27719
  • Szabi #19725
    az tökjó, de attól még mától vehetsz egy negyediket :D
  • Plata
    Kíváncsi leszek halloween eventre.
  • Plata
    Klassz,de sajna nekem már 3 házam van.eclipse tower mert az a legdrágább,egy weasel plaza mert ott szép a kilátás és a bank mellett egy ház a rabláshoz.
  • Szabi #19722
  • JaSoN HuNTeR #19721
    Sziasztok. újra raktam a gépem, de eltüntek a mentéseim. Mondjuk a single player mentéseim nem is érdekelnek de az online karakterem az hova lett?

prologue végig kell vinni?
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.10.19. 19:35:25
  • ldavid
  • Lacika1992
    Nekem van berakva type R integra meg még egy pár autó, és nem bannolnak, + még cfg is van bent, ami feloldja a konzolos dukes-t meg a stalliont.
    Az lett volna csak a kérdés, hogy némelyik autó miért marad alap, de ha itt senki se használ ilyesmit akkor mindegy. :)
  • cement
  • Plata
    Mivel sosem modolok,így minek válaszoljak?
    Nem használok modokat mert az Online-t szeretem,és nem akarom hogy egy szar mod miatt bannoljanak.
    Már pedig GTA 5-ben nekem az Online jön be.Bár kevesebben játszanak már és sok a marha,mégis ezerszer jobb mint a szingli része.
  • Malakai
    Mivel rpf-et módosítasz mindegy, hogy előnyhöz jutsz, vagy sem.
  • Lacika1992
    Kocsi moddért nem szól hozzád senki, mivel az csak skin, nem befolyásol semmit (nem jutsz előnyhöz)
    Peeter az ilyenek miatt mint te, sajnálom, hogy Magyar vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.10.19. 12:20:43
  • PeeTeR
    en szoktam modokkal szarakodni, de lusta voltam valaszolni... most jobb?
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.10.19. 11:55:10
  • ldavid
    szerintem senki sem foglalkozott még vele, mert modokkal nem igazán menne az online
  • Lacika1992
    Senki se ért az openIV-hez vagy csak lusták vagytok válaszolni?
  • Szabi #19711
    sajnos nem, max újra kitudod nekik küldeni a meghívókat
  • Béluska74
    Nekem is sikerült már kifognom normális csapatot. Kb 5 alkalommal a 200-ból. Elküldöm a meghívót a játékra és senki sem jelentkezik. Még egy kérdést is felvetnék. Egy heist több részből áll. Nem lehet megoldani valahogy,hogy ha vége az első "fázisnak" akkor lépjen a következőre ugyanazzal a csapattal?
  • PeeTeR
    kinek mit dob... en is publicba voltam 3 -szor toltuk vegig a pacific standard -et ugyan azokkal gond nelkul, pedig mindenki meghasalt egy parszor :D
  • Plata
    Dettó,ma bele kezdtem a series a funding-ba,de csak az első lett meg.
  • Béluska74
    Most komoly,hogy nem tudok végigjátszani egy komplett heist-et,mert akikkel összerak a rendszer azok bizony akkor balfasz@ok,hogy olyat nem látott a GTA összes része. Ma nem láttam mást,csak a Failed feliratot meg a töltőképernyőt. Felkúrta az agyam rendesen pedig nem vagyok az az ideges fajta ember.
  • yozsee

Utoljára szerkesztette: yozsee, 2015.10.18. 23:07:01
  • Bal0924
    Én is így jártam. 1-2 napja.
  • Overburner
    Szombaton jártam így sehogy se tudtam csak vagy 5. alkalomra megcsinálni a Rally objektivámat mert mindig kilépett mindenki...
  • ldavid
    mi a frász van ma? lebontotak valami kerítést? vagy honnan jön ez a sok kib.szott idióta?
    3 sessionből is ugranom kellett mert 2 méterenként kilőttek, robbantottak, elbaszták az eventet.
    aztán dartsoztam volna, de aki csatlakozott rögtön le is lépett, és ezt vagy 8-szor eljátszották
  • jetblack
    Tehát erre vártunk tegnap 10 percig. Megérte Kappa.
  • iWOLF
    Szia.

Küldtem PM-et, ha lesz időd olvasd el.

Köszi
  • Szabi #19700
  • Bluuzia
    Megoldódott. A a virtuális memória (lapozófájl) ki volt kapcsolva az ssd miatt. Viszont eddig nem kellett neki. Érdekes

Viszont, ne csak offoljak (hátha valaki még nem tudja) : ha szerdai napon egy Mammoth Patriottal 10-18 között elmentek a Rockfort Hill-i LS Custom Shophoz lehet, hogy ott vár egy ilyen Declasse Sabre Turbo:

Nekem 2x is adott egy napon.
  • Bluuzia
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség.
    Visszaállítottam a gépemen egy régebbi (fél éves) telepítés utáni mentést és most "kevés a memória" szöveggel kidob a játék. Letöltöttem a telepítőt és rátoltam a javítást, de ez sem segített. Van valakinek ötlete, hogy lehet orvosolni ezt?
  • Szabi #19697
  • Overburner
    Na meg találtam nagy nehezen így eldugni :D
  • Overburner
    GTA 5-nek a telepítőjét ami letölti a játékot honnan tudom leszedni?
  • Skypack
    Jaja jó lesz majd csapatni :)

SZABl #19689 Én sehol se olvastam ilyesmit. Milyen hülyeség lenne, hogy kétszer szerepelnének az autók honlapon :D Kapunk egy új tuningműhelyt majd ott lehet ezeket tuningolni.
  • Szabi #19693
    vagy legalább megjegyezhetné hogy mit szoktunk használni és egyből feldobhatná azt a választós menűbe.. :D
  • Overburner
    Akkor az lenne a legjobb ha el lehetne adni a fegyvereket ugyan ott ahol megvettuk nem tudom mennyire bonyolult egy sell funkciot beepiteni a boltba.... Vagy egy fegyvertarolo a hazunkba.
  • Szabi #19691
    a kérdés jó.. :D
  • Zali0054
    Akinek megvolt box/ps3-ra és bejelentkezik pc-re a régi e-mail címével az ugye kap dlc-ket? Na most, ha nekem már online-ban 80-as a karakterem és én most belerakom azokat a dlc-ket újra kell kezdenem az online-t?
  • Szabi #19689
    tökjó, de nem azt írtam hogy most ne lenne bent.. de akkor is várhatóan új autóként kerülnek be ezek a tuningolhatóak.. és nem a már meglévő autódat tuningolhatod

Albany Buccaneer, Albany Primo, Declasse Voodoo és Vapid Chino most is van, de pl. a Voodoo csak rozsdás verzióban van.. új autó pedig a Willard Faction és Declasse Moonbeam
  • LeWyTy
    Hét pedig a háttérben lévő verda két keréken pl. tuti hogy eddig is benne volt. Primo Albany
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.17. 07:21:33
  • ldavid
    linket! én nem bánom ha elmegy mind, csak az a nyomorult vintage pisztoly ne legyen, meg a harmadik se

Skypack #19685 azért mekkora feeling lesz a still d.r.e.-re végig bounce-olni az utcákon :D
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.10.16. 20:53:25
  • Szabi #19686
    úgy tűnik hogy a lowriderek új autóként lesznek bent és nem a meglévőt tuningolhatjuk majd, ráadásul a festés is ugyanaz mindegyiken (mármint azonos típusokon) csak más színben :-/