Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.06.03. 19:39:37
Þór vígi þessi rúnar
de legalább már ezt is tudom. thx!
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.03. 17:05:18
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
ezért nem csinálom most már meg soha, csak ha korán tudom, mert ha következő nap beadja dailybe, szívhatom a fogam.
Per Aspera Ad Inferi.
első kettő 5perc alatt meg volt, gondoltam jöhet a kocsi szállítás simieon raktárába.... eddig minden nap nyomta a kurva sms-eket de ma SEMMI. akármit csinálok...
duonk plusz 2 embert keres, akikkel stabil modon tudnank jatszani estenkent (missiok, survival, heistek).
nekunk kisse kimaradtak a heistek es mindenkepp meg szeretnenk tanulni, csinalni
mivel mi a kurvaoreg generaciot kepviseljuk 30+, viszonylag normalis felnott(esebb) embereket varunk, akik elvezik a gta online-t, szeretnek masokkal egyutt jatszani, nem sertodnek meg ha valami valakinek nem sikerul es nem sertegetnek masokat, és egyáltalán tudnak es szeretnek masokkal csapatban jatszani- szal nem total arrogans douchbagek es persze nem full total lamak, termeszetesen mi sem vagyunk istenek.
closed friend/crew modeokat preferaljuk
akit erdekel az irjon egy privit v vmi es este toljuk😊
social-on Bhalage neven is lehet keresni, koszi!
#hhwnd
- nem találtam meg a Watts Towers-t, ami pedig a GTA San Andreasban jellegzetes városképi nevezetesség volt, szerintem benne kéne lennie Los Santosban. Ez az: Watts Towers IRL Látta valaki valahol? Dél-Los Santosban kéne lennie, valahol a Strawberry/ Mesa környékén.
- nem találtam egy darab temetőt sem a városban, van valahol? A San Andreasban az is volt, (kb. talán azon a környéken ahol most a Little Seoul negyed van), mission is volt ott (lehet, hogy itt is lesz, még nem értem a main story végére).
Utoljára szerkesztette: csabush, 2015.06.02. 09:13:22
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
New Update for Grand Theft Auto Online Coming Next Week
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.01. 18:27:57
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Capcom is the best!
Ezen kívül is van még vagy féltucatnyi magyar crew.
napi 3 feladatot kér
Nem tudok magyarokkal játszani.
A napi küldetéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Hol lehet elfogadni, ki adja?
Mik szoktak lenni a küldetésben?
Ha nem lenne állandóan lost connect már ezer éve lejött volna.
De állandóan a Connection to download server lost.Reconnecting... feliratot bámulhatom.
Sosem szokott ilyen bajom lenni,max a WOt vagy WoWs csinál hasonlót,de nem ilyen sűrűn ilyen sokáig.Így jó egy hét alatt lejön.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: A kretén Bailey, 2015.05.31. 21:58:32
Minden vasárnap 20.00 kor event lesz, ahogy most is smile hangulatjel
Mai program:
-Autó találkozó, Gyorsulási verseny
-Versenyzés (Saját sivatagi verseny)
-Funolás
Mindenkit szerettel várunk!
TS szerver: wgf.hu:7380
Szoba:GTA EVENT ROOM
gyertek!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Megcsinálom, de inditásnál leszedi a social a modosított filet...másik hogy rakják be? Törtel?
De egy 70 feletti szintű se tudja a küldetést?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ki adja?
Mi az a Daily?
Egyes emberek miért fogadnak el olyan Heist küldetést amihez nem értenek, nem tudják mit kell csinálni? és mikor elrontják, kilépnek? (5heist 1)
És megmondani sem tudom mit kellene csinálniuk, mert nem tudok annyit angolul hogy elmagyarázzam. Vagy olyan nyelven amin ők írnak, beszélnek (olyan karakter nem is létezik a billentyűzetemen..)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.05.31. 16:45:12
<#idiota>#idiota>
Egyébként mennyi heist is van? 5?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.05.31. 13:03:44
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.30. 21:56:34
nehogy megpróbáld elhárítani a problémát
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár