Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát 200 ezertől kezdve mindbe 10 fős garázs jár, szóval onnanstól tökmind1 melyiket veszed meg mivel heistet mindegyikbe tudsz hostolni, gondolom drágább szebb vagy nagyobb lakás stb.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

kill3r21
Azt tudom hogy az 500ezreshez, lehet felhivni magán táncost, gondolom egyéb előnyei is vannak, lehet viszkit és bort inni, énkelni a zuhanyzóban ilyenek....de hogy olcsóbba mik a lehetőségek azt nem tudom 😊
kill3r21
Hát nem tudom pontosan melyikhez mennyi parkoló jár, de sacc/kb berendezésen kivül, nem hinném hogy olyan nagyon sok különbség lenne 😊
Carlos
Mi a különbség ezek között az áron kívül?

Þór vígi þessi rúnar

kill3r21
Kérdezzetek mi már nyomjuk pár hónapja , mint ps4en mint pc-n 😊
Carlos
Szerintem jöhet ide is, mert énis új vagyok...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nálam is...

Þór vígi þessi rúnar

denevérember
Valakivel tudnék privátban beszélgetni aki már régebb óta játszik online ?

In space no one can hear you scream.

Fpocok
Oké, szóval amikor elsőre nyomtam, nem mentettem el. Most újracsináltam és néztem közben a szöveget (első alkalommal túl sok volt az akció) és valóban, túlélte most. Örülök neki 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

LasDen
nekem sem szállt be, de túlélte, mert később is őt választottam. Szerintem simán csak elteleportált a helyszínről 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fpocok
A jót vittem magammal (legerősebbet) és mégis elhult vagy mi.

kill3r21
High apartman kell. Én egyből az 500ks házat vettem. De az oldalon kiírja melyik a High apartman
kill3r21
Random szerintem. Ha jó embert választasz végig megy veletek. Csak ügye több részesedést kér. Velem mindkettő előfordult.
kill3r21
Csak simán rámész egy jobra, te leszel a host, friend listából inviteled a havert, neki megjelenik a telójába az invite , rányom és mehet is a buli. Heistnél meg a heist leadernek elég bemenni a tervező szobájába. Haverod feltud csengetni a lakásba.
Vadnokedli
Szerintem igen, nálam is.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Fpocok
A kampányban aki megcsinálta már az első bankrablást, kérdezem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...a negyedikként jövő random mindenképpen meghal? Amikor jöttem a dózerral, akkor már nem szállt be a csóka, pedig előtte ott volt.

Carlos
Koszi!
A heisthez milyen apartman kell majd? Mert mar most is vehetnek, es nem akarok 2x kolteni ra amig keves van!

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
warez topikba...
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.25. 03:15:46
Most meg álalndóan kidobál a játék hogy a GTA V exe működése leállt.. mitől lehet? Eddig nem csinálta 😞

Már megvan,sikerült.. megizzasztott... 😊

Őőő,van egy kis gondom,haverom elálította a aGTA V-ben a nyelvet kínaira 😄
Hol tudom vissza állítani? 😄

Vadnokedli
HEIST. a Több pénz érdekében keresek olyan emberkéket akik keresnek HEIST-re embert.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Tikal
Meghivjátok egymást Job-ra? 😊 Olyan nincs hogy mindketten ugyanarra nyomtok egy listán és ugyanoda dob. Az egyikötök elindít egy melót, aztán behívod a haverod, ennyi.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

denevérember
Akár milyen munkára (JO😎-ra megyek sose vagyunk együtt. Mondom, vagy nem látjuk a telefonon ugyan azt,vagy nem is ugyan arra a szerverre dob be.. Csak nekem ennyire ócska a multi vagy nektek is? ( Arról nem is beszélve hogy a rockstar cloud folyamatosan ugat,hogy nem tudja menteni az állást...)

Tikal
Milyen munka? Mission-ben ugye mindig egyutt vagytok, ha meg valami Deathmatch vagy Last Team Standing vagy Capture vagy valami hasonló,akkor lehet csapatot választani.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

denevérember
Sziasztok!

Néhány napja vettük meg a játékot 2 haverommal és eddig nem nagyon ment az online játék sajnos. A problémáink a következőek:
Vagy nem tudunk egymásra csatlakozni,vagy nem ugyan azokat a munkákat látjuk (pedig egy szerveren tartózkodunk) Vagy ha egy munkába is dob állandóan egymás ellen rak minket... Hogyan lehet valahogy úgy játszani (ha már mind a 3-an megvettük) hogy együtt lehessünk az adott munkák során. ( Persze ha olyan a munka) Annyira bonyolultnak tűnik ez a rendszer,pedig a GTA4-el nem volt semmi gond.

