27719
-
Zsoxx #19118 lvl3-mal inkább versenyezz, heistbe épeszű ember nem fog felvenni. -
#19117 Az i7 teljesen felesleges, i5-4670k/i5-4690k bőven elég játékra. GTA5 egyébként i5-2500k (4 éves tech) + GTX970-el is gyönyörűen fut. A VGA jó, a procin spórolt ~20k-t meg költsd másra. -
#19116 Elkérném én is a ts-t -
#19115 Merlin TS-én szívesen látunk, általában estefelé vagyunk mi is -
#19114 azért vetted, hogy játsz vele -
pasztorlaszlo #19113 Igen, tudom. 60-as szinten vagyok, közel 30 milliós értékkel (ebből talán 17-18 millió van a bankban, a többi ingatlanban vagy ingóságban) - szóval sokat játszottam már vele. És pont ez a baj, hogy túl sokat... Szinte már függő vagyok, és közben annyi mindent kellene még csinálnom, de ha hazaérek, szinte egyből magába szív a játék és nem enged. :-D Az nem elég, ha letörlöm, mert tudom, hogy vissza tudom rakni - és vissza is raknám, ismerem magam. :-) Szóval ezért is akarnék kompletten túladni rajta.
Amúgy imádom, sok küldetést csinálok, de van, hogy a helikopterrel repkedek és a játékosokra vadászok: persze jó eséllyel hamar leszednek engem is, de pont így jó, mert lehet az űzött vad és a vadász is szinte percenként váltakozva. :-D -
ldavid #19112 ha egyedül csinálsz pár küldetést, azzal lehet haladni elég gyorsan még az elején -
#19111 Játszik még valaki online? Kemény lvl3 (vagy rank? franctudjaitthogyhívják) vagyok és elég lassan fejlődöm. Ha valaki hasonlóan alacsony szinten tart, bandázhatnánk esténként, én olyan 20-21 óra körül jutok gép elé. -
Zsoxx #19110 Az nyilván hozzá van kötve a Social Club accounthoz, tehát attól is el kell búcsúznod, ha eladod a játékot.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.08.17. 11:18:08 -
#19109 Nincs tiltva, de szerintem az alapján amit írtál, majd megkeres már privát üzenetben akit érdekel. :) -
pasztorlaszlo #19108 Direkt nem írtam részleteket addig, amíg azt nem mondjátok, hogy lehet. Szóval akkor nem is írok, nem akarok 'szabálytalankodni'.
Köszi a választ! -
#19107 Szia, nem, de már megtetted. Ha egyszer-kétszer beírod még nem vészes, csak ne legyen 2óránként beírva.. (volt már rá példa..) :D -
pasztorlaszlo #19106 Sziasztok!
Kerestem a fórumszabályzatot, hogy megtudjam, lehet-e itt ilyen témában írni, de mivel nem találtam, ezért előbb megkérdezem:
El szeretném adni a dobozos GTA 5 PC-s telepítőmet az online (magas szintű, pénzzel bőven eleresztett) karakterrel együtt. Nem "meggazdagodni" akarok rajta, csupán túladni magán a játékon, amihez nyilván jár a karakter is.
Meghirdethetem itt? Köszi a választ! -
Stockbauer33 #19105 http://www.brobible.com/entertainment/article/nwas-straight-outta-compton-gta-5/ -
#19104 hasonló mint az enyém, ez egész jó választás így. :) -
simonl #19103 A tervezett géped szuper, több mint elég. Nekem is ugyanez az összeállításom volt ez év elejéig. Minden játék futott rajta min 60 fps -el, full hd -ban, látványjavító beállításokkal is.
Tapasztalatom alapján egy MSI GTX 970 Gaming 4 GB -ot vegyél.
