Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem kötelező, nem jár érte semmi egy kis pénzen kívül.

[merlinw.org]

LasDen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én kinyírtam Trevort. Nem bírtam ellenállni. Megérdemelte a rohadék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
áh szerintem mindenki azt választja
Meg lehet csinálni, mivel...
van olyan ending ahol senki nem hal meg.
HeadHunter86
Aki végigtolta már a fősztorit...

utána mindhárom karakter melléksztorijait meg lehet csinálni? Ki lehet nyomni 100%-osra a játékot?
Mert ha jól értesültem a végén elpatkol valaki. Sajnos belefutottam nem olyan rég egy ilyen spoilerbe.
Ha kérhetem nem kérnék több spoilert a végéről. Köszi.

Istenem...nagy nehezen sikerül végig szenvedni a helikoptert...erre ujabb remek ötlet. Egy négynézetméteres rohadt körbe ejtőernyőzzek bele. Ha egy picit mellé megy, szar. Mi ennek az értelme? Ez egy gengszterről szól. Nem egy légiakrobatáról. Bankot rabolni, embereket lelőni...ez. Nem egy rohadt körbe halál pontos ugrást csinálni. Minek kell ezzel szopatni?
Palinko
sőt volt már valaki aki jobban nyomta billel mint kontrollerrel 😄
Overburner
Hát bocs de benned van a hiba. Én is billel tolom repcsiket is nemvolt hasonló bajom.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Ne mondd már, hogy nem hever egy hülye kontroller valahol a sarokban.
Senki nem kényszerít hogy megcsináld, haladhatsz a sztorival
Lehetetlen...ha lassan óvatosan megyek, azért jár le az idő. Ha gyorsabban megyek nem lehet minden sárga vackon átmenni, amiért meg időbüntetést ad, és azért jár le.
Ezt valami hihetetlen rakás szar. Ennyire irányíthatlan fost. Akkor minek rakták bele ha ennyire nem lehet megoldani normálisan az irányítást? Egy rohadt másodperc késés, egy hangyafasznyit nyomom csak kicsit tovább az egyik billentyűt és már bukta az egész. És emiatt nem tudok tovább haladni...ilyen ostoba küldetés alatt, hogy sárga nyilakon repkedjek át helikopterrel.
Lehet én vagyok a hülye, de a Jet az inkább sugárhajtású gépet takar nem?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

azokból van kettő ami csak akkor lesz elérhető ha összeszeded a levél és űrhajó darabokat
de jelentkezz be és itt láthatod
Én Xbox-on a kés formációval szívok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
A faszom ki van már ezzel de tényleg. Meg kell csinálni a hülye repülő iskolát. A helikopteres résznél szívok. Billentyűzetről iszonyat fos irányítani. Kis gomb nyomás és...és rohadtul rossz irányba megy, vagy túl sokat emelkedik. Nem lehet elég precízen irányítani...de kötelező...a ilyen szarral szívni.
Az a gondom, hogy megnézem a Youtube-on, és olyan feladatokat mutat, amit nem tudok újrakezdeni. Mutatni, viszont nem mutat semmit a térképen. Nincsenek már kérdőjelek.
Nem kell 100%-ra (aranyra) teljesíteni a küldiket a 100%-os játékteljesítéshez. Elég, ha mindet megcsinálod (plusz ugye többi extra cuccot - összegyűjthető dolgok, aktivitások, versenyek, stb, ami kell a 100%-hoz). Szerintem guglizz rá, hogy milyen küldik/strangers and freaks feladatok vannak és akkor ki tudod rostálni, hogy mit hagytál ki.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.28. 17:09:17
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Xbox 360-on játszom, és 97,3%-on vagyok. A Strangers on Freaks küldetéseknél 20-ból 17-et ír, de nem tudom, hogy a 37 küldetésből melyik az ami hiányzik? Ezeket a küldetéseket 100%-ra kell csinálni?
Pont tegnap próbáltam a repülőt bill+egér FPS nézetben, meglepően jól ment, legalábbis az eleje 😊

Az új fiókom: DevLupius

Én nyulat már láttam átszaladni autópályán (ill nem sikerült neki,mert elgázolták)...
Voltan
Gyalog mindig billel-egérrel megyek. Autóhoz-motorhoz is jó sztem, simán tudok így is manőverezni.
Repülőkhöz, helikopterekhez, meg az ejtőernyőhöz viszont mászthev egy kontroller.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

RatBaG
az action replay/manual record-ról nem tudtok valami jó tutorialt?
ha jól értem, ahhoz hogy ilyen váratlan, poénos eseteket elcsípjek, az action replaynek folyton mennie kéne. nálam viszont ssd-n van a játék, nem szívesen írnám rá megállás nélkül a sok gigát.
van erről valakinek tapasztalata?

Per Aspera Ad Inferi.

95%-ban a kontrollert használom (xbox360). Csak akkor szoktam bill+egérrel játszani, ha pontosabban kell célozni. Mondjuk a lőteremben az aranymedálok eléréséhez vagy ha egy komolyabb csetepaté alakul ki és rengeteg ellenfelet kell lelőni. De ekkor sem mindig, csak ha többszöri próbálkozásra nem sikerül. Kontrollerrel vezetés közben lövöldözni nagyon rossz. Nagyon pontatlan, ott például az egérrel nagyon jól lehet célozni, miközben vezetni sem nehéz.

Autók, repülők, helikopter, motor, irányításához meg sokkal jobb a konti. De persze ez lehet egyénileg változó. A legjobb, hogy bármikor problémamentesen tudsz váltani az irányítás közt és ahogy váltottál, máris a helyes ikonok jelennek meg a képernyőn. Végezetül pedig az ejtőernyőzés is elég összetett lett, ami az irányítást illeti, de kontrollerrel nagyon jól lettek kiosztva a gombok és tökéletesen lehet irányítani a karaktert. Például itt elsőre meglett aranyra a két gyakorló feladat, amit a reptéri oktatósuliban kaptam.

No meg az sem mindegy, hogy billentyűzettel a járművekbe maximum sebességgel mész, ha nyomod a gázt, kontrollerrel pedig a ravasszal szépen lehet adagolni ezt.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.04.28. 15:08:13
én azon szoktam még nevetni mikor egy tehén/vadkan el akar futni aztán úgy gurulnak le a lejtőn mint valami hordó.. 😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
Ja. Meg kene szerezni... :-)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szia!

Este megkereslek!

Þór vígi þessi rúnar

Ha egyedül mentek missionozni vagy hasonló akkor az Armoured Kuruma-val menjetek. Kvázi sebezhetetlen. Ki se kell szállni a kocsiból és a küldik jelentős része megoldható utána meg ha autót kell elvinni xy helyre akkor már nem lesz nehéz üldözők hiányában 😄
Hosszas tesztelés után arra jutottam, hogy a tőzsde a játékban a Lesteres missziókon kívül használva nem ér szart sem. A bukás lehetősége 90% feletti, és ha nem buksz, akkor a haszon is max. 2-3%.

3 játékbeli héten át figyeltem egy adott cég árfolyamváltozását. Nagyjából egy sinushullámot adott ki az árfolyamok mozgása, mindig nagyjából visszatért oda, ahol előző hét adott napján volt. De ahogy vettem részvényt az adott cégtől, a hullámzás megszűnt, és elkezdett meredeken zuhanni az árfolyam. Pedig a tőzsdés tutorial videók kiemelik, hogy az árfolyam mozgása egy emelkedő hullámzást mutat. Csak az marad ki, hogy ez csak addig érvényes, amíg nem veszel részvényt...

Overburner
Én meg ha vicc ha nem nem tudok gamepaddal vezetni. Még csak párszor próbáltam de hagyjon békén xD Gamepad marad a Lego játékokra. 😄😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Én is vegyesen nyomom. Az autós, mászkálós részeket x360 kontroller, a lövöldözős részek meg egér+bill. Próbáltam a versenyeket billentyűzettel is (mikor futam kezdetekor lemerült az elem 😄 ), de szerintem kontrollerrel jobb, finomabb mozdulatokat lehet tenni vele, főleg motor esetében.
Nekem a repülővezetéssel vannak komoly gondjaim GTA 5ben.
Nagyon másképp kell, mint pl a War Thundert arcade és historical módban 😄
Remélem a kontroller majd segít valamennyit benne.
Tudom hogy lehet olyat, de még sose próbáltam. 😄

Conqvistador: csak lövöldözős játékot próbáltam összehasonlításba és az jobban ment bill+ egérrel.Vezetni már nem nagyon vezetnék billentyűzettel mert nagyon fura lenne már.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Az igen 😄
És más hasonló jellegű játékot próbáltál már bill / kontroller összehasonlításban?
Malakai
Ráadásul a játék nagyon jól kezeli, ha menet közben váltogatsz a kettő közt, konkrétan kormányoztam gamepadal és lőttem egérrel egyszerre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Amúgy eddigi szerény tapasztalataim alapján a missionok rengeteg pénzt hoznak rövid idő alatt ha 3-4 fő rendesen lefarmolgatja ezeket.
Volt, hogy kb 4 perces műveletre kaptunk 20k-t és vagy 2000-2500 RP-t. Az egész jónak mondható ha azt nézzük.
Én xbox 360 controllerrel tolom PC-n, összehasonlítást nem tudok mondani mert GTA 5 öt nem toltam billentyűzettel, de szerintem controllerrel könyebb a vezetés de lőni bill+ egér comboval sokkal könnyebb.

Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy

Én is nagyot néztem amikor vadidegenek odajöttek először és szitává lőttek 😄
Sziasztok!

Látok ismerős arcokat is hmm, Ironman2 és Cat 02 például.
Ugyanezen néven vagytok a játékban? 😄

Nekem az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy a pékbe tudom meg/vissza nézni azokat a felvételeket amiket F1 el rögzített a játék és hová menti? Nem találom sehol.

A másik kérdés. Játszik valaki kontrollerrel Pc-n (autó/repülő/motor vezetés elsősorban) Mennyivel jobb rosszabb a billentyűzetnél?
LasDen
azok vannak a térképen, akik veled egy sessionben játszanak.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én azt hittem csak a crew tagjai vannak a mapon,de bead idegeneket is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SzirmosSzisza
Első Heisthez kell, utána lesz majd elérhető-

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Peet81
hello. hozzánk csatlakozhatsz ha gondolod úgy is kell ember mert kevesen vagyunk a heistekhez 😊 bár mi még csak 20 szint körül járunk. keress meg: Peet-81

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Ezt az Armored Kuruma autót hogyan tudom megszerezni ?

LasDen
a menübe (M betű) lehet állítgatni ilyeneket

Carlos
Be lehet allitani valahogy hogy csak a crew mission es verseny requesteket lassam?
Vagy crews sessionbe kell csatlakoznom?

Þór vígi þessi rúnar

Én is szeretnék csatlakozni néhány emberhez nagyjából fixen. 59-es vagyok TriEdgeTV néven.
Riddick21
Hú, ezer hála ezért a videóért, marha igényesen összeszedte a dolgokat! Nagyjából az alapok világosak voltak eddig is, de van azért, ami most került tisztába!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."