27719
-
#20005 Gz neki. -
ldavid #20004 lett egy magyar nyertes fotó -
#20003 Igazából biztos nem a SG a legnagyobb magyar klán abba lenne ésszerű csatlakozni ha azt szeretnéd elérni hogy magyarokkal dobjon össze de ha van aktiv crew tag a játékban és van egy a sessionába akkor oda akar majd rakni. -
Zsoxx #20002 Ha vannak fent crew tagok, lehet hozzájuk csatlakozni. -
potyoro potyka #20001 Csatlakoztam, csak hááát nincs senki a környezetemben.
Vagyis van, csak egyik sem sg-s.
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2015.11.04. 22:04:38 -
Zsoxx #20000 Social Clubon keresztül. -
Zsoxx #19999 Játszhatatlan az online. Ma beléptem, pár perc múlva kezdődött egy event, de senki nem tudott részt venni, mert a kezdés után 5 másodpercenként meghalt mindenki. -
potyoro potyka #19998 Hol tudok csatlakozni, és hogyan? Sajnálom kezdő vagyok! -
#19997 CSatlakozol egy crewhoz mint pl az SG ahol sokan vannak és csak magyarok. A játék majd próbál velük összerakni. -
potyoro potyka #19996 Online lehet valahogyan szűrni, hogy csak magyar játékosok legyenek?
Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2015.11.04. 21:23:22 -
Lacika1992 #19995 Átmész egy másik sessionra és kész. -
Borg #19994 Ha cheater elveszi mindenki fegyverét a szerveren, azt valahogy vissza lehet szerezni? Vagy bukta, és lehet bevásárolni újra? -
Zsoxx #19993 Vagy nyerni egy zsák pénzt. -
ldavid #19992 ráadásul online még visszatölteni sem lehet a mentést -
#19991 elbukni minden pénzem :D -
Lengyel2 #19990 Kirabolni (Ocean's Eleven-stílusú heist). -
Maceehun13 #19989 De minek kaszinó?
Utoljára szerkesztette: Maceehun13, 2015.11.04. 06:15:03 -
Zsoxx #19988 Jó móka a szerelvény elé lökni az embereket. -
Zsoxx #19987 Van kaszinó, csak nem működik. Olyan kéne, mint a San Andreasban. -
#19986 Basszus, beleraktam már sok tucat órát, és most veszem észre, hogy VAN METRÓ :D:D:D
Marha nagy :) -
Maceehun13 #19985 Örülj,hogy van lowrider -
#19984 ? -
Maceehun13 #19983 Minek ide kaszinó? -
Zsoxx #19982 A kaszinóról bezzeg semmi hír. -
#19981 Dubsta2-t tudok adni én is :)
viszont én nagyon bízok benne, hogy tényleg jön majd ez a Nightshade :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ldavid #19980 Majd szól már rám, ha ráérsz légyszi. ma már nem leszek, de holnanp vagy azután valamikor. -
#19979 Tudok.
DLC vel kapcsolatba szkeptikus vagyok picit. -
ldavid #19978 mansion-ökről olvastam már pár helyen, én is olyat szeretnék, Rockford Hills-en vagy valahol a gazdagok környékén
Más:
Dubsta 2-t ha valaki találna (vagy tud spawnoltatni) szóljon már nekem pls, kéne már egy abból is :) -
#19977 Yacht jöhet.... új pecó is jöhetne, de végre valami ház, és nem lakás... -
ldavid #19976 nekem új ház kell, nem belső dekor, azt úgyis csak heti egyszer látom, vagy még annyit sem.
a jacht meg ugyanolyan "hasznos" mint az arany repülő -
Plata #19975 Srácok új DLC-k jönnek,a lakásunkat testre szabhatjuk,új lowrider dlc is jön,és a piszkosul gazdagoknak lehet saját hatalmas jachtjuk is,amin van hajó kikötő és helikopter leszálló pálya is,ezenkívül két új kocsi is jön. -
#19974 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Haverjaim unszolására megvettem a játékot Steamről (most hogy akciós volt). Olyan gondom volna, hogy elindítom a játékot bejön a Social Club-os ablak, beírom az e-mailem amivel regisztráltam, rákattintok alatta hogy jegyezze meg a címem és jelszavam, meg hogy automatikusan logoljon be. Na most itt nem pipálja ki vagy X-eli be (nem tudom miként jelzi) egyik opciót sem, csak egy sárga négyszög jelenik meg azon gomb körül amire kattintottam. Rákattintanék, a Sign In gombra és az is csak sárgára vált a liláról és semmit nem csinál.
Konkrétan akárhova kattintok semmi reakció. Még tálcára se tudom letenni, meg be se tudom zárni, érzékeli hogy az egeret ráviszem, meg a kurzor is átvált, de a kattintásra nem reagál.
Sign In-nél nyomtam Entert azzal továbbengedett a következő oldalra ahol a Social Club-os és a Steam Profilomat jelezte, de azokra sem lehetett kattintani. Elvileg már csak le kellene Ok-éznom de szintén nem fogad kattintást sem pedig Entert...
Mi a büdös szar van ilyenkor? Már totál kiidegelt.
Köszi előre is a tippeket, segítséget!
-
Bal0924 #19973 Azt az oldalt mindig elfelejtem megnézni. :S :)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.03. 15:49:29 -
#19972 Most frissült a szerver csekkoló oldal. Nem online egyik sem. Amikor írtam még online-t írt. :D -
Bal0924 #19971 Nálam is. Pont most akartam írni én is!
Meg már előtte gond volt. Nem tudtam csatlakozni és elindítani küldetéseket, Heisteket. -
#19970 A Mafia-s DLC-ben volt talán... -
#19969 Ezt most miért csinálja vajon? Belépek behozza a karit ráközelít azt egyből bedobja ezt. WTF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19968 Nem is láttam hogy valaha ilyen volt elérhető :O -
#19967 Win reinstall utan most akarom felrakni ismet a jatekot,es az a kerdesem,hogy most is vegigkell csinalni azt a mokolast mint aprilisban? Lemezes verziom van -
Plata #19966 Nem azok a ruhák nem elérhetők.