27719
  • Overburner
    Mindegyik küldit ha contact mission tudod egyedül is csinálni ha óvatosan és ügyes vagy simán tudod öket csinálni. Használd a fedezéket ne fuss bele az ellenségekbe stb. Mindegy hogy 4 férőhely van ha csak egyedül akarsz menni mehetsz.
  • Dreko7
    nekem csak annyit mutat hogy fórumok->játékosok fóruma-> gta v. Csak ezért irtam. Hát remélem hogy lesz valaki:D
  • Plata
    Számítástechnikai fórumok->Játékosok fóruma->GTA 5

De lehet hogy van itt olyan akinek konzolon is megvan.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.11. 14:01:52
  • Dreko7
    ez sehol nincs kiirva. :D
  • Plata
    Hát mivel ez PC-s fórum.
  • Dreko7
    igazából azért irtam ide, hogy legyen kivel játszani:D De senki sem konzolos ahogy nézem
  • Dreko7
    azok nekem általában olyanok, hogy valakikkel kell lennem. De mindegy:D Ha ilyen egyszerű majd körbenézek. 1 órám van eddig a játékba:D
  • Plata
    Nem,van több száz küldi,menj ki az utcára és keress egyet.
    Én fejből egyre sem emlékszem.Főleg mert én ha tehetem inkább Heist-re megyek.
    Ilyen küldiket max szórakozásból csinálok.
    Egyébként meg keress valakit akivel tudsz játszani ilyen küldiket,együtt jobb.
    Főleg ha az egy nagyobb szintű játékos,nem hátrány ha ilyen küldiben van egy jó géppuskás páncélozott autótok.Mi általában azzal szoktunk menni,vagy helivel.
    Van fegyveres helim is meg géppuskás páncélozott kocsim,így elég könnyűek ezek a küldik hardon is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.11. 13:51:40
  • Dreko7
    Tudtok olyan jobot mondani ami solo? Így nem kell keresgélnem:P
  • tutituti
    sima solo jobok.van olyan küldi amit egyedül is végigtolhatsz.pikpakk 30-as leszel :)
  • Plata
    Tudtommal konzolos csak konzolossal játszhat.
    Sok pénzt Heist-ek hoznak.Akár félmisit is kaszálhatsz vele ha te vagy a host.
  • Dreko7
    Értem. Hát sajnálom. Marad akkor a sok hülye akivel nagyon lassan felkűzdöm magam 30-as szintig. Vagy van ötleted mivel tudnék sok pénzt és gyors fejlődést elérni? Amúgy nincs is módja annak hogy pc-s xboxossal játsszon?
  • Plata
    Számít mert itt szerintem szinte mindenki PC-s,másrészt még 10-es vagy az elég kevés szint,általában 30-as szint alatt nem szívesen hívnak be komoly Heist-re játékosokat.
    Általában 30 alatti embereket ki szokták dobni mert nincs még rendes páncélja,satubbi.
  • Dreko7
    Van olyan aki sokat játszik online? Új vagyok 10-es szintű de ezek a random emberek akik becsatlakoznak semmire se jók. Eddig 1 jobot se tudtam végigcsinálni.. Szóval ha gondoljátok vegyetek már fel barátnak:D realdreko a nevem. Az nem tudom számit-e hogy xbox one konzolon vagyok.
  • Szabi #20232
    Get Double GTA$ & RP in all GTA Online Adversary Modes this weekend
  • Overburner
    Leírás alapján lesznek cuccok. A yachtnak anti repcsi rakétájai lesznek illetve lehet majd upgradelni. Az új heli szerintem csak a yacht mellé jár majd csak azt tárolhatjuk ott és saját hajó is lesz mellé. Akinek lesz yachtja hozhat létra "bandákat" saját co-op küldiket indithat pénzt szerez ő is igy meg az alkalmazottak is (bodyguardok) akik gondolom playerek lesznek. :O Össze is lehet majd csapni. Több páncélozott jármű is érkezik. (jajj de jó) Lesz vagy 50 misi az a yacht :O
  • Overburner
    Mondjuk a segge meg Wiesmann.
  • Skypack
    Szerintem is arra hasonlít inkább
  • Overburner
    Nekem Sagaris.
  • Szabi #20227
    Wiesmann, jah :D
  • Overburner
    Ha a TVR-t meg tudom venni boldog leszek kb amúgy :D Nem hogy yacht meg hasonló.
  • Szabi #20225
    najó beindult a gyűjtögetés Nightshade-re.. nem hagy békén a kisördög.. :D
  • Overburner
    Hát nekem ez az update nem tetszik kivéve a házak meg a kocsik xD A többi meg saints row 1/1. Azért gondoltam hogy kamu mert teljesen nem illik számomra ide valamiért.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.12.10. 18:33:26
  • Szabi #20223
    na szóvel ennyit arról hogy kamu amit szivárogtatott a srác.. igaz volt minden... új belsők, új házak, új autók, új heli, csónak helipaddal.. wháááá

