27719
  • Overburner
    Tényleg nem néztem végig. Én is sokat szenvedtem a másik gépnél hogy fusson türhetően de biztos nekem nagyon az igényeim. Az biztos hogy még q8300-al ami 4 mag akadozik elég tré beállításokon is . Pedig néztem direkt vidiket róla és másnál meg elfutogatott vele.

Vadnokedli - #18714 Én nekem fel van oldva de akkor még kellene 2 ember :)
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 15:56:41
  • Vadnokedli
    Valaki utolsó Heist elejétől(Pacific)? Privátba (én nem tudok indítani!) 0-5% is elég nekem.
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.07.03. 15:24:36
  • Vadnokedli
    NZXT CAM- nem kell hozzá a gagyi Msi Afterburner.
  • TuskoMobile
    msi afterburner
  • potyoro potyka
    Ajánlanátok programot amivel folyamatosan megtekinthető az aktuális fps, cpu, ram stb adat? OSD mód fontos!
  • TuskoMobile
    nem nézted végig ejnye van benne minden város, lövöldözés, autózás
    a lényege a videónak hogy fut core2-n is
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 13:05:44
  • Overburner
    Mostanában ha kapoik egy awardot nem a képet mutatja hanem hogy IMG meg minden féle szin :D WTF ez.
  • potyoro potyka
    Hogyan tudom játék közben folyamatosan megtekinteni az aktuális fps, cpu, ram stb adatokat?
  • Overburner
    Hát még legalább városban csinálná ugyanis városon kivül barátnőmnél sincs semmi gond.
  • TuskoMobile
    beállításokhoz xD
    "The under minimum system requirements can run it but need own set Documents\Rockstar Games\GTA V\settings"......
  • Vadnokedli
    Ez mitől tipp? Csak azt nem értem- random lövöldözés.
  • TuskoMobile

itt van pár tipp
  • Overburner
    Hát igen csak ajánlott már.
  • Günter93hehe
    Köszi a választ!
    Csak reméltem, hogy lehet valamit tenni vele anélkül, hogy vennem kell bele új alkatrészt, de akkor sajnos kénytelen leszek.
  • Overburner
    Háááát szerintem elfogy a memória nem birja a proci olyan gyorsan cserélni a textúrákat meg betölteni a dolgokat és ennyi. Kevés a gép. Barátnőmnek 2x jobb gépe van mint neked mégis játszhatatlan kb.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.02. 21:35:04
  • Günter93hehe
    Sziasztok!

Letöltöttem a GTA V reload-os verzióját (nem vettem meg, mert először ki akartam próbálni, hogy fut-e), el is indul, csak 1-2 hibája van, ami idegesítő: eltűnő textúrák https://www.youtube.com/watch?v=PWbJon8YxIg (ilyen), továbbá a betöltő képernyő nagyon sokáig tölt (10 perc kb), valamint ha előveszem a mobilt a játékban, 1 perc késéssel hozza fel.
    Gépem adatai:
    Processzor: AMD Athlon II X2 255 AM3 3,1GHz BOX
    Memória: KINGSTON 4GB DDR3 1333 MHz CL9 DIMM
    Videókártya: SAPPHIRE HD5670 1GB DDR3
    Op. rendszer: Windows 8.1 64 bit

