Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
500.000

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maxtreme
Srácok a tőzsdézésre van valami jól bevált recept? (hogy milyen értékpapírt érdemes venni?)
Vettem 3 fajtát is (a grafikon szerint épp felszálló ágon voltak) de most mind3-al nagyon erős mínuszba vagyok..
Más módszerrel hogy lehet pénzt szerezni? Michaelnek konkrétan 5 egész dollárja van, ezzel sok mindent nem lehet kezdeni 😊

Első Heistet meg kell csinálni, és utána elérhető lesz. (most nem tudom melyik oldalon)
Hányas szinttől elérhető?
Nem találom az online kocsik közt.. :S
Mennyibe kerül?

LasDen
kuruma

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A Kuruma az a Elegy RH 8, 95,000?

Indítson új játékot a Te fiókodban, és mentsen egy új helyre. Így nem írja felül a tiéd.

twitch.tv\mnk_official

Sziasztok!

Elnézést, ha már volt róla szó a témában, de nem volt türelmem végig olvasni a hozzászólásokat 😊

A problémám/kérdésem a következő lenne.

Párommal közösen használjuk a Pc-t, ami azt jelenti mindkettőnknek van saját fiókja.

Neki is nagyon tetszik a játék, és szeretne saját kampányt játszani, de amikor az ő fiókjával belép a játékba az indítást követően a "loading story mode" fázis alatt azonnal feldob a "program működése leállt" hibaüzenet.

Az én fiókommal gond nélkül indul de akkor a saját történetem töltődik.

Hogyan tudnánk orvosolni a problémát, hogy én is és ő egy saját karakterrel élvezhessük a játékot?

A segítséget előre is köszönöm!
MoRT2195
Lol... passzív módba rakod magad, és te is szellem autóval járkálhatsz, nem kell semmi csalás ehhez.
Carlos
Tegnap egy sessionben nem tudtam járni, mert folyamatosan "robbant a világ". Szerencsére passive voltam, de ott fetrengett a karakter a földön...

Þór vígi þessi rúnar

Átlátszó az autó, vagy rendesen látszik, csak nincs benne sofőr? Mert nem mindegy.
igaz hogy roha.....n meg mindegyik! szellem autók cirkálnak a városban,milyen jó látvány!!! )
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.05.17. 01:50:21

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

RatBaG
16-án jártak le a ban-ok, folytatják, ahol abbahagyták.

Per Aspera Ad Inferi.

Megjelentek a hackerek. Egy robbantással mindenkit megölnek a sessionban.
CalebJoe
Igen gyors versenyre jó, de inkább a kurumával érdemes száguldozni mert abból nehezebben szednek ki.
Az online részben a Zentorno a legjobb kocsi? (gyors, stabil)
Ha megveszem, akkor automatikusan biztosítva van, hogy mikor megsemmisül nem vész el?
Tudom majd tuningolni?

Installation: Drag ALL files into your main GTA V folder. This includes the mp3's and ini file, as they are all used for the mod. NOTE: YOU MUST BE ON THE LATEST VERSION, LATEST SCRIPTHOOK + LATEST GTA
GTA 5 Police MOD Hogyan tudom installálni? Mert nekem nem sikerül egy kis segítséget szeretnék hozzá kérni
Maxtreme
Ezt a parancsikonos módszert még nem próbáltam, de most megteszem
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.16. 20:07:46

Riddick21
Ha beállsz a garázsba, ott megmarad bármilyen autó. Én most találtam Franklin garázsában valami szart a játék elejéről, mert aztán a Dodge Chargerét tuningoltam inkább, meg a motorját.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szabi
jé, Tirexi.. 😄DD

"Nulla tenaci invia est via"

Hali. Meglett a játék, egyelőre imádom de van egy dolog ami zavar. A garázsomba (jelenleg Trevorral játszom) nem tudok másik autót tenni mert mindig odarakja azt a régi sz*rt. De ez a többieknél is zavar. Nemrég eltűnt a fullosan feltuningolt motorom... rossz helyre álltam vele. Nem tudom ha lesz autóm hova fogom tenni mert úgy néz ki, hogy ha elfoglalom a sz*r autó spawnhelyét akkor kitörli azt amit odaviszek. Grat. Ezt mi a fenének kellett? Nincs erre valami mod? Illetve még két kérdés: Nagyon nem szeretném elcseszni a játékot modolással, és úgy néztem, hogy a script modok elvileg nem változtatnak meg semmilyen fájlt. Ergo biztonságosak ilyen szempontból. Jól gondolom? Mire figyeljek modolásnál?
Nem Hodor-t? 😉

kill3r21
Találtam egy hódót xD
Maxtreme
Meglássuk. A biztonság kedvéért odaírtam nekik h mindenből friss van 😊

CalebJoe
Szokásos support baromság lesz hülye kérdésekkel új driverek, directx stb. fent vannak? meg akkor ne használd a rádiót, csomó embernek közte nekem is random crashel a játék persze nincs megoldás csak a találgatások maradnak.
Maxtreme
okés

Mike
én csak a support fórumot ismerem, szerintem írj oda

ja azt leírhatod, meg azt is hogy mikor jelentkezik a hiba, és ha kikapcsolod akkor meg megszűnik
mindez bőven jó jelenidőben

nem kell túlkomplikálni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Maxtreme
aha, okés thx 😊
Meg esetleg egy konfigot írok nekik hogy nehogy azt higgyék hogy a vas fosh 😊
szerk: Milyen címre érdemes nekik szórni a sírás-rívást?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.16. 15:46:20

Mike
Nem kell túlkomplikálni, ez nem iskola, nem kapsz egyest ha hibás a mondat, csak értsék meg

Hi, I have microlag when turn on my self (mp3) radio.

