27719
  • NEOreg3
    i7 4790k és gtx 970 nem elég max grafhoz, ha zökkenőmentes játékot akarsz, és akkor most járunk 200ezernél és még semmi másod nincs egy CPU-n és egy VGA-n kívül
    Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2015.08.10. 20:22:41
  • JanáJ
    Nekem Win 7 alatt az eddigi folyamatos 60 fps elkezdett elfogyni, néha beszaggat még 40 fps mellett is. :-S
  • patchaou
    250-ből már bőven lehet válogatni hogy mi hajtsa ki fullon.
    Durván számolva
    alaplap plusz proci 85k
    Vga 85 k
    ram 20k
    vinyó 20k
    táp 20k
    meg egy ház amibe belerakod 5k-tól akármeddig.
    Ez még 250 alatt van.
    Az én masinám 150 alatt van és very highon simán játszható 1080p-ben. Csak épp nincs stabil 60 fps- csak 30.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.10. 18:10:03
  • Kata
    Most vettem 300-ért egyet (igazából 400, de levontam belőle a perifériákat), és nem fut rajta maximumon. Kár, hogy nem írtad korábban a hsz-t, kíváncsi lennék az összeállításra ami 250-ből kijött volna. Laptopokat is nézegettem, de amin akár csak közepesen is futna, az már 300-350 környéke, illetve felette, akkor meg már az asztali olcsóbban kijön. Plusz a laptopok kijelzője kifejezetten kicsi.
  • patchaou
    Szeretném Én nagyon! De eddig csak erős kompromisszumokkal futott volna, most már szépen fut viszont egy új vga-val a gépben nincs pénz játékra :)
    Kevés a ramom ezért váltottam, mert win-7 alatt jöttek az fps dropok. 10 alatt óránként ha kétszer beröccen egy másodpercre...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.10. 17:42:59
  • Plata
    Én még legalább egy évig nem rakom fel Win10-et,akármennyire jó fut GTA 5 alatta,de ez elég változó,mert van akinek szarabb van akinek jobb.De szerintem meg vedd meg eredetiben mert az Online része marha jó.
  • patchaou
    Milyesmire? Nálam sokkal jobban fut a GTA V win 10-en mint 7-en :) (igaz még mindig csak rilódid :( )
  • Zsoxx
    Akár van rá megoldás, akár nincs, még korai ilyesmire használni egy vadiúj oprendszert.
  • VJP
    Olvasgatok az Indexen erre: Link
  • Ironman2
    Halihó! Lehet már volt rá válasz,nem akarok visszanyálazni több oldalt,napokban tettem fel a win10-et,és most ezt irja a launcher mikor akarom indítani a játékot.Nem lehet valahogy megoldani hogy ne kelljen újraraknom az egészet? Vagy mit kell feltelepitenem hogy felrakja ezt a .dll fájlt?

szerk:hirtelen ezt találtam,de itt csak win8.1-re van megoldás,win 10-re nincs:
    https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204933118-How-to-Resolve-Dependency-MFREADWRITE-DLL-is-missing-Please-reinstall-the-game-errors-on-GTAV-for-PC

szerk2:közben meg is találtam a megoldást.D
    http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/33fl3y/install_now_requires_windows_media_foundation/
    https://www.microsoft.com/hu-HU/download/details.aspx?id=48231

