27719
  • tutituti
    azért ez elég mókás.semmi rasszista dolog de izraeli ejtőernyőből lesz money bag :D
  • Carlos
    6 rpg vagy sticky. Viszont pisztolyal atloheto az ablak.
    Kuruma 1 rpg vagy sticky viszont az ablakon se lehet nagyon beloni konnyen!
  • Tikal #18673
    Többet.
  • allock #18672
    próba
  • Atika :o)
    Az Insurgent szuper kis gep ha fel van tuningolva jol is megy :)
  • Zsoxx
    Az Insurgent akár 3 RPG találatot is kibír. Ilyen szempontból golyóálló, de az ablakain mindegyiknek be lehet lőni.
  • Segal
    Zsoxx: köszönöm megpróbálom

Teljesen golyóálló az nincs egyszer mindegyik kocsi megpusztul de a legegyszerűbben megszerezhető golyóálló a Kuruma (Armored verzió) ehez csak a Fleca munkát kell megcsinálni. Utánna megszerezhető egy csapatszállító is most nincs meg a pontos neve ez is a Heist küldetések alatt lesz elérhető.
    Illetve ha csak ökörködésre kell akkor ott a Tank is amihez csak pénz kell a megszerzéséhez de azzal ugyis rombolni indul az ember. Nekem mindenesetre utóbbi azért picit csalódás volt azt hittem azért többet bír a Tank.
    Végül meg még annyi hogy bármelyik saját kocsi golyóállóvá tehető de az meg a fejlődési szintedhez van kötve és ott lassan lehet haladni. Mese nincs vállalni kell a küldetéséket a melóba aztán apránként lépegetni felfelé.
  • SzinesGeza
    Erről a videóról jut eszembe: a GTA V.-ben vannak golyóálló autók?
  • Zsoxx
    Nem tudok róla, hogy ilyen táskát lehetne kapni. Csináld meg még egyszer a Pacific Standard jobot, hátha eltűnik. Lehetőleg olyan szereplőként, mint legutóbb.
  • Segal
    Sziasztok srácok légyszives segítsetek mert beleőrülök ebbe a problémába.
    Arról lenne szó hogy pár napja amikor beléptem onlineba volt egy nagy táska a karakteremen (az a fajta amit a végső nagy bankrablásnál kap 2 tag). Miután az elmúlt napokba volt gazdagon bug az online részbe (legalábbis nálam) akkor nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki viszont azóta egyfolytába rajtamvan ez a táska vagy pár alkalommal ejtőernyő volt úgy hogy utóbbit nem vettem. Bejártam már vagy 4-5 ruhaboltot de még csak azt sem találom hogy hol lehetne venni egyáltalán ilyen táskát és hogy melyik alkategóriába tartozna. A fő gond hogy akármelyik alkategóriába lépek be a ruhaüzletbe eleinte nem mutatja rajtam a táskát de amint változtatnék az öltözékemen abba a pillanatba rajtam van (persze a ruhaüzletbe való belépésig is)
    Tehát a kérdés hogy egyáltalán hol árulnak ilyen táskát (bolt, bolton belül melyik kategória) vagy ha valami más lehetőség van akkor hogy a fenébe szabadulhatnék meg ettől a táskától mert marha idegesítő.
    Voltam nemrég a bankrablós melóba is és igen pont a táskás részlegbe voltam de akkor nem volt semmi gond nem tudom van e összefüggés a 2 dolog közt de azért gondoltam megírom. Bármilyen segítséget előre is köszönök.
    Utoljára szerkesztette: Segal, 2015.06.30. 00:20:37
  • Zsoxx
    Nektek megy a Social Club? 5 percet voltam bent, aztán kivágott.
  • ldavid
    ez egész jó

