27719
-
ldavid #19965 én már gondolkodom, hogy eladom a lowriderem, alig használom valamire.. persze 6-700-at kidobtam rá :D
Kata #19958 tavalyi valentin napi cuccok között volt, de nem tudom hogy ez elérhető-e most pc-n is
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.11.02. 21:39:34 -
#19964 Manana Peyote is gyanús nekem :D de őket is megnézném. :D -
#19963 azért a slamvan és a sabre elég jól néznek ki :D -
#19962 Szerintem a kövi DLC-ben a Lowriderek listáját fogják bőviteni mégpedig a Tornado tuti benne lesz mert amikor felrakták az elöző beharagozó leírásukat miután megjelent a Lowrider dlc benne volt a listában de utánna fél órával ki is vették :D Nem hiszem hogy ilyen semleges jellegű DLC-t fognak bedobni most. Bár nem lenne rossz de az a camaro nekem nagyon mod szagú vmiért.
Kata #19961
Most erősen gondolkodok amúgy de nem hinném hogy van. Azoknak a kiegészítőkbe kellene lenniük és abba csak apróságok vannak mint pl óra karkötő nyaklánc meg ilyesmi. -
#19961 Köszi! Csak néhány screenshoton mintha láttam volna, azért kérdeztem. -
#19960 passz, de azt a camarot akaroooom :D -
#19959 Hát ezek a járművek nekem nem tűnnek túl GTA-snak. Inkább mint valami mód. a schafter tetején is csak a Insurgent gépágyúja van rárakva azt csuma. Szerintem ez kacsa....:D
Kata #19958
Bikini van meg ilyesmi fehérnemű ha jól tudom nincs se harisnya. Legalább is én még nem találtam. -
#19958 Bocs a túl női kérdésért, de vannak a játékban harisnyák? Combfix vagy rendes, szoknya alá. Vagy esetleg fehérneműk? Sehol sem találtam. -
#19957 szpojler alert
elméletileg ezek lesznek majd a következő dlc-kben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19956 Augusztus elején lecsapott a bann hammer...de feloldották pár hete. Volt is erről hír, hogy ez nem fog tetszeni a népnek, hát igazuk volt. -
#19955 Nem tudom hogy eddig kb 1-2 hónapig alig volt hacker most meg úgy rászabadultak megint. -
#19954 naja, jópofa hogy vannak rá festések, de egyik se tetszik.. :D -
zolcsika080104 #19953 jaja alig léptem be múltkor és mindig kinyirtak utálom ezt én is -
Bal0924 #19952 Mikor nyírják már ki a hekkereket?
3egésztárat rálövök -fejbe- és nem hal meg!
Cserébe az a sz*m*t állat, nem tudok beszállni 1 kocsiba se és 2van belőlem! -
ldavid #19951 csak most nézem, a Paradise furgonra milyen jó festések vannak (időben észrevettem :D) -
#19950 elméletileg következő belépésnél már nem kéne meglegyen -
#19949 Sziasztok! Mit kell csinálni ha Online valami féreg csaló adott egy csomó fegyvert. Nem hiányzik egy ban ez miatt -
#19948 lehet mindent bontani, van kabrió smart-om is :D -
ldavid #19947 glitch-el bontottad a hátulját mi? azt elvileg javították azóta, szóval tartsd meg ha ilyet akarsz :) -
#19946 az enyém így néz ki :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ldavid #19945 ja, előtte teszteltem story módban
ez alapján készült amúgy :D
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.10.31. 22:25:41 -
#19944 jé a simát is így lehet tuningolni ? :O
azt hittem, hogy csak a rozsdásat mint a toyotánál -
#19943 Szép darab -
ldavid #19942 Get you some of that! :)
igaz, a pickup témáért nem rajongok, de ez jobban tetszik mint a Hotknife -
visszalépés #19941 Engem az érdekelne hogy miért csinálják.Mi a jó neki abban hogy rá tesz minden játékosra egy klotyót majd egy kerekesszéket.Vagy elém rak egy papot amitől nem lehet szabadulni csak ha újraindítom. Amikor fél percenként felrobban mindenki... Tényleg kíváncsi vagyok.Esetleg ha van itt ilyen,elmondhatná mi az öröme ebben. -
rambozo #19940 Mindig érdekelt, hogy ezt hogy csinálják. Gondolom nem sima speed hackkel, mert akkor nem tudnának kanyarodni.
szerk: természetesen nem az érdekel, hogy mit használnak, hanem hogy mit csinálnak, amikor használják.
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2015.10.31. 16:33:21 -
Plata #19939 Online-ban vannak csalók,nem túl sűrűn de előfordulnak.Autóversenyen is láttam olyat aki 12 másodperc alatt végig ért egy hosszú kanyargós városi versenyen. -
Madi92 #19938 A kínzós cucc után még van vissza sok? :D Most kezdenék belejönni a dolgokba, csak nem akarom elsietni. -
#19937 Az a vége a sztorinak. És nem kell meghalnia egyik karakternek sem, van olyan opció választáskor. De azért érdemes mindegyik befejezéssel kipróbálni. -
zolcsika080104 #19936 Üdv Mindenkinek!
Eredetiben vettem meg a játékot ,egyenlőre semmi moddingolás semmi csalást nem alakalmaztam benne.Önerőből vittem el a játékot 73 %-ig.Lenne valami amit nem nagyon értek.Amikor a nagy rablást végigtoltam Franklinnek csörgött a telefonja, valami segítség kellett utána neki.Hadd rövíditsek.Választani kellett kinek a segítségét kéri M T vagy L.Én Lamarrra böktem.Majd mindhárom főkarakternek ki kellett iktatni célpontot.Utána a végén a főkorruptat szakadékba tolják mindhárman.Ezután mintha vége lett volna a játéknak mint egy filmnek.Küldetés csak kettő maradt most semmi. Iyenkor mi van még?Tényleg le kell majd lőni M et T t vagy -Fet?Online tegnap próbáltam ki először.Va aki autóval úgy megy benne szinte fénysebességgel . -
#19935 Van itt valaki aki jelenleg használja a real drift mod-ot? Hogy kell? Berakom ahogy kell és nem tudom elindítani. "corrupt game file"
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.30. 20:52:21 -
#19934 In-game készitették aztán gondolom ps meg stb meg persze belemoddolt autó a játékban. :) De nagyon király lett. -
LazyB #19933 1000 köszönet!!! -
ldavid #19932 már dolgoznak a dolgon. itt nézheted hogy mikor vált zöldre -
LazyB #19931 Üdv!
Lenne egy olyan problémám hogy folyamatosan ezt az üzenetet kapom mikor online-ba akarok játszani:
ALERT
Files required to play GTA Online could not be downloaded from the Rockstar Games Service. Please return to GTA V and try again later.
-
#19930 sajnos nincs impala a játékban alapból :-/ -
Plata #19929 Hol találtad ezt a reklámot?Ez a játékban van? -
ldavid #19928 akkor csak én bénázok -
#19927 Nekem is még pedig a Horn -> Loop kategóriába van benne a Halloweenese felett.
Más. Ezt iszonyatosan jól megcsinálták. Minden elismerésem.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.30. 10:09:39 -
Plata #19926 Nekem van LSC-ben is lowrider duda.