nembaj meghagyom a kommentet,hátha valakinek is bejön ez a probléma

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.08.10. 16:00:02
  • VJP
    Azt tudom mondani, hogy a GTX660M 2GB-al a minimum beállításokkal tudja a 40-50 FPS-t FullHD mellett.
    Ha ennél jobb beállításokat keresel, akkor erősebb GPU kell neked.
    De hacsak nincs valami jó okod a laptopra, asztali gépet vegyél!
  • Vadnokedli
    Az mellékes. :D És ezt mindenki tudja, csak a tényeket vázolom.
  • Plata
    De 250-ért olyan asztalit kap amin maxon elfut.
  • Vadnokedli
    250-300 körül már van olyan Laptop amin tűrhetően elfutnak a mai játékok.
    - 280 tól láttam GTX950/850 es Laptopokat 8/4GB rammal. Nagy ritkán van akció ahol ugyan ezt kb 200-220 ért belehet szerezni.
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.08.10. 09:31:10
  • Zsoxx
    Nézd meg az ajánlott gépigényt. Bár szerintem abból a pénzből olyan asztali PC-t vehetsz, amin maxon is elfut a játék.
  • Plata
    Semmilyent,mert a laptop szar,inkább vegyél egy asztali gépet,olcsóbb és jobb.
  • Bal0924
    Vennék egy Laptopot amin fut a GTA. Nem minimum és max beállításokkal, a kettő között.
    Milyen laptopot ajánlotok? Lenovo márkában gondolkodtam.
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.08.10. 08:50:55
  • JanáJ
    Mindenek előtt tanulj meg fórumozni. :-)
  • tommygear
    badass
  • Abrams124
    Na sikerült felraknom minden mehet a játék!úúú őcséém el sem hiszem hogy végre játszhatok :D
  • Zsoxx
    Ha látod, hogy nagyon lelassul, állítsd le egy pár másodpercre. Akkor be fog gyorsulni.
  • Plata
    Nekem is ez volt.állítsd le a patchelést majd indítsd újra.
  • Abrams124
    Nekem 0 kb van már vagy 30 perce!ezmiez!
  • Plata
    Aha,először 5 giga utána meg nem tom mennyi,de az nem sok,az 5 giga 1 nap alatt jött le nekem.
    Nekem is ezt csinálta lejött pár megabájt,utána megakadt pár perc után megint lejött pár megabájt,utána megint szunya.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 19:17:01
  • Abrams124
    Jaa hogy még van egy 5gb-s update is..nemáá
  • Abrams124
    Most meg 53.21 mb-nél elakadt.mit csináljak?
  • Abrams124
    Hmm elsőre leállt a gta v launcher lol
  • Abrams124
    Bár ezt én nem nagyon értem mért lassú
  • Abrams124
    Jah én is láttam hogy lassú.remélem gyorsabb lesz
  • Plata
    A telepítés gyorsan megy,de a frissítés állati lassú.
  • Abrams124
    Huh már több mint a felénél van a telepítés alig várom hogy fentlegyen
  • Abrams124
    Na szóval az volt hogy megrendeltem szerdán:azt volt a honlapon hogyha 16 óra előtt rendelek akkor kihozzák holnap.na,nem hozták ki.oké azt mondták csomagolják és holnap kihozza a futár...De nem hozta!Elmehetnek a francba.szerencsére a boltban volt.úgyhogy most szépen megszívatjuk őket kihozza a futár de nem megyünk ki csak leszarjuk egyszerűen..megérdemlik
  • Abrams124
    Egyébként online-ban 8-as szintű vagyok(xbox360-on játszottam átrakom karakterem pc-re)
    ha majd lesznek jó fegyvereim akkor nyomathatnánk heistet is mert nem szeretnék random noobokkal heistezni akiknek finguk sincs hogyan kell lőni.
  • Plata
    Hát bővebben is kifejthette volna az biztos.
  • Vadnokedli
    Klassz egy kis probléma amiről nem tudunk semmit, valószínűleg most mindenki meghátrál.
  • Abrams124
    Klassz egy kis probléma után(hülye konzolvilág ne vegyetek tőlük)megszereztem a gta v-t pc-re.Köszi konzolmánia,biztos fogok még nálatok vásárolni!
  • Plata
    Szerintem azért nem találsz rá csapatot mert most pacific standard job hét van.Mindenki arra megy mert dupla lóvé.
  • Plata
    Hozzá tenném még hogy többször megcsináltam hardon mint Demolition,pedig rohadt béna vagyok helikopter vezetésben,bal kezes vagyok és a gombkiosztásom szerint az összes gomb jobb oldalt van,nyilak+4,5,6,8 gombal kell irányítani a helit,lusta vagyok át variálni,pedig nem ártana,kész rémálom helit vezetni.
  • Plata
    Miért?A prison Break nagyon nem nehéz,az első két előkészület könnyű.ha van kurumád az első feladat a Plane az annyi hogy kimész a célterületre és agyag galamblövészet kurumából.Simán lelősz mindenkit utána elrepülsz a reptérre és kész,második feladat a a Bus megint tök egyszerű,kurumával busz elé hajtasz kilövöd vezetőt és tipli fel a hegyre busszal,lerázod őket és kész.A harmadik kicsit rázós de az sem nehéz,Station,a rendőrös része tök egyszerű,a másik csapat feladata sem nehéz,el kell lopni a kocsit,nem kell felmenni a hajóra,hanem a hajó melletti daru legtetejére felmászni,onnan leugrasz ernyővel pont a kocsihoz esel és kész.
    A negyedik feladat a Wet work,a városi része nem nehéz lelövöd célszemélyt felveszed a papírt és kész,kurumával könnyű.A mansion sem nehéz,csak a villa bejáratához állsz autóval és lelövöd a köcsögöt mikor menekül el.Nekem erre Insurgent jött be.
    A végső küldi meg szerintem jó,Demolition és rab is voltam már,hardon sikerült mindig.
  • Zsoxx
    Minden heistnek szarok az előkészületei, (talán a Pacific Standard Job-é nem annyira), de nekem a PB finálé a kedvencem.