Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.05.24. 17:53:46
Carlos elbassza a dugóhúzót:

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.05.23. 22:19:27
Þór vígi þessi rúnar
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
***OFF***
Grand Theft Auto 5 Socialclub acc eladó 9000Huft, vagy ugyanebben az értékben Steam Pinball Fx2 általam megjelölt tábláira cserélhető.
Pü
***ON***
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
#18023 oda próbáltam
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
2. nem próbáltad utána visszahívni?
Két kérdésben szeretnék segítséget kérni:
1.a daily objectivesben van egy olyan : "bribe the cops then cause havoc" (szótári forditás szerint fizessem le a zsarukat és pusztítsak?) ez mi hogy kell? 😄
2. elcsórtam egy vadászrepcsit hogy egy kicsit repüljek erre felhívott Trevor és vmi olyasmit mondott, hogy ha leszállítanám neki a repcsit fizetne érte. Ezt hogy kell? Próbáltam a sivatagi hangárba betenni de nem nagyon történt semmi
THX előre is
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Utoljára szerkesztette: Plityu, 2015.05.22. 18:07:25
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Én csak beálltam az ingatlanom garázsába a kocsival ha külön kellett volna valahol biztosítást kötni rá akkor nincs biztosítás rá. Ebben az esetben viszont azt írjátok meg hogy hol lehet rá biztosítást kötni hogy legközelebb ne járjak így?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Viszont az a baj hogy nincs ilyen név a Contactok közt😞
Kéne egy kis segítség.
Online-ba épp elvégeztünk egy heist küldetést jöttünk ki mind a négyen az irodaházból amikor az egyik h*lye állat szétlőtt egy autót rpg-vel és sorra robbantak be az autók mellette köztük az enyém is. Olvastam azt hiszem ebbe a fórumba hogy vissza lehet szerezni az autómat de persze most amikor aktuális lenne nem találom. Ha jól emléxem telefonálni kell hozzá? Légyszives részletesen írja le a választ aki tudja mert most eléggé kivagyok...
Előre is köszönöm.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Grand Theft Auto firm sues BBC over Daniel Radcliffe film
A Heist-kel nekem csak 1 gond van...
Hogy minimum 2-4-en játszhatóak.
A másodiknál elakadtam, valami börtönös. nem voltak rá emberek hogy megcsináljam.. :S
[merlinw.org]