Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ez hogy is van? Tegnap este csinaltam simeont. Ma ezt kaptam dailybe! Mikor jon az sms?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.06.03. 19:39:37

Þór vígi þessi rúnar

fasza. akkor 2 hét folyamatos melónak annyi...
de legalább már ezt is tudom. thx!
Overburner
Eh beraktam Trevor garázsába azt a mexikói gitáros bandás régi verdát erre mire mennék hogy kocsikázzak üres a garázs....wtf. Legjobb hogy azt 1x lehet megszerezni szal cseszhetem.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.03. 17:05:18

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

köszi aki irt, este puttyogunk sztem
RatBaG
előző nap nem délután háromkor csináltad, 24 óránként küldi, cumi.
ezért nem csinálom most már meg soha, csak ha korán tudom, mert ha következő nap beadja dailybe, szívhatom a fogam.

Per Aspera Ad Inferi.

gondoltam gyorsan megcsinálom a daily-t mert nincs időm játszani, erre több mint egy órája szenvdek.
első kettő 5perc alatt meg volt, gondoltam jöhet a kocsi szállítás simieon raktárába.... eddig minden nap nyomta a kurva sms-eket de ma SEMMI. akármit csinálok...
sziasztok,

duonk plusz 2 embert keres, akikkel stabil modon tudnank jatszani estenkent (missiok, survival, heistek).
nekunk kisse kimaradtak a heistek es mindenkepp meg szeretnenk tanulni, csinalni

mivel mi a kurvaoreg generaciot kepviseljuk 30+, viszonylag normalis felnott(esebb) embereket varunk, akik elvezik a gta online-t, szeretnek masokkal egyutt jatszani, nem sertodnek meg ha valami valakinek nem sikerul es nem sertegetnek masokat, és egyáltalán tudnak es szeretnek masokkal csapatban jatszani- szal nem total arrogans douchbagek es persze nem full total lamak, termeszetesen mi sem vagyunk istenek.
closed friend/crew modeokat preferaljuk

akit erdekel az irjon egy privit v vmi es este toljuk😊
social-on Bhalage neven is lehet keresni, koszi!
allock
benne van, van is ott egy űrhajó darab az egyik torony lábánál, ha socialon kikeresed megtalálod a saját térképeden

#hhwnd

Köszi!!
Temeto a varos eszaknyugati reszen van a golfpalyatol nyugatra.

Guglizd be. Temető is biztos van valahol. A Watts Tower is van a képek alapján. Azt nem tudom, hogy hol. Lehet, hogy ha keresgélsz egy kicsit, akkor találsz térképet, ahol mutatja.
Nekem városnézős, turistáskodós kérdéseim lennének, ha valaki esetleg jól ismeri a várost (single-ben játszom):
- nem találtam meg a Watts Towers-t, ami pedig a GTA San Andreasban jellegzetes városképi nevezetesség volt, szerintem benne kéne lennie Los Santosban. Ez az: Watts Towers IRL Látta valaki valahol? Dél-Los Santosban kéne lennie, valahol a Strawberry/ Mesa környékén.

- nem találtam egy darab temetőt sem a városban, van valahol? A San Andreasban az is volt, (kb. talán azon a környéken ahol most a Little Seoul negyed van), mission is volt ott (lehet, hogy itt is lesz, még nem értem a main story végére).
csabush
Az korrekt. 😄 Kb tízszer csináltam azt, nem találkoztam még vele, mondjuk az utolsó patch óta nem dobta még be. Persze vannak amúgy ilyenek, a fleeca-s garázsbug például elég cink volt, de azt viszonylag hamar javították. Tartom magam ahhoz, hogy bugfixek is lesznek a patchben szerintem. Számomra a contact mission elbugzása még bocsánatos bűn ennyi tartalom mellett, persze kinek mi, plusz én ordító buggal a fleeca korai szarakodásán kívül nem találkoztam még. A public layer töltési ideje viszont még mindig vicces. 😄
Utoljára szerkesztette: csabush, 2015.06.02. 09:13:22

Vadnokedli
Az szerintem eléggé gamebreaker amikor ha beszállsz mondjuk a "Titan of a Job" vagy melyik nevezetű misszióba a Titan-ba és nem lehet vezetni.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

csabush
Kilencven szinttel a hátam mögött olyan túl sok gamebreaker buggal nem találkoztam, pedig gyakorlatilag mindent csináltam már. Jó, most a versenyek végén a karakter bugok meg ilyenek nem lényegesek szerintem, plusz attól, hogy contentet kapunk gyanítom lesz hibajavítás is.

A Buckingham Vestra az új patch-el jön, igaz? Mert a megvehető gépek között nincs. Viszont az előbb beültem egy ilyenbe. Egy cheater vezette. A gép állandóan váltogatta a színét.
CalebJoe
van bankrabrós heist
Vraaanyek
Sorry, ha hülye a kérdés, főleg így, hogy ,megjelenés óta megvan a játék, végigvittem, és játszom az online-al is egy ideje, de....Heistokon kívül hogy lehet nagy pénzre szert tenni, vagy akár bankot rabolni??

