Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Mik ezek az árak <#wow1>

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

miert lenne?
Ez kb. olyan kérdés volt, hogy mit vegyek: terepjárót, egyterűt vagy sportkocsit. Nyilván attól függ, mire akarod használni.
Ha kilockoltad heisteken keresztul a Savage-t, akkor azt, ha nem, akkor a Buzzard Attack Helicoptert. Ezek tudnak raketat loni.

Na megjött a patch? Van működő kaszinó?
Melyik Helikoptert érdemes megvenni?

Köszi megvan!

További szép estét mindenkinek 😊

60 méter. Kb. egy 20 emeletes ház magasságában nyiss.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.09. 22:54:44
Gyors segítség kellene
A napi küldetésem egyike hogy
"Parachute dangerously"
Leírás: deploy your parachute under 200feet from the ground
A játékban mennyi 200feet?
Hogyan tudom teljesíteni?

Szabi
és akkor most nézd meg ezt a 19 másodperces verziót is... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
RatBaG #18317

😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

wollnerd
Igen, azt én is kipróbáltam 1 hete csak a a 32-bites progival nem működött nálam. (kifagyott a GTAV launcher) csak a 64-bites x360ce-vel, ami innen szedhető le. Azzal a videó alatti leírásban a linkben (A 2. MEGA link) lévő dll-lel és 64-bites progival már tökéletes nálam is. Nagyon jó a 540-600 fokos fordulással is. :-)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.06.09. 11:43:44

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Danecay
Ha esetleg mást is érdekelne a megoldás: GTA V & LOGITECH G27 - FULL ADVANCED TUTORIAL

Csak érdekességképpen, a fő sztori kapcsán.
Azt szokták írni mindenhol, hogy Trevor karakteréhez alapvetően Waingro adta a mintát a "Heat" ("Szemtől szemben"😉 című filmből (ez az a film, amiből átvették a Blitz Play mission-t). Tegnap este viszont végignéztem a "Reservoir Dogs"-t Tarantinótól ("Kutyaszorítóban"😉 és döbbentem láttam benne "Trevort", vagyis egy olyan karaktert aki szintén minta lehetett. A filmben a Michael Madsen által játszott Mr. Drapp az, aki a "kontrollálhatatlan, kiszámíthatatlan" heist partnert játssza, aki indulatból kezd el lövöldözni a heist közepén, és a film híres jelenete a kínzási jelenet (Kerimov), füllevágással (Martin Madrazzo), majd utána egy benzines kanna gondos csíkhúzó locsolásával.
Persze lehet, hogy ezt már mindenki tudta, de én most néztem végig először elejétől végig a Reservoir-t (pont azért, mert valami GTA-s mozira vágytam), másrészt nem láttam sehol említeni ezt a filmet, amikor a GTA V irodalmi hátteréről olvastam.
Overburner
Én elcsesztem dobáltam a stickybombokat stb hála én csak 100ezret kaptam nem akarok olyan pénzt használni amit nem én szereztem oda a játék lényege akkor.

Ez nagyon jó lett!

én is kaptam régebben, eddig semmi bajom nem lett belőle
Atika :o)
Hat en vasarnap jartam igy csak engem megszort penzel es most nem tudom, hogy mit csinaljak.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Carlos
Bar egyedul uncsi szerintem. Csatlakozz egy crew-ba es akkor izgibb!

Þór vígi þessi rúnar

Köszi.

Carlos
Nem. Elinditod a story modot.
Majd esc. Play gta online. Es ott kivalasztod a closed friend sessiont!

Þór vígi þessi rúnar

Overburner
Ma is freeroamoztam egyet tök jól elvoltam a Savage-el bohóckodtam aztán megint találkoztam 2 hackerrel is egy sessionban eh. 1. az ilyenektől mindig félek nehogy valamiért bannoljanak miattuk engem is 2. ha rossz kedvűek akkora nagyon undokok tudnak lenni.....bár hála istennek én ritkán találkozok ilyen felrobbantgatós emberekkel. Az egyik kifejezetten jol titkolta hogy hacker mert csak akkor vettem észre amikor felrobbantották a kocsim ott ült mellettem és ő kiszállt szépen az égő kocsimból xD. Második már kevésbé volt ilyen, pénzeket adogatott mindenkinek amit én sikeresen elkerültem hála istennek meg Blimp-el flangált a városban. Én azt hittem hogy az APB Reloadednek sz*r az antihackje de még ott sem volt ennyi hacker amikor játszottam vele. xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.08. 16:26:11

És ezt valahol az optionsban kell beállítani?Mert nem emlékszem hogy ilyesmit láttam volna benne,de majd ma megnézem.

