27719
  • Bal0924
    PS4, eredeti GTA? :)
  • Overburner
    Esetleg lenne valaki akinek van Ps3-ja és eredeti Gta-ja? Megköszönném.
  • ldavid
    ha csak arra kell a pénz, szerintem ne törd magad. legalábbis addig ne, amíg egyáltalán bejelentik.
  • Plata
    Nem tudom.
  • Overburner
    Arról már nem rég kiderült hogy fake volt?
  • Plata
    Nem rossz,sajna nincs sok pénzem,asszem 1.9 misim van,próbálok spórolni a Yacht-ra,gondolom lesz vagy 10 misi.De nagyon lassan jön a pénz.
  • ldavid
    egész héten lowrider akciók lesznek

Monday: 25% off Declasse Voodoo (Base Price & Upgrade)
    Tuesday: 25% off Albany Primo (Base Price & Upgrade)
    Wednesday: 25% off Albany Buccaneer (Base Price & Upgrade)
    Thursday: 25% off Declasse Moonbeam (Base Price & Upgrade)
    Friday: 25% off Vapid Chino (Base Price & Upgrade)
    Saturday: 25% off Willard Faction (Base Price & Upgrade)
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.11.16. 19:42:23
  • Plata
    Na hogy a rúzsa magdi rúgna tökön,hát mért nem mondtad hamarabb.
  • Szabi #20078
    ma ilyen sapkát lehet kapni a boltba

illetve a voodoo-t olcsóbban lehet tuningolni
  • Atika :o)
    1. nem kell ATM mobilon is be tudod rakni a bankba ;)
  • Plata
    1.Pontosan nem tudom,engem nem szoktak megölni,pláne nem pénzzel,mivel rablás után azonnal megyek ATM-hez és berakom,és mindig passzív vagyok,így nem tudják elvenni.
    2.Valami hacker megdobott pár fegyverrel.
    Vagy voltál olyan Heist-en ami ad egy rakás fegyvert,bebugolt és nálad maradt,nekem volt ilyen.
    Kapcsold be a passzív módot,nem tudnak megölni,menj privát sessionba,hackerek nem tudnak piszkálni.
  • sluqR
    Sziasztok!

Lenne 1 pár kérdésem az online-nal kapcsolatban. Nem szoktam csak Single játszani, de mondom, ha már megvettem, akkor belevetem magam :D Nagyjából utánnaolvastam a dolgoknak, mert elég láma vok online játékokban. Szóval: :)

1. Ugye lehet bankba, és kpban is pénzt tartani. Azt olvastam az egyik oldalon, hogy azért, mert a kpét ha megölnék, más játékosok elvehetik tőled. Ez eddig tiszta is. Nálam viszont a következő volt tegnap: Elég sokszor kinyírtak, de a kpból semmi nem veszett el, viszont a bank pénzem apadt rendesen. Azt gondoltam, h ok biztos kórházi költség és innen vonja le, de aztán össze vissza ugrált (egyik pillanatban 8k, utánna 4k-1k alá és vissza megint 8kra) ez így hogy? Miért lehet? :)

2. A másik meg, h alapból volt nálam egy alap pisztoly, egy micro smg, aztán egyik pillanatról a másikra teli lettem minden jósággal kb 15 új fegyver, és a legtöbb még fel se volt oldva ammuba, én meg nem vettem semmit pluszba(ennyi mindenre nem is lett volna még keret). Olyan, mint ha csíteltem volna, de én olyat nem szoktam még szinglibe se, nemhogy multiba, de ha akarnék se tudnám hogy kell :D
    (egyébként ahogy nézem tele van csiterrel az egész, ami hót gusztustalan, teljesen tönkre tudja baszni a játékot, ez kb az egyetlen hátránya, amúgy tetszik)

Előre is köszi a válaszokat, ma belevetem ismét magam, és majd lehet kérdezek még :D
  • holecsko10
    Amúgy mi köze van itt a lottó sorsorsoláshoz?
    Istenem ez játék nem igazi pénzel károsítottam meg őket vagy mi a szösz. Lefogadom abba a hónapba mindenki vissza élt a Pacific job küldetés el.
    Mondhatni én voltam a nyerő szám a sociálnak (5 találat).
    Minden esetre én továbbra is össze fogok gyűjteni nagyobb összeget ha elveszik hát vegyék (had élvezkedjenek) nagyon már nem igazán izgat. A lényeget már meg vettem minden karimhoz.
    Csak kb. az ilyen húzást a sociál felől kb. úgy érzem ilyenkor mint ha ők loptak volna meg engem.
    Vagy úgy is fel foghatom minek küzdjek hiszen úgy is szarrá tesszük a napod.
    Kösz hogy meg vetted a játékot jó szopást

