Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másnál is már volt ilyen ,és ha igen akkor mivel oldotta meg?
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Haveromnak is ilyen lett. Itt valaki esetleg találkozott ezzel a problémával?
Keressen meg.
90 körüli a Rankom, nem vagyok hasznavehetetlen.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nem lehet hogy az új 1.27 frissítésben el szúrtak valamit de nagyon?
Röhej hogy mindig 4 órát kell várnom hogy egyáltalán fel tudjak menni online-ra ha meg sikerül és netán bekapok egy gtav.exe működése leáll akkor megint várhatok.
Ha ez bug akkor remélhetőleg hamarosan ki javítják.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Sajnos a Heistből csak az elsőt tudtam végigcsinálni, mert senki nem akarja már nyomni, hiába indítom el. Ha van jelentkező, szívesen letudhatnám őket. Bluuzia néven megtalálható vagyok. Köszi!
Indítottam volna egy missiont és össze omlott a gta 5
Újra indítottam a gamét és ez az üzenet köszöntöt.
Ha jól veszem ki azt mondja hogy a játék mentésem a felhőből nem elérhető most és hogy próbálkozzak később.
Más is találkozott ezzel a problémával?
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Lesz az addigi ~40fps-edből 25. Az jobb?
Az update után elérhető lett egy új opció az advanced graphics menüben: frame scaling mode.
Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz ezért kérdeznék. Ez most olyan, mint a downsampling? vagy mint a resolution scale? Valaki esetleg tudja, hogy ezeknek mi a lényege, mi az értelme, és hogy érdemes használni? Azt értem, hogy ha az érték 1 alá megy, akkor olyan, mintha a felbontást csökkentettem volna, és így nagyobb lesz a teljesítmény, viszont mégis megmarad az 1080p képernyőfelbontás. De akkor már nem érdemesebb inkább szimplán a felbontást alacsonyabbra venni? Azzal elvileg nem ugyanott vagyok?
Ha magasabb, mint 1, akkor pedig olyan, mint a downsampling? Mint amikor 4k-ban renderelsz egy játékot, de a downsampling-el az 1080p-re csökkented. Azt odáig értem, hogy ez így még mindig szebb, mintha sima 1080p lenne, de persze erőforrás igényes. Azt is olvastam sok helyen, hogy azért is érdemes 4k-ban futtatni egy játékot, akkor is ha nincs csak 1080p-s monitorunk, mert olyan magas felbontáson renderelve már szinte nem is kell élsimítás. De felmerül a kérdés, hogy melyik zabálja jobban a hardvert: a 4k-ban való render élsimítás nélkül, vagy az 1080p-ben render+élmsimítás.
Szóval valaki esetleg ezekről a dolgokról fel tudna homályosítani?
Csak vicceltem a 18x-os vesztéssel 😊
Pár napja Mort2195-el azt csináltuk.
Most nincs fent valaki néhány kör versenyre?
twitch.tv\mnk_official
P.s.: az osiris allva hagyja a zentornot. (Full tunning mindketto, repteren gyorsulas)
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmilyen nyelven nem tudok tanulni.
Egy kis Online sorozatba kezdek, az első a videokártya tesztelésről szól, meg egy kis törés-zúzásról😊
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Meglehet valahol nézni hogy eddig milyen típusú versenyeken nyertem?
Úgyis abba hagytam. Túl sokat voltam ma fenn.
De legalább teljesítettem a napi küldetést. 😄
Nem biztos, hogy segít és lehet hülyeség, de nekem akkor tette csak fel, amikor beléptem böngészőn keresztül a social club-s fiókomba és azzal párhuzamosan (míg ott bent voltam) indítottam el a játékot, majd adta be a telepítést. Addig semmivel nem tudtam rávenni.
Bár ezt angolul valószínűleg írja is (, vagy nem, ha nem ez a megoldás :-) De egy próbát megér.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
ldavid #18403 Mondjuk Coupe szóval azokhoz képest milyen lehet vajon 😄 Na majd megpróbálom én is amint lesz egy kis pénzem rá. 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.10. 22:18:22
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
akkor most mégis mi a toszt tölt? 55/55Gb ablaknál? mikor az egész játék már kb 65giga felett volt legutóbbi frissítés alkalmával
#hhwnd
Bal0924 #18392 menüben find new session, de gondolom azóta megoldottad 😊
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.06.10. 20:08:55
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?