Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuclearity
ezt úgy hívják, hogy buzik. Hackerek szórakoznak vele, IV ben Evil mod volt a neve a hasonló nyalánkságoknak. Vagy privát session vagy szokj, hozzá mert a patch óta minden lobbyban legalább 2-3 hacker van... és nem a jobbik fajtából....

Rev Hard
Ez mi a kúrva isten ? Ma már ez a második faszság amibe belefutok. Először az volt hogy egy gyerek beírta a chat-re hogy most mindenki megfog halni, utána több robbanással megdöglött az egész session, nekem be volt kapcsolva a ghost mód de a kocsim így is megrongálódott az ablakai kitörtek. Most meg a garázsban voltam, mire kijöttem ez fogadott:

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Köszi : )
Overburner
Visszatöltesz egy előtte lévő mentést ha van vagy ha strangers and freaks-es cucc akkor újra lehet játszani menüből de ezek asszem nem azok. Ha nem sikerül maga az objektíva akkor később megtalálható lesz ismét ott az az egyén. Én pl a vérző csajjal aki balesetezett a rablásból menekülvén az meghalt először mert bénáztam xD aztán később ismét ott volt és megcsinálhattam.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Sziasztok, lenne egy kérdésem. Csináltam 2 mellékküldetést, de nem sikerültek túl jól. Az egyikben egy stoppos csajt kellett elvinni a Vinewood felirat mögé, a másikban pedig egy autót találtam 3 fegyveres faszival és egy megkötözött csajjal a földön. A kérdés: meg lehet ezeket próbálni újra vagy egyszeri lehetőség volt csupán?
Folytatom az online játék bemutatót. Egy Heists-el, melyben tovább tesztelem a videokártyát is.

Szerintem 1GB VGA se túl szerencsés már.... Azért 2015ben egy open world játékhoz igenis egy 2GB VRAM kell a stabil élvezhető működéshez..... Nekem 2GB van és 900MB fel van használva belőle úgy, hogy 720p ben normal beallitasokkal játszok.... Most 1GB nál maradna kb 100MB..........

Overburner
Nem lenne rossz egyébként főleg ha opcionális lenne. De nem hiszem hogy foglalkozni fognak vele.

Malakai
Rendes tükör igencsak, de tippre régi módszer kevésbé enné az erőforrást, ha egy másodlagos kamera képét a textúrára renderelné és akkor kapcsolna be, ha fps módban az autóban ülsz, egyébként nem zabálná a gépet. Persze így is meg lehetne érezni sok gépen minden bizonnyal, de akár lehetne opcionális graf beállítás is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Overburner
Nagyon erőforrás igényes lenne ha reálisan müködne. Szóval nem.

Visszapillantó tükörbe miért nem lehet normálisan látni? Patch várható? Vagy valami beállítás orvosolja?
Overburner
Szokott ilyet. Várni kell. Tök random fordul elő.

Vadnokedli
Csak az én "állásomat" nem akarja betölteni online? Nem tudok belépni úgy 2-3 órája. <#alien> Gondolom hála a csaló fazonnak aki megdobott vagy 10 millával..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ha jól értem a videókártyád 512 mb-os,a játékhoz meg minimum 1gb kell,azért nem tudod fentebb venni.

Sziasztok! Nekem egy kérdésem lenne. Miért van az, hogy ha 800x600-asnál nagyobb felbontást akarok akkor kiírja nincs elég videómemória?
Igaz a videókártyám kicsit régi, egy EN9800 GT 512-es a procim 4 magos 3,2 Ghz illetve 8 GB ddr3-as 1600-as memória van benne, így kb 70 FPS körül megy a játék de viszont a kis felbontás miatt nagyon gusztustalanul néz ki, főleg, hogy 16:9-es monitorom van... Nem tud valaki valami megoldást, hogy valahogyan feljebb vegyem csak a felbontást?
Overburner

Tikal
lol, persze, persze...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vadnokedli
Másik hogy láthatatlan volt, nem ölt senkit, reportolni se tudtam vagy akármi. 😄

Vadnokedli
Ömm.. épp most történt hogy egy cheater bohóckodott velem és ide oda teleportálgatott és adott vagy 10 millió kest' :v

Nem inkább a hülye Hacker-ek? 😊

Megjöttek a földönkívüliek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Carlos
Jo lenne mert igy gaz kicsit!

