27719
-
#20126 nyema van -e -
Maceehun13 #20125 Sziasztok azt nem tudjátok,hogy a játékban a faggion kivül van-e más robogó?Válaszotokat elöre is köszi -
#20124 mondjuk azzal a zseblampaval tenyleg iszonyat spooky -
#20123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20122 direkt félreálltam, hogy ne essen rám az a szr, erre persze hogy pont elém esett :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
de azért az is jópofa volt ahogy megállt a motorom :-/
viszont az tetszett amikor táska nélkül volt nálam a pénz :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.22. 09:53:51 -
VJP #20121 A tegnapi kamion amit Szabi vezetett naggyon ismétlem, nagggyon szerencsés volt! -
ldavid #20120 nálam egérrel célzás is működik. arra úszik amerre fordítom az egeret. -
#20119 S billel feljön a felszínre. -
Zsoxx #20118 Nekem ugyanaz a bajom, akármit nyomok, csak süllyedek. -
#20117 -
#20116 A heistes komplett ruhákat a nagy Ammunationokban találod, ahol az overallokat is meg lehet venni. Javasolnám, aki még nem vette meg, vegyen nyugodtan heavy heist outfitet, nehezebb heisteknél jól jön ha nem az inventoryból kell félpercenként armort töltened... -
#20115 Ez qurva jó!! :DDD -
ldavid #20114 hát még itt sincs az embernek nyugta a keresztényektől??
de ez legalább vicces volt -
Nitrobrain #20113 Ez egy, vagy kifogsz egyet amire meghívnak vagy a házadból (high end apartment) indítasz egyet viszont egy vagy két előtte lévő küldit meg kell csinálni -
zolcsika080104 #20112 köszönöm a gyors választ,a repcsi feloldásához ez egy vagy több küldetés? Konkrétan hol találom ezt meg? -
Nitrobrain #20111 Hi!
Ha alapértelmezett kocsid van akkor, azt fogja a közeledbe rakni. Általában küldetés kezdetekor ki lehet választani előtte a menüből melyik kocsit akarod használni.
Vadászgép csak fort zancudoban van. A fegyvereket a repülőn/helikopteren vagy egérgörgővel v tabbal váltod.. Venni a telódon rámész netre ott Travel and transport utána warstock cache and carry-nél lehet repcsit/helit meg még néhány cuccot. A vadászgép feloldásához viszont meg kell csinálnod a The Humane Labs Raid Heist EMP küldetést. -
#20110 -
#20109 Srácok, köszönöm szépen a tegnapi segítséget.
Most már van Dubsta 2-m és befejeztem végre a Heist-et. :) -
zolcsika080104 #20108 Üdv mindenkinek!
Jó lenne ha segítenétek nekem is picit.Online-ról lenne szó.
Küldetéseknél hogy csináljam meg, azaz hol lehet azt beállítani hogy a garázsban tárolt járművek közül, azt tegye oda nekem amelyiket én akarom?Valamint olyan reptér, vagy hely hány van ahol van vadászgép?Plussz soha nem tudom hogy a rakétát pl helikopternél ill. vadásznál hogy tudom használni.Még valami lenne,saját vadászgépet lehet valahol venni?Zolcsika0801 vagyok online, ha valaki fenn lenne jól esne egy két magyar szó.Köszönettel Zolcsi
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.11.21. 09:38:57 -
Andule #20107 PC-n a Space-t leütve lemerülsz, majd a shift-et nyomvatartva úszik, a többi az iránygombokon múlik.
A gombkiosztásnál tudod csekkolni/változtatni ha rosszul emlékeznék -
Plata #20106 Tegnap elmentem pár Lamar küldire,elég balfasz csapatokkal találkoztam,még azon is képesek voltak összeveszni hogy ki vezessen.
Viszont érdekes dolgot vettem észre,olyan ruhákat lehet viselni a küldi alatt ami nincs a boltban,vagy én vagyok balfék és nem találom.
De átnéztem a ruha boltban mindent de sehol nincsenek olyan ruhák.Ezeket a ruhákat csak küldiben lehet viselni?Vagy rossz helyen keresem? -
#20105 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láma kérdés, hogy lehet a víz alól feljönni? xD Mármint lemerülök és nem akar feljönni a felszínre... vagy csak én nem tudom hogy kell :S -
#20104 -
#20103 -
ldavid #20102 -
ldavid #20101 én azt csinálnám, hogy kapnának egy utolsó ban-t, meg egy figyemeztetést hogy következő alkalommal örök eltiltást kapnak és csak a story mód maradna nekik.
R*-nak is jó lenne, majd megveszik mégegyszer ha nagyon kell nekik az online -
#20100 -
#20099 -
#20098 jó ötlet volt visszaengedni csalókat.. még szerencse hogy van privát lobby -
ldavid #20097 bazmeg ez már tényleg nevetséges. ki sem tennie az embernek a lábát...
+a garázs előtt még egy roncs ami szinte az egész utat eltorlaszolja -
ldavid #20096 eltévedtél szerintem. nem arany repülőt vettem, amihez a pénzt is shark kártya vásárlással szedtem össze. -
Zsoxx #20095 A Rockstar imádja a hozzád hasonlókat, akiknek ki lehet szúrni a szemét ilyen fölösleges marhaságokkal. -
#20094 :DDD -
ldavid #20093 egy kisebb zsák pénzt megint elvitt a lowrider :D -
#20092 Elvileg nem. De ki kell próbálni. Én ezt igy olvastam valahol. Csak kellene egy emberke aki ráérne erre. .D -
VJP #20091 Nem kell magát a karakter is áthozni onnan? Elég csak csatolni a fiókot és kész? Nem gond hogy már van egy +100-as karakterem? -
#20090 Elvileg létre kell hoznia egy ingyenes psn fiokot belép lejátsza a prologot. Majd ha végzett csatlakoztatom a social clubbomhoz és voala. Elvileg igy működik. -
BetonK #20089 Engem érdekel -
VJP #20088 Azt úgyis lehet aktiválni, hogy már rég megvan PC-re? -
#20087 Oldgen kellene a returning player bónuszhoz de azért köszi.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.17. 21:13:47