27719
-
ldavid #20166 Házigazdának jelentkezhet aki akar (GTA4-hez is akár), aztán ha nem ellenzi senki írok/írunk a mod topicba is átadás miatt -
Plata #20165 Nem tudom,én felraktam és Social Club-on frissítem de totál szopás.Atom lassan jön le patch,és percekre megszakad a letöltés.
Legszívesebben megvenném újra de steam verzióban,mert akkor több órányi szívatást megspórolnék minden új DLC vagy patch leszedésekor. -
simonl #20164 Úgy értem, szinkronizálni vagy mi. -
simonl #20163 DVD -s verzióm van, azt nem tudom aktiválni a steam -en? -
Plata #20162 Ha DVD-s van akkor szopni fogsz mint a ragya,mert a social club-ról a frissítés olyan lassan jön hogy addigra megépíted az világ legmagasabb tészta tornyát.
SSD-ről passz.
Social clubról iszonyú lassan jön le a játék,nekem az 5.5 giga patch a nyáron 1 nap alatt jött le,a játék meg maga 56 giga,arra még rájön vagy 7 giga patch.Ha social clubról húzod le az lesz vagy egy hét,ha Steam-es van az gyorsan lejön.
De a social klubról ilyen 50-70 kb sebességgel jön ha jön,általában percekre megszakad a letöltés. -
simonl #20161 Sziasztok három gyors kérdés:
Van értelme és látható eredménye ha SSD -re telepítem a játékot?
Mekkora a teljes telepített játék mérete, és mennyivel növekszik ha csak a single player -t játszom?
Le tudom húzni a net -ről a játékot, vagy csak lemezről tudom telepíteni?
Köszi srácok a segítő válaszokat.
-
Bal0924 #20160 Nekem 3ház és 1 garázs van. -
#20159 Azt a corvette-et én is akarom már de nincs helyem és meg fogadtam hogy 3 garázsnál többet nem veszek. Eladni meg nem akarok semmit. -
ldavid #20158 mégis a játék topikjába írtad.
de a tudatos vásárlás része akkor is érvényes. -
Zsoxx #20157 Nem a játékra értettem. -
ldavid #20156 ...és a tudatos vásárlóknak? már régen a listámon voltak ezek, de nem volt sürgős, így legalább spóroltam.
ez most a hülyének is megérte, főleg az ingatlanok. igaz, jó lett volna 25 helyett 40% a járművekre is, de ez van.
amúgy meg játékbeli pénz, mit csinálsz vele ha nem költöd el? -
Zsoxx #20155 A Black Friday csak a konzumidiótáknak való. -
ldavid #20154 mai bevásárlás eredménye (+egy tank)
akartam egy blackfint is de azt majd inkább legközelebb (hátha lesz karácsonyi leárazás).
amúgy igazán black friday-ezhetett volna a LSC is -
#20153 Hát ez jó kérdés mert én ritkán vagyok publikon kívül :D -
#20152 Köszi a válaszokat még1x.
A 4. pontban lévőt úgy értettem, hogy pl. Closed Friend-ben vagyunk alapból, ott játszunk, de van mondjuk vmi feladat, amit félbeszakítunk, akkor nem a Closed Friend-be rak vissza, hanem public-ba. -
#20151 modder szokta dobálni a pénzt :D volt már velem is, hogy dobta a pénzt, másik meg elvette a fegyvereim... :D -
Plata #20150 Valaki azt mondta csak Story módban érhető el az egyik tengerparti rejtett barlangban. -
zolcsika080104 #20149 tegnap este ilyenkor nálam is szia.
előbb hullott az égből a pénz majd eltűnt az összes fegyverem,aztán meg nem tudtam mozdulni.Ekkor léptem ki.Lenne pár kérdésem ha lehetne.A telefonon a küldetéseknél ,van play mission meg még vagy 10 féle fajta.Melyek azok amelyeket érdemes kipróbálni?Azaz sok pénzt hoznak ?Gondolok itt olyanra hogy bankrablásos küldetés ,vagy hasonló.azt tudom hogy az apartmanban a dolg szobában van a lester féle de arra nekem sosem jelentkezik a kellő létszám.Én eddig mindig a contact play missionosokat toltam. -
#20148 Visszatérő játékos cucc asszem de nem biztos. Valami bónusz az tuti.