Én legalább is ezt érzem sokszor főleg akkor amikor látom a sok cheatert kirángatnak a kocsiból ki nyírnak a házadba meteort dobálnak rád stb.
    Na hol itt az igazság kérdem én? Sehol biztos a párna alatt.
    Ha netán a szövegem sértőnek érezted vagy esetleg mint ha rád szálltam volna vagy utálok mindenkit nem szimplán bökdösi a csöröm hogy mit meg tehet egy nagy multi cég a kis emberrel. Minden estere továbbra is azt mondom jó játék jól ki tudja kapcsolni az agyat egy nehéz nap után haverokkal jókat lehet bohóckodni annak ellenére amit művelnek. Jó játékot mindenkinek
    Utoljára szerkesztette: holecsko10, 2015.11.15. 12:05:58
  • PeeTeR
    ebben az esetben meg nem hasznalhato az explot szo mert ugye nem kihasznalt programhibarol/-gyengesegrol van szo ami itt nem allja meg a helyet. itt arrol van szo, hogy mi zsenik vagyunk es mindenki mas egy szatyor, leszakadt fullel
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.11.15. 10:44:28
  • Szabi #20072
    exploit = nem jössz ki a bankból amíg nem ért oda érted a páncéldisznó.. :D
  • PeeTeR
    valamivel vedekeznie kell, az o szemszogebol az exploit hasznalata jogos amit nyilvanvaloan mindenki leszar de akkor is neki van igaza, ofc...
  • ldavid
    azért ez nem teljesen így működik.
    ha találnál egy hibát/gyengepontot a lottósorsolásban, és azt kihasználnád hogy biztosan nyerj, akkor sem tarthatnád meg.
  • holecsko10
    Én nem csaltam haverokkal mentünk Pacific standard job-ra 1 hónapig dupla pénzt fizette és nem eset ki a pénzeszsákból a lóvé és mindig én vittem a táskát.
    Azt írták hogy túl sokszor használtam ki azt a bugot amit ők kreáltak hogy nem esik ki a lóvé hiába lőttek.
    Haveroknak meg maradt a 20, 30 milla nekem meg el vették a 10 millámat ennyi semmi csalás nem volt arról már nem tehetek hogy ők cseszték el a Pacific standard job-ot.
    Ha nem tudnak normálisan meg írni a játékot akkor ne is adjanak ki játékot vagy vegyenek fel hozzá értő embereket akik ki javítják mások hibáit.
    Mindig azokat szopatják akik nem csalnak vagy a social szopatja vagy egy vad barom cheater.
  • ldavid
    mi az hogy elvették? csak úgy nem vesznek el semmi, max ha csalással szerezted
  • holecsko10
    A yacht miatt tartogatok ennyi pénzt vagy ha később jön valami dlc és találok benne olyan kocsit amit meg akarok venni akkor nem kell heistekre járni hanem csak ki csengetem és vígan furikázok vele :)
    NagyiBMX köszi az infót hamarosan írok nekik kíváncsian fogom várni mit írnak vissza vagy milyen gyorsan reagálnak az írásomra.
  • Zsoxx
    Faszé' tartogatsz ennyi pénzt. El kell költeni.
  • NagyiBMX
    Írj egyet nekik, én nem rég írtam nekik, hogy szeretném megváltoztatni a karakterem. 10 percre rá megkaptam az üzenetet, hogy egy ilyen 'egyszeri' lehetőséget kaptam. Itt a link, értelemszerűen kitöltöd, az fontos, hogy az 'Issue Type'-ot azt rakd Bug Report-ra, alatta meg legyen az a válaszod, hogy No, I can't play the game. Ezzel kb. annyit nyersz, hogy a fontossági sorrendben előre kerül a ticketed, mert egyébként leszarják és várhatnál egy hetet a válaszra. Ja meg ne felejtsd el azt a két fájlt bemásolni/feltölteni nekik amit kérnek. Két valami bullshit .txt fájl kell nekik, de asszem addig nem is engedi elküldeni a ticketet.
  • Lengyel2
    Ez tipikusan olyan vélemény, hogy kinek a pap, kinek a papné. Ízlés dolga. Nekem eddig pont ez volt a legszerethetőbb szereplőgárdájú GTA - imádtam őket, de különösen M-t és T-t. Amikor elkezdtem a story módot, kb. 20 %-nál megálltam és elkezdtem elölről az egészet, mert úgy éreztem, hogy én ezeket a jeleneteket újra akarom látni. Háromszor toltam végig a single playert, mindháromszor két hónapig húztam, hogy minél tovább tartson az élvezet.
    Gondolom, ez azért sokat elmond arról, hogy vannak, akiknek bejött a main story.

Egyébként nem maga a történet, mert az nem hosszú (viszont érzelmileg elég bonyolult, egy "love story", ahogy Ned Luke mondta), és nem is csavaros. Inkább a karakterekben éreztem olyan erőt, karizmát, ami lekötött. A sebezhetőségük, hogy nem rezzenéstelen arcúak, mint az eddigi GTA-kban, hanem nyavajognak, féltékenyek, frusztráltak, elcseszik a gyerekeik nevelését, irigyek, lusták, és még ragozhatnám. És ezeket ők maguk is elismerik magukról. Ettől tetszettek meg. Emberiek voltak, elkezdtem hozzájuk ragaszkodni, szerettem a társaságukban lenni. És ugyanakkor meg önmaguk paródiái is, ez egy szatíra természetesen, tehát egyes tulajdonságok (Pl. M önzősége, T forrófejűsége) el vannak túlozva direkt.

Ilyen apróságok például, ahogy Michael egy jelenetben azt mondja Franklinnek, hogy hagyja el a várost, mert őrá rászállt az FIB, és miközben ezt mondja, olyan képet vág, és finoman meg is érinti Franklin karját, hogy egyértelműen látszik, hogy a gesztusnyelvvel érzelmileg arra manipulálja, hogy maradjon, és segítsen neki, És Franklin bele is esik a csapdába, mindig beleesik abba, amikor Michael finoman manipulálja (amellett, hogy nyilvánvalóan kedveli is F-et). Mesteri ábrázolás.

Vagy egy másik példa, Trevor mindig lelkesen dicsekszik Michaelnek az üzletéről, a repteréről, a biznisz helikopteréről, és ezekből olyan aranyosan lejön, hogy fiatalkorukban M volt a főnök, de most T bizonyítani akarja, hogy igenis ő is tud már annyit, mint M, ő is tud vezetni - ez nagyon édes - de sajnos a main story-ból pont az jön ki, hogy azok a mission-ok, amiket Trevor tervezett és irányított, azok semmi pénzt nem hoztak.

Ami pedig pont ezt illeti, hogy nem hoznak pénzt - igen,az elején én is azt vártam, hogy tele lesz a játék bankrablásokkal saját zsebre, ezzel ellentétben gyorsan kiderül, hogy a főszereplők leginkább a korrupt államrendészetnek dolgoznak, alig valami bevételért. De rájöttem, hogy ez is egy fricska, egy ujj-bemutatás, a sztori írói inkább a társadalomról akartak dolgokat elmondani nekünk. Michael is mondja, pont a sztori egyik legfontosabb jelenetében - amikor "szakít" Trevorral - hogy nem akar többet rabolni, mert "money just make you miserable".

Na mindegy, dolgozatot tudnék írni, úgyhogy leállok, de azt megértem, hog yugyanúgy ahogy egy film sem jöhet be mindenkinek, nyilván ízlés dolga, mást ez a történet irritál, engem lenyűgöz.

• holecsko10
    Tikal, SZABl köszönöm a válaszotokat.

Hát a Glich csak is akkor működne ha csak 1 karim lenne plusz egy 6-os szintű karim nett kapcsolat bontással de sajna nekem már 190 és 126 szintű karim van és hát nem szeretnék meg válni egyiktől sem mert rengeteg olyan ruha és gép kocsim van ami csak is bizonyos Event-kor szereztem be.

Szabi hát én hiába szolnék hozzájuk szépen engedélyezek.
    Max kapnék egy bant tőlük amiért hozzájuk mertem szólni. Múltkor is az volt az eredménye hogy fogták és el vették a 10 millámat amit nagy nehezen össze szedtem pacific ről a dupla pénz fizetéskor.
  • Tikal #20062
    van rá egy glitch, konzolon müködik, pc-n nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.11.14. 15:15:42
  • Tikal #20061
    simán lehet...
  • Szabi #20060
    elméletileg ha szépen kéred a supportot akkor engedélyezik hogy a következő belépésnél tudjál változtatni a karaktereden :)
  • holecsko10
    Üdv!

