Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ugye nem megy pirosba a video memoria hasznaltsag?
Amugy ez egy tipikus tulmelegedesi jelenseg lesz szerintem. Fujd ki a gepedet suritett levegovel, lehet megalt a por a bordakon.
Vagy ha ez tiszta akkor vedd visszabb a beallitasokat.

Þór vígi þessi rúnar

Voltan
Sztem esélyes, hogy a video ram lesz a ludas.
Csekkold a fogyasztást - a graf menüben látszik

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Északon az erdősebb részeken rendszeresen kolbászolnak őzek-szarvasok az autópályán.

Laza
Ez engem is érdekelne, mert baromira nem halljuk egymást rendesen haverral, de másokat meg tök jól hallok.
Mi inkább Viberezni szoktunk, de ugye azt csak mi halljuk.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Voltan
Megesik nálam is, gtx 770. Nem túl zavaró.

505thZajcev[PT]
Koszonom, ezt nem figyeltem, mivel nem mozgott a target sosem.
Probalkoztam a daruval, a legtetejerol se lattam semmi targetet a kijelolt helyen.

Overburner
Mikrofont betudta már állítani valaki hogy ne kelljen bekapni hogy érzékelje a játék illetve hogy halljanak mások amikor beszélek? TS-en tökéletesen működik csak GTA-ban nem.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Kedves tagok a segítségetekre lenne szükségem. Megvettem a GTA 5-öt PC-re, szépen fut az elején, a játék maga is nagyon jól néz ki, szinte mindent high, very highra fel tudok húzni. Az első fél - egy órában semmi szaggatás, viszont utána elkezd akadni a játék és teljesen élvezhetetlen lesz. A Pc-m így néz ki: Intel Core i5-3570 3400 Mhz proci, 8 gb DDR 3 1600-as memória, Ati Radeon HD 7950 videókártya. Próbáltam drivert frissíteni, de nem oldotta meg. Esetleg a ramot kevesli? Köszönöm a válaszokat.
Carlos
Perszemar! Engem olyan kocsival lottek ami 5 raketat lott ki magabol! Szerencsere passziv voltam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezt enis keresem, de nem talaltam ilyet. Mondjuk a vicces hogy lehet hogy crewtol kapnek inviteot es mondjuk jkw234 usernameel regisztralt akkor cseszhetem...

Þór vígi þessi rúnar

ranGer2
Üdv!
Pont tegnap bombáztak meg engem is. 2 milla esett, utána meg katana swordok potyogtak.
Írtam a Rockstar supportnak, hogy vegyék el.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Van olyan beállítási lehetőség, hogy invite-ot csak mondjuk friends & crew memberts-től kapjak?
dartonite
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sehova nem kell fel vagy bemaszni.Megallsz az utcan es fejbelovod az ablaktisztitot aki epp megy felfele a kulso liftjevel.
Fpocok
Valóban. És azokat is bannolják, akik csak a fov modot használják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

RatBaG
na úgy hírlik, hogy meglóbálták a banhammert...

Per Aspera Ad Inferi.

En is reggelente vagyok, sajnos 7-8 ora magassagaban csak agyhalottak vannak tobbnyire.
Tikal
minden héten van egy ilyen ne izguljatok 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Azok vannak dögivel! Főleg amilyen szar pinggel dobálóznak ide-oda! Amúgy kár hogy hajnalban nincs senki fennt a crewből.Beálltam egy motorversenybe,esélyem se volt a többiekkel szemben,az első egyenesben elhúztak,na mondom itt aztán tuningolni kell majd rendesen ha gyors jármüvel akarom felvenni velük a versenyt.Egyébként ki lehet kapcsolni azt hogy mindenki custom járművel szálljon be,úgy lehet akkor fair ha a gép ad a versenyhez járműveket,igy mindenkinek egyenlő esélye volna a nyerésre,de ahogy pár versenyt néztem,mindenhol custom járműre van rakva (nem véletlenül)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.29. 02:24:33

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

na ez szép

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hotwheels
Elv másik oldalt van egy daru, mássz fel, és szembe lesz egy ablaktisztítós szarság és ott lesz a faszi akit ki kell nyírni..<#idiota>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

jogos..ne feledjük,hogy lehet mászni...nem lehet rálátni valami ablakra magasabbról és távcsövessel lekapni?
Laza
Ennek a kétszemélyes bankos Heistnek az első küldije mindenkinek bugzik? Ma 3x is abba rakott random, és a végén mindig beáll, mint a szög, csak ALT+F4-el lehet kilépni ... pedig ráadásul csak egy autókázós küldi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A kép szerint fentebb van, mint te ... ablak? tető?

BBeno2
"megtudod nekem kérdezni sg-n hogy a gtaba a single mentések hogy maradnak meg? "

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

505thZajcev[PT]
Itt tudja vki hogy mit kell csinalni? Mar teljesen korbejartam az epuletet de a 3dik Jury-t nem tudom megolni, mivel fizikailag nem tudok a kozelebe kerulni...

