Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
In space no one can hear you scream.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
A heisthez milyen apartman kell majd? Mert mar most is vehetnek, es nem akarok 2x kolteni ra amig keves van!
Þór vígi þessi rúnar
Hol tudom vissza állítani? 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Néhány napja vettük meg a játékot 2 haverommal és eddig nem nagyon ment az online játék sajnos. A problémáink a következőek:
Vagy nem tudunk egymásra csatlakozni,vagy nem ugyan azokat a munkákat látjuk (pedig egy szerveren tartózkodunk) Vagy ha egy munkába is dob állandóan egymás ellen rak minket... Hogyan lehet valahogy úgy játszani (ha már mind a 3-an megvettük) hogy együtt lehessünk az adott munkák során. ( Persze ha olyan a munka) Annyira bonyolultnak tűnik ez a rendszer,pedig a GTA4-el nem volt semmi gond.
Ha valaki fel tudna világosítani azt nagyon megköszönném! 😊)) Előre is köszi,és bocsi a bugyuta kérdésekért...
Heist után levett 150.000-ret és lett minden fegyverembe 9999 golyó.
Szerintetek ha írok a supportnak vissza kapom a pénzem? 😄
Pedig van biztositva es tracker is van benne.
Ez vmi bug, vagy feature?
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
-A drága autokat nem tatrhatod meg, nem tudod tuningolni sem, meg kell őket venni, telefon böngészőjéből eléred a honlapokat ahol van két autos oldal.
- persze, a fentebb leírtak okok miatt. Meg egyébként is, egy idő után majd előjön a birtoklási vágy és legalább 10 autót akarsz majd. Ez volt a maximum a játék megjelenésekor, de azóta kisírtuk a 30-at 😊
csoki
-Vettem egy SMG-t amit lehetett, beugrottam egy feltzerbe és elkezdtem vadászni a játékosokat. Kinyirtam párat hajkurásztam őket, majd amikor jó kis 3 csillagos lett a rendőrség kilépett mindenki. WTF? Free Roam... Ez így elég béna pedig épp kezdtem élvezni.
Þór vígi þessi rúnar
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Safe modeban meg megy, 800x600-ban, rohadjon meg.
Próbáltam törölni a GTA5 és GTA5Launcher exe-ket is, persze a steamesnél az csak gebaszt okoz.
Haláli na....
cyka blyat