Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
De miért is kellene olcsóbban adniuk a játékot? Csak mert már konzolra megjelent majd két éve?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vadnokedli
Valaki HEIST? Privátban felhasználója, vagy Crew invite jöhet <#buck>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LeWyTy
Miért van az hogy valamelyik autónak van és van amelyiknek nincs turbó hangja miután beleraktam?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én leborotváltam kopaszra.
LasDen
nem

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lehet amatőr kérdés, de ha story módban újrajátszok egy heist-et, miután végigvittem a játékot, akkor újra odaadja érte a zsetont?

vk90
Trevorhoz nincs haj mód? 😄

Capcom is the best!

Palinko
mikrotranzakciósaktól, freemium, pay to winektől kivagyok. azért itt se semmi mégegyszer elkérni a játék árát pár millióért.
tommygear
a lehúzás pl. az ubisoft játékai meg az EA játékai, gta-ból 5 évente jön egy rész, tele hihetetlenül sok tartalommal, a lehúzás nem ez...
nyilván ráérősen, nézelődtem erre arra.
HeadHunter86
Kösz, de a két évvel ezelőtti verzió nem kell. Hogy néz már ki...

LeWyTy
Nem tudom te hogy csináltad egy nap még a városból is elég hozzá.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fiúk, egy jó tanács, amit saját bőrömön tapasztaltam. Ne próbáljatok meg erős sodrású folyóban úszni. Főleg vízeséshez közel ne. 😄
Palinko
konzolos megjelenést kell nézni. elég baj lenne 2 hét alatt a 16 ezer komment 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.04.25. 16:59:35
Tikal
2 éves? két hete jött ki 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

érdemes a Chiliadot megmászni bringával. marhajó. csak kevés rá egy nap.
LeWyTy
A játékon belüli vásárlás nem lehúzás, ha vásárlás nélkül is meg tudod szerezni azt amit árulnak.

Palinko
de ez lehúzás a négyzeten. nem elég, hogy 2 éves játékot premier áron árultak
kifli
10 éve nem számít újdonságnak a játékon belüli vásárlás 😄
75 euróért lehet venni 8 millát. Aztabaszta. Mekkora görénység már ez. Habár skillt úgyse tudsz venni sehol.
SzirmosSzisza
Nyomd meg a Home gombot (Social Club) és ott valamelyik menüben ott van mi mennyi hivatalos úton, elég gáz imho ...
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.25. 15:40:41

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az előbb láttam GMG-n, hogy lehet az Online-hoz igazi pénzért játékbeli pénzt venni. o.O
ÁááááÁá kurva jó ez az Online. Küldizni más emberekkel, autós üldözés rendőrök és ellenséges játékosok elől, miközben egy csomagot le kell szállítani. GTA a köbön!
SzirmosSzisza
100k-ért nincs ház, ja jól látom csak 99k-ért <#idiota>

Amúgy első szinten is lehet már házat venni, főleg, ha van az embernek előrendelős bónusza.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LeWyTy
Amúgy az lehetséges hogy én lvl3 szinten vettem high end házat ~100000-ért? Mert senki sem hiszi el nekem, pedig így volt.

Carlos
Ezzel egyetértek. 200K-ért is vannak kecók ahol lehet heist-elni. Garázs meg felesleges ha van a kéglihez.

Þór vígi þessi rúnar

köszönöm,megpróbálom bár autót venni tudok csak lecserélni nem tudtam hogy kell...
Tikal
mi lenne ha begurulnál vele a LS Customs-be és megpróbálnád ott?

SzirmosSzisza
Belépsz telefonba, internet, "Travel and Transport" és itt vagy Legendary Motor Sports vagy Lost Santos Customs. Ha jól rémlik kell venni egy a garázst is, hogy ki tudják szállítani.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.25. 14:32:28

udv urak😊 most ujra elokaptam a gta-t,igaz ps4-en...online ha van egy autom h tudom eladni illetve lecserelni?
RatBaG
200k-ért megveheted a legolcsóbb high-end kecót, szerintem felesleges pénzkidobás akár addig is kisebb lakásra beruházni.

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Nem tudod.

Tikal
Ahhoz 400ezres luxus pecó kell. Vegyél most egy 6 garázsosat szerintem, vagy csak egy garázst lakást nélkül, aztán ha később lesz több pénzed lecseréled, beszámítják az árába az újnak a régit.

Carlos
Átállítottam az agyam arra, hogy itt nem látszik az ki hanyas szintű. (városban kóbászolásnál). Szóval mindenki target.
Rá kell érezni az ízére. Engem is szénné lőttek már párszor de vicces. Nem szabad komolyan venni.
Jó lesz ez.

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Nem te panaszkodtál, hogy random ember megölt és tök rossz ez a játék így?😄

Fpocok
Megint elhalasztották 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

534 üzenet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
Azta mi volt...
Két barom verekszik az úttest közepén... bézbózütőkkel... na mondom jó lesz ez... (infernussal száguldottam éppen).
És PLACCCS!!! Mindkettőt kivasaltam mint a picsa. Akkorát röhögtem bakker!

Jó lesz ez... 😉

Þór vígi þessi rúnar

Overburner
2 gigás karim van 2.4 et használok belőle a játékban. <#idiota>

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

rage
Azt hiszem, nem mindegy a beállítás. 1 gigás kártyával, minimum beállításokkal nem csinálta, az upgrade után very high-on igen. MSAA-t kapcsoltam csak ki, a kockázás miatt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Overburner
Nekem alig van lapozófájlom és csak a C:-n 8gb ramom van sosem volt hasonló bajom. C++ crashem volt de mióta letöröltem minden C++-t a gépről semmi baja. Bárcsak minden "port" ilyen lenne. 😄

NEOreg3
megnöveltem a lapozófájl méretét mindegyik partíción, azóta nem dobta ezt a hibát (bár mást meg igen... csodás "port" lett ez a játék is a Rockstartól 😊 )

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

rage
Ha a játék leáll azzal, hogy túl kevés a memória, gtav.exe-t zárjam be, az memory leak, vagy van valami trükk ellene?
8 GB RAM, 6 GB virtuális memória, 4 GB VRAM mellett...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az meg a másik 😄

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Overburner
Az egyetlen értelmesen kinézetű supercar amúgy is 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.25. 12:05:16

Egyébként ahogy átböngésztem, ár/érték arányban a Turismo R éri meg a legjobban.. Kövezzetek meg ha nem így gondoljátok 😄😄

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

SzirmosSzisza
Sehogy. Mobilon keresztül kell magadnak autót vásárolni.

Carlos
Ha elloptam egy játékos tuningolt autóját hogyan tudom "magamévá" tenni? Egy idő után kilökött a járdára, mert bekapcsolta gondolom a lopásvédelmet. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Itt van egy tipp melyiket érdemes venni.