Olyan hacket toltak rám az előbb hogy becrashelt a gta... -
#20147 van, de csak a volt konzolosok használhatják :-/ -
Bal0924 #20146 Van hidroplán a GTA-ban? (4:03-4:07)
Utoljára a Vice Cityben láttam, (Asszem) -
#20145 -
#20144 Nem, akkor az lesz az alap fegyver kereked ami a storyban beállított karinak. Mondjuk utána megyek küldire valami mindig vissza áll.... -
Plata #20143 Mi múltkoriban sokat nyomtuk a Heist-eket,még a legelső fleeca job-ot is megcsináltuk,amikor megyünk felderíteni a bankot nem tudtuk megcsinálni sokszor,lementünk a ház elé ott volt Lester a kocsival,de hiába szálltunk be,az a gyökér csak állt és állt,és halhatatlan volt,és nem indult el,ki sem tudtunk lépni,ha felrobbantottuk magunkat akkor sem lett vége.
Csak ha újra indítottuk GTA-t,és ezt jó párszor megcsinálta velünk.Mindezt privát sessionban,ahol csak mi voltunk. -
ldavid #20142 -40% Steam-en -
ldavid #20141 "én a fegyver kerék miatt mindig storybol megyek onlineba."
miért? van valami bugja? -
#20140 Hello!
1. Valami focus a beállítás neve on és off lehet csak azt hiszem a postprocess körül találhatod meg.
2. Nem legalábbis nekem nem sikerült eddig. Az lehet hogyha egyszer kiválasztod hogy solo kövileg automatikusan abba dob be. Mondjuk én a fegyver kerék miatt mindig storybol megyek onlineba.
3. PCn sajnos nincs.
4. Ezt most nem értem xD Ugyan abba a sessionba amibe voltál? Azt nem random dob be valahova de van hogy oda rak vissza.
5. Ezt már olvastam valahol. Voltak teóriák de elvileg azért hogy ne csússzon a textúrába meg ilyenek. Ezért tünik el a sapka is a karakter fejéről egyébként.
6. Ez jo kérdés ezer meg egy baja lehet. Driverhiba valami összeakad valamivel stb.
7. Ha publicba voltál a hackerek szoktak ilyet csinálni. Egyébként nekem hasonló eddig csak jetes deathmatchben volt ott nem indult el a repcsi spawn után.
8. Egyideig a lowrider updateig kb egy hackert sem láttam hetekig. Most tértek vissza valszeg lejárt a ban vagy valami. Egyébként a rockstar csöndben van erről. -
#20139 Helló mindenki!
Hirtelen néhány kérdésem lenne, hátha tud valaki segíteni:
1. Hol lehet átállítani azt, hogy az ahova nézek a játékban, ott ne homályos legyen, ami aztán kiélesedik, hanem alapból élesen jelentkezzen? Mert most alapból elmosott a táj, és csak ha x ideje nézek már valamerre, akkor élesedik ki.
Én nem állítottam ezen, de az elmúlt 2 alkalommal mégis ilyen volt.
2. Be lehet-e valahol állítani, hogy az online játékra, ha kattintok, akkor alapból closed friend/solo/crew/public legyen? - és ne a story módból kelljen minden alkalommal indítani a játékot, ha ezek közül vmelyiket akarom játszani.
3. Van valami megoldás arra, hogy a nem kívánt fegyverektől végérvényesen meg tudjak válni (online)?
4. Lehet módosítani azon, hogy ha félbehagyok egy küldetést, akkor ne public-ba dobjon, hanem maradjak abban a játékban amelyikben a küldetés fel lett függesztve?
5. Én nézek el valamit, vagy tényleges (szándékos?) hiba, hogy az amúgy hangtompítóval szerelt fegyvert ha a kocsiban ülve sütöm el, akkor nincs rajta a hangtompító és ezért hangos?
6. Mitől lehet az, hogy a játék olykor spontán kidob a win7 asztalra, ahol a ctrl+alt+del-re előbújó feladatkezelőben azt mutatja, hogy a GTA V nem válaszol?
A játék eredeti, a konfig éppen megfelel neki (eddig nem volt vele gond), a gépen sem szoftveres, sem hardveres változás nem történt régóta, kb. 1 hete mégis megjelent ez a hiba.
7. Tapasztalt-e már más is olyat, hogy amikor random feladatot választ (már ha játszik még olyat valaki rajtam kívül), akkor mikor letenné a karaktert az adott feladat helyére, akkor egyszerűen nem lép tovább. Nem fagy le, mert a menü, a térkép stb. előhívható, csak hiába, mert nem lép tovább a játék.
Eddig a legtöbbször tapasztalt ilyen hiba, akkor volt, ha a piros körrel jelzett bandaháborús területre rakna le vmi feladat kapcsán.
8. Van-e rá esély, hogy a Rockstar kedvez azoknak, akik csak normálisan akarnak online játszani és végre karóba húzza valamelyik város főterén az összes érintett hackert, s ezzel a GTA V normális online élvezhetőségi faktorán javítana?
Az esetleges válaszokat előre is köszi! -
ldavid #20138 Pegasus-t hívd, ők intézik az ilyen speckó járműveket
SZABl #20136 de vajon lesz-e még jobb ajánlat karácsonykor? azért valamit beújítok most is -
#20137 Helló :D Vettem ilyen gépfegyveres páncélos kocsi izé mizét... de nem találom a garázsban.. sem a térképen... valami tipp? :D (lehet szinthez van kötve, mert csak 43-as vagyok... :D ) -
#20136 pénteken -40%-on lesz minden ház és -25%-on minden járgány -
zolcsika080104 #20135 persze online. a storyban nem lényeges,köszönöm a segítséget...
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.11.25. 11:06:31 -
Plata #20134 Felhívod biztosítót és visszakapod.feltéve ha Online-ban volt,Storyban ha felrobban akkor buktad. -
zolcsika080104 #20133 Sziasztok!
Tegnap voltam valami küldetésen, ahol a reptér közelében akkora utasszállítók voltak lezuhanva az útra, mint egy felhőkarcoló. Sz tem ez sem éppen a normális játékmenet része volt.Ha az általam vásárolt autó felrobban,- jártam már úgy hogy eltűnt -,azután sehol sem volt.Azt hogyan lehet visszahozni olyankor?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.11.25. 09:40:54 -
ldavid #20132 2-3 héttel ezelőttig azért teljesen jó volt. gondolom akkor dőlt le az állatkert kerítése.. (AKA lejárt a ban)
most meg hátha azért nem takarítják el őket mert dolgoznak valami jobb megoldáson. figers crossed -
#20131 Mivel egyedül nem akarok játszani kénytelen vagyok publicba menni :/ Ez már ilyen. -
#20130 sokaig tartott megtalalni
no traffic -
#20129 Valami modal vagy file módosítással vagy akárhogy ki lehet kapcsolni a forgalmat single módban? -
#20128 sajnos alapszabály megjelenés óta, hogy publik lobbyba nem megyünk, csak ha röhögni/szenvedni akarunk.. :D -
Plata #20127 Halljátok megint mennyi hacker van,hétvégén nyomtuk Heist-eket és találkoztunk hackerrel.
Először jött egy 1486-os szintű tag heist-re,már a szintje gyanús volt,Pacific standard signal-ra mentünk,az elején nem volt semmi,az én kocsimmal mentünk a csókáért,elmentünk a szigetre elindultunk vissza a pasival a partra ahol kocsink állt.Hackert követte a pasi,a gyerek beszállt vele a kocsiba,mire ő meg a csóka autóstól eltűnt és vége lett a heist-nek,ekkor esett le hogy hacker.Megnéztem a profilját,és akkor láttam hogy a karaktere félig pucér,nincs rajta felső ruha,pedig csaj kari.
Na utána folytattuk a Pacific standardot,és gond nélkül lementek a heist-ek,egészen a Pacific Standard - Bikes heist-ig,ott ugyanis ahogy felültünk a motorra és elindultunk velük,az összes ellenséges motoros felrobbant a városban.
A végső heist-et nem is csináltuk meg,mert egy hacker mindig bejött randomban.És már paráztunk.