Overburner
Hát ez mocsok jó lett. 😄

úgy ült fel arra a bringára mint nagyanyám 😄 jó lett amúgy (viszont a Comet már moddolt lehet!)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.08. 15:37:51
LeWyTy
Ez jól sikerült<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

CalebJoe
Ezt kurva jól összerakták, összehasonlítva a játékkal látszik hogy mennyire gyerekcipőben jár mér a játékipar realizmus terén, mennyire gépies az egész.
Carlos
Akkor egyedul leszel online sessionben. Legalabb nem basztatnak!

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lehet jön kaszinó GTA Online-ba.
Katt

mert dógoztam azééé

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Atika :o)
Sziasztok, mit tudok csinalni, ha egy idiota hacker megdobalt penzeszsakkal? El tudom valahogy dobni azt a penzt? Bannolhatnak ezert? Kezdem picit idegesiteni, hogy egyre tobb a csalo a jatekban. Muszaj lesz a Closed friend session-t hasznalnom.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Vadnokedli
ez szerintetek mennyire legit? Levele 8000.. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Nem ismerek senkit,így asszem ez kiesik.De majd este megnézem.<#hehe>

Carlos
Closed friend session???

Þór vígi þessi rúnar

Én voltam fent.
Igaz nem vagyok Sg crew tag.
És még csak 3-as szintű vagyok,csak pár napja játszom vele.bár már rég megvan a játék de MMO eventek miatt hanyagoltam.
De a GTA online nem is nagyon jön be,az hogy passzív módban folyton felrobbantanak vagy megölnek,kicsit zavaró.Nem is lehet semmit sem kezdeni,mert hiába vagyok passzívban,úgyis megölnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.08. 08:14:16

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Én téged hetek óta nem láttalak online.
Valóban így van, az előbb leteszteltem. Megnyertem egy versenyt compact kategóriában, és csökkent a sport kategóriájú kocsimnál a még megnyerendő versenyek száma a motor- és sebváltótuningnál.
Jóval több versenyt nyertem mint, ami szám van a feloldáshoz... és még sincs feloldva.

Egyébként most csináltam egy Sports kategóriás versenyt és feloldódott a Sports Transmission.

Na szép! Már senki se volt online az este?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bármilyen kocsival nyersz, számítani fog.
Akkor most más hogyan közelítem meg a kérdésem 😄

Melyik típusú verseny kell: Super, Sports, Sports classics, Muscle, Coupes, SUVs, Sedans, Compacts, Off road, Motorcycles

Hogy feloldja a következőket:
-Sport Brakes
-Race Brakes
-EMS Epgrade, level 3
-EMS Epgrade, level 4
-Sports Transmission
-Race Transmission

Szerintem a Super kategória oldotta fel ezeket: Lehetséges?
-Street brakes
-EMS Epgrade, level 2
-Street Transmission

RatBaG
nem, a kategória a car/bike/air/sea-re vonatkozik csak.

Per Aspera Ad Inferi.

A tuningolni kívánt autó kategóriájában kell megnyerni a versenyt. Mikor beülsz, a kocsi neve mellett írja a kategóriát is (pl. sport).
Vadnokedli
Nyerned kell azokon, és bizonyos kategóriákon belül, Azt hiszem a LandRace az magába foglalja az összes autó típust.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Amik nincsenek feloldva, mindre azt írja hogy X versenyt kell megnyernem. de jóval többet csináltam meg mint amit ír.
Szóval?

Nem vagy egyedül a múltkor meg az én nevemben kezdet el öldökölni mindenkit a hacker
Overburner
Mostmár csinálhatnának valamit a hackerekkel eléggé irritálóak. 😄 Repkedtem a buzzardal azt beteleportált mellém a gyerek és elkezdte használni a rakétáim szétlőtt mindenkit pedig én senkit sem akartam bántani abban a percben 😄