Bár ha több évre előre tervezel akkor GTX 980 -ast keress, nekem lesz egy egy eladó a fenti típusból szeptember elején. (ha érdekel írj privit, olcsón megszámítom)
-
#19102 Ennél sokkal olcsóbb gépen is ezerrel megy full HD-ben, minden maxon. -
#19101 hasonló gépem van, full HD felbontáson, az extended distance scaling 0%-on, fű minősége very high ultra helyett, élsimításnak csak FXAA, árnyék softest-en nvidia PCSS helyett, motion blur kikapcsolva, reflection MSAA kikapcsolva (ennek a beállításnak speciel semmilyen hatása nincs, nyugodtan kikapcsolható), minden más maxon és bekapcsolva
így az esetek 80%-ában 60 fps felett leszel, nagyon extrém esetekben meg lecsökkenhet 40-ig
itt egy cikk, hogy vizualizálni is tudd, hogy az egyes beállítások mit csinálnak és milyen hatásuk van a teljesítményre
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2015.08.16. 19:54:31 -
ricsei50 #19100 Ezt nem igazán értem :D
És mégis mennyire menne szerintetek?
Mármint ami a beállításokat illeti. -
#19099 -
#19098 Ágyúval verébre? :D -
#19097 ez doszt elég lesz neki.ha szaggat az nem a gép miatt van hidd el.megint valamit elszart a r*.úgyhogy ha emiatt akarsz op gépet csak akkor még le is csíphetsz belőle.falloutnak elég lesz annyi szent.más nem kell :D
-
ricsei50 #19096 Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni.
Venni szeretnék egy gépet, amin szépen fut a gta 5.
Arra lennék kíváncsi, hogy amelyiket kinéztem, szépen vinné a játékot?
A gép adatai:
Intel Core i7-4790 4GHz Turbo
ASUS B85M-G alaplap, SATA 3
8GB Kingston HyperX 1866MHz DDR3 memória
2TB merevlemez
nVidia GeForce GTX 970 4GB DDR5
Sokat segítenétek, mert ez a gép 300.000 ft és tényleg nem tom mióta gyűjtök rá, és elég nagy csalódás lenne, ha kidobnék ennyi pénzt az ablakon és közben meg nem menne rajta normálisan a GTA 5.
Ha jobb gép kell írjátok le nyugodtan, hisz ezért vagyok itt, max még gyűjtök rá :)
Előre is köszönöm :) -
JanáJ #19095 :-) -
hqx #19094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értem én a humort, mondjuk egy (:D) smile lemaradt a végéről. Egyébként meg, nekem is van/volt x-aktás gépen. -
Zsoxx #19093 ACDSee is megnyitja. -
#19092 PGTA kezdetűeket kell átnevezni .jpg kiterjesztésűre. És igen, Windows képnézegető nem tudja megnyitni, de egy okosabb progival meg lehet. Pl. Adobe Photoshop CC vagy PowerDVD.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.08.15. 23:50:53 -
Plata #19091 Meg is találtam,és át neveztem .jpg-re.De semmi sem tudja megnyitni,sem paint sem winfos képnézegető vagy egyéb program. -
Plata #19090 Köszi,bár nekem E meghajtón van a játék.De megkeresem.
Jah és eredeti.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.15. 22:36:07 -
Zsoxx #19089 C:\Users\NEVED\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles
Kiterjesztés nélküli fájlokat fogsz találni, nevezd át .jpg-re. -
Plata #19088 Segítsetek nekem ha tudtok,hova a jó istenbe rakja a játék a képeket amit telefonnal készítek?És amit GTA Online-ban csinálok?
Ma is csináltam képet snapmatic-al,de nyoma sincs. -
JanáJ #19087 értsd a humort. Amúgy azóta megint hülyült. Nem jövök rá mitől függ. Lehet melege van a vasnak. -
#19086 Captain Obvious was here! -
hqx #19085 :D Egyébként a program nem tud öngyógyúlni, max szoftveres, vagy hardveres problém volt.:) -
JanáJ #19084 Múltkor sírt a szám, hogy elkezdett akadni a játék. Most öngyógyúlt. Hisztis egy picsa a játék, de a lényeg, hogy most jó kedve van. :-) -
#19083 a "WA"-t bezzeg kitakartad. -
#19082 :))) ezt már láttam én is. -
#19081 :DD -
#19080 jó lenne, ha az ilyen konteos szrokat nem ide írogatnátok.. -
Plata #19079 Próbálj meg felrakni valami másik vidkártya drivert.
Nekem ugyan nincs win 10 de egy hamar nem is lesz,főleg ha ilyeneket olvasok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.14. 08:27:00