Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Offline módba hogy tudok eladni autó ?? Los Santos Customs-ba nem tudok eladni nincs ilyen menü pont. Van valami jelentősége a játékban, ha nem mindegyik feladat 100%-os ??

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

MerlinW
Autóból microSMG-t lehet lehet használni mint automata fegyver. A Kuruma teljesen páncélozott, de az ablakrésen be lehet lőni, csak hát ugye nehezen. Személyre nem vonatkozik természetesen.

[merlinw.org]

dartonite
Van olyan auto ami teljesen pancelozott (kuldikre is erdemes azzal menni) szal nem tudod sebezni a sofort egyaltalan.Illetve...a fene tudja, az npc-k nem tudnak sebezni abban a kocsiban.

#16739: Ahogy novekszik a szinted, a kuldik is ugy nehezednek szal egy-egy kuldetesben akar 50-60+ ellenfel is lehet es eltarthat eleg sokaig mire az ember vegez.Szal a raforditott perc/kapott penz aranya egyre rosszabb ha egyedul akarsz fejlodni.
Online játékban jön az ember a páncélozott szuper gyors autójával és valami gépfegyverrel ledarál, lövöm a vezetőt a résnyi nyíláson, de nem igazán hatom meg vele, az autó üvege golyóálló ? Milyen védelmet ad a páncél (csak autó, csak személy vagy mindkettő) ? Milyen gépfegyvert használ az autóból ?

van amit szerintem élvezni fogok egyedül...csak nehéz lesz 😊
kaptam egyet..sivatagból kell elcsórni egy methlab furgont..páran őrzik 😊..na az nem akarom csapatban mészárlással pikpakk 😊
Carlos
Nalam ez volt este. Egyedul mar szinte semmit sem tudok megcsinalni. Es eddig csak pechem volt a randomokkal. Majd estenkent esetleg ossze kene allni kuldizni paran.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor hajra. Csak felesleges...

Þór vígi þessi rúnar

hát..úgy érzem sokat dob az online hangulatán,ha normális emberekkel kerül össze az ember..2 napja egyedül vágtam neki Simeon küldetéseinek,el is véreztem a felénél...ma 4esben mentünk és móka is volt,meg siker is,nem csak úgy poroszkált a szintlépés 😊
KiruHoshino
Az, hogy saját rendszámod lehet. Kiírhatod rá a neved stb....

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Van elég lóvém online-ban,még majdnem 700 ezer van a bankban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DLC nincs hozzá? Mondjuk EU car
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2015.04.27. 23:28:16
Gyerekek mi kerül egy rendszámtáblán 100.000-be? -.- (Ifruit-on)
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.04.27. 22:37:22
Sheltem
Nah új vga driver(2014 februári volt fenn) és átvariált win virtuális memória után hasít 😊 Meg nem moccan. Királyság.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kill3r21
Pont a Lifeinvadernek és az ékszeresnek nincs konkurenciája 😄
Viszont a Lifeinvader elindult már felfelé 😊
Sheltem
Sajnos azon a partíción van a legkevesebb helyem, ezért kell hogy másikon legyen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MerlinW
Annak a rendszermeghajtó gyökerében a helye.

[merlinw.org]

Sheltem
Mintha rémlene olyasmi,hogy a system page file ne ugyanott legyen ahol a játék van ugye?

Sheltem
Srácok még csak most jutottam el odaáig hogy elkezdjek játszani. A benchmarkok jól mennek 50-60 fps között van végig, viszont autózás közben be beszaggat mintha töltögetne. Van valahol valami performance guide? Gondolom új vga drivert rakjam fel ugye?
Amúgy [email protected], 660Ti 2gb Oc, 6gb ram.

