Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Evolution: A harmadik triatlont képtelenség lenne megcsinálni maximum állóképesség nélkül. Nem az volt a"probléma", hogy az nem volt meg, hanem az volt a kihívás benne, hogy bírja a hüvelykujjam végig a kínt, mert a végére már rendesen begörcsölt. Billentyűzettel persze, hogy unalmas, abban nincs kihívás és mire lemegy a verseny halálra unod magad, mert hosszú.
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.04.24. 09:37:06
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Közben megcsináltam a repülőiskola összes küldetését. Ez jól jött, mert a sivatagos részen lévő reptéren (ami jelenleg Trevor tulajdonában van) eléggé megszenvedtem néhány nehezebb manőverrel, itt meg magyarázatot kaptam arra, hogyan kis ezeket megoldani. Idővel azért szeretném mindet aranyra.
A harmadik triatlon verseny elég keményre sikeredett. Fél órán keresztül tartott. Mivel kontrollerrel játszom (időnként szoktam csak átváltani egérre, ha pontosabb célzás szükséges) fél óráig kellett az A gombot nyomogatni serényen. De végül meglett az első hely. Billentyűzettel ezek a versenyek nem okoznak gondot, mivel a karakter úgy maximális értékkel halad, de kontrollerrel muszáj folyamatosan nyomni a gombot, hogy gyorsuljon. Viszont így a végén nagyobb is az elégedettség,
Indult egy jó hosszú úszással, majd szinte az egész várost végig kellett bringázni, majd végül egy rövidebb, de végig emelkedőből álló futás szakasz követezett. A másik két triatlon versenyt szívesen megcsinálom újra és újra, de azt hiszem ez elég volt csak egyszeri alkalommal is.
A játék meg egyre jobb és jobb, ahogy haladok benne előre és annyi minden felfedezni váró dolog van még, hogy csak győzzem idővel. Egy hét után is folyamatosan rácsodálkozok a helyszínek kidolgozottságára, a gyönyörű grafikára és az összetettségére.
Þór vígi þessi rúnar
Ezt Steamen talán a jobb klikkes menüben tudod megcsinálni, vagy a file menüben, nem emlékszem.
Ha rockstaros verzió, akkor pedig
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/336h58/non_steam_version_you_can_still_easily_verify/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.24. 09:10:03
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de gondolom azt amúgy is feldobja.
meg részegen kimentem autókázni, 2 sarokig jutottam, már nyakamon voltak a zsaruk, a "stop the car" felszólításra ki is szálltam, erre konkrétan agyonlőttek
SA-ban azért ha nem volt nálad fegyver, a zsaruk nem lőttek rád, itt szívbaj nélkül
és ruszki autósvideó élményem is volt, nyomattam ezerrel át pirosokon, és az egyik kereszteződésnél szépen bele is csattantam az egyik keresztbe jövő terepjáróba, tisztára úgy nézett ki mint a videókon
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Olyan előfordult már valakivel, hogy a legújabb peccs után nem fut normál módban a játék, csak safe mode-ban?
Steames verzió.
cyka blyat
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: biz11, 2015.04.23. 21:59:52
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Parasite Eve 2, best game EVER!
A 4 előtti részekre való utalásokat max easter eggként lehet találni.
A GTA IV-re viszont sok utalás van benne.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
*mondjuk egy LoveFist-es pasi pont kivétel, az egyik celebes küldetésből
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.23. 20:23:02