Láttam Youtubon, hogy másoknak ilyen géppel simán ment normál beállításokon a játék.
    Van valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
  • Plata
    Tiszta hülye ez a játék,felmentem Online-ba,meglepődve látom karakterem 1-es szintű.
    Mivel nem tudok vele mit kezdeni elmentem egy random heistre.Kettes szintű lettem,de jelentkezek a következőre erre azt írja 3-as szintű vagyok,közben csak 2.
  • richardiracing
    evvel a hibával dob ki mindig "excited unexpectedly" :/
  • Carlos
    Van uj haj is es egy arcfestes! Tetkot nem talaltam ujat esa mod shopban sincs specko festes vagy valami. A monster truck nagyon epic. A tuzijatek is aranyos es az eloltoltos puska is kurva nagyot sebez (kabe heavy sniper). Szoval kiraly az update!
  • richardiracing
    Sziasztok! olyan problémám lenne hogy online módban ha mission-ba kezdek bele akkor egy idő utánkifagy simán,vagyis leáll a gta! mit lehet ilyenkor tenni? Intel corei5 2500k , és ATI 7870 2GB-m van (beta verziós legújabb driver,az utolsó whql-essel se müködött) Üdv Ricsi
  • Atika :o)
    Szerintem youtubon keress ra es nezd meg
  • Plata
    Köszönöm,hát én még kis szinten ilyesmibe nem mennék bele.
    Nem tudtok valami olyan magyar nyelvű honlapot ahol le vannak írva az online-ban lévő rablások?
    Néha nem nagyon értem mit kéne csinálni egyik másik Heist-ben.Ha lenne valami összefoglaló magyarul átnyálaznám.
  • Zsoxx
    A megadott játékbeli időn belül repülőgépről ledobnak egy csomagot. Többnyire 5-10.000 $, body armor és minigun van benne, meg némi RP-t is ad. Egy zöld kör jelzi a ledobás helyét, de 4-5 fegyveres szokta őrizni, szóval ne passive módban menj oda. Meg általában a játékosok is rámozdulnak, szóval célszerű egy gyors repülőgéppel körözni és ahogy kiírja, hogy érkezik a csomag, odarepülni (ejtőernyő legyen nálad).
    A minigun csak a következő respawnig lesz nálad.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.07.01. 23:37:39
  • Plata
    Mivel még elég új vagyok Online-ban sok mindenről fogalmam sincs.
    Például amikor kiírja hogy special crate drop in 5 hour,vagy mi a fene,az mit jelent?
  • Plata
    Nekem is megjelent,csak nincs annyi pénzem,pedig a kocsi nagyon szép.
    És a fegyver boltban is van tüzijátékrakéta.
  • Overburner
    Nekem random megjelent. Warstockba ott van a monster meg boltokba ruhák stb.
  • SzinesGeza
    Olyanra gondoltam mint a San Andreas küldetéseiben elrejtett golyóálló verdák.
  • Carlos
    Én még nem láttam semmi újdonságot. Le kellene tölteni valami patchet?
  • ldavid
    nem kell megvenni, az online-ban elérhetők a tartalmak a hét végéig
    +dupla pénz és RP jár mindenért
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.07.01. 19:18:09
  • Carlos
    És hol lehet megvenni? Nem látom? Single vagy multi?
  • Overburner
    Sima DLC volt régen most ismét aktív. Ingyenes DLC. Sok pénzt a Lesteres fejvadászós küldikkel lehet szerezni + tőzsde de ha azokat megcsináltad már akkor késő.
  • Plata
    Valami DLC?Vagy ingyenes?
    Mellesleg sztori módban hogy a fenébe lehet csinálni nagyon sok pénzt?Mert vannak iszonyú drága ingatlanok,mint a Golf Club ami 150 milla.
    Most csináltam meg az utolsó nagy bankrablást,és 26 misit kaptam a végén.Pedig a nehezebb utat választottam,és állítólag az ad több pénzt.
  • Overburner
    A függetlenség napját ünneplő cuccokat ismét meglehet venni. Monster truck amcsi moci rakás poló meg egyéb ruhacikkek *tüzijátékrakétalövő* meg egyéb dolgok :D Ez a Monster Truck nagyon nagy fun :D
  • Segal
    Ne haragudj a próba szóból abszolut nem gondoltam hogy nekem szántad válaszként de most utána olvasva már látom hogy válaszként küldted. Köszönöm szépen.
    Viszont így legalább magyarul is elérhető a megoldás a problémára.
    Bocsi még egyszer.
  • allock #18681
  • Segal
    Sziasztok ma hajnalba kérdeztem hogy hogyan lehetne eltüntetni a karakteremről a végső bankrablásos táskát mert sehogy sem sikerült. Arra gondoltam elsőre hogy mivel előtte nemsokkal csináltam épp a bankrablós melót ezért bugként rajtam maradt. Sajna itt sem tudtatok segíteni ezért ma vadásztam ezt a melót mert azért ezt a tippet kaptam. Jelentem semmit sem ért így kifejezetten táska bug-ként kerestem és és legnagyobb meglepetésemre fent is volt a youtube-on a megoldás readásul magyarul...
    Tehát aki szeretne a karakterének ilyen táskát (vagy ami sokkal fontosabb úgy járt mint én és tüntetné el) az csak csinálja végig a videóba látottakat. Tökéletesen működik.
  • jetblack
    Valakinek van kedve heistelni. Ha igen vegyetek fel seto373 néven megtaláltok
  • Overburner
    Coil Brawler mocsok jól néz ki kár hogy elektromos lesz :D
  • ldavid
    ILL-GOTTEN GAINS Update: Part Two Coming to GTA Online Next Week
  • Zsoxx
    Outfitet hogy lehet elmenteni? Nekem a player saved outfit tök üres.