Gondolom kicsit kevesli a 6gb ramot, de szeretnék javítani a dolgon ahogy lehet, hol van valami performance guide?
Köszi

MerlinW
Persze és igen😊

[merlinw.org]

Voltan
Szabad beszállnom az SG Crew-ba? Csak bejelentkezek, és join?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

viszont nem mindegy kivel mentel. pl. trevor 2x annyit alszik egy mentéssel mint michael.
Hol tudok autot venni? Meg a tuningolót hol találom? Köszi.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

allock
Gondolom a legtáposabb embereket vitted mindig rabláshoz amikor választani lehetett, azért kaptál csak 20-at.
Én a legbénább npcket vittem mindig, aztán 40misit kapott mind a 3 fő karakter. 😊

Tőzsdézés előtt meg csinálj egy mentést a házadnál az ágy mellett. Nem nagyon érdemes 4-5 mentésénél(alvásnál) tovább várni, ha az alatt nem nő, akkor betöltöd a tőzsdézés előtti mentésed és rakod egy másik cégre a lét és ismételgeted.

#hhwnd

Sajnos nagyon valószínű, hogy a hozzászólásom nem fog semmit segíteni, de azért leírom (előre bocsátom, nulla hozzáértéssel), hátha. Érdekes, hogy a sztori elején nekem sem volt semmi gondom, teljesen simán játszható volt a játék által ajánlott beállításokkal, aztán egyik pillanatról a másikra teljesen szétbarmolódott (függetlenül a patchektől). Folyamatosan FPS problémáim voltak, lassan töltött be az út, az épületek és az általad is említett bolt is. Rengeteg állítgatás után most az alap beállításokhoz képest két változással játszom: a vsyncet HALFra állítottam, a Distance Scalinget pedig valahová a fele alá húztam (ez főleg nagy sebességnél sajnos okoz textúra popupot, de még mindig jobb, mint volt). Ami számomra teljesen megmagyarázhatatlan, hogy stabil, játszható FPS-t csak úgy kapok, ha indítás után a háttérben megnyitom a feladatkezelőt. (Elnézést mindenkitől a be-be csusszanó hunglish szavakért, de a tisztán magyar kifejezések megtalálásával értékes játékidőt veszítenék.)
Skypack
Indíts egy story módot majd esc és online résznél van egy ilyen hogy invite only session.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Voltan
Online módban hol lehet private sessiont idítani, ahol csak te hívhatsz be játékosokat? Nem találom :S

Valamint onnan ugye simán vissza lehet menni open sessionbe?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hát, nekem eddig egyedül a Lesteres küldetésekből jött be pénz a tőzsdéről. Egyszer próbáltam, hogy egy cégre rátoltam Michael egész vagyonát akkor, amikor épp a minimum hullámban volt az árfolyam. Aztán vártam, vártam.... vártam... 3 egész hetet a játékban, de az árfolyam nemhogy nem nőtt, hanem folyamatosan csökkent.
Mondjuk nekem az egész pénzszerzés egy kicsit bűzlik. Eleve a fő missziók befejezése után sem volt 40 millióm karakterenként, hanem csak 18-20 körül. Aztán a lesteres missziók után is csak 300 milla körül lett mind3 majomnak, pedig mindent leírások alapján csináltam.

tutituti
valaki rájött már a multiban a kocsi duplikálásra?megnéztem a videót,még javítani se javították de valahogy nem jön össze.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Lehet, hogy végig kellett volna néznem a videót. Hmmm.... 😄
filamester
Nem is gondoltam hogy ilyen egyszerű, köszi.

NEOreg3
new game, azután meg külön slotba ment

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

filamester
Hi

Tudok valahogyan új profilt csinálni, hogy legyen kettő?
Barátnőm is szeretne játszani vele...
Meg lehet oldani vagy egyszerűbb ha veszünk még 1 játékot?