Ha valaki fel tudna világosítani azt nagyon megköszönném! 😊)) Előre is köszi,és bocsi a bugyuta kérdésekért...

MerlinW
Rendőrök kevésbé vesznek észre.

[merlinw.org]

Ha visszakapom a pénzem és megmarad a 9999 golyó 😄
Palinko
előbb számold ki melyik a jobb 😄
Online bebuggolt....
Heist után levett 150.000-ret és lett minden fegyverembe 9999 golyó.
Szerintetek ha írok a supportnak vissza kapom a pénzem? 😄
Nehezebben találnak el...
tommygear
az mire is jó ha megnyomom az X-et és ráhajol a karakter a kormányra??
dartonite
Sracok ma vettem egy Zentorno-t onlineban es hiaba van garazsom, kuldik utan nem rakja mellem.Allandoan hivni kell a szerelot hogy szallitsa le.
Pedig van biztositva es tracker is van benne.
Ez vmi bug, vagy feature?
Overburner
Állandóan ugyan azokat kéri a mocsokja szóval egyszer elég megnézni. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Tikal
nincs. igen.

Tikal
-Ha van garázsod, akkor ott több autot tárolhatsz, max 30 három garázsban. Ha beviszel oda egy autot az automatikusan a tiéd lesz, de ha felrobban akkor elveszted, szóval kötni kell rá biztosítást a Los Santos Customs-ben. Autot vagy a garázsban cserélsz vagy felhivod a Mechanic-ot, de azt hiszem csak bizonyos szint felett aktiválodik, vagy kell hozzá egy apartman.

-A drága autokat nem tatrhatod meg, nem tudod tuningolni sem, meg kell őket venni, telefon böngészőjéből eléred a honlapokat ahol van két autos oldal.

- persze, a fentebb leírtak okok miatt. Meg egyébként is, egy idő után majd előjön a birtoklási vágy és legalább 10 autót akarsz majd. Ez volt a maximum a játék megjelenésekor, de azóta kisírtuk a 30-at 😊

csoki

Carlos
GTA Online Passive Disabled élmény:

-Vettem egy SMG-t amit lehetett, beugrottam egy feltzerbe és elkezdtem vadászni a játékosokat. Kinyirtam párat hajkurásztam őket, majd amikor jó kis 3 csillagos lett a rendőrség kilépett mindenki. WTF? Free Roam... Ez így elég béna pedig épp kezdtem élvezni.

Þór vígi þessi rúnar

messze nem vagyok ott,csak bohóc tipp...kutya nem tudja kiszagolni? 😊
SzirmosSzisza
Van valami módszer arra, hogy az eldugott füvet megtaláljuk? Mert a 2 nagy kör sokat nem segít😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nekem még csak most kezdett adni lvl5 körül,ezeket kék pötty jelezte a térképen
Online-ban Simeon autólopós küldijeinél van valami könnyű módszer a kocsik megtalálására, vagy simán csak nézzem meg a neten, hogy melyik hogy néz ki és keresgessem őket az utcán?
Palinko
Lakerses mezben mit East Side?
RiCSi1234
<#banplz>

GTA V (*.*)

wollnerd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megérkezett az első Native Trainer a GTAV-höz....
Természetesen Single Player mode only!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Megnyugodhatsz, Brazília gazdagabb ország, mint mi. Ilyen árakkal összehasonlítva kb. az a helyzet, mintha azt mondanánk, hogy nálunk 15 ezer a gta, és mondjuk pl. albániában meg 25.

Antimat
<#confused>
Legutóbbi patch előtt futott simán, órákon át

cyka blyat

Ha csak reset segít, akkor az biza nem a játék hibája, hanem a géped szar. Maximum mással eddig nem bukott ki a hiba, mert a régebbi játékok nem róttak ekkora terhelést rá.
Antimat
Haláli ez a szar, egyszerűen a játék teljes letörlése és steamen keresztüli újratelepítése (cca. 5 óra) után se indul el normalban, belefagy a loading story mode ablakba (és az egész wint viszi magával, csak reset segít).
Safe modeban meg megy, 800x600-ban, rohadjon meg.
Próbáltam törölni a GTA5 és GTA5Launcher exe-ket is, persze a steamesnél az csak gebaszt okoz.
Haláli na....

cyka blyat

Carlos
Már most is tudok valami royal házat venni 125K-ért amihez van 6 garázs.

Þór vígi þessi rúnar