Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira izzadság szagú ez a kötekedés az online-nal kapcsolatban, hogy nem igaz 😄 ' megölnek 3 percenként.....' és akkor mivan? 😄 kb 2 sec a respawn
vagy 25 féle küldetésikon van a térképen csináljátok azt, fejlődjetek, szerezzetek pénzt és akkor nem lesz sírás hogy lelő a köcsög lvl200-as free roam-ban
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha veszek egy szoftvert= nem az enyém teljesen? DRM korlátozza a használatot? Megszabják hányszor telepíthetem? Adott régióban használhatom csak?
WTF?
Ennek semmi értelme az Internet korában. Állapítsanak meg egy globális árat és adják mindenhol annyiért.
GOOBY, pls
Játszik vele annyi ember, hogy gond nélkül meg tudnák oldani azt, hogy egy szintüek kerüljenek össze azonos realmban. Ha mindenki mondjuk 5 szinten belöl van, akkor máris ki lenne küszöbölve az hogy "sebezhetetlenül nagy szintü" játékos gankeljen az utcán.
Arrol nem is beszélve hogy egy heistet is olyan randomitással rak össze, hogy lvl 3-tol lvl 47-ig van benne playa, itt meg simán szivhat a nagyobb szintü mert egy "noob" lvl 3-as nem tudja hogy mit kell csinálni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
" REGION LOCKED: This game is restricted to Brazil . Any attempt to activation by RSC accounts other than Brazil are subject to cancellation of the key and RSC account ban. " Tehát ha megveszem, azzal a chrome cuccal amit régebben itt írtak ,hogy mi és hogyan kell vele, akkor lehet ,hogy kidobtam az ablakon azt a majdnem 8400-at .... ? Mert fogja a *** Rockstar és lebannolja ? <#kocsog>#kocsog> Ha ez tényleg így van, akkor rohadjanak meg..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.24. 13:08:27
"Kódot neten dobozos árban nem lehet kapni ?"
Vigyázat, a leopárd harap!
Az ilyen playereket szokták hivni balfasz hülye gyerekeknek aki arra verik ki nap mint nap hogy bárkit agyon lönnek csak úgy szórakozásból !
Söt van még rosszabb is amikor még be se rakott játékba a gép épp hogy csak Bespawnolt a gép a térképre már halott vagy mert már akkor szarrá lönnek !
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha nektek nem elég védelem az hogy passziv modban játszhattok akkor tényleg jo bénák lehettek. Vagy eddig Minecrafttal játszottatok csak?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy egyedül tényleg nem a legjobb az online, de azért a szart eléggé erősnek érzem rá. Amúgy ha fejlődni akarsz menj el flight schoolba, mire végig csinálod lesz pénzed alap fegyverekre (special carbine + sniper) illetve fejlődsz is pár szintet.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Nekem ez alapján úgy tűnik te vagy a szar.... komolyan azt vártátok hogy kezdő játékosként nem fogtok szopni az erősebbektől? ... Rakd magad paszivba és fejlődj ha zavarnak a többiek.
Ha jól számolom a bolti 14k, steam key meg 60 EUR, azaz 18k.
Vigyázat, a leopárd harap!
Csak annyit tudsz csinálni ellen hogy Passive Mode-ot bekapcsolod azt ne tudnak kinyírni ennyi ! Én is Passive mode-ba játszom mert már 3x-szor agyon lőttek volna ! Csal rácesztek mert az ilyen nyominger barmok akkor nem tudnak mit csinálni XD
Milyen autóval volt? Insurgent? Vagy egy sima auto full armor?
PS3-on az uj játékosoknak még annyi fegyvere sem volt mint neked lehet most, mert a fegyverboltban a jobb oldali fal üres volt. Most uj játékosként olyan fegyvereket vehetsz amiket régebben csak lvl 50 vagy felett lehetett megszerezni, szóval ne sírj emiatt 😊
Mert Én sétálok az utcán, nézelödök, megáll mellettem egy playa, és szarrá lö... Én lvl 2 vagyok, Ő meg lvl 27. Nekem pisztolyom van, neki meg submasinegun és golyóálló autó.
