Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.18. 18:11:47
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mert én úgy érzem, hogy jobban kötődöm a sztorihoz és a főszereplőkhöz azért, mert valódi színészek mozgását látom, a valódi arcukkal, mint egy filmen. Nem egy scriptelt avatart látok. Ez szerintem még egy pozitívum. Félek, hogy baromi drága technika lehet, és ezért nem terjed el, pedig minőségileg dobna meg minden játék-sztorit.
Szép volt. Tényleg döbbenetes. Meg nem csak a szépség, részletes. Hangulatos. Olyan elemekkel teli, amik igazából nem is lennének fontosak, mint mondjuk egy apró berendezési tárgy, egy szobában, mégis, aprólékos, részletes. Hatalmas meló van ebben . Valami hihetetlen, mennyire oda figyeltek mindenre.
Ám...ám...a sok jó mellet vannak apró gondok. Itt-ott bizony nem szépek bizonyos apró kis grafikai részletek. Mondjuk bizonyos ruhák, ahogy adott járókelőn van, vagy tényleg apró részletek. De ez belefér, meg eleve, a régi konzolokra jött először. Hát ahhoz mérten, ez valami csoda. Le a kalappal.
Küldetések. Igazán tetszettek. Végre szakítottak azzal a sok faszmód idegesító vacak baromsággal amivel sikerült teletömni régebbi részeket. Mondjuk autózz el A-ból B-be, lődd le. Autózz el A-ból B-be, üldzözd, lődd le. Játssz műpöccsel, meg játékrepülővel.
És messze nem olyan szürke, és unalmas mint a GTA IV. Érdekesebbek, és fantáziaúsabbak, bár persze itt is az van végülis, menj el A pontba és lődd le, de vittek bele fantáziát.
Amitől egyedül epét hánytam: repülő iskola.
A karakterek érdekesek. A szotri szintén Bár nálam nem üti meg Vice City mércéjét, de rögtön utána jön.
És az egész város ami egészen remek hangulatot hoz. Nagyon fasza.
Aztán a negatívumok.
-Most komolyan, ennyi a bejárható épület? Eh. Ennyit tudott a VC is, ami igaz sokkal régebbi, nem néz így ki, de a mobilomon is elfut. Sokkal több bejárható épület kéne, még ha nincs is ott küldetés, de boltok, bankok, üzletek, plázák...basszus, a VC-ben volt bejárható pláza! Itt meg? Megnézheted kívülről. Miapöcs? Ez ma már kevés. Rendesen zavart, elmegyek valami érdekes mellet de be menni nem lehet.
-forgalom és gyalogosok. Maximumra állítva...elfogadható. De, AC. Untiy. Oké teljesen más játék, de ami ott hömpölyög tömeg az utcán, na az tömeg. A Belvárosban, csúcsidőben valami hasonló sűrűség lenne jó, mégha alig lehetne mozdulni tőlük akkor is.
Tudom ennek a két dolognak komoly technikai akadályai is vannak...de azért jó lenne. Ez lenne igazi next-gen!
Aztán:
-pénz, és ingatlanok, üzletek. Minek? Semmi értelmét nem látom. Minek vegyem meg? Alig hoznak pénzt, nem éri meg. Felesleges. Meg különben is, mire költsek? Fegyverre? Arra van elég lóvé.
Kocsira? Na ez is mekkora baromság már: hiába veszek kocsit, akkor is, a személyes autóm ugyanaz marad. Sok értelme van...A gazdaság, el van szarva na. Nincs értéke a pénznek, nincs értelme vagyont gyűjteni, felhalmozni. Kár, mert a bűnözői létnek ez lenne az értelme. Nincstelenből dúsgazdag valaki leszek, és ezt érezzem is a játékban. Vehessek házat,ha új kocsit veszek onnantól az legyen a személyes kocsim, stb. Legyen értelme befektetni, ha veszek valamit, ne 5000000 hét múlva hozzon hasznot. Meg, például taxis cég, ezek a küldetések? Vidd-ide, vidd oda? Lehetett volna, mit tudom én, rád támad a konkurencia, nyírd ki őket.
Na mindegy, ezektől eltekintve, tényleg nagyon jó lett, és a Vice city óta nem szórakoztam ilyen jól. Nagyon nagy dolgot csináltak a fejlesztők. De egy következő GTA-ra, bizony, szerintem ezek a dolgok igencsak kellenének bele.
Ki akartam volna próbálni az online-t a sztorival már majdnem teljesen kész vagyok. Viszont amikor behozza a csajt (csak csajt lehet választani?) akkor kifagy a játék. Én rontottam el valamit vagy mi lehet a gáz?
Köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Hogy hogy nem tudod milyen kártyát vettél??
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Nem tudom játszottál e a Saints Row3-al, na ott pl tökéletes volt.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Per Aspera Ad Inferi.
igazán belerakhatnák egy peccsben...
GOOBY, pls
twitch.tv\mnk_official
A Stallion engem is felcs*szett, hogy miért csak a cabrio rendelhető meg... iszonyat jó kis Camaro SS feelinget ad pedig. (Mellékes, hogy kevés optikai tuning lehetőség van)
twitch.tv\mnk_official
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Segítségre lenne szükségem, hogy lehet a karaktereimnél lévő fegyvereket lecserélni? megveszem a boltban de nem tudom kicserélni a nálam lévőkre.....
Tudom nagyon amatőr de nem jövök rá.....SOS
PC-n aztán persze GTA-hoz?
Más. Aki Massacaro-t akar venni online az vigyázzon arra hogy olyan szint válasszon amilyen akarja hogy majd a bukócső legyen mert bugos a kocsi és nem lehet secondary color-t választani neki. Én most buktam így kb 100ezeret :I Racecar verziója elvileg jó.
Evga gtx970 SOC
8GB DDR3
+ a játék SSD-re van pakolva, megelőzvén a textúratöltés esetleges lassúságát.
stb..
Segítségre lenne szükségem, hogy a pitlibe lehet a karaktereimnél lévő fegyvereket lecserélni? megveszem a boltban de nem tudom kiválasztani használatra.....
Tudom nagyon amatőr de nem jövök rá......
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Valahogy a GTA-kban nem sikerül soha eltalálni a (számomra) korrekt irányíthatóságot. (a Saints row 3-nál pl nagyon jó volt)
Az első repülős misszióval (Trevor) ha nem szívtam minimum fél órát akkor semmit. A végén megpróbáltam controlerrel (holott nem igazán szeretem) azzal második nekifutásra ment.
Egy valami zavar, hogy az emelkedés/leszállást nem lehet invertálni. Én úgy szoktam meg..
Kuruma
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.17. 12:02:25