Van rá lehetőség hogy karakterünket utólag módosítsuk az arcát testfelépítését mint amikor még pici karakter.
    Úgy tudom 5 lvl és 10 lvl színtél még lehet változtatni de mivel én 126-os vagyok nem szeretném törölni és e miatt újra kezdeni hogy végre normálisan nézzen ki.
    Esetleg várható lesz a későbbiekben dlc ként hogy ne csak fodrász legyen hanem arc plasztika is?
  • Kata
    Úgy, hogy a képeken a karakter nem grimaszol, és mindig szemben áll a fényforrással, kicsit felfelé is néz a napfelé, így nem árnyékos az arc. Ilyen beállítással minden női karakter így néz ki a játékban, csak így igazából sosem látod a játék során.
  • Plata
    Pc-n sokkal vacakabb a karakter készítő,de lehet egész aranyos karit csinálni,legalább is az enyém egész aranyos lett.De nekem nem műkszik snapmatic,és csak steam-el tudok képet készíteni,az meg elég szar.
  • ldavid
    hogy a fenébe lehet ilyen csini női karaktert csinálni?
    ha ilyet tudnék, simán tartanék egy második karaktert is
  • Plata
    Én bírtam a szereplőket,az én kedvencem M volt.Történet sem volt rossz,csak nagyon rövid.
  • giornalista
    elhiszem, hogy jó az online, bizonyára szórakoztató. de én egy GTA-tól ennél a sztorinál jobbat várok egyszerűen :( szerethető, mély karaktereket, jól megírt forgatókönyvet, kevesebb ripacskodást, jól megírt szereplőket.
  • Plata
    A GTA 5 számomra baromi jó volt,végig toltam kétszer a sztorit,de a GTA Online ezerszer jobb.
    Hónapok óta csak Online-ban játszom.
  • giornalista
    szóval, ma a story végére jutottam, mint kiderült...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    torrentes verzió, mert nem voltam benne biztos, hogy fut majd a gépemen (végül teljesen minimumon, és alacsonyabb felbontáson, de elindult). tehát, online nuku. de a story... óriási csalódás. erre kár volt három-négy évet várn... idegesítő mindhárom karakter! a két fehér folyamatosan üvölt, egyedül Franklinnek van valamiféle stílusa. a legszomorúbb, hogy alig volt emlékezetes történés ebben a játékban. pedig mindig megmentettem a családot, megvannak a SF missionok, de a main story letaglózóan rossz. egy rakás "csicskáztatós" mission, amiért nem jár pénz, amit úgy tűnik, nagyban egyedül a béna tőzsdézéssel lehetne csinálni. a propertyknek semmi értelme nincs, nincs end game, nincs end goal, nincsen lófasz sem. három piti, elbaszott karakter, de semmi súly, mélység, moralizálás... ááhh... :( :( nagyon csalódott vagyok, tényleg.

számomra rendkívül súlytalan lett ez a játék. lehet, hogy az online sokat dobna rajta, de én egy GTA-t a sztoriért keresek, nem a multis bohóckodásért. igazából egyik karakter sem érdekel, egyáltalán. a forgatókönyv is csapnivaló. kihagyott ziccerek sora, hamar félbeszakadt missionök, hamar eldobott karakterek.

bocs, hogy így idehánytam. de épp most tudtam meg, teljesen véletlenül, hogy az utolsó heistet és küldetést csináltam meg, pedig azt "hittem", hogy most tartok a játék harmadánál. persze, már 80% körül jártam, de akkor is, tartalomban, epikusságban azért azt a 20%-ot meg lehetett volan tölteni.

és számomra az nem kontent, hogy két órán keresztül nyomom a W-t, és szedem össze a béna alkatrészeket egy tengeralattjáróval. ez nem szórakoztató, inkább bosszantó. persze, a pénzért megcsináltam, de aztán kiderült, hogy 6 IRL órával később már véget is ért a játék...
  • Bencus0008
    GTA V <3
  • ldavid
    japánok :)
  • ldavid
    Számoltam egy kicsit. Ezért érdemes a daily-ket csinálni:

1 év alatt kb. ennyi jön össze (bónuszokkal együtt):
    - $ 18.2M
    - RP 2.1M
    + napi 3 kocsi eladása 15k körüli értékben (pl. sárga sentinel) egy év alatt 16 millió fellett hoz.

Aki nem akarja egy évig csinálni, az nyilván el tudja osztani a számokat. 6 hónap is elég szép.
  • macleody
    Nem mindig lehet váltani a karakterek között. Csak amikor a sztori engedi.
  • Pityu0
    Hiába Trevor-nál tartók de nem lehet ott?