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ilyen faszságokkal foglalkoznak ahelyett, hogy a temérdek bugot kijavítanák, és csinálnának egy normális, használható Creatort.
Overburner
Eleje meg LaFerrari lol.

jellemző. a képet betolja, de hogy wft az már nem lényeges <#crazya> (amúgy elég furán nyílik az ajtaja)

New Update for Grand Theft Auto Online Coming Next Week
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.01. 18:27:57
Szabi
jé, ez jobban néz ki mint a Huayra 😄

"Nulla tenaci invia est via"

vk90
Ok, köszi szépen 😊

Capcom is the best!

LasDen
a singlet nem tárolják online. Az a dokumentomakban lévő mappában van. SGTA, PGTA fileokat keress, azok a mentések...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vk90
Fontos kérdés, ha újratelepítem a gépet akkor megmaradnak a mentéseiem? Vagyis a Social Club tárolja a mentéseket? Dvd-s változatban van meg, nem steames.

Capcom is the best!

Köszi

Vadnokedli
Kezdés előtt 10-20 perccel kiírni, ejj.. <#ejnye1>

Az SG crew-ról hallottál már?
Ezen kívül is van még vagy féltucatnyi magyar crew.
az M-et nyomva megnyitod a menüdet és ott Daily Objectives
napi 3 feladatot kér
Ezzel én is így vagyok.
Nem tudok magyarokkal játszani.

A napi küldetéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Hol lehet elfogadni, ki adja?
Mik szoktak lenni a küldetésben?

Srácok ez a Rockstar Games Social Club mindig ilyen szarul tölt le?Más fél órája kb 1 giga patch jött le a játékhoz.Állandóan elszáll tőle a netem.
Ha nem lenne állandóan lost connect már ezer éve lejött volna.
De állandóan a Connection to download server lost.Reconnecting... feliratot bámulhatom.
Sosem szokott ilyen bajom lenni,max a WOt vagy WoWs csinál hasonlót,de nem ilyen sűrűn ilyen sokáig.Így jó egy hét alatt lejön.

Overburner
Francba hogy ezt nem vettem észre hamarabb <#szomoru1>

Én 60 felett vagyok rangban de eddig csak versenyeztem ma csatlakoztam egy heist-hez elég izgalmas volt. Csak jobb lenne inkább magyarokkal de nincs ismerősöm.
Utoljára szerkesztette: A kretén Bailey, 2015.05.31. 21:58:32
JaSoN HuNTeR
TheBags - Vasárnapi event!
Minden vasárnap 20.00 kor event lesz, ahogy most is smile hangulatjel
Mai program:
-Autó találkozó, Gyorsulási verseny
-Versenyzés (Saját sivatagi verseny)
-Funolás
Mindenkit szerettel várunk!
TS szerver: wgf.hu:7380
Szoba:GTA EVENT ROOM

gyertek!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kill3r21
Valaki próbálgatta már az Open IV programot pl skin berakásra? 😊
Megcsinálom, de inditásnál leszedi a social a modosított filet...másik hogy rakják be? Törtel?
Jogos.

De egy 70 feletti szintű se tudja a küldetést?

Tikal
mert egyeseknek is el kell kezdeni valahol.. vagy te már azelőtt vágtad az összes heist-ot mielőtt megcsináltad volna őket? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hol lehet elfogadni?
Ki adja?

Napi küldetések. Belépéskor írja ki. Ha jól tudom, egy hét ill. egy hónap után plusz jutalom jár érte, ha minden nap megcsinálod.
Mi az a Daily?

Egyes emberek miért fogadnak el olyan Heist küldetést amihez nem értenek, nem tudják mit kell csinálni? és mikor elrontják, kilépnek? (5heist 1)
És megmondani sem tudom mit kellene csinálniuk, mert nem tudok annyit angolul hogy elmagyarázzam. Vagy olyan nyelven amin ők írnak, beszélnek (olyan karakter nem is létezik a billentyűzetemen..)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.05.31. 16:45:12

Carlos
Menj át egy másik sessionbe és eltűnik. Nekem is volt már ilyen.

Þór vígi þessi rúnar

Vadnokedli
Ez így mi? Gondoltam fellépek megcsinálom a Daily-t erre ott állt. Beszállni se lehetett, járt a motor is. <#banplz>
<#idiota>

Nagyon bírom azokat a játékosokat akik a Heist-ből fogják magukat és kilépnek. Mert 1x meghalt valaki (pl. pont ő) és újra kellene kezdeni vagy éppen elkezdenénk és kiírja hogy nem lehet elkezdeni mert valaki kilépet...

Egyébként mennyi heist is van? 5?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.05.31. 13:03:44

Hát nekem van jópár fotóm (single playerből), de a snapmaticban semmi nincsen.
Köszi. 😊
CalebJoe
A social club profilodban a fényképezőgép ikon az az a snapmatic-ba rakja.

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.30. 21:56:34
tommygear
és akkor vársz most a csodára hátha elindul, vagy mire fel írtad most ezt be?
nehogy megpróbáld elhárítani a problémát
Hova rakja a játék a telefonnal készített képeket?
LasDen
mert nekem az tetszik és másra meg szarok <#mf1>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

minek vesztek olyat? nem is jó meg csúnya is <#fogmosas>