Þór vígi þessi rúnar

Overburner
<#ejnye1> Addig ne kelljen már várnunk.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 16:35:19

Majd a GTA Online DLC Part 2 javít rajta.... 😄 Azért jöhetne korábban is egy hotfix patch 😄

Overburner
Olvastam hogy azoknak akiknek idáig nem futott fényesen azoknak jobban megy akinek idáig nem volt baja azoknak meg elcsesződött eh.... elég sokan panaszkodnak ez jó legalább hátha gyorsan lépnek.

Overburner
Single-be is csinálja.... eddig tök simán futott bejött az update és gány. Még sokszor azt is látom ahogy tölti be a dolgokat pedig eddig ilyen sem volt. Sőt amikor pl Michael-re megyek és a házában van megmutatja a házát aztán szürkeség és a karakter ejtőernyővel zuhan a szürkeségbe.... remélem gyorsan jön egy hotfix 😄

Nálam is jobban akad mint korábban a single sajnos.......

Voltan
Mert én mintha észrevettem volna, de lehet, hogy csak én vagyok paranoiás 😊 Én meg multit nem nagyon játszok mostanában.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Overburner
Update óta nem igazán voltam Single-be csak egy kicsit de ott nem vettem észre annyira. Miért?

Voltan
Az akadozás csak online van?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atika :o)
Hat ez nem tul fair megoldas 😊 akkor el kell koltenem amit a heistekert kaptam, mert a vegen meg elveszik 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem nincs 500k-m szóval jöhet.Még kezdő vagyok 13-as szintű,kevés időm van játszani,és mindig random emberekkel megyek ha van kis időm,de 90%-ban bukta vagy lelép valaki.

Carlos
Ez engem is idegesit!
Ez az akadozas!

Þór vígi þessi rúnar

Overburner
15m-t nem kocsikázna senki <#idiota>.

Remélem hamar fixelik ezt az akadozást ami bejött ezzel az updattel :I

pedobear

ez kéne a gtaba!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Carlos
Valaki meselte a crewbol, hogy egyszer ugyanigy elszalltak a cheaterek konzolon. Akkor kidobtak a csitereket es minden jatekosnak reseteltek a penzet 500k-ra (vasarolt cuccok megmaradtak). Szoval ennek fenyeben jatszatok!

Þór vígi þessi rúnar

Én az ilyeneket elkerülöm. (még nem találkoztam 1el sem. ;( - kár, kellene a pénz 😄 - )

Szeretném magam megkeresni azt a pénzt amit elszórok 😄

Piszok mázlista.<#zavart1>

Köszi a választ 😄
LasDen
elrepülsz a naplementébe, az a teendő...
(semmi, élvezd a lóvét)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok ! Ma megdobott egy cheater 3 millióval ilyenkor mi a teendő nem akarok bajba kerülni emiatt . Le kell jelenteni ezt valahol?
Ma én is felmentem egy kicsit,és játszhatatlan volt.Városban ámokfutást rendeztek a passzív módból rakétákkal lövöldöző idióták,és az még piskóta,de a levegőből autók kamionok buszok egyéb vackok zuhogtak alá,sőt volt amikor hatalmas meteorit szerűségek.Buszokkal meg autókkal repkedtek a levegőben.
Közlekedni sem nagyon lehetett,a semmiből alá zuhanó többemeletes szikláktól.

Overburner
Hát tényleg eléggé elfajultak a dolgok mostanában...

Tegnap már kurvára elegem volt belőlük. Repkedek a Buzzarddal kb. 500 m magasan, erre rámdob valami idióta egy kocsit. Aztán még egyet. Aztán egy nagy repülőgépet. Erre már fel is robbant a gépem.
Hiába vagyok passzív módban, az üres jármű ugyanúgy eltalál.
Szabi
azért ez így finomon szólva mocskos dolog...

kattintás után pedig kiderül hogy a játékpénzes szarok vannak akciózva -.-

"Nulla tenaci invia est via"

Nem szoktam hívogatni, az mire való?

Overburner
Nah végre.......

CSÍTEREK VÉGETEK! (reméljük) <#violent>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.15. 19:36:59

Te eddig mivel játszottál?
Brucie-t hívd fel.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.06.15. 19:04:57