27719
  • Bal0924
    Én szívesen csatlakoznék, de nagyon rühellem azt a Heist-et. Az előkészületekkel együtt. :S
  • francois
    Hello, online-ba keresek csapatot, mert szenvedek a prison break heist-el, senki nem akar csatlakozni - amit mondjuk meg is értek - vagy ha össze is jön a csapat, játék közben kilépnek vagy 5 perc után kinyírják magukat. Ebben kérném a segítségeteket, hogy ha nem unjátok még nagyon ezt a heist-et, légyszíves segítsetek túljutni.
    Rockstar account: tom_kn
    Előre is köszi.
  • patchaou
    Új fejlemény. Lefrissítettem a win7-et 10-re. Alap beállításokkal, ami very high és high ugyan nincs stabil 60fps és a 40-re esés meglátszik, de 30-asra állítva a vsyncet csodálatos . Körbeautóztam a mapon és letudtam egy küldetést. Meg sem kottyant neki A töltésidő is rövidebb lett.
    Ettől függetlenül rajta vagyok a ram beszerzésének a témáján :)
  • kjhun
    A játék magyarításának a DEMO változatát kiadta a Kingmakers Team. Csak, az első 5 küldetés magyarítását tartalmazza. Ettől, függetlenül kicsit "kövér" lett a maga 359MB-jával, a korábbi GTA-k magyarításához képest.
  • komcsako
  • MerlinW
    A single player mod-olható, ezt a R+ hivatalosan is megerősítette. Az Online-t nem szabad, de az el is van szeparálva.
  • patchaou
    Kipróbáltam azt, hogy mindent levettem minimumra. De 2 perc múlva a fix 60-ból 12 lesz :/
  • Vadnokedli
    Ami a látótávot növeli mondjuk.
  • patchaou
    Hali!

Végre értelmes vga került a gépembe. A játék tökéletesen fut very highy beállításoknál is, viszont pár perc játék után elkezd akadozni. Tudom hogy kevés a 4 giga ram, de nincs valami trükk ami ezt megszűnteti? Vagy mit húzzak le hogy ne legyen ilyen gond? Magyarul mi az ami a ramot eszi (na meg a vinyót, mert az sem a legtutibb) Gyengébb vga-val alacsonyabb fps-el és persze beállításokkal gond nélkül végigvittem.
    Előre is köszi a segítséget.
  • Plata
    Online-ban menj a swap character menüre ott lehet törölni karaktert.
  • Bal0924
    Tegnap újra húztam a gépem.
    Ma reggel felkészültem 2,5-3órányi telepítésre és töltésre.
    Erre kevesebb mint 15perc alatt felment. (a legtöbb időt a DVD-k cserélgetése vitte el)
    Nagy megkönnyebbülés volt.
    Még a napi küldetések is több időt vett el.
  • JanáJ
    jó-jó, de mi van az elejével? Hogy lehet karaktert törölni? (PC)
  • Zsoxx
    Most már látod, hogy miből áll egy átlagos online játékos élete.
  • visszalépés
    Akkor jó kis napod volt.:D
  • JanáJ
    Ma először elindítottam az onlinet hogy két haverral játsszak. Össze kattintgattam egy karaktert, majd letett a városba. Nézegetem a pop up áradatot, erre kirabol valami AI. Írja nyírjam ki, kinyírtam, leráztam a zsarukat. Kérdem haverokat mit kell csinálni? Erre mondják, hogy Lamar behozott már a reptérről, meg vettem ruhát, meg loptam autót magamnak? Mondom ilyen nem volt. Akkor most mi van?
    Azt meg hagyjuk hogy rám esett egy UFO, ketten elkezdtek agyon verni akiket nem lehetett lelőni és eközben felvettem 700k pénzt.
    Utoljára szerkesztette: JanáJ, 2015.08.03. 22:10:54
  • JanáJ
    A lényeget megválaszoltad. Köszi. :-)
  • Plata
    A kérdés elsőrészére passz,lehet modolni a játékot,steam passz.
    Tudom hogy lehet modolni a játékot és van sok idióta mod,de én nem használok egyet sem mert Online-ból bannolhatnak miatta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.03. 10:46:30
  • JanáJ
    Van már mod, hogy az eredeti kocsik legyenek a játékban? Mennyire "tűri" a játék az ilyen módosításokat? Steam szereti?
  • Bal0924
    Köszi.
  • MoRT2195
    Illetve azon belül a GTA V mappa. Ha még fent van másik 20 Rockstar játék, és azoknak a dolgai nem kellenek, akkor felesleges a teljes Rockstar mappát lementeni. :)
  • Meridius
    Dokumentumok, Rockstar mappa
  • Bal0924
    Miket kell lementenem hogy az újra telepítés során a mentések megmaradjanak?
  • Szabi #18974
  • Vadnokedli
    Néha nem adja meg ezeket..
  • Bal0924
    Miért nem adja meg?
    "Escape a 3 star Wanted Level " a napi küldetés.
    Pontosan ezt csináltam meg és nem akarja megadni.
    Miért?
  • Kata
    köszönöm az infókat!
  • Plata
    Ha veszel egy garázst story módban és oda beteszed megmarad,Online-ban ha veszel autót azon lesz biztosítás,és nem veszted el sosem,még ha kint is hagyod a városban akkor sem tűnik el.De én inkább berakom őket garázsba.
    Ha lopsz magadnak autót arra is vehetsz biztosítást ha elviszed tuning műhelybe.de igazán értékes és jó kocsit nem lehet lopni és haza vinni.
  • ldavid
    story módban pedig búcsúzhatsz tőle, kivéve ha a karakter saját (le nem cserélhető) járgányát tuningolod
  • Vadnokedli
    Online telefonon felhívod a Mechanicot és 5 percenként max kihoz 1 járművet neked. Repülő/Hajó/Tank stb miatt a Pegasus-t kell hívni, persze csak ha megvetted a tankot/repülőt.
  • Kata
    Még csak most kezdtem el, de szeretném megkérdezni miként működik a garázs rendszer. Ha beviszek egy feltuningolt autót, de az valami küldetés miatt kint marad a városban és eltűnik stb. problémákra mi a megoldás? Illetve online még nem játszottam, de ott is érdekelne miként lehet saját kedvenc járművet elmenteni illetve előteremteni.
  • WhiteLies
    Nálam ugyanúgy fut mint eddig! Nem hinném hogy a 10 b....odna!
  • allock #18965
    akkor minőségbeli op rendszer csere volt
  • potyoro potyka
    Nekem van gondom a 10-el vele. Komolyabb jelenetnél akár 5-10 fps-re is leesik. 8.1 alatt azért ilyen nem volt!
  • Overburner
    Ingyenes fel updatelés elvileg 1 évig ingyenes marad aki megkapja rá a jogot szóval nem kell elsietni.
  • Plata
    Nem szarkaszmus és nem is komoly,csak ugratni akartam.
    De lecserélni én sem fogom még vagy egy évig az beztos.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.30. 11:25:44
  • MerlinW
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha szarkasztikus akartál lenni:

Attól, hogy "végleges", azaz stable release-nek van kikiáltva még abszolút nem jelenti azt, hogy nincsenek benne hibák, főképp azt nem hogy a 3rd party driverek elkészültek minden eszközhöz és azok stabilak. Mert a Windows önmagában semmit sem ér, ha a több száz hardvergyártó nem készíti fel az elmúlt 10 év összes hardverét az új rendszerre.

TL:DR

0day OS-t nem ajánlott telepíteni, - főleg ha valaki játszik a PC-jén - hacsak valaki nem szereti azzal tölteni az idejét, hogy problémákra keres megoldásokat. Saját példámmal élve, 19 éve vagyok az IT mélyvízében és még én sem frissítek otthon januárig biztosan, mert:
    - még nincs igazán rá okom
    - megvárom a kezdeti botladozásokat, nincs szükségem / türelmem az "under the hood" bohóckodásokra, ha valami nem oké
    - Kapásból 2 driverről tudok, amit használok és még nincs W10 kiadásuk

Ha nem szarkazmus volt, akkor meg nettó hülyeséget írtál:)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.30. 10:18:43
  • Plata
    Több helyen is megírták hogy ez még nem a végleges hanem csak amolyan teszt verzió,azért is ingyenes mert még tesztelés alatt van.
  • MoRT2195
    Nem hát, de ez egyértelmű volt mindig is. Sose szabad megjelenéskor rohanni, és letölteni/megvenni bármit is. Olyan nincs, hogy valami megjelenéskor tökéletes. Egyértelmű volt, hogy a Windows 10 se lesz tökéletes. Majd 1 év múlva, amikor már kijavítanak kb. mindent, és felhasználóbarátabb lesz az egész, akkor nálam is beszerzésre kerül. Ez játékokra is igaz, előrendelésbe már semmit nem veszek, mert nincs olyan, hogy minden jó lenne megjelenés napján. Majd hónapok múlva megveszem olcsóbban, amikor már majdnem tökéletes az adott játék.
  • janihunk
    Ja én is visszatettem a 8.1 et. Majd esetleg egy fél év mulva ránézek a 10 re. Addig nemérdemes.
  • tommygear
    sajnos nem