Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
További szép estét mindenkinek 😊
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.09. 22:54:44
A napi küldetésem egyike hogy
"Parachute dangerously"
Leírás: deploy your parachute under 200feet from the ground
A játékban mennyi 200feet?
Hogyan tudom teljesíteni?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.06.09. 11:43:44
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Azt szokták írni mindenhol, hogy Trevor karakteréhez alapvetően Waingro adta a mintát a "Heat" ("Szemtől szemben"😉 című filmből (ez az a film, amiből átvették a Blitz Play mission-t). Tegnap este viszont végignéztem a "Reservoir Dogs"-t Tarantinótól ("Kutyaszorítóban"😉 és döbbentem láttam benne "Trevort", vagyis egy olyan karaktert aki szintén minta lehetett. A filmben a Michael Madsen által játszott Mr. Drapp az, aki a "kontrollálhatatlan, kiszámíthatatlan" heist partnert játssza, aki indulatból kezd el lövöldözni a heist közepén, és a film híres jelenete a kínzási jelenet (Kerimov), füllevágással (Martin Madrazzo), majd utána egy benzines kanna gondos csíkhúzó locsolásával.
Persze lehet, hogy ezt már mindenki tudta, de én most néztem végig először elejétől végig a Reservoir-t (pont azért, mert valami GTA-s mozira vágytam), másrészt nem láttam sehol említeni ezt a filmet, amikor a GTA V irodalmi hátteréről olvastam.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Majd esc. Play gta online. Es ott kivalasztod a closed friend sessiont!
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.08. 16:26:11
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.08. 15:37:51
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Igaz nem vagyok Sg crew tag.
És még csak 3-as szintű vagyok,csak pár napja játszom vele.bár már rég megvan a játék de MMO eventek miatt hanyagoltam.
De a GTA online nem is nagyon jön be,az hogy passzív módban folyton felrobbantanak vagy megölnek,kicsit zavaró.Nem is lehet semmit sem kezdeni,mert hiába vagyok passzívban,úgyis megölnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.08. 08:14:16
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként most csináltam egy Sports kategóriás versenyt és feloldódott a Sports Transmission.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Melyik típusú verseny kell: Super, Sports, Sports classics, Muscle, Coupes, SUVs, Sedans, Compacts, Off road, Motorcycles
Hogy feloldja a következőket:
-Sport Brakes
-Race Brakes
-EMS Epgrade, level 3
-EMS Epgrade, level 4
-Sports Transmission
-Race Transmission
Szerintem a Super kategória oldotta fel ezeket: Lehetséges?
-Street brakes
-EMS Epgrade, level 2
-Street Transmission
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szóval?