Nembaj, irány a fegyverbolt shopingolni, jahogy majdnem üres, alig lehet venni valamit. Nembaj, 75.000 a rakétavetö, veszek egyet és 3 telitalálat után látszott az autóján hogy megsérült mert már a HP csikjának a végén volt egy kis sötét rész. minden más autó 1 lövéstöl felrobbant.
Nembaj, akkor elmenekülök ha jön, hátpersze, direkt nagytestü autót szerzek, az jobban birja ... hát nem. Lerammol, szétlö.
Nembaj, uj taktika, elbújok ha jön. (mert perszehogyjön ....)
Egy pincelejáró oda nem tud bejönni autóval, hát azt nem, de valahogy mégi megöl, mert ???eléget???
Na itt volt az hogy M*GB*SZ*D*K*RV**NY*D Meg az is aki ezt igy kitalálta.
Most mond el lécci mit csinálok rosszul?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Engem is rohadtul idegesitett a folyamatos nyavogas meg a sok 12 eves szopran.
TS-re be, ott azert nem zavaro az a 3-4 magyar user, sot kimondottan sokat segit amikor kozosen kuldiztek / rablasokat csinaltok.
Vannak gyengesegei az online resznek, nem is keves.Reszemrol azert adnek meg idot a Rockstarnak hogy helyrepofozza oket, eleg uj a dolog mindenki szamara.
meg egy ami a storyhoz kapcsolódik (elvileg azt is meg lehet nézni - azt sem láttam még)
-elekzdtem nagy keservesen, hogy lássam ezt is... Az első versenyt megnyertem, de gondolom ez okositva van, mert nem volt nagy kihivás... Eddig jó!
-Jön a drogos küldetés "randomokkal". Elkezdődik a lövöldözés, az egyik csapattag kilépett. Leszedtem egyedül őket, drogos után futás, stb... Már csak közepes!
- Akkor most egy kicsit nézzünk szét a városban. Bóklászok, ruhát válogatok egy boltban a kisjánynak egyszer csak berepül egy gránát a boltba bimmm meghaltam, anyád... Mostmár szar!
- Aztán meghallom az óbégató kis pöcs tizenéveseket káromkodni, 5 percig kerestem hogy lehet a gyökér kis fogszabályzós fehér 14 évest kilőni aki nigázott meg madafakázott... Még mindig szar!
-No akkor passziv mód berak, lássok. Elvagyok, nézegetek, gyökerek csetelnek (ami nem érdekel), folyamatosan kapom a quest requesteket (ami szintén nem érdekel), és csak plittyeg bakker... SZAR!
- Akkor lássunk egy küldit. Elfogadok egyet... Áááá csak spectator lehetek milyen jó. Lássuk. Nézem 15 mp-ig ahogy bénáznak, kilépek. Kirak a semmi közepére gyalog mehetek vissza a kocsihoz. SZAAAR!
Az online SZAR. Ide max majd valami értelmes magyar csapattal szabadulok be, mert ez igy egy rakás kaki... Nekem nem jött be. Asszem 4-es szinten vagyok és nem estem eddig hasra tőle...
Þór vígi þessi rúnar
A másik, hogy még az elején vagyok ugyan, de úgy látom, képtelen vagyok megtanulni sportrepülőt vezetni, egyszerűen nem érzek rá - enélkül nem fogom tudni végigcsinálni a fő sztorit? lesz olyan mission ahol emiatt elakadok? (Trevor első repülős missionján túl vagyok).
#4: GTA5.exe has stopped working fix:
We have a workaround that can help you in solving the error. This may work for those who are having problems with DLL files.
First of all, navigate to Steamapps folder to find “error.log” file.
After finding it, open with notepad.
Now, you can see something like “The application caused access violation module in xxxx.dll”
Make a note of that Dll File name.
Now,
Download Dll-Files Fixer from here (It’s link to Trial version. You can extend the license f necessary.)
After downloading, open “Install Dll Files” tab.
Now, input the name of Dll file in the bar and click on “install”
The software installs the file in right place and now you should be able to play.
You can also try this 2nd workaround.
Go to run and type “msconfig”
Open Boot and select advanced options.
Check number of processors and select it to 12.
Now,get back to the game.
3rd Workaround:
Disable your Anti-virus program an run the game as Administrator. The game does not contain any malware. It”s just a false positive.