27719
-
#18955 Hülye kérdés incoming: Singleben a karakterek fő autóját lehet módosítani? (hogy elsődleges legyen) -
potyoro potyka #18954 töltöttem le 100% mentést, folytatom ahonnan Windows 10 van
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2015.07.29. 19:55:42 -
Plata #18953 Hát 68% nem sok,kb végigvitted a főszálat. -
potyoro potyka #18952 Az fasza. Kezdhetem elölről. -
#18951 Sehogy. Játékmentést nem csinál sajnos. -
potyoro potyka #18950 Játékmentést nem csinál a social club? Hogyan tudom visszaállítani, elveszett az eddigi 68% om? -
potyoro potyka #18949 2x kellet a direktx et feltenni, így jó.
-
Plata #18948 Hát a windows 10-el sok a probléma,máshol is írtak már minden féle gondot,szarabb fps vagy el sem indul vagy eltűnt mindene online-ból meg egyéb bajok. -
potyoro potyka #18947 Windows 10 dependency d3dcompiler_43.dll is missing hiba. Segítsetek légyszíves!
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2015.07.29. 18:29:04 -
Bal0924 #18946 Ha felfrissítem a Windowsomat win 10re. Tegyek valami óvintézkedést a GTA mentéseimmel?
Kell úgy szarakodni vele mint a 4 mentéseivel? -
Joci891 #18945 Be szarok ettől a GTA 5 től passzív módba vagyok és le lőnek. Valaki járt már így? Egyre jobban játszhatatlan már. Én pedig nem azért vettem hogy passzív módba legyek állandóan. Mert ki nyírnak úgy hogy sokszor még be se tölt de már ki is nyírtak.
Utoljára szerkesztette: Joci891, 2015.07.28. 22:34:42 -
Bal0924 #18944 Mikor először vittem végig, azt hittem hogy kell a 100%hoz a szektatagság ez
Ez is +1nap volt. -
Bal0924 #18943 Nem bonyolult a 100% elérése.
Teljes játék időm 3nap, ez idő alatt meglett a 100%. (kevesebb nap is lehetett volna, de szétnéztem a városban)
A legtöbb időt a gyűjtögetés, ugratás veszi el.
Meg a Triatlon volt még szívatós.
De a socialclub oldalán leírja hogy eddig miket csináltál. Ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.07.28. 22:01:53 -
#18942 Ahogy Idavid is írja, nem minden van benne a statban, ami a 100%-hoz kell, de igazából neten simán találni leírást, hogy mit kell megcsinálni. Sokat kell vele szívni, de össze lehet hozni szerintem (bár én sem csináltam még meg). -
ldavid #18941 nincs mindegyikről ilyen (pl. ugratások, repülős dolgok). és lefogadom hogy direkt szopatásból. -
#18940 De ez nincs benne a játékban? Úgy emlékszem még a San Andres-ban meg lehetett nézni, hogy mondjuk x-ből y-t gyűjtöttél be eddig, és még kell z hozzá, hogy meglegyen mind. Ilyen statisztika nincs a játékban? -
ldavid #18939 az utolsó küldetés is megvolt? stáblistával a végén?
100%-hoz elég sok mindent kell megcsinálni -
#18938 Nem 100%-nál fogynak el a főküldetések. Összesen 69 főküldetés van, szóval simán lehet, hogy végeztél. Bár az azért feltűnt volna szerintem. Mindenesetre a menüben a stat résznél meg tudod nézni hol tartasz. Egyébként milliom egy dolog van, ami beleszámít a 100%-ba. Szerintem keress egy leírást, fejből én sem tudom őket. Versenyeket kell nyerni, ejtőernyős ugrásokat teljesíteni, leveleket, űrhajó darabokat gyűjteni, véletlen találkozásokat megcsinálni, stb-stb. -
IVU #18937 Sziasztok, 70%-nál járok a játékban és elfogytak a küldetések. Mit kell vagy lehet csinálni? -
#18936 Miért nem mentek Invite only sessionba? -
ldavid #18935 kocsit nem tudsz eladni (online-ban lehet a sajátot).
a legegyszerűbb, ha csinálod a küldetéseket. a rablások után jönni fog majd a pénz.
kihasználhatod a tőzsdét is miután Lester bérgyilkos melói is elérhetők lesznek. -
ojpenge #18934 Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék, most kezdtem játszani a gta 5-el és nem igazán tudom hogy lehet pénzt keresni.Ha lopok egy autót akkor azt hogy tudom eladni? Hiába megyek be a LS costumsbe, nincs olyan lehetőség hogy eladás. PC-n játszom. Egyébként hogy lehet még pénzt keresni? Csalásoknem érdekelnek. Köszönöm előre is -
#18933 Nem elég hogy a freemod nálam és haverjaimnál játszhatatlan még tele is vannak a szerverek cheaterekkel+ nagyon bugos az egész...
