27719
-
#18595 a Frankliné tökéletes az ő spéci vezetői képességével -
Bal0924 #18594 Köszi.
Sikerült -
Zsoxx #18593 A nagy reptér bejáratánál. Egy fekete repülőgép ikont keress. -
#18592 megölsz egy playert akkor ő tud kérvényezni one on one-t vagy ha téged ölnek meg akkor te.
a másik pl mész egy team dtm-et és felhívod lestert. és reveal opció. -
Plata #18591 Engem az érdekelne hol tudok venni repülő iskola leckéket,vagy mi a szöszt.Nekem olyat adott. -
Bal0924 #18590 Ez a kettőt hogy tudom teljesíteni?
-Partipate one on one Deathmatch
-Kill a revealed player. -
Plata #18589 Tegnap este próbáltam játszani kicsit,de állandóan mentési gondja volt online-nak.Állandóan a saving failed jött,mi a franc baja van neki?
Eredeti játékom van,nem virágbolti.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.21. 08:35:13 -
#18588 hétköznapi dolgok.. random busz általi megtermékenyítés
-
#18587 Neha elofordul. A szamlalo nem akad le tehat nem buktad a heti vagy napi rewardot. Nekem egyszer 2-3 napig nem frissult! Majd egyszercsak befrissul! -
Zsoxx #18586 Ezt nem a WoT topikba szántad? -
TuskoMobile #18585
vért izzad az is7
wg istene is velem volna mégis vesztés mert 10 ellen küzdünk 3-an
-
happy32 #18584 mind tolja egy kicsit a seggét?
-
ldavid #18583 igaz hogy inkább online használtam, de nekem a turismo jött be leginkább. tuningold fel akkor még jobb lesz.
single-ben talán az infernust használtam, de nem volt a legjobb az sem. -
happy32 #18582 sziasztok, lenne egy kérdésem sigle playerben milyen autót javasoltok utcai versenyre? Amit én eddig próbáltam mind tolta a seggét. -
Bal0924 #18581 A napi küldetések miért nem nullázódtak le?
A tegnapi megcsinált küldetéseket mutatja.
Már nem is fog frissülni? -
zritya #18580 Nekem ez akkor jött elő amikor meg volt kettőzve a kép, tv-n is ment meg a monitoron is. Ha nálad is ez van akkor valamelyiket állítsd át -
#18579 Sziasztok
A képen látható problémám van a játékbeli telefonommal és nem csak a telefon hanem az autotarget is a fegyvereknél(rakétavető, repülőgép és helikopter raktétavetője) Valakinek volt hasonló problémája már ?
-
Zsoxx #18578 A Rockstar szerverei időnként elérhetetlenek, néha játék közben is kiírja, hogy nem tud a felhőbe menteni. -
Plata #18577 Fel akartam menni kicsit játszani,elindítom a GTA online-t,erre nem a karimhoz lép be,hanem a karakter készítőben.Ott volt a karim 000000 számmal,kb kitudja pontosan hány nulla volt,és Error névvel.Meg egy másik kari 2-es számmal név nélkül.És valami olyat írt ki hogy a GTA online felhő szerver nem elérhető.
Még is csak beléptem a karimmal,bár féltem hogy nulla szintű lesz és nem lesz semmije,de ugyanannyi pénze volt mint ahogy hagytam,és ugyan abban a ruhában kinézettel.
Még is mi a fene volt ez? -
Plityu #18576 Ez DX hiba telepitsd ujra a DX-et,vagy a Dokumentumoknál GTA settigs-ben a <DX_Version value="0" /> legyen -
Zsoxx #18575 Amikor újat veszel, feljánlja, hogy a meglévőket eladhatod. -
#18574 Akkor itt lesz a hiba. Mondom, ez valami ipartelepen egy raktárszerűség, ahova 10 autó kerülhet be. De nem ilyen szép házikó, ahol lakhatok, alhatok, átöltözhetek. El tudom adni ezt az épületet, hogy vegyek egy normálisat? -
bruna #18573 Azzal mit tudok kezdeni ,hogy befejeztem egy küldetést már ,erre mentés előtt kidob egy errort, a játék, hogy ERR GFX D3D INIT (már a story vége felé járok) Utána bezáródott a játék ,és azóta ha elindítom ,mielőtt még betöltene kiírja megint... és már játszani sem tudok -
Plata #18572 Nekem 205k-s apartmanom van,ha jól emlékszem Del Perro Heights, Apartment 20,és abban van Heist lehetőség,csak még öszvissz 1,kicsi a szintem.Nem nagyon érek rá játszani,és random melókra szoktam menni,azoknak meg kb 90%-a bukta. -
#18571 200k-ért már lehet kapni... -
Zsoxx #18570 Nem tudom mit vettél, de a heistekhez 10 garázshelyes apartman (lakás) kell. Azok ára 250.000 körül kezdődik. -
#18569 Van valami limit hogy HIGH END apartman közé kell tartoznia. -
#18568 10 helyes az épület. Lakásnak annyira nem mondanám, inkább csak valami raktár. Lehet ez a baj? Nem hív Lester és nincs H betű a térképen. -
#18567 Jó, reszponzív -
#18566 Szerintetek milyen az irányitás a játékban? Nekem annyira nem jön be. -
Zsoxx #18565 Ha jól emlékszem, be kell menni a heistes szobába. Lester hívása után egy zöld H betű jelzi. (Már ha a lakásod 10 garázshelyes.) -
#18564 Hogy tudom elérni a Heist-okat online játékban? Már 20-as rangom van, van Heigh-end házam, egy autóm, némi pénzem is, de egyszerűen nem kezdhetek Heist játékot, csak ha éppen valaki küld egy invitálást. Ötlet? -
ldavid #18563 saját menüben van olyasmi hogy request personal vehicle -
happy32 #18562 Köszi, már megoldódott. : ) Eltellt 2 nap és megjelentek újra, de most jól sikerültek és azonnal mentett is a játék. Thx : ) -
Zsoxx #18561 A Mechanicot hívd fel. -
bandita78 #18560 ill. mindenki otthagyta. Pl. mert közben elment job-ra, heist-re, stb. -
bandita78 #18559 ja, ha úgy próbálod, hogy join crew session, és úgy sincs senki, akkor meg az lehet, hogy senki nem nyitott ilyet.
Utoljára szerkesztette: bandita78, 2015.06.18. 15:57:27 -
Bal0924 #18558 Hogyan lehet a kocsimat magamhoz rendelni? -
bandita78 #18557 hívj meg oda tagokat, akik épp fönt vannak, és hátha jönnek. Szerintem olyan lehet ez is, mint a closed friend session. Én szinte mindig ebbe megyek föl. Szerintem ilyenkor én nyitok egy ÚJ session-t, ahova csak a barátaim tudnak csatlakozni. Szerintem ezért vagyok én is mindig egyedül. Habár ilyenkor a barátaim, akik épp fönt vannak tudnak hozzám join-olni, de ők nem tudják, hogy én egyedül vagyok egy zárt friend sesson-be, ezért szoktam nekik szólni, vagy invelem őket, hogy jöjjenek ide, mert itt nyugi van, csak én vagyok. Aztán jönnek, és indulhat a közös móka. Habár én leginkább egy-két állandó haverral játszom, akivel a játékon kívül is tartom a kapcsolatot. Ezért mi sokszor előre egyeztetjük, hogy mikor megyünk föl, és játszunk együtt, aztán amikor fönt vagyunk, akkor meg már TS, és megyünk. -
Bal0924 #18556 Köszi