27719
-
#19198 drágaszágom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
banda autók (13ezret érnek, mindig újra spawnolja őket :)
csokimobil.. :D
#19196 jól áll neki a kék, fehérbe nagyon furcsán nézett ki :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19195 Érdekes dolog történt. A hotel assasination után vettem 240 ezerért Bilkington részvényeket ahogy itt tanácsolják, a tőzsde még confirmálta is h sikerült megvenni de igazából azt látom, hogy nem tudom eladni őket, nézegettem de úgy tűnik hogy eltűntek, mintha meg se vettem volna őket, a pénzem viszont le lett vonva. Nektek is volt ilyen?
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.08.23. 00:04:02 -
#19194 Benne van
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.22. 19:37:05 -
ldavid #19193 az a kémény alapból benne van? :D
tegnap én is meglepődtem, mekkora spoilert lehet pakolni a feltzerre, fele akkora mint a kocsi.
Plata #19184 festésnél van rá külön opció -
#19192 Sajna szűk az út ha keresztbe megyek
-
#19191 Engem zavarnak.... nem tudom elérni hogy reálisan kevesen legyenek késő este... a driftelgetésnél mindig útban vannak.
Játékon belül hol lehet állítani? mert valahogy nem találom.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.22. 14:10:30 -
WhiteLies #19190 Beállitásoknál van olyan opció De teljesen szerintem nem lehet. Miért szerintem az a jó ha jó nagy forgalom van a játékban. Én csutkára feltoltam.
Utoljára szerkesztette: WhiteLies, 2015.08.22. 13:39:10 -
#19189 Van valami egyszerű mod arra hogy ki-be tudjam kapcsolgatni a forgalmat? (hogy ne legyen forgalom) -
#19188 Már megérte annó annyit szenvedni azzal a logóval -
#19187 Már csak ez kell hozzájuk -
#19186 áhhá, szóval ezért találtam a Ruiner-t :D -
Gibor #19185 Pár kép.
-
Plata #19184 Hogy lehet rá tenni az SG emblémát?
Lehet Insurgentre nem lehet rakni,én arra akartam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.22. 10:01:20 -
Gibor #19183 :)
-
#19182 :) -
PENGEinno3d #19181 Én benne lennék uram. -
#19180 Nézegettem minap gtaforum.com-ot.elég sok live eventet csinálnak.sg crew is összedobhatna valamit.gondolok itt tdu féle kresz krúzolásra vagy gumballra.esetleg végigbicajozni többen a szigetet. formációban repülést stb stb.
mert sajna nekem kicsit már unalmassá vált az online.igaz most jön megint egy dlc új ruhákkal kocsikkal fegyverekkel a pletyka szerint -
#19179 -
ldavid #19178 1,6-om van most, a tuningra később csak összehoznám a lét :D -
#19177 Lol!!! Nagyon jo! -
Bal0924 #19176 t20, 2,2milla +500.000 a tuning kb. :) -
ldavid #19175 az eddig mindentverő Turismomat szinte állva hagyta egy T20, szóval kell valahogy 600 rongyot szereznem. vagy 300-at ha eladom a Turismot, de azt nem akarnám -
#19174 -
#19173 SOLO nem számít... -
#19172 Segitek neked. A börtönnél van körversen és ha beállítod egykörösre plusz valaki segít hamar megvannak a cuccok én is így csináltam -
#19171 Igazából nem emlékszem, hogy costom-ra volt e állítva, nem én voltam a host, de mivel mehettem a saját kocsimmal, így gondolom igen.
Bal0924: acsi=achievement, vagy trófea. Feladatok teljesítéséért kapott plecsnik. -
Bal0924 #19170 Mi az az "acsi? -
ldavid #19169 land race és motorbike race számít, ha azokból kellő számút nyersz akkor feloldódnak. érdemes a börtön körüli versenyt vagy a Zancudo bázison belülit csinálni, azok gyorsan megvannak.
totyak #19165
midnight clubhoz úgy kell nyerned hogy a verseny indításkor custom-ra van állítva a verseny típusa, így lehet indulni tuningolt kocsikkal is (börtön körül ajánlott ez is)
full refund peding úgy működik, talán kérj meg valakit publicban, hátha úgy meglesz
n1 még nincs meg, talán ez segít -
#19168 Dehogy is! De ha mégis: "style"! (elegáns)#dapper
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.20. 18:19:29 -
#19167 Elkezdtem csinálgatni versenyeket szólóban, hogy unlock-oljam a tuning holmikat. Viszont nem számolja győzelemnek, mikor bementem a műhelybe, ugyanannyit írt ki, hogy meg kell nyerjek, mint a tucat versennyel előtte. Akkor most hogy van ez?
Van ahol azt írják, csak másik emberrel érvényes, van ahol azt, hogy szólóban is számolja. Illetve, van ahol azt mondják mindegy milyen típussal versenyzel, az összes másiknál számít, van ahol azt, hogy a sport car csak sport car tuningokat unlock-ol. Most végülis akkor hogy működik ez a rendszer? -
#19166 egy kicsit langyi :) -
#19165 Van itt valaki, aki nagy achievement vadász és jól ismeri a GTA V acsijait is? Pár online acsival meggyűlik a bajom és nem értem mi lehet a gond, nem adja meg őket a rendszer.
Az egyik a The Midnight Club acsi, ahol ha jólértem 5 versenyt kell nyernem egy saját tulajdonú, módosított kocsival. Első körben csak egy új motort tettem bele, aztán egy ismerőssel nekiálltunk megcsinálni, hogy gyorsan menjen. Sorozatban megnyertem a kocsival 7 különböző versenyt, de nem adta meg. Utána ráköltöttem egy vagyont a tuninra, szinte mindenből raktam a kocsira és utána a börtönös versenyen mentünk, az a legrövidebb. 6x megnyertem egymás után replay-jel, de megintcsak nem kaptam acsit. Vajon mit csinálok rosszul?
A másik a Full refund acsi, ahol a tolvajt, aki kirabol el kell kapni, megölni és visszavenni a pénzt. Ismerősöm rámküldte, az kirabolt, fellökött én utánamentem, megöltem, visszavettem a pénzt, de megint csak nem kaptam acsit. Az mondjuk hozzátartozik a történethez, hogy privát session-ben toltuk, lehet az volt a gond. Ötlet?
És végül a legdurvább a Numero Uno acsi. Elvilegmármajdnem minden játékmódot teljesítettem/teljesítettük, de néhánynál nem egészen tiszta, hogy mi a cél pontosan. Például nyerni kell Survivalban. De ez azt jelenti, hogy túl kell élnem mind a 10 hullámot, vagy elég, ha a csapat valamelyik tagja miatttovábbtudunk menni a végéig? A másik meg a Rally race. Ott sofőrként és másodpilótaként is nyernem kellene? Sajnos ehhez 4 ember kellene és azt ismerősökből egyszerre nem könnyű összeszedni.
Köszönöm, ha valaki tud ezekre valami okosat mondani nekem. -
#19164 mert csíped a barbi felnit -
ldavid #19163 már jó ideje nem játszottam, úgyhogy most megfuttattam a T20-t. gyönyörű tud lenni ez a játék.
-
#19162 Mert Mercedes! :D
[szintén fan] -
#19161 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19160 Miért tetszik ez nekem ennyire?!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.20. 13:25:41 -
potyoro potyka #19159 Igen, bekapcsolok minden "sz@rt" mert a játék 90%-ában 60 fps körül megy.