Pedig jó lenne funnolni freebe.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.07.26. 21:59:01 -
#18932 Leftes* -
#18931 Lefets dolog fennáll van hogy kidob engem is a lobbyból de annyira nem gáz szerintem. Ha nagy fős lobbyban vagyok általában akkor laggol a haver vagy én. -
Zsoxx #18930 Olyan néha velem is előfordul, hogy egyszerre mindenkit kivág. Elég fos a netcode szerintem. -
#18929 Nagyban játszom és kiírja bal oldalt hogy mindenki leftel.... + amikor találkozok egy friendel össze vissza lagol... mintha nagy lenne a pingje...
Valaki már tapasztalt hasonlót?:
Netem és a gépem rendben van.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.07.26. 17:18:57 -
Zsoxx #18928 Miféle "többi mod"?
Mi az, hogy "kidobál"?
-
#18927 Srácok hogyan kell az onlineal rendesen játszani? Freemodja játszhatatlan állandóan kidobál és nem csak engem hanem a barátaimat is. HELP Már a játék indulása óta ezt csinálja. A többi mod tökéletesen megy. Hova kell reportolni ezügyben? +
EHHEZ KELLENE JAVÍTÁS.... mert ez nevetséges kérem vissza a pénzem. Online miatt vettem meg.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.07.26. 17:06:00 -
VJP #18926 Nincs mit! -
Atrax47 #18925 Vazzeg. Köszi -
VJP #18924 Hali!
Autó színét kiválasztottad? -
Atrax47 #18923 Hali!
Nem tudja valaki miért nem tudok online autot venni? Van egy high apartmanom, elég pénzem. Egyszer vettem probaként egy olcsó motort de azóta az order gomb teljesen inaktív lett. -
KaOz #18922 Köszi a választ, na így már értek pár dolgot.
-
#18921 Ha csesztetnek menj passzívba amikor megölnek azt hiszem tab de ha megnyomod az M-et kikeresed az enable passive mode-ot akkor nem tudnak megölni ugyanitt tudod kikapcsolni. Persze ilyenkor te sem tudsz lövöldözni. Ha bármit akarsz menni ajánlom hogy telefont megnyitod középső sor baloldali menüje a Quick Job ott kiválasztasz egy kategóriát és keres neked olyan dolgot amit választottál aztán bedob ha van elég ember. Heistekre barátokkal menj jobban jársz. (zöld jelzésű küldik). 6 mill amit kaptál hacker/modder osztogatja. Én sikeresen kerültem idáig. Kicseszni nem fognak miatta max elveszi egyszer a R* de az se garantált. -
KaOz #18920 Hello Skacok!
Most kezdtem csak játszani az online részével de pár dolgot nem értek.
Miért van az, hogy mivel pénzem kevés van, éppen tudok venni egy pisztolyt erre egy paraszt végigszalad az utcán és rommá lő?
Jó oké, meghaltam, respawn, erre ugyanez a gyökér belém jön egy kocsival, meghalok. Ok.
Respawn, lopok egy kocsit, kapok egy rendőr csillagot és ugyanaz a gyökér jön utánam egy autóval és lövöldöz. Meghalok. Respawn.
Hát ez így nem szórakoztató.
Aztán kellett egy nap, mire rájöttem, hogy becsatlakozni munkákhoz úgy tudok, hogy válaszolok az sms-ekre.
Végre megcsinálok egy bulit, erre kapok 6 milkót. Ilyen pénzek röpködnek?
Aztán elvállalok egyet, majd út közben lehagyom a társaimat és kilép a melóból? Van pár dolog, amit nem értek.
Várok egy kis tanácsra, köszi. -
Bal0924 #18919 Végre, beindult! -
Plata #18918 Nekem sem megy rendesen. -
Bal0924 #18917 Játszanék a GTA-val de nem tudok, mit csinálnak a roksztárnál?
Még a http://socialclub.rockstargames.com/ oldal sem működik, rendesen/sehogy se. -
#18916 persze hogy nem mikor a humans lab heist duplán fizet a hétvégén :D