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.10. 18:38:13
  • Overburner
    Ilyen fejem volt a videó után.
  • tutituti
    paszmek. minigun meg minden menő cucc.remélem befut vele a hó is :)
  • Overburner
    Ez elég WTF egy DLC szerintem :O

Szabi ott a kocsid. :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.12.10. 17:11:40
  • wollnerd #20219
    Sziasztok!
    Hogy lehet az hogy nekem nincsen letöltve a Hipster DLC?? Nincsen az update mappában a mphispter mappa és azon belül pedig a dlc.rpf.... Sose léptem be az eddig se az Online-ba, (természetesen eredeti a játék!) és visszatérő játékos vagyok, vagyis játszottam az xbox 360-on, ha ez is számít.
  • Dreko7
    Hali!

Srácok van 1 GTA V PC-s verzió, Rockstaros Acc-om eladó. Ha valakit érdekel írjon. Szinte nulla kilóméter van benne. Megvettem a játékot de szaggat a gépemen.
  • Zsoxx
    Egy sztriptízbárt próbáltam, oda nem lehetett. Amúgy meg mindegy, mert story mode-ban be tudok menni (bár nem azzal a karakterrel, amivel directorban), de nem veszi fel, amikor az ember lehajtja a felest. Ahogy elindul az animáció amikor a pultnál kérek egy pohárral, leáll a felvétel.
  • Blasta
    Pár épuletbe be lehet menni. Lehet pont kocsmába nem, de vannak lakások ahova igen. Meg talán a sztrip bárokba is, de ez nem 100%
  • Blasta
    Koszonom ;)
    Ez egy leszámolás, mivel a szám címe is Gangwars. Vagyis itt 2 banda háborújának egy részletét lathatjuk. A célpontok éppen nem voltak felfegyverezve, mert...mert...mert épp alkoholizáltak és nem számítottak egy bérgyilkosra így kedd este :) Amugy visszalottek volna :)

Utoljára szerkesztette: Blasta, 2015.12.09. 00:47:34
  • Zsoxx
    Director Mode-ban nem lehet bemenni az épületekbe? Ez komoly? Hogy forgassak akkor filmet bármilyen karakterrel pl. egy kocsmában?
  • Overburner
  • MerlinW
    Azért tűnt úgy, mert az áldozatok békés járókelők voltak. Vissza azért nem lőttek mert.... békés járókelők voltak :D
  • Kata
    Klassz, meg olvastam az interjút is, grati!
    Csak annyi, hogy lehet a lelövöldözős rész most nem annyira szimpi benne az utóbbi idők terrorcselekményei miatt, úgy tűnik mintha békés járókelők lennének. Valami fegyveres tűzharc (náluk is fegyver van és visszalőnek) tán kevésbé lett volna ilyen hatású.
  • iWOLF
    New Every Bullet Counts Adversary Mode Now Available to Play in GTA Online
    Utoljára szerkesztette: iWOLF, 2015.12.08. 16:37:58
  • steweee
    https://www.youtube.com/watch?v=8wl5d7H_N6U
  • Blasta
    Koszonom! ;)
  • Blasta
    Na jah, de még igy is sok uber részt ki kellett hagynom mert nem volt hely nekik ;)
    Majd egyszer csinalok egy prequel-t :D