dehát benne van a videóban is amit most postoltál hogy küldetés után pont azt kell csinálni (nálam működött, csak várni kell - még a merryweatherből is lett vagy 4% hasznom végül, de az tényleg szopás volt)
Valószínűleg nem igazán fog felmenni, esetleg még jobban le, azoknál a cégeknél, ahol küldi miatt változott a tőzsdén a részvények értéke.
Ez az alacsonyan van és akkor veszek, majd kivárom, hogy felmenjen és akkor eladom módszer inkább azoknál alkalmazható, amik a küldiktől függetlenül változnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.27. 17:45:03
Itt írja 5:35 körül, hogy kinek ki a konkurenciája.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.27. 17:43:13
Carlos
NE VEGYÉL GARÁZST!!!
Felesleges. Majd az apartmanhoz (200K) adnak egy 10 helyes garázst!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

kill3r21
Tehát az se hülyeség ha az események után veszek, mikor jól lent van, aztán csak kivárom amíg újra felmegy?
kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fent van az ékszerüzlet, akkor megkell találnom a konkurenciát 😊
Tikal
kb fél óra játék után eléred 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Eddig teljesen faszán ment a játék, semmi baj nem volt. A mai napon elkezdett olyanokat produkálni, hogy mikor bementem a ruhaboltba, akkor előttem töltötte be konkrétan az összes ruhát az üzletben. Később mikor sétáltam az utcán és hirtelen megfordultam, akkor meg oda-odatermett 1-2 villanypózna vagy pad. Mintha akkor töltené be a dolgokat amikor már odanéztem. Eddig nem így volt.

A gépen semmi nem változott, újraindítás nem segített. Csak a GTA5 fut amikor játszom, tehát még csak be se zavarhat más. Wtf?
Na szép! Csak 5-ös rank felett lehet vásárolni garázst vagy házat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ah,köszi mindenkinek!

A mobilodon az internet felületen megtalálod mind, ott megveheted és még oda is navigál ha akarod.
Autókat, motorokat, hajókat és repülőket szintúgy interneten tudod megvenni és szállítják a garázsba.
Olcsó garázst sztem nem érdemes venni, én 200 ezreset vettem meg 10 férőhelyes garázzsal.
Én az ELEGY autót vettem meg az interneten, jobban gyorsul mint a drágábbak, megy mit a golyó, nem igazán kaptak el még vele és csak 120 ezer az ára, szinte ingyen van.
A Human Labs job ad 183 ezret, eladsz 2 jobb autót (naponta csak egyet lehet) és megvan az ára.

Az új fiókom: DevLupius

Skypack
Külön a térképen nem mutatja ha csak nem a közelébe jársz egy garázs dollár ikonnal vagy ház dollár ikonnal. Az interneten a Dynasty 8 weboldalon tudsz vásárolni meg megnézni hogy merre vannak.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Online-on belül hol találok garázst? NEkem vagy nem jelzi a játék,vagy rossz ikont nézek

Ha megvan a High-end házad ( amiből a legolcsóbb 200 ezer dolcsiba kerül), akkor rank 12-n (gondolom az már rég megvan) lesz 1 új ikon a térképen 1 L betű.Oda elmész , utána meg hívni fog Lester és adni fogja a Fleeca Job nevü Heistet ami 2 fős.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Azt tudom hogy egy bizonyos "The Fleeca Job." Mission adja de azt hol veszem fel? Telefonon is hívogatom Lestert de 4 fős küldetéseket kapni csak :S
azért nem mind. inkább csak azokat vegyed amikre befolyással vannak a heistok.
egy random event után kaptam valami animalark-ot az azóta szinte csak süllyed, és nem mostanában kaptam.

Krisztiam #16694 felni ugyanaz mint az első képen
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.27. 11:18:05
Elkezdtem kicsit tőzsdézni. Igazából még nem túl nagy összegekkel, mivel még csak az első heistot csináltam meg. Nem egy atomfizika azért ez. 😄 Veszek részvényeket, amik a béka segge alatt vannak, aztán türelmesen kivárom, hogy felmenjenek és aztán eladom. Ha netán még lejjebb megy vásárlás után, akkor tovább várok. Előbb-utóbb úgyis megindul felfelé. Kb. ennyi az egész. 😄
Krisztiam
Én is , az utolsó képen a fehér autó az penumbra?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus