27719
-
#19925 hmm, pedig néhány autóba próbáltam és engedte, PTR-nek is az NSX-be San Andreas-os főcímzenés kürtje van :D -
ldavid #19924 de hogyan? LSC-ban nincs a listában -
#19923 elméletileg mindegyik autóba megtudod venni :) -
ldavid #19922 én amúgy csak a lowrideres duda dallamot irigylem tőlük, a GTA4-es jó lenne valamelyik kocsimba :) -
#19921 CCleaner-rel töröld ki a registryböl. Elv. utána feltudod tenni. -
#19920 Jaaa. Szerintem modpanellel lehívja aztán feltuningolja. Ilyet már láttam korábban. Még volt annó amikor a Speedo-t akartam össze gyűjteni keresgéltem a netet hogy mi a módja sokan írták hogy hackerekkel jó üzletelni mert ők fel is tudják tuningolni amúgy pedig nem lehet. -
ldavid #19919 link -
#19918 Nem jön be semmi. -
ldavid #19917 oszt' ez mi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és Lowrider-es dudája volt -
#19916 Megjelenés óta használom és nem igazán van problémám vele. :D Pedig játékra használom. Valami nála van nem a rendszerrel. -
#19915 -
Zsoxx #19914 Párszor már ki lett itt tárgyalva, hogy nem érdemes rögtön beleugrani egy új oprendszerbe, ha az ember játékra használja. -
#19913 Igaz csak letöröltem simán mert "Az alkalmazások és zolgáltatások"- ban m nem találtam ... és úgy raktam ujar de nem lett jó.
Nem rég lett ujra rakva gépem wind 10 - re azóta nem jó -
#19912 Pedig most raktam újra :( -
#19911 Koszonom! -
Zsoxx #19910 Gondolom előbb le kell törölnöd (uninstallálni) a GTA V-öt és az összes Rockstar játékot, ha van, és utána engedi törölni a Social Clubot.
Amúgy tudtommal a SC magától települ a játékkal együtt, azzal nem kell külön foglalkoznod. -
ldavid #19909 az ott 550 a halottas meg 650 -
#19908 Mibe kerulnek az autok? -
#19907 Üdv ! Érdeklődnék a hogy mért írja ki ezt a játék ? Social Club
Felraktam újra az egész játékot plussz amit letöltöttem a linket oldalról de így sem jó. Ha le akarom törölni az előző verziót akkor ezt írja ki.
Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.10.29. 16:11:22 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19905 Nem steam-es verzio van, szoval ez kiesett, de a dolog megfog oldodni ugy, hogy megkapom az accountjat a havernak es azzal fogjuk csinalni a videot.
Ujabb kerdesem mar csak az lenne, hogy ha letoltunk egy sima feltort verzios jatekot torrentrol, abban van lehetoseg megadni a cd kulcsot es legalisan online csatlakozni?
Vagy mi lenne a menete ennek, ebben tudtok meg segiteni? Koszi! -
ldavid #19904 Halloween surprise -
#19903 Ja ma megint rászabadultak de eddig kb eggyel sem találkoztam mióta kijött a freemode eventes update. Fasza... -
Lacika1992 #19902 Minden sessionba van minimum 2.... annyira tényleg nem. :D -
#19901 Annyira már nem mint régen. ;) -
Loki of a Down #19900 Értem, köszönöm! -
#19899 tele van hackerrel a PC GTA... -
Loki of a Down #19898 Izé... a kocsit loptam :D de műhelyben rakattam bele azt a furanevű kütyüt, úgyhogy működött a telefonos dolog, köszi! :)
Előbb történt egy olyan dolog, hogy bementem a városba a kocsiért. Városból kifelé jövet volt egy villanás, vagy mi, és a kocsi mellett álltam gyalog. Fura, de sok fura dolog van online-ban. Beszálltam, vezettem tovább hazafelé, aztán bal oldalt elkezdte kiirkálni, hogy kiskiket öltem meg, jobboldalt meg cseten elkezdtek anyázni. Hazaértem, beparkoltam, aztán kiléptem. De mi lehetett ez? -
Nitrobrain #19897 mechanic -
LazyB #19896 A telefonba kinél rendelhetek saját autót a helyszinre ahol állok? -
#19895 csak a szokasos...
-
#19894 bocsánat, megnéztem, elvileg a sima szingliben is benne van minden...csak nem tudom miért ez az online cucc mindenhol :/ -
#19893 Köszi ez így tényleg átláthatóbb...deee..online? Single playerben akkor ezek nincsenek is benne? -
ldavid #19892 ha biztosítva volt, akkor csak felhívod a biztosítót (mors mutual)
a netről vásárolt járművekhez alapból jár is a biztosítás -
#19891 oda minden le van irva ertelmesen, mi nem ertheto? -
Loki of a Down #19890 Ez egy jó kérdés, már fel akartam tenni én is.
Másik meg, hogy online-ban a felrobbantott kocsimat hogy tudom visszaszerezni? Pár napja kezdtem onlájnozni, mert a sztorimódot valahogy nem akarják bővíteni, és kíváncsi voltam erre a lowrideres-tuningos dologra, meg az új kocsikra. Aztán bementem a fodrászhoz, és a kirakaton keresztül nézhettem végig, ahogy valami retek felrobbantotta... -
ldavid #19889 fraps jó, vagy ha más nem, alt+enter és megy a printscreen is
Mr_no_NaMe #19887 itt átláthatóbb jármű, fegyver, ruha, stb. ezeken kívül heist-ok jöttek, freemode eventek, most meg a lowrider téma -
#19888 mivel tudok képet kilopni a játékból ? (nem steames), F12 nem müködik, printscreen sem, "telefonos" kép sem jó, mert nem az eredti felbontást használja, etc et...
Frapsal működik vajon? másik képlopó programot tettem fel, de a játékot is belassitotta, meg csak a windows asztalt fotózta le. -
#19887 Köszi ezt én is megtaláltam, csak gondoltam valaki érdemben, 3 mondatban ki tudja fejezni, hogy tartalmasabb lett-e a játék, vagy ugyan annyi mint amikor kijött. Nincs kedvem nyolcvan oldalt átolvasni, amikor sokan a kezdetektől tolják, és tudják mi változott és mi nem. -
ldavid #19886 csak ezt neeee