Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz volt 10%-os kuponom, de ez akkor is olcsóbb.
amíg aludtam éjjel felrakta a rockstar social klubján keresztül, másnap reggel letöltött még 300 mb-ot, és ennyi.
közel sem volt 60 ajró....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
+ fegyverek, de az aprópénz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Pl volt egy csávó akivel szembementem az utcán (mindkettőnk autóval) aztán beleengedtem egy adagot a szélvédőbe és meghalt.
No, innentől kezdve legközelebb amikor szembejöttem neki úgy szétrobbantott bazooka-val mint a picsa. Vicces volt.
A versenyek is elég viccesek. A fizika ott eléggé megcsömörlik.
Kérdések:
- Hogy lehet lecserélni a "saját autómat"?
- Aztán egy kommersz ferrarit vittem (volna) a műhelybe, hogy az legyen de ott kiirta, hogy ez a verda túl foró az átalakításhoz (too hot for modification). Ezt meg hogy? Csak bizonyos autókat lehet onlineban módosítani?
- Érdemes garázst venni? (most csak a "saját autóm" van ami elég foscsi.
Köszi!
Þór vígi þessi rúnar
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.24. 16:39:02
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.24. 16:36:04
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor meg mit csodálkozol hogy nem megy itt sem?😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Þór vígi þessi rúnar
Nekem intel-en megy
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.04.24. 15:57:18
Battlefieldben lvl3on milyen esélyed van a tapasztalt játékosok ellen? Semmi. Idő amíg megismered a játékot, fegyvereket a pályát stb.. ne mondjatok mar hogy más online shooterben elso perctől profik voltatok..
Utoljára szerkesztette: Meszi212, 2015.04.24. 15:29:37
Életem első küldije. Ott állok level 4-el, bejön két 15+ meg egy 5-ös.
Kivel rak össze? 5-össel. Mire rájöttem mit kellene csinálni szarrálőtt minket a két nagy. Köszönjük...
Þór vígi þessi rúnar
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Öööö melyik dimenzióban? 😊 Vagy most nem a ~100 millió éhezőre gondolsz?
[merlinw.org]
de bosszant a melléütés is..vagy single-ben korrigál a gép jótékonyan..vagy a szerver válaszideje lassú 😊
Jah, meg szkanderoztam is egyet. Azt megnyertem. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.24. 15:02:59
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Itt semmi buntetese nincs a halalnak, es tenyleg baromi gyors a respawn szoval tok mindegy.
En fast2play-en vettem meg kb 45 euro volt elovetelben.De ahogy nezem mar ott is szepen megemelkedett az ara 😮
Persze nem azt mondom, hogy a Steam-esek közt ne akadna akinek nem lett volna problémája, hiszen ők is beírták a safe módot, nem indul el a launcher (ebbe mondjuk már futottam bele én is, de másodjára elindítva minden rendben volt - párszor fordult elő) és egyéb, de nagyságrendekkel kevesebb problémát olvasni, hallani vissza.
Így azt mondom a felár amit a Steam elkér, itt nem kidobott pénz. Más játék esetében meglehet, de itt szerintem nem teljesen fedné a valóságot. Egyébként már a játék megjelenésekor is a Steam-esek vígan játszottak, a többiek meg szívtak, mint a borz, tisztelet a kivételnek.
Azt persze megértem, hogy drága, én sem adok ki 60 eurót játékra, csak nagyon ritkán és meg is szívtam néhány alkalommal, mert a játék egyáltalán nem ért meg annyit. A GTA V viszont megéri még ezt a pénzt is. Szerintem még úgy is megérné, ha nem lenne benne Online, mert a sztori része is már majdnem olyan, mint egy MMO. Elképesztő mennyi mindent lehet benne csinálni. A három játszható karakter meg 3x annyi küldetés is. De ez már csak pont az i betűre.