27719
-
#18755 LoL a T20-nak autómatikusan működő spoilere van.
-
#18754 Coil Brawler most a leggyorsabb Offroad szerintem és a tuningok is nagyon királyok. Tiszta Crew. A régi corvette-nek 1:1 az új hangja van :D nem rossz az sem szerintem egész jó tuningok vannak hozzá is bár sok mindent nem lehet csinálni vele kicsit idétlenül néz ki az eleje. Régi verda az tiszta lowrider jó a hangja cruisernek tökéletes. A moci elég gyors de elég wtf nekem nem jön be bár az oldalsó táskákkal amit rá lehet szerelni sokkal jobban néz ki. T20-at nem tudtam még kipróbálni.
Carlos #18753 Rucik elvileg egy pisztoly meg egy kézi fegyver az a knuckle duster cumó. Többit még nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.08. 12:51:27 -
#18753 Nem is veszes! Akkor ma bevasarlas. Ezeken a jarganyokon kivul van meg valami ujdonsag? -
Bal0924 #18752 Az összessel játszottam, sőt a 3. kivételével, 100%-ra vittem mindet. (csak a tűzoltós és a rendőrségi küldetések nem voltak teljesítve a 3ban, a 3.szigeten)
Csak ne számítson modnak ha a saját nyelvemen szeretnék játszani. (amikor végre meg lesz a Magyarosítása)
Nekem a mod az ha megváltozik az autó vagy a környezet., nem a felirat.
Tényleg a taxizást kifelejtettem,, de taxizni lehet az 5ben. A 4ben is lehetett, még az elején.
Az online-ban van kocsi szállítás. Simeon SMS-ei. És a néha megjelenő autók.
Eddig a magyarítás nem zavarta a roksztárt, mert nem volt Multi része.
Különben is ha bann, vagy kizárás jár a fordítás miatt, akkor a hackerekkel is foglalkozzanak! Vágják ki őket a francba!
Ne csak a karaktert, hanem azt a kódot, amivel azzal az email címmel regisztráltak.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.07.08. 12:14:36 -
#18751 Kijött az Ill Gotten part 2 lehet szedni csekkolni stb.
Árak
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.08. 12:14:17 -
#18750 válasz Jude666 #18741-nek is:
Van megoldás rá!
A legutóbbi update óta "mods" mappába is kell másolni a modolandó .rpf fájlokat és azokat megnyitni az openiv-ben!
És a modolt rpf fájlokat használatához (hogy azokat használhassa a játék.) fel kell telepíteni az openiv.asi fájlt. (ezt a openiv progiban lehet megtenni)
Nos, ezzel az eljárással jobban leegyszerűsítették (az openiv készítői is) a modolást, hiszen ha letöröljük az openiv.asi fájlt akkor ezzel kikapcsolnak a modok, és a játék ismét az eredeti rpf fájlokat használja. Bármikor ki-be lehet kapcsolni a modokat az openiv programban. pl. kikapcsolhatod bármikor ha online akarsz játszani. (persze a scripts modoknak is kikapcsolva/áthelyezve kell lenniük!!!)
Részletes angol leírás a fenti lépésekről: link
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.07.08. 12:15:06 -
#18749 Ottvan simeon! De tudom mire gondolsz! Nekem is hianyzott! -
ldavid #18748 akkor az előző résszel nem nagyon játszottál?
már abban sem volt ilyesmi - sőt a taxizni sem lehetett.
amúgy szerintem a kocsi szállítás hiányzik leginkább. -
Bal0924 #18747 Akkor tegyék bele alapból a magyar nyelvet is! Hülye roksztár.. -
#18746 Benne volt az eredetiben a magyar nyelv? Nem. Akkor mod! -
Bal0924 #18745 Ugye majd a magyarítás nem számít modnak?
Kár hogy kihagyták a játékból a tűzoltó, mentő és rendőrös mellék küldetéseket.
A napokban tűnt fel hogy valamit nem kellett csinálni a 100%hoz. -
Plata #18744 Ne használj modokat.Ha módosítod a játékot lehet ki is vágnak Online-ból. -
Jude666 #18743 -
Jude666 #18742 jóó mostmár 40 perce ez megy: -
Jude666 #18741 Hali!
OpenIV-el szoktam moddolgatni a játékot, de azt fedeztem fel az utóbbi időben, hogy bizonyos modokat felülír a socail club egy x megás updattel.
Konkrétan vér modokat próbálgattam, de valahányszor berakom a kívánt helyre, a játák egy 40 megás "patches" mindig újratölti magának a defaul fájlt.
