27719
-
zolcsika080104 #20428 jaja nekem is tegnap egy hidrat
-
Abrams124 #20427 Éééés most egy nagyon kedves hacker bespawnoltatott a házamba egy repülőt... -
Abrams124 #20426 Szerencsére én nem nagyon találkoztam hackerrel(azért egy két idegesítővel igen,utálom őket)de nálam is az van hogy a garázsom elé kiraknak szélturbinát és elrepülök a semmibe. -
Plata #20425 Hiába ha heistre bejön egy hacker.
Csak akkor jössz rá hogy hacker ha azt látod hogy a pasival akit meg kell menteni elteleportál és kész a heist,vagy ha mentek motorral és mindenki más felrobban a városban.olyankor le esik hogy hoppá valamelyik tag hacker. -
Plata #20424 Hát nekem is lesz valamikor,kérdés mikor,3 misim van,és jelenleg lehetetlen pénzt szerezni.Hackerek szét csesznek mindent. -
Abrams124 #20423 Íme a yachtom:(10 miskába került)
Oldalnézet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hátulról
-
#20422 Ja ez most nagyon gáz. Invite onlyba szoktam menni azt kész mostanában. -
Plata #20421 Hát online játszhatatlan a sok hackertől.
Fontosabb helyek elé leraknak turbinákat,aki ki jön házból vagy tuning műhelyből azt egyből megöli.
Buszokkal vízen közlekedő játékosokról nem is beszélve.Sajna nekem a print screen nem megy,csak szar steam-el sikerült csinálni vacak képet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.20. 11:43:38 -
#20420 Dokumentumok mappában töröld a rockstar mappát.(azért előtte csinálj egy másolatot róla,mert bukod a single mentéseket meg a videókat stb.)
Aztán ha steames akkor egy ellenőrzést is lefuttathatsz.
Nem garantálom hogy jó lesz de ez nálam bevált. -
miki10 #20419 Tegnap még működött, Ma meg elakarom indítani a GTA-t és azt írja ki hogy Grand theft auto 5 működése leállt. Próbáltam már safe mode-ba úgyse ment. Próbáltam a telepítővel repairing-et de ugyan azt írja ki. Észre vettem, hogy ha induláskor a tálcán marad a gta ablak, akkor nem áll le és betöltődik a menüig, de ahogy belekattintok rögtön ki írja h működése leállt. Eredeti a játék és nincsenek modok telepítve. Mi lehet a baja? -
Nitrobrain #20418 Akinek multiban nem lenne pénze yachtra, úgy néz ki kipróbálhatja singleben:yacht mod -
#20417 -
Stream -
#20415 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#20414 Talán a látótáv, az árnyékok látótávja, a túlzott élsimítás /bár ez utóbbit bírnia kell a vga-dnak. Plusz nálam ha highról very highra rakom a növényzetet az erdős részeken odaver az fps-nek, de simán highon sincs panaszom a látványra. -
#20413 erre vki?
grafnál mi az ami csak eszi a gépet de kb semmivel nem szebb a játék? -
Maceehun13 #20412 Köszi
-
Zsoxx #20411 Rendszergazda jogot igényel, az üzenet szerint. -
Maceehun13 #20410 nem úgy inditom simán asztalról*
-
Maceehun13 #20409 Kint van az asztalon 2-ször de nem modoltam még -
Zsoxx #20408 Rendszergazdaként indítod?
Nem moddolt a játék? -
Maceehun13 #20407 Sziasztok nekem ezt irja amikor megnyitom a játékot (CD-s játék) Administrator rights are needed to install game data.Please click
Retry below to restart the launcher with the required privileges .you may be asked to sign in to SOCIAL CLUB again after restarting .
MI lehet a baj beirnám fordítóba de csak a google-st ismerem ha valakinek úgyan ilyen gondja volt kérem írja le nekem privátba,hogy hogyan is csinálta ezt meg . ELÖRE IS 10000 HÁLA NEKTEK -
Plata #20406 De nem loptam el semmilyen kocsit.Sajátommal közlekedem.Épp csak felmentem privát sessionba,elindultam a golf pálya felé és kaptam bountyt.Kb félóra bringázás után lejött. -
Zsoxx #20405 NPC sofőrök szoktak ilyet, mikor ellopod a kocsijukat. -
Fifike2006 #20404 Sziasztok !
Dobozos, pc-s verzióval az a gondom, h 1-2 hete minden játékba lépés után 5-10 perccel megszakad a játék és kiírja angolul, h a kapcsolatom megszakadt a social club szerverrel. Utána bejön a loading story mode töltőképernyő és csak tölt nem történik semmi. Mit lehetne tenni ? Először azt hittem megszakadt a netem, de egyből kiléptem ctrl+esc-el, de volt netem. -
#20403 játékbeli 24óra után tűnik el, de egyszerűbb ha hagyod hogy megöljenek :D -
Plata #20402 Nekem meg bounty nem akar le kopni,elmentem egy nagyot bringázni,bringával meg kerülöm az egész térképet.Már majdnem körbe értem,de még nem tűnik el. -
#20401 Az érdekes. Kis karimon meg nagyon is eltűnnek a ruhák rendszeresen. Örülök neki. :) -
Plata #20400 Most néztem meg,a csajszi minden mentett outfitje megvan.
De sajna bounty van rajta,így nem mehetek semmire.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.18. 16:22:44 -
Lacika1992 #20399 Igen nekem is eltűnt pár... és pont az is amit egy csiter adott (tehát meg se lehet venni) :D -
Plata #20398 Tegnap játszottam de még megvoltak.
Az a baj mennék ma is fel online-ba,de hiába voltam privát sessionban,valaki rakott rám így is bounty-t.Most nem tudok menni sehova sem. -
#20397 Másnak is törlödnek outfitjei? Rakás el tünt ma is tegnap 1 ma meg vagy 3. Óriási mondhatom. -
Plata #20396 Töröld le a gèpedről de alaposan,vedd meg és kèsz.Ha rosszul törlöd le az eredetit is bukhatod. -
#20395 Bazz elvetted az olvasni valóm. -
BBence95 #20394 Sziasztok!
Letöltöttem a játékot torrenten, hogy vásárlás előtt kipróbáljam, de amikor elindítom mindig kiírja, hogy a GTA V működése leállt. Ebben kérek segítséget, hogy mi lehet a baj. -
#20393 oké, felőlem folytathatjuk -
#20388 Mert a játékhoz hoztam a képeket, és nem pedig azért, hogy abba kössenek bele, hogy mi a hajó neve vagy a kutyám, vagy esetleg a házi pockom neve... Egyesek magukra vették, majd elkezdtek sírni mint az oviban, hogy ez így meg úgy :D Lófasz társaság komolyan mondom :D -
#20387 S lőn béke.. -
#20386 Ha nem érdekel, hogy ki mit mond, akkor mi a brének raksz fel ide képeket? :D Minek vagy itt egyáltalán?:D
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.12.18. 12:54:00 -
#20385 najólvan.. akkor elkezdek törölgetni...