Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
2. amikor eléred a pcsihopata szintet téged tesz át másik seccionra. Nem másokat....
3. ezt nem tudom
4. egy számláló. minden küldetés után kapsz 15 JP pontot. Kilépéskor a számláló nullázódik, gyakorlati haszna nincs. Nem tudod semmire beváltani.
Amúgy google, youtube a barátod ne félj használni....
Nem hinném, hogy túlmelegedés lenne az oka. Játék alatt kb. 70 fokos a VGA, ami indítás után pár perccel már stabil marad, tehát nem fél óra kell neki.
#16929:
-A bankszamlan tarolt penzt nem vehetik el a tobbiek.Amit Magadnal tartasz azt igen.
-Nekem is szokott lenni hogy mindenki egyszerre kilep a session-bol, tegnap rakerdeztem egy masik sgs szerint ez egy bug.
A tobbi kerdesedre nem tudom a valaszt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A mental state-et emberöléssel lehet növelni, de ha nagyon felmegy, vadászni fognak rád. Piros leszel a térképen.
Az Online-nal kapcsolatban pár dolog kérdéses számomra, tudna valaki segíteni?
1. Miért van szükség a bankszámlára? Nem mindegy, mennyi van nálam kp-ben, és mennyi a számlán?
2. Mitől van az, hogy néha hirtelen és egyszerre az ÖSSZES játékos kilép a sessionból (XY left) és egyedül maradok?
3. Van Lesternek ez a szolgáltatása, hogy felhívom és megkeres nekem egy autót. Na most nekem mindig egy nyomorult katonai teherautót talál, ami a filmstúdiók területén parkol. Ezzel mit kezdjek?
4. Mi az a JP amit a küldetések végén kapunk, és mire szolgál?
Szingliben nem tervezik bevezetni hogy lehessen házat venni(nem cégre vagy garázsra gondolok) A dynasti 8 ott is ott van, csak "currently" nem elérhető, ezért reménykedem hátha lesz valami patch vagy akár dlc amiben ez benne lesz.
!Forza Ferrari!
Fejlődni a leggyorsabban küldetésekkel tudsz. Pl 4 ember megcsinál egy küldetést és közösen adják le +30% -s XP pont.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ezt hogy lehet csinálni?
!Forza Ferrari!
Pancelautot vegyel, azzal sokkal egyszerubbek a kuldetesek es gyorsabban fejlodsz.
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Egy olyan problémám lenne, a Karin Kuruma nevű autót valamiért nem találom. Elvileg itt kellene lennie: (Southernsanandreassuperautos.com) valamiért nincs itt. Minden autókereskedést átnéztem, és ez az egy autó hiányzik. <#conf>#conf> <#rinya>#rinya>
(Eddig csak online játszottam, 30-as szinten vagyok jelenleg.)
Ötleteiteket, és segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.30. 00:08:53
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.29. 23:30:26

Utoljára szerkesztette: Zsoca 02, 2015.04.29. 22:36:39
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.04.29. 22:24:53
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.29. 22:19:54
[merlinw.org]

Mármint a process prioritásának állítása? Ne hülyéskedj már 😊
[merlinw.org]
Hányas szint kell hozzá?
Elmentem a tuningoló helyig, de ki sem nyílt az ajtó... :S
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a sima munkák közül bármelyiket megpróbálhatod teljesíteni akár egyedül is, max beletörik a fogad.
a mental state csak azt jelzi, hogy az utóbbi időben hány játékost öltél meg. minél többet, annál pirosabb lesz a jeled.
Per Aspera Ad Inferi.
Először a character infókat nem tudta visszatölteni, mostmár service unavailable...
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.29. 20:12:37
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár