
    Köszi, már megoldódott. : ) Eltellt 2 nap és megjelentek újra, de most jól sikerültek és azonnal mentett is a játék. Thx : )
  • Zsoxx
    A Mechanicot hívd fel.
  • bandita78
    ill. mindenki otthagyta. Pl. mert közben elment job-ra, heist-re, stb.
  • bandita78
    ja, ha úgy próbálod, hogy join crew session, és úgy sincs senki, akkor meg az lehet, hogy senki nem nyitott ilyet.
    Utoljára szerkesztette: bandita78, 2015.06.18. 15:57:27
  • Bal0924
    Hogyan lehet a kocsimat magamhoz rendelni?
  • bandita78
    hívj meg oda tagokat, akik épp fönt vannak, és hátha jönnek. Szerintem olyan lehet ez is, mint a closed friend session. Én szinte mindig ebbe megyek föl. Szerintem ilyenkor én nyitok egy ÚJ session-t, ahova csak a barátaim tudnak csatlakozni. Szerintem ezért vagyok én is mindig egyedül. Habár ilyenkor a barátaim, akik épp fönt vannak tudnak hozzám join-olni, de ők nem tudják, hogy én egyedül vagyok egy zárt friend sesson-be, ezért szoktam nekik szólni, vagy invelem őket, hogy jöjjenek ide, mert itt nyugi van, csak én vagyok. Aztán jönnek, és indulhat a közös móka. Habár én leginkább egy-két állandó haverral játszom, akivel a játékon kívül is tartom a kapcsolatot. Ezért mi sokszor előre egyeztetjük, hogy mikor megyünk föl, és játszunk együtt, aztán amikor fönt vagyunk, akkor meg már TS, és megyünk.
  • Bal0924
    Köszi