Felvettél minden graf beállítást max-ra (árnyékokolásban?
eh..bedobtam én is egy tagfelvételit,bár még nem volt vészes társulásom,meg javarészt egykében nyomtam 😊
Na ez jol hangzik,koszonom szepen kiprobalom.
Egyenlore csak a barmokkal van a gond, mondjuk meg csak 7es szintu vagyok. De meg elvezem a jatekot.
NagyiBMX
Itt fent a banner alatt van egy 'SG Crew' gomb. Rányomsz, előhozza a social club oldalt, és ott a jobb felső sarokban van egy '+join' gomb. Arra rányomsz és megvagy. Ha csak a barmokkal van a baj, akkor talán még az segít, ha amikor rányomsz, hogy online, akkor ott kiválasztod a 'closed friend session'-t, és akkor csak Te leszel egy sessionbe és a barátaid, ha beinveled őket.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Bakker mekkora pocs vagyok. Mindig mobilrol olvasom a forumot es be van kapcsolva a mobil nezet. Emiatt nem lattam, mar meg van,bocsi.
Udv mindenkinek.
Valaki lenne oly kedves es fel venne az sg crew ba. Egyedul mar a hjamat tepem, vagy barmokkal vagy trollokkal kerulok ossze. Nagyon halas lennek egy invite-ert. Social clubb nevem damienpicur .
Vagy csak mondjatok meg hol jelentkezhetek. Koszi es jo jatekot mindenkinek.
kill3r21
Valaki találkozott ilyen grafikai hibákkal?
Mi lehet a gond?

Laza
Azok szabadidős tevékenységek ... ha akkora gengszter vagy, nem kell velük foglalkozni 😊

Laza
A régi részekben sem emlékszem, h kilapult volna, hanem bármihez hozzáért a tank az felrobbant 😊

RatBaG
nem glitchbe botlottál, hanem valami csaló majomba.
pénzzel bombázás, ez az új sláger.

Per Aspera Ad Inferi.

kill3r21
Nem semmi :_D
Itt a videó...

Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.04.28. 22:22:39

Az új fiókom: DevLupius

kill3r21
Nekem ammóval történt hasonló online....egyik meccs közben, rányomta a töltény vételre, mondom atyaég, mi ez a bug hogy 65ezerbe kerül...aztán kiderült hogy mindenbe 9999 töltényt vett. azóta is úgyvan...
Szerencsére nekem is van videóm róla, ha gond lenne 😊
hát velem nyugodtam megoszthatod 😊
Ülj le fiam nyócas.
Belebotlottam egy glitch -be és pénzeszsák eső hullott a fejemre, több mint 4 millió 😊
Sejtem, hogy mi okozhatta, de nem mondom el senkinek 😊
Most ott figyel 4 milla kp a zsebemben, nem akarom megtartani mert elveszi a játék élményt.
Azt sem akarom, hogy másik játékos felvegye.
Valaki már volt hasonló helyzetben ? Hova írjak ilyenkor ? Nehogy kizárjanak csalásért.
Sikerült videóra vennem, majd megosztom.
Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.04.28. 21:42:38

Az új fiókom: DevLupius

De már rég kellett volna kapnom szerintem. Legalábbis nem emlékszem, hogy ilyen sokat kellene várni.
Carlos
Trevor fogja kapni egyszercsak!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.28. 21:39:32

Þór vígi þessi rúnar

A Bail Bonds küldiknek mikor kéne elkezdődniük? Már beszéltem Maude-dal és mondta, hogy majd küld emailt. Ezt még akkor letudtam, mármint a beszélgetés, amikor megkaptam Trevor felett az irányítást. Azóta már tudok Michaellel és Frankinnel is megint lenni, csináltam velük is már pár küldit, de a maileknek még sehol semmi nyoma.
Közben találtam megoldást. Kitöröltem az utolsó mentést és betöltöttem autosave-vel.
Most mindjárt mondok egy csúnyát. Vagy nem mondok, ha van valakinek valami ötlete. Elaszódtak a mentéseim vagy a profilom, vagy nem tudom mi. Ma délelőttig minden ok volt. Erre most, amikor próbáltam játszani, akkor szépen a töltés után sötét képernyő fogadott és ment tovább a zene, de nem indult el a játék. Leellenőriztettem Steammel a fájlokat. Nem segített semmit. Kicutoltam a GTA V mappát a My Documentsből és most elindul a játék, persze teljesen az elejétől. Ötlet?
Jah még annyi, hogy Safe Mode-ban elindul a mentéssel is.
PhantomAss
jó neked hogy csak ez zavar 😄
engem speciel az idegesít hogy joystickot nem kezel a játék

GOOBY, pls

holecsko10
Értem köszönöm a gyors választ.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

LasDen
ne reménykedj...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

holecsko10
Üdv!

A játékban várható lesz tovább fejlesztett törés modellek?
Mert engem zavar hogy amikor átmegyek egy tankkal egy kocsin akkor nem lapul ki.

GTA 5

Valóság

TDU,ETS2 Nick: holecsko