Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mi?
Use some Bull Shark Testosterone.
Mit kell csinálnom?

RatBaG
rögtön 3 csúszka volt, car/plane/heli, de kocsinál szart se ért, olyan késése van, helinél meg auto-középre húzás rontja el az egészet.

Per Aspera Ad Inferi.

Windows 10 mennyire szereti jelenleg? Kell valamimokosssag hogy fusson rajta? Tipp tanacs egyeb tudnivalo?

MoRT2195
Járművek egeres irányításánál nem tudtál az egér érzékenységen javítani, csakis arra hatott eddig az egér érzékenységének állítása, amikor járműn kívül voltál (gyalog).
Ez nekem is fájó pontot érint, hogy úgy mondjam, ugyanis ezt az ugrást nem tudtam megcsinálni. 😛
RatBaG
mindig is volt.

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Az egeres jármű irányítást direkt rontották el? Olyan érzékeny lett legutóbbi patch óta hogy irányíthatatlan (800DPI-al) (nothing; látom lett sensitivy)
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.06.15. 11:20:39

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ez biztos fájt. <#vigyor3>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ezt mióta csinálja?
A megfelelő portok nyitva vannak?
tommygear
<#wilting>
8?
18alatt nem is szabadna játszaniuk vele!

Átrágtam magam..... mi a fasz van ilyenkor ??? nemjó még mindíg
Az nincs. Olvass vissza a topikban, azzal is megtudsz néhány dolgot.
Vadnokedli
Válts session-t hátha. Előfordul.

Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával hogy onlineban nem lehet lőni az autóból?
Elég idegesitő tud lenni <#csodalk>

veszel valami járművet és eldobod a következő sarkon (vagy tőzsde, de az lassabb)
Franklin 500.000,- pénzét, hogy lehet gyorsan és fájdalommentesen elveszíteni?

Kösz.

Overburner
Pegasus-t kell hívni a telóddal és le fogja spawnolni a legközelebbi helyen ahova tudja.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.14. 12:58:56

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Nekem is kellene egy kis segítség,van házam és garázsom online-ban,de vettem egy hajót,az hova a fenébe kerül?

Az online részéhez valaki tudna segítséget nyújtani? Mondjuk egy youtobe videót segédletként magyarul érdekelne. Vagy egy részletes leírás ilyesmi. Köszönöm
Overburner
Hétvége. Fent vannak a 8 évesek 😄

Ma reggel gondoltam fellépek megnézem milyen napi küldetésem van. Kilépek a garázsból és egy hatalmas tankkal nézek farkas szemet, ő békén hagyott. Azt hittem békés reggelem lesz, erre.
Megkértem a Helikopterem, beszállok éppen szállnék fel és erre valaki odajön és felrobbantott. Mire visszaértem volna a kocsimat is felrobbantotta! Onnantól kezdve csak rám pályázott.
Mi van ma? Előbújtak a szadizók?

kill3r21
Vice City power 😄
Nem szoktam alt + tab-olni 😞 pause on focus loss az végülis mit csinál ?
mindent próbáltam de ezt még nem.. pls aki még tud valamit !!! 😊
Egyre jobban játszhatatlan a GTA 5. Tele hackerrel :/ pl D0M_AZ Baxman99 meg társai
RatBaG
kapcsold ki a pause on focus loss-t.

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Szoktál ALT+TAB-olni? Ha igen, ne tedd max ablakos üzemmódba. Nálam 2 óra töltés után se tölt be ha alttabozok 3percnél tovább töltőképernyő alatt.. 😄

Sziasztok! folyamatosan loading story mode - ozik és nem tölt semmit :/ milyen gyógymódot tudtok ?

Örök hálám !!!!
Galy
thx 😊
Overburner
Miért ne lehetnél 😄 Általában ts-en akik összeverődnek azok tolják együtt 😄 De mapon is akivel összedob van hogy megy a bohóckodás 😄

Galy
Hi!
Mennyire aktív a klub? Lehetek a 122-dik? <#vigyor3>
Overburner
Ha van osirised hamar el tudod fogyasztani a zsét 😄 ferobbantod magadnak -25k per felrobbantás.

Vadnokedli
Hát nehéz lenne nem élni vele mivel alám spawnoltatja konkrétan és folyamat szedi fel a karakter. 😄 kp-ban meg nehéz lenne el dobálni stripclubban.

Rockstar hivatalos álláspontja szerint, aki él a cheater által nyújtott dolgokkal, azt is bannolják. Én is kaptam így kb 800k-t, és nem bannoltak érte stb. ám javaslom ne csinálj belőle rendszert 😄 nyilván ha milliós tételekben szedi össze valaki, bizony utoléri a banhammer.

twitch.tv\mnk_official

Overburner
Na most nekem is előjött ez a micro akadozás fasza 😄

Vadnokedli
Most megtörtént velem is, Hirtelen pénzes zsákok spawnoltak a semmiből alattam, jött belőle vagy 800k ha használom a pénzt mi baj lehet? Végül is nem én csináltam magamnak..

Overburner
Próbáltam már.... következő belogg után ismét ott a fegyver ahogy irta Zsoxx is. De ráfekszek agresszívabban hátha felfogja hogy nem kell nekem az. 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.13. 10:24:03

Vadnokedli
Igen lehet- van egy váltás kb 50-70FPS között, legalábbis az én szememben.

Csak a single-ben... Az árnyék még nem vészes ,lehet az előző kártyámmal is ilyen volt (R9 270x 2gb) és csak most vettem észre... lehet de ez a nagyon apró szaggatás néha... nem tudom hogy volt e, az előző kártyámmal alacsonyabb beállításokkal 40-50 fps-el játszottam ,ezzel meg very high-on meg minden maxon 60-75 FPS lehet ,hogy a gyorsabb játék miatt feltűnőbb ?

Tikal
nálam működik.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De amit megvettél azt hiába dobod el, legközelebb megint nálad lesz.
Tikal
el lehet dobni ami nem kell...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner
Én a fegyverek elvételéért még fizetnék is XD. Fegyvereim felét biztos nem venném meg.....francért nem lehet eladni őket. 😄 Lépj ki onlineból menj vissza akkor meg kell lenniük megint elvileg.

Vadnokedli
Cheater, csak úgy menetközbe kirántott(nem mint egy szelet karajt) mindenkit az autójából + elvette a fegyvereket. Vissza kapom a fegyókat nem? <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.06.12. 23:07:48

Overburner
Ez nem bug ez ilyen. Frissíti az árnyékokat vagyis élesíti ahogy közeledsz hozzájuk. Helyenként ronda jobb lenne ha ki lehetne kapcsolni. Ha nem figyeled észre sem fogod venni. 😄 Másikat nem tudom procim ramom egyezik tieddel nekem nem laggolgat. Próbáld meg Grass ultra nélkül.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.12. 22:37:55