27719
-
#19725 az tökjó, de attól még mától vehetsz egy negyediket :D -
Plata #19724 Kíváncsi leszek halloween eventre. -
Plata #19723 Klassz,de sajna nekem már 3 házam van.eclipse tower mert az a legdrágább,egy weasel plaza mert ott szép a kilátás és a bank mellett egy ház a rabláshoz. -
#19722 -
#19721 Sziasztok. újra raktam a gépem, de eltüntek a mentéseim. Mondjuk a single player mentéseim nem is érdekelnek de az online karakterem az hova lett?
prologue végig kell vinni?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.10.19. 19:35:25 -
ldavid #19720 -
Lacika1992 #19719 Nekem van berakva type R integra meg még egy pár autó, és nem bannolnak, + még cfg is van bent, ami feloldja a konzolos dukes-t meg a stalliont.
Az lett volna csak a kérdés, hogy némelyik autó miért marad alap, de ha itt senki se használ ilyesmit akkor mindegy. :) -
#19718 -
Plata #19717 Mivel sosem modolok,így minek válaszoljak?
Nem használok modokat mert az Online-t szeretem,és nem akarom hogy egy szar mod miatt bannoljanak.
Már pedig GTA 5-ben nekem az Online jön be.Bár kevesebben játszanak már és sok a marha,mégis ezerszer jobb mint a szingli része. -
#19716 Mivel rpf-et módosítasz mindegy, hogy előnyhöz jutsz, vagy sem. -
Lacika1992 #19715 Kocsi moddért nem szól hozzád senki, mivel az csak skin, nem befolyásol semmit (nem jutsz előnyhöz)
Peeter az ilyenek miatt mint te, sajnálom, hogy Magyar vagyok.
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.10.19. 12:20:43 -
#19714 en szoktam modokkal szarakodni, de lusta voltam valaszolni... most jobb?
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.10.19. 11:55:10 -
ldavid #19713 szerintem senki sem foglalkozott még vele, mert modokkal nem igazán menne az online -
Lacika1992 #19712 Senki se ért az openIV-hez vagy csak lusták vagytok válaszolni? -
#19711 sajnos nem, max újra kitudod nekik küldeni a meghívókat -
#19710 Nekem is sikerült már kifognom normális csapatot. Kb 5 alkalommal a 200-ból. Elküldöm a meghívót a játékra és senki sem jelentkezik. Még egy kérdést is felvetnék. Egy heist több részből áll. Nem lehet megoldani valahogy,hogy ha vége az első "fázisnak" akkor lépjen a következőre ugyanazzal a csapattal? -
#19709 kinek mit dob... en is publicba voltam 3 -szor toltuk vegig a pacific standard -et ugyan azokkal gond nelkul, pedig mindenki meghasalt egy parszor :D -
Plata #19708 Dettó,ma bele kezdtem a series a funding-ba,de csak az első lett meg. -
#19707 Most komoly,hogy nem tudok végigjátszani egy komplett heist-et,mert akikkel összerak a rendszer azok bizony akkor balfasz@ok,hogy olyat nem látott a GTA összes része. Ma nem láttam mást,csak a Failed feliratot meg a töltőképernyőt. Felkúrta az agyam rendesen pedig nem vagyok az az ideges fajta ember. -
yozsee #19706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: yozsee, 2015.10.18. 23:07:01 -
Bal0924 #19705 Én is így jártam. 1-2 napja. -
#19704 Szombaton jártam így sehogy se tudtam csak vagy 5. alkalomra megcsinálni a Rally objektivámat mert mindig kilépett mindenki... -
ldavid #19703 mi a frász van ma? lebontotak valami kerítést? vagy honnan jön ez a sok kib.szott idióta?
3 sessionből is ugranom kellett mert 2 méterenként kilőttek, robbantottak, elbaszták az eventet.
aztán dartsoztam volna, de aki csatlakozott rögtön le is lépett, és ezt vagy 8-szor eljátszották -
#19702 Tehát erre vártunk tegnap 10 percig. Megérte Kappa. -
iWOLF #19701 Szia.
Küldtem PM-et, ha lesz időd olvasd el.
Köszi -
#19700 -
#19699 Megoldódott. A a virtuális memória (lapozófájl) ki volt kapcsolva az ssd miatt. Viszont eddig nem kellett neki. Érdekes
Viszont, ne csak offoljak (hátha valaki még nem tudja) : ha szerdai napon egy Mammoth Patriottal 10-18 között elmentek a Rockfort Hill-i LS Custom Shophoz lehet, hogy ott vár egy ilyen Declasse Sabre Turbo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem 2x is adott egy napon. -
#19698 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Visszaállítottam a gépemen egy régebbi (fél éves) telepítés utáni mentést és most "kevés a memória" szöveggel kidob a játék. Letöltöttem a telepítőt és rátoltam a javítást, de ez sem segített. Van valakinek ötlete, hogy lehet orvosolni ezt? -
#19697 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19696 Na meg találtam nagy nehezen így eldugni :D -
#19695 GTA 5-nek a telepítőjét ami letölti a játékot honnan tudom leszedni? -
#19694 Jaja jó lesz majd csapatni :)
SZABl #19689 Én sehol se olvastam ilyesmit. Milyen hülyeség lenne, hogy kétszer szerepelnének az autók honlapon :D Kapunk egy új tuningműhelyt majd ott lehet ezeket tuningolni. -
#19693 vagy legalább megjegyezhetné hogy mit szoktunk használni és egyből feldobhatná azt a választós menűbe.. :D -
#19692 Akkor az lenne a legjobb ha el lehetne adni a fegyvereket ugyan ott ahol megvettuk nem tudom mennyire bonyolult egy sell funkciot beepiteni a boltba.... Vagy egy fegyvertarolo a hazunkba. -
#19691 a kérdés jó.. :D -
Zali0054 #19690 Akinek megvolt box/ps3-ra és bejelentkezik pc-re a régi e-mail címével az ugye kap dlc-ket? Na most, ha nekem már online-ban 80-as a karakterem és én most belerakom azokat a dlc-ket újra kell kezdenem az online-t?
-
#19689 tökjó, de nem azt írtam hogy most ne lenne bent.. de akkor is várhatóan új autóként kerülnek be ezek a tuningolhatóak.. és nem a már meglévő autódat tuningolhatod
Albany Buccaneer, Albany Primo, Declasse Voodoo és Vapid Chino most is van, de pl. a Voodoo csak rozsdás verzióban van.. új autó pedig a Willard Faction és Declasse Moonbeam -
#19688 Hét pedig a háttérben lévő verda két keréken pl. tuti hogy eddig is benne volt. Primo Albany
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.17. 07:21:33 -
ldavid #19687 linket! én nem bánom ha elmegy mind, csak az a nyomorult vintage pisztoly ne legyen, meg a harmadik se
Skypack #19685 azért mekkora feeling lesz a still d.r.e.-re végig bounce-olni az utcákon :D
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.10.16. 20:53:25 -
#19686 úgy tűnik hogy a lowriderek új autóként lesznek bent és nem a meglévőt tuningolhatjuk majd, ráadásul a festés is ugyanaz mindegyiken (mármint azonos típusokon) csak más színben :-/