Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
utána mindhárom karakter melléksztorijait meg lehet csinálni? Ki lehet nyomni 100%-osra a játékot?
Mert ha jól értesültem a végén elpatkol valaki. Sajnos belefutottam nem olyan rég egy ilyen spoilerbe.
Ha kérhetem nem kérnék több spoilert a végéről. Köszi.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de jelentkezz be és itt láthatod
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.28. 17:09:17
Segítséget szeretnék kérni. Xbox 360-on játszom, és 97,3%-on vagyok. A Strangers on Freaks küldetéseknél 20-ból 17-et ír, de nem tudom, hogy a 37 küldetésből melyik az ami hiányzik? Ezeket a küldetéseket 100%-ra kell csinálni?
Az új fiókom: DevLupius
Repülőkhöz, helikopterekhez, meg az ejtőernyőhöz viszont mászthev egy kontroller.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ha jól értem, ahhoz hogy ilyen váratlan, poénos eseteket elcsípjek, az action replaynek folyton mennie kéne. nálam viszont ssd-n van a játék, nem szívesen írnám rá megállás nélkül a sok gigát.
van erről valakinek tapasztalata?
Per Aspera Ad Inferi.
Autók, repülők, helikopter, motor, irányításához meg sokkal jobb a konti. De persze ez lehet egyénileg változó. A legjobb, hogy bármikor problémamentesen tudsz váltani az irányítás közt és ahogy váltottál, máris a helyes ikonok jelennek meg a képernyőn. Végezetül pedig az ejtőernyőzés is elég összetett lett, ami az irányítást illeti, de kontrollerrel nagyon jól lettek kiosztva a gombok és tökéletesen lehet irányítani a karaktert. Például itt elsőre meglett aranyra a két gyakorló feladat, amit a reptéri oktatósuliban kaptam.
No meg az sem mindegy, hogy billentyűzettel a járművekbe maximum sebességgel mész, ha nyomod a gázt, kontrollerrel pedig a ravasszal szépen lehet adagolni ezt.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.04.28. 15:08:13
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
3 játékbeli héten át figyeltem egy adott cég árfolyamváltozását. Nagyjából egy sinushullámot adott ki az árfolyamok mozgása, mindig nagyjából visszatért oda, ahol előző hét adott napján volt. De ahogy vettem részvényt az adott cégtől, a hullámzás megszűnt, és elkezdett meredeken zuhanni az árfolyam. Pedig a tőzsdés tutorial videók kiemelik, hogy az árfolyam mozgása egy emelkedő hullámzást mutat. Csak az marad ki, hogy ez csak addig érvényes, amíg nem veszel részvényt...
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Nagyon másképp kell, mint pl a War Thundert arcade és historical módban 😄
Remélem a kontroller majd segít valamennyit benne.
Conqvistador: csak lövöldözős játékot próbáltam összehasonlításba és az jobban ment bill+ egérrel.Vezetni már nem nagyon vezetnék billentyűzettel mert nagyon fura lenne már.
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Volt, hogy kb 4 perces műveletre kaptunk 20k-t és vagy 2000-2500 RP-t. Az egész jónak mondható ha azt nézzük.
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Látok ismerős arcokat is hmm, Ironman2 és Cat 02 például.
Ugyanezen néven vagytok a játékban? 😄
Nekem az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy a pékbe tudom meg/vissza nézni azokat a felvételeket amiket F1 el rögzített a játék és hová menti? Nem találom sehol.
A másik kérdés. Játszik valaki kontrollerrel Pc-n (autó/repülő/motor vezetés elsősorban) Mennyivel jobb rosszabb a billentyűzetnél?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Vagy crews sessionbe kell csatlakoznom?
Þór vígi þessi rúnar