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.29. 20:26:43
  • Skrupi
    Köszönöm szépen a válaszod!
    Mindenképpen megteszem! :)
  • Zsoxx
    Na, a hackerek legújabb trükkje: megölnek mindenkit és az van kiírva, mintha te tetted volna.
  • madnessmarci
    Ha valakinek rendesen működni fog az online az majd írja meg pls
  • plu604
    Érdekes, nekem is a 353.30 van fent (bár gtx 960) de semmi gondja nem volt eddig.
    ill. d3d_init hibával hébe-hóba kilépett, de azt vmelyik 3d opció kikapcsolása megoldotta.
  • Lengyel2
    A single-player-ben? Sehogy sajnos, mellék-mission-hoz kellenek majd azok a házak. Viszont ha már rákérdeztél, az én játékom Trevorja üzeni neked, hogy ha összefutsz a mission kapcsán Josh Bernsteinnel, helyette is küldj már egy golyót a szeme közé, légy szíves, mert nálam Trevor ezt elmulasztotta és azóta is igencsak sajnálja.
  • Carlos
    Nalam sem nagyon megy. Kicsit idegesito...
  • madnessmarci
    Köszi. Én is gondoltam erre, de miután EZT az oldalt megnéztem, kizártam ezt a lehetőséget. Jó, akkor legalább már tudom hogy "nem az én készülékemben" van a hiba. De azért biztos ami tuti jól besz*patott vele a rockstar hogy 3-4x letöltöttem már ezt a patchet :D
    Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.06.28. 14:44:32
  • Z33noo
    Valójában válszt is adtál a kérdésedre: Rockstar servers are currenty unavailable.
    Le vannak állitva a szerverek karbantartás vagy következö patch miatt, ha ujrainditják a szervereket müködni fog
  • madnessmarci
    Erre valaki megoldás? Elindítom a játékot, és a launcher állandóan le akar velem töltetni egy 380 MB-os patchet. Ma már kb. 3x letöltöttem, és mindig mikor végez vele akkkor vmi ilyesmit ír ki: Rockstar servers are currenty unavailable. Itt el tudom indítani offline-ban a játékot, de az online az nem működik sehogy sem, és ha újraindítom a gamet akkor megint kezdi előről letölteni a patchet stb... Kb 2 hétig nem játszottam, az előtt még teljesen jó volt
    Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.06.28. 13:37:08
  • Skrupi
    A Lenny Avery-ben szereplő házakat hogyan tudom megvenni?
  • Zsoxx
    Én a 353.30-ast fel se bírtam rakni. A telepítés elején kiírta, hogy a telepítés sikertelen.
  • madnessmarci
    Hihetetlen hogy ezt a rohadt launchert még mindig nem tudták normálisan megcsinálni... Frissítés közben 3 percenként elveszti a kapcsolatot
  • bruna #18651
    Semmi hibaüzenet ,csak ki írja a bal alsó sarokban ,hogy az Nvidia képernyőillesztő összeomlott , és megnyitom a feladatkezelőt majd bezárom a játékot... és néha utána például nem tudok semmire sem kattintani az egérrel az asztalon ,hogyha rákattintok valamire akkor a tulajdonságok ablak jelenik meg ahelyett hogy megnyitná...
  • plu604
    Valami hibaüzenetet dob? Vagy csak lefagy és bezárod?
  • bruna #18649
    Valaki nem tapasztalt több kifagyást az új Nvidia drivernél? Én gtx970-el játszom, és mióta ez az 353.30-as driver van azóta néha ha olyan kedve van a játéknak akkor kifagy (single player-ben) egy x időnyi játék után... De csak a gta ,a többi játéknál semmi gond nincsen...
  • Zsoxx
    Egy reinstall lehet, hogy segít.
  • Szabi #18647
  • Tikal #18646
    Sajnos nincs megoldás.. és akkor sem lesz ha még háromszor berakod ide. Call Rockstar Support
  • tommygear
    ezt már prohardveren is eljátszottad, ott se volt vicces, szervusz
  • ergepard

Gépem:I7 4770k
    AMD Radeon r9 280x toxic
    Asus z86 pro
    Windows 7 Home Premium
    2x8gb 1866mhz ram
    Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.06.27. 19:25:04
  • Zsoxx
    1. Van olyan étel, ami több hp-t ad, van ami kevesebbet.
    2. Nem lehet véglegesen eldobni a megvásárolt fegyvereket.
    3. Vérprofikat és vérhülyéket is felvesznek. De az előbbiek vannak többségben.
  • Gibor
    Egyél többet.
  • Mutans Zombi
    Helló!

1., Amikor online játékban, harcok folyamán a fedezékben pihenek, és várom, hogy az életem visszatöltődjön a feléig, akkor, ha az inventory -ben található kaját eszem, akkor nem megy max-ra az életem, mint story mod-ban a cola v. egyéb hülyeség fogyasztását követően. Van valami olyan, ami hordozható, de max-ra viszi az életem, vagy ezt nem is használja rajtam kívül senki?

2., Már számtalanszor próbáltam, hogy a felesleges fegyvereket eldobálom (online), de a köv. betöltésnél ugyanúgy nálam vannak. Van valami opció/trükk (pl. odaadom vkinek) arra, hogy végérvényesen eldobjam, azt ami nem kell? Vagy ez még patch-re vár?

3., Egy kezdő (lvl35) játékos csatlakozhat-e az SG klán-hoz? Milyen feltételei vannak a tagságnak?
    Ha nincs felsőfokú doktorátusi végzettségem angolból/20 éves kommandós és autóvezetői múltam, akkor még azért próbálkozhatom SG-klános közösben Heist-okkal, vagy oda csak a vérprofik mehetnek?
  • Plata
    Te jó ég ezt a cetlit minden fórumba beteszed?
  • Tibitron79
    Elkészült egy új online bemutató. Ezúttal kicsit garázdálkodtunk...

• plu604
    Begépelni bonyolultabb lett volna. :D
  • RatBaG #18637
    wtf
  • ergepard