Nincs esetleg vmi megoldás ennek a kikapcsolására? -
#18740 Nekem egy kocsim sem veszett még el így. -
Zsoxx #18739 Lépj ki és vissza a játékba, talán akkor előkerül. -
Plata #18738 Épp beugrottam boltba mikor gyökér felrobbantotta. -
#18737 ha te felrobbantod te fizetsz.ha felrobbantják a tiédet nem te fizeted hanem aki felrobbantotta.tudtommal de lehet nem így van. -
Plata #18736 Neten vásároltam,úgy hozták a garázsomba,és volt rajta lopás és mittomén milyen biztosítás.Kurumán és a Sentinel-en is van.Másik két kedvenc járgányomon.De mikor felrobbantották hiába hívtam biztosítót,pedig kiírta hogy hívjam fel és visszakapom. -
Zsoxx #18735 Olyan nincs, hogy nem kapod vissza, ha van rajta teljes körű biztosítás. -
Plata #18734 Nekem olyan lobby kéne ahol könnyen jön sok pénz,nem robbantják fel a kocsim,és nem akarnak megölni passzívban.
Most attól félek hogy a nagy nehezen megvett rabló járgányomat felrobbantják és a biztosító tojik rám,pedig a páncélozott kuruma elég drága.
Kellett hozzá sokat melóznom.Félek vele kimenni garázsból,mert a másik boltban vett járgányomat is felrobbantották,és hiába volt rajta biztosítás nem kaptam vissza. -
#18733 Próbáld ki azt hogy olyan lobbyba akarsz menni ahol van hacker akkor 1-et se fogsz találni -
#18732 Hétköznapi dolog- minden második sessionban- vagy egy halom rakétás jetit látok , vagy gigantikus karácsonyfát- szélmalmokat. stbiket.. -
ktm99 #18731 Mivel nem te kerted ezert kizart, hogy bannoljanak. Annyit javaslok, hogy koltsd el a love nagyreszet kulonbozo dolgokra, nehogy reseteljek.[meg konzolos idokben volt ilyen, viszont a targyakat nem veszik el] -
zritya #18730 Sziasztok !
Felléptem onlineba, kimentem a garázsból és oda teleportált egy tag és elkezded ömleni a fejemre a pénzes zsákok. Ez mennyire gáz? (mármint nem a pénz hanem az hogy nem akarom hogy emiatt esetleg bant kapjak)
Utoljára szerkesztette: zritya, 2015.07.06. 14:48:40 -
#18729 Kinek a pap kinek a papné :D -
Plata #18728 Tegnap este tele lett a hócipőm,nem tudtam vásárolni egy ideig sem lőszert sem semmi mást,és valami hülye felrobbantotta a kedvenc járgányom,amit vettem,biztosítót meg hiába hívtam semmi nem történt,pedig volt full biztosításom rá,garázsban még ott van mint destroyed. -
Plata #18727 Megint van valami a szerverrel,se menteni nem tud,sem pedig vásárolni nem lehet,se lőszert se semmit. -
janihunk #18726 akkor nemszoltam.- -
ldavid #18725 a megjelenés óta ott van a linkeknél -
janihunk #18724 Bannerba be kéne tenni a Magyarításhoztartozó linket nem? Legalább néha megnézni hogy ál. -
WhiteLies #18723 Nekem ilyen gépen így fut!
GeForce GT 430 2GB
AMD Athlon(tm) II X3 450
4 GB RAM
Windows 8.1 pro -
#18722 Én az I betűn szoktam. :D -
Bal0924 #18721 Legközelebb kipróbálom. -
#18720 Én a Vinewood felirat D betűjéről szoktam leugrani és amint engedi nyitom is és egyből megvan.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 21:45:32 -
Bal0924 #18719 Nem tudtam hogy víz felett is teljesíthető..
Amúgy ezt követtem, de ez is nehéz volt. vagy 10zedjére sikerült...
https://www.youtube.com/watch?v=ueRcMuw41mc -
ldavid #18718 miért nem víz felett csinálod? -
Bal0924 #18717 Miért nem adja meg?
"Deploy your parachute under 30 meters from the ground"
Kinyitottam az ejtőernyőt 30méterről azt hiszem, De ha pedig 1 picivel is később nyitom ki akkor belecsapódik a betonba. -
TuskoMobile #18716 hát igen a beállítások a legminimálisabbak bár itt az a médium xD+
pár dolog belefért 16xAF FXAA meg HDfelbontás
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 16:23:33