27719
  • Overburner
    LoL a T20-nak autómatikusan működő spoilere van.

• Overburner
    Coil Brawler most a leggyorsabb Offroad szerintem és a tuningok is nagyon királyok. Tiszta Crew. A régi corvette-nek 1:1 az új hangja van :D nem rossz az sem szerintem egész jó tuningok vannak hozzá is bár sok mindent nem lehet csinálni vele kicsit idétlenül néz ki az eleje. Régi verda az tiszta lowrider jó a hangja cruisernek tökéletes. A moci elég gyors de elég wtf nekem nem jön be bár az oldalsó táskákkal amit rá lehet szerelni sokkal jobban néz ki. T20-at nem tudtam még kipróbálni.

Carlos #18753 Rucik elvileg egy pisztoly meg egy kézi fegyver az a knuckle duster cumó. Többit még nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.08. 12:51:27
  • Carlos
    Nem is veszes! Akkor ma bevasarlas. Ezeken a jarganyokon kivul van meg valami ujdonsag?
  • Bal0924
    Az összessel játszottam, sőt a 3. kivételével, 100%-ra vittem mindet. (csak a tűzoltós és a rendőrségi küldetések nem voltak teljesítve a 3ban, a 3.szigeten)

Csak ne számítson modnak ha a saját nyelvemen szeretnék játszani. (amikor végre meg lesz a Magyarosítása)
    Nekem a mod az ha megváltozik az autó vagy a környezet., nem a felirat.

Tényleg a taxizást kifelejtettem,, de taxizni lehet az 5ben. A 4ben is lehetett, még az elején.
    Az online-ban van kocsi szállítás. Simeon SMS-ei. És a néha megjelenő autók.

Eddig a magyarítás nem zavarta a roksztárt, mert nem volt Multi része.
    Különben is ha bann, vagy kizárás jár a fordítás miatt, akkor a hackerekkel is foglalkozzanak! Vágják ki őket a francba!
    Ne csak a karaktert, hanem azt a kódot, amivel azzal az email címmel regisztráltak.
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.07.08. 12:14:36
  • Overburner
    Kijött az Ill Gotten part 2 lehet szedni csekkolni stb.

Árak
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.08. 12:14:17
  • wollnerd #18750
    válasz Jude666 #18741-nek is:
    Van megoldás rá!
    A legutóbbi update óta "mods" mappába is kell másolni a modolandó .rpf fájlokat és azokat megnyitni az openiv-ben!
    És a modolt rpf fájlokat használatához (hogy azokat használhassa a játék.) fel kell telepíteni az openiv.asi fájlt. (ezt a openiv progiban lehet megtenni)
    Nos, ezzel az eljárással jobban leegyszerűsítették (az openiv készítői is) a modolást, hiszen ha letöröljük az openiv.asi fájlt akkor ezzel kikapcsolnak a modok, és a játék ismét az eredeti rpf fájlokat használja. Bármikor ki-be lehet kapcsolni a modokat az openiv programban. pl. kikapcsolhatod bármikor ha online akarsz játszani. (persze a scripts modoknak is kikapcsolva/áthelyezve kell lenniük!!!)
    Részletes angol leírás a fenti lépésekről: link
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.07.08. 12:15:06
  • Carlos
    Ottvan simeon! De tudom mire gondolsz! Nekem is hianyzott!
  • ldavid
    akkor az előző résszel nem nagyon játszottál?
    már abban sem volt ilyesmi - sőt a taxizni sem lehetett.
    amúgy szerintem a kocsi szállítás hiányzik leginkább.
  • Bal0924
    Akkor tegyék bele alapból a magyar nyelvet is! Hülye roksztár..
  • Carlos
    Benne volt az eredetiben a magyar nyelv? Nem. Akkor mod!
  • Bal0924
    Ugye majd a magyarítás nem számít modnak?

Kár hogy kihagyták a játékból a tűzoltó, mentő és rendőrös mellék küldetéseket.
    A napokban tűnt fel hogy valamit nem kellett csinálni a 100%hoz.
  • Plata
    Ne használj modokat.Ha módosítod a játékot lehet ki is vágnak Online-ból.
  • Jude666
  • Jude666
    jóó mostmár 40 perce ez megy:
  • Jude666
    Hali!

OpenIV-el szoktam moddolgatni a játékot, de azt fedeztem fel az utóbbi időben, hogy bizonyos modokat felülír a socail club egy x megás updattel.
    Konkrétan vér modokat próbálgattam, de valahányszor berakom a kívánt helyre, a játák egy 40 megás "patches" mindig újratölti magának a defaul fájlt.
    Nincs esetleg vmi megoldás ennek a kikapcsolására?
  • Overburner
    Nekem egy kocsim sem veszett még el így.
  • Zsoxx
    Lépj ki és vissza a játékba, talán akkor előkerül.
  • Plata
    Épp beugrottam boltba mikor gyökér felrobbantotta.
  • tutituti
    ha te felrobbantod te fizetsz.ha felrobbantják a tiédet nem te fizeted hanem aki felrobbantotta.tudtommal de lehet nem így van.
  • Plata
    Neten vásároltam,úgy hozták a garázsomba,és volt rajta lopás és mittomén milyen biztosítás.Kurumán és a Sentinel-en is van.Másik két kedvenc járgányomon.De mikor felrobbantották hiába hívtam biztosítót,pedig kiírta hogy hívjam fel és visszakapom.
  • Zsoxx
    Olyan nincs, hogy nem kapod vissza, ha van rajta teljes körű biztosítás.
  • Plata
    Nekem olyan lobby kéne ahol könnyen jön sok pénz,nem robbantják fel a kocsim,és nem akarnak megölni passzívban.
    Most attól félek hogy a nagy nehezen megvett rabló járgányomat felrobbantják és a biztosító tojik rám,pedig a páncélozott kuruma elég drága.
    Kellett hozzá sokat melóznom.Félek vele kimenni garázsból,mert a másik boltban vett járgányomat is felrobbantották,és hiába volt rajta biztosítás nem kaptam vissza.
  • Overburner
    Próbáld ki azt hogy olyan lobbyba akarsz menni ahol van hacker akkor 1-et se fogsz találni
  • Vadnokedli
    Hétköznapi dolog- minden második sessionban- vagy egy halom rakétás jetit látok , vagy gigantikus karácsonyfát- szélmalmokat. stbiket..
  • ktm99
    Mivel nem te kerted ezert kizart, hogy bannoljanak. Annyit javaslok, hogy koltsd el a love nagyreszet kulonbozo dolgokra, nehogy reseteljek.[meg konzolos idokben volt ilyen, viszont a targyakat nem veszik el]
  • zritya
    Sziasztok !
    Felléptem onlineba, kimentem a garázsból és oda teleportált egy tag és elkezded ömleni a fejemre a pénzes zsákok. Ez mennyire gáz? (mármint nem a pénz hanem az hogy nem akarom hogy emiatt esetleg bant kapjak)

Utoljára szerkesztette: zritya, 2015.07.06. 14:48:40
  • Overburner
    Kinek a pap kinek a papné :D
  • Plata
    Tegnap este tele lett a hócipőm,nem tudtam vásárolni egy ideig sem lőszert sem semmi mást,és valami hülye felrobbantotta a kedvenc járgányom,amit vettem,biztosítót meg hiába hívtam semmi nem történt,pedig volt full biztosításom rá,garázsban még ott van mint destroyed.
  • Plata
    Megint van valami a szerverrel,se menteni nem tud,sem pedig vásárolni nem lehet,se lőszert se semmit.
  • janihunk
    akkor nemszoltam.-
  • ldavid
    a megjelenés óta ott van a linkeknél
  • janihunk
    Bannerba be kéne tenni a Magyarításhoztartozó linket nem? Legalább néha megnézni hogy ál.
  • WhiteLies
    Nekem ilyen gépen így fut!
    GeForce GT 430 2GB
    AMD Athlon(tm) II X3 450
    4 GB RAM
    Windows 8.1 pro
  • Carlos
    Én az I betűn szoktam. :D
  • Bal0924
    Legközelebb kipróbálom.
  • Overburner
    Én a Vinewood felirat D betűjéről szoktam leugrani és amint engedi nyitom is és egyből megvan.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.07.03. 21:45:32
  • Bal0924
    Nem tudtam hogy víz felett is teljesíthető..

Amúgy ezt követtem, de ez is nehéz volt. vagy 10zedjére sikerült...
    https://www.youtube.com/watch?v=ueRcMuw41mc
  • ldavid
    miért nem víz felett csinálod?
  • Bal0924
    Miért nem adja meg?
    "Deploy your parachute under 30 meters from the ground"
    Kinyitottam az ejtőernyőt 30méterről azt hiszem, De ha pedig 1 picivel is később nyitom ki akkor belecsapódik a betonba.
  • TuskoMobile
    hát igen a beállítások a legminimálisabbak bár itt az a médium xD+
    pár dolog belefért 16xAF FXAA meg HDfelbontás

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 16:23:33