27719
-
#18915 Szevasztok!
Lenne kedve valakinek Heist-et tolni? H5 Series A - Trash Truck - nél megrekedtem. Senki nem akarja. Bluuzia -
#18914 Ilyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#18913 Másoknál is van olyan hogy Pl fodrásznál tuning boltban vagy tetkósnál villódzik a fény ami a lámpákból jön? Mintha ki akarna égni az égő. Pedig normálisan világit csak a fénye villog amikor rájön. Meg az hogy amikor kapok egy awardot nem az award képe van ganem ilyen szines kép amibe vizszintes csikok vannak különböző szinekben és bele van irva hogy IMG: -
#18912 Nem kellene le esnie soha 20 FPS-re ilyen konfiggal. Vagy nálad van beszarva valami vagy játékhiba. -
#18911 Ezen könnyesre röhögtem magam :D -
potyoro potyka #18910 Nem "majomkodni" akartam, csak kissé dühítő! Nem is tudom milyen választ vártam tőletek...
köszi -
komcsako #18909 -
#18908 cseréld le azt a konfigod, kevés hozzá... -
Zsoxx #18907 Szar a géped. -
potyoro potyka #18906 Éjszakai jeleneteknél beszaggat, 20 fps-re esik. I7-3770 16gb ram, gtx 970 4gb. Gyenge a konfig? Esetleg valamit vegyek vissza, vagy majd egy patch megoldja? Köszönöm szépen a válaszokat előre is! -
Plata #18905 Gta Online tengerparton a géped éghet le, a valódi tengerparton meg a bőröd. -
#18904 Látod, ezért jobb az igazi tengerpart:) -
#18903 Kint voltunk tengerparton haverral és olyan durván szaggatott ott aztán ahogyan elmentünk onnan semmi baja nem volt megint. Egyébként az idegesítő stutter már tényleg nincs hála istennek. -
Plata #18902 Eclipse towernél a bejárat előtt a levegőből vörös hajú bikinis tetovált csajok potyogtak százával. -
Bal0924 #18901 Klón eső?
Na olyat még nem láttam.
Nekem olyan volt hogy beléptem a játékba és azonnal pénz eső fogadott.. -
Plata #18900 Az nem feltűnő ha a városban klón eső esik,meg hatalmas meteoritok potyognak a városra,vagy buszok ,vagy felvonók? -
Bal0924 #18899 Nemsemmi. -
Tri3dge #18898 Bannoltak már egyáltalán egy moddert is? Most futottam össze egy 999-es szintű halhatatlan emberrel. Azért az már elég feltűnő ha nem keresik akkor is. -
Bal0924 #18897 A javítástól tényleg megszűnt az akadozás. (mikor bementem a fegyver "E" gomb után nagyon szaggatott)
Hacker-rel nem találkoztam ma. (Vagy csak szerencsém volt) -
#18896 Rockstar has again addressed the use of mods in singleplayer mode:
"We also received some reports linking decreased performance when using Story Mode mods to TU 1.28. As mentioned previously, we are not actively targeting players using mods in Story Mode, nor are we explicitly implementing protections against them in-game. Our primary focus is on protecting GTA Online against modifications that could give players an unfair advantage, disrupt gameplay, or cause griefing. However, as a reminder, mods are still unauthorized and as such, Title Updates may cause Story Mode mods to behave in unexpected ways because they are not supported or tested, and players run them at their own risk."
In other words, sure, you can use mods in singleplayer. Just don't be surprised if things break every now and then.
- PC Gamer -
Plata #18895 Már tele van hackerrel az összes session.
-
#18894 ne legyél telhetetlen, csak az akadás szűnt meg... állítólag :) -
Zsoxx #18893 Az mit jelent? Hogy 3 napig megint nem lesznek cheaterek? -
ldavid #18892 elvileg meg lett minden javítva (403MB) -
#18891 -
Lengyel2 #18890 Én ilyen időben kiveszek egy-két jégakkut a fagyasztóból, körbetekerem konyharuhával és ráteszem a gépre miközben játszom.
Bár lehet, hogy nekem jobban használ, mint a gépnek, mert egyszersmind a bokámat is ráteszem a jéghideg cuccra. :) -
Zsoxx #18889 Ne viccelj már, ha le van véve az oldala, 10 fokkal hidegebb a VGA kártya. Ventillátor használata nélkül. De még így is legalább 75 fokos. -
ldavid #18888 az pont nem ér semmit.
akkor inkább zárva legyen, úgy van egy kis huzat jobb esetben -
Rev Hard #18887 Hát aki a hűtésen spórol... Amúgy gépház oldala le azt tolj rá egy szobaventilátort. -
Zsoxx #18886 Nem nagyon tudok ilyen melegben GTA-zni, megfő a gépem. -
Bal0924 #18885 köszi
Nem akarsz egyet, velem? (napi küldetésnek kellene) -
Zsoxx #18884 Igen, az az előnye, hogy a zsaruk nem foglalkoznak veled azidő alatt. -
Bal0924 #18883 A one on one deathmatch-t csak akkor lehet indítani ha egyikünk megöli a másikat? -
#18882 Ma délután a garázsban robbantottak fel...mindenki meghalt a sessionbe. -
Rev Hard #18881 Passzívban voltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zsoxx #18880 Meg tudnak ölni passzív módban is. Fejedre ejtenek egy autót, vagy bármi mást, vagy felgyújtanak, ez utóbbi öngyilkosságnak fog számítani. -
Plata #18879 Én mindig passzívban játszok.Számomra az a része totál nem érdekel hogy másokra lőjek.
Én csak szeretem élvezni a játékot,passzívban hackerek sem tudnak megölni.Max én saját magam valami hülyeséggel.például bele esem szakadékba bringával.
Szeretek bringázni is,meg Heist-ekre járni,múltkor majdnem két napot bringáztam a vidéken. -
#18878 Csak egy példa volt a sok közül...halhatatlanság, felrobban mindenki a sessionben, stb..van még pár, ami elég zavaró. -
#18877 Az ellen nem tudnak mit tenni, hogy lelőnek. Az most, hogy milyen "golyóval" lőnek le, miért lényeges? Ha nem kukásautó lövedék jött volna ki a fegyverből, hanem rendes töltény, akkor is meghaltál volna... ez ellen csak a passzív mód, vagy egy külön lobby segíthet. -
Rev Hard #18876 Köszönöm.