Regards, Maxtreme
Utoljára szerkesztette: Mike, 2015.05.16. 15:42:17

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Maxtreme
Amennyiben valaki segít englisül összefogalmazni (nem vagyok satu hülye angolból, de f*szságot sem akarok írni) és megmondja hogy hova küldjem/írjam, már dobom is nekik a "reportot" 😊

MoRT2195
Elhiszem, hogy van ilyen probléma, de én nem hallottam róla eddig magyar fórumon, és nem is kerestem rá, hogy van-e ilyen probléma, mert minek? 😄 Engem nem érint. 😊 Ezért kell jelenteni a rockstar-nak, nem pedig kibeszélni fórumon, és beirkálnia mindenkinek, hogy "nálam is van ilyen gond" és hasonlók... Ha a Rockstarnak leírták volna annyiszor ezt a hibát, amennyiszer az összes fórumon, akkor már lehet ki is lett volna javítva.
Maxtreme
pedig 😊
Amúgy most játszottam vele kb 1 órát egyhuzamban, és semmi lag probléma nincs self fm nélkül.

ez csakis a kocsis lehet!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

CalebJoe
geciér van ekkora nézettsége ennek a szarnak<#falbav>
Nekem self radio nélkül is szaggat 20-30 perc után.
MoRT2195
Én nem hallottam ilyen panaszról eddig, nekem is tökéletesen működik a self (saját) rádió, semmi lag nincs. Ajánlom írj a Rockstarnak, mert ha nem jelentenek nekik hibákat, akkor ne is számítson rá senki, hogy javítják az adott hibát. Persze más már lehet jelentett ilyen hibát (az lenne a legjobb, mert minél többen jelentik, annál jobban foglalkoznak vele), de lehet az is, hogy nem, szóval mindenképp írnék nekik, veszteni nem veszthetsz vele semmit, csak nyerhetsz.
Maxtreme
b*szhatom, ott nem adják ezt: 😞

<#idiota><#idiota>

Viccet félretéve, az összes GTA-nál megszoktam hogy saját zenei összeállítást pakolok a játék alá, hát akkor ez itt most nem fog működni 😊 Legalábbis amíg nem javítják..
Arról van valami info hogy mikor érkezik a köv. patch?

koltony
LE akartam egy csávóról a bounty-t vadászni ééés egyszer csak megjelentek sorba, először az UFO aztán az óriáskerék majd a radarok.
Ehh, kár, mert asszem a IV alatt mintha feltehettem volna a D-re is. köszi.
<#idiota>

Vadnokedli
Volt már hasonló velem is, repkedtem a városban pár méterre a talajtól és oda spawnoltak elém egy szélmalmot.. Épp hogy dodgeoltam. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ez online közben volt? Az ufo az nagyon odavág!

koltony
Valaki úgy látszik kissé szórakozott a játékkal.

Utoljára szerkesztette: koltony, 2015.05.16. 12:41:20
LasDen
ahogy haladsz a sztoriban

hallgasd a Rebel Radio-t 😊
Maxtreme
Basszus rájöttem mitől kezd el akadozni vezetés közben a cucc kb 10 perc játékidő után...A kib*szott self rádiótól.
Kb 40 percet csapattam, semmi baj nem volt vele. Ahogy benyomtam a self rádiót, rögtön jött a mikrolag..

szerk: Meg akkor 1 kérdés. 😊 Az out of stock státuszban levő fegyverek (single) mikor lesznek elérhetőek? Ez szint/játékidő függő?
A céllövöldéket megcsináltam az összes fegyvernél aranyra, én kis naiv azt hittem ehhez van köze. hát nem 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.05.16. 12:31:29

MoRT2195
Persze ez csak nagyobb szinten érhető el...
Amúgy én néha úgy szoktam lerázni a rendőröket, hogy egy autóval beállok a garázsomba, és onnantól már csak várni kell. Nem próbáltam 5-ös *-nál, de nyilván ugyan úgy eltűnnek majd, csak kicsivel több idő múlva.

XRV: Szerintem igen. Én minden játékhoz tartozó dolgot a D-re teszek, de most nézem, hogy a Social Club a C-n van, szóval valszeg nem választhattam.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.05.16. 12:25:26
Sziasztok!
A SC oldaláról a support részről leszedtem az SC programját. Lehetséges, hogy nem tudom a D re telepíteni? Elindítom, oszt csak a program files x86 ba teszi magát. ez ilyen?