27719
  • zolcsika080104
    jaja nekem is tegnap egy hidrat
  • Abrams124
    Éééés most egy nagyon kedves hacker bespawnoltatott a házamba egy repülőt...
  • Abrams124
    Szerencsére én nem nagyon találkoztam hackerrel(azért egy két idegesítővel igen,utálom őket)de nálam is az van hogy a garázsom elé kiraknak szélturbinát és elrepülök a semmibe.
  • Plata
    Hiába ha heistre bejön egy hacker.
    Csak akkor jössz rá hogy hacker ha azt látod hogy a pasival akit meg kell menteni elteleportál és kész a heist,vagy ha mentek motorral és mindenki más felrobban a városban.olyankor le esik hogy hoppá valamelyik tag hacker.
  • Plata
    Hát nekem is lesz valamikor,kérdés mikor,3 misim van,és jelenleg lehetetlen pénzt szerezni.Hackerek szét csesznek mindent.
  • Abrams124
    Íme a yachtom:(10 miskába került)

Oldalnézet

Hátulról

• Overburner
    Ja ez most nagyon gáz. Invite onlyba szoktam menni azt kész mostanában.
  • Plata
    Hát online játszhatatlan a sok hackertől.
    Fontosabb helyek elé leraknak turbinákat,aki ki jön házból vagy tuning műhelyből azt egyből megöli.
    Buszokkal vízen közlekedő játékosokról nem is beszélve.Sajna nekem a print screen nem megy,csak szar steam-el sikerült csinálni vacak képet.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.20. 11:43:38
  • tutituti
    Dokumentumok mappában töröld a rockstar mappát.(azért előtte csinálj egy másolatot róla,mert bukod a single mentéseket meg a videókat stb.)
    Aztán ha steames akkor egy ellenőrzést is lefuttathatsz.
    Nem garantálom hogy jó lesz de ez nálam bevált.
  • miki10
    Tegnap még működött, Ma meg elakarom indítani a GTA-t és azt írja ki hogy Grand theft auto 5 működése leállt. Próbáltam már safe mode-ba úgyse ment. Próbáltam a telepítővel repairing-et de ugyan azt írja ki. Észre vettem, hogy ha induláskor a tálcán marad a gta ablak, akkor nem áll le és betöltődik a menüig, de ahogy belekattintok rögtön ki írja h működése leállt. Eredeti a játék és nincsenek modok telepítve. Mi lehet a baja?
  • Nitrobrain
    Akinek multiban nem lenne pénze yachtra, úgy néz ki kipróbálhatja singleben:yacht mod
  • Skypack
  • JaSoN HuNTeR #20416

Stream
  • Szabi #20415
  • patchaou
    Talán a látótáv, az árnyékok látótávja, a túlzott élsimítás /bár ez utóbbit bírnia kell a vga-dnak. Plusz nálam ha highról very highra rakom a növényzetet az erdős részeken odaver az fps-nek, de simán highon sincs panaszom a látványra.
  • Hunter of Deer
    erre vki?

grafnál mi az ami csak eszi a gépet de kb semmivel nem szebb a játék?
  • Maceehun13
    Köszi
  • Zsoxx
    Rendszergazda jogot igényel, az üzenet szerint.
  • Maceehun13
    nem úgy inditom simán asztalról*
  • Maceehun13
    Kint van az asztalon 2-ször de nem modoltam még
  • Zsoxx
    Rendszergazdaként indítod?
    Nem moddolt a játék?
  • Maceehun13
    Sziasztok nekem ezt irja amikor megnyitom a játékot (CD-s játék) Administrator rights are needed to install game data.Please click
    Retry below to restart the launcher with the required privileges .you may be asked to sign in to SOCIAL CLUB again after restarting .
    MI lehet a baj beirnám fordítóba de csak a google-st ismerem ha valakinek úgyan ilyen gondja volt kérem írja le nekem privátba,hogy hogyan is csinálta ezt meg . ELÖRE IS 10000 HÁLA NEKTEK
  • Plata
    De nem loptam el semmilyen kocsit.Sajátommal közlekedem.Épp csak felmentem privát sessionba,elindultam a golf pálya felé és kaptam bountyt.Kb félóra bringázás után lejött.
  • Zsoxx
    NPC sofőrök szoktak ilyet, mikor ellopod a kocsijukat.
  • Fifike2006
    Sziasztok !
    Dobozos, pc-s verzióval az a gondom, h 1-2 hete minden játékba lépés után 5-10 perccel megszakad a játék és kiírja angolul, h a kapcsolatom megszakadt a social club szerverrel. Utána bejön a loading story mode töltőképernyő és csak tölt nem történik semmi. Mit lehetne tenni ? Először azt hittem megszakadt a netem, de egyből kiléptem ctrl+esc-el, de volt netem.
  • Szabi #20403
    játékbeli 24óra után tűnik el, de egyszerűbb ha hagyod hogy megöljenek :D
  • Plata
    Nekem meg bounty nem akar le kopni,elmentem egy nagyot bringázni,bringával meg kerülöm az egész térképet.Már majdnem körbe értem,de még nem tűnik el.
  • Overburner
    Az érdekes. Kis karimon meg nagyon is eltűnnek a ruhák rendszeresen. Örülök neki. :)
  • Plata
    Most néztem meg,a csajszi minden mentett outfitje megvan.
    De sajna bounty van rajta,így nem mehetek semmire.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.18. 16:22:44
  • Lacika1992
    Igen nekem is eltűnt pár... és pont az is amit egy csiter adott (tehát meg se lehet venni) :D
  • Plata
    Tegnap játszottam de még megvoltak.
    Az a baj mennék ma is fel online-ba,de hiába voltam privát sessionban,valaki rakott rám így is bounty-t.Most nem tudok menni sehova sem.
  • Overburner
    Másnak is törlödnek outfitjei? Rakás el tünt ma is tegnap 1 ma meg vagy 3. Óriási mondhatom.
  • Plata
    Töröld le a gèpedről de alaposan,vedd meg és kèsz.Ha rosszul törlöd le az eredetit is bukhatod.
  • Overburner
    Bazz elvetted az olvasni valóm.
  • BBence95
    Sziasztok!
    Letöltöttem a játékot torrenten, hogy vásárlás előtt kipróbáljam, de amikor elindítom mindig kiírja, hogy a GTA V működése leállt. Ebben kérek segítséget, hogy mi lehet a baj.
  • Szabi #20393
    oké, felőlem folytathatjuk
  • Krszti1160
    Mert a játékhoz hoztam a képeket, és nem pedig azért, hogy abba kössenek bele, hogy mi a hajó neve vagy a kutyám, vagy esetleg a házi pockom neve... Egyesek magukra vették, majd elkezdtek sírni mint az oviban, hogy ez így meg úgy :D Lófasz társaság komolyan mondom :D
  • Carlos
    S lőn béke..
  • Gabor77
    Ha nem érdekel, hogy ki mit mond, akkor mi a brének raksz fel ide képeket? :D Minek vagy itt egyáltalán?:D
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.12.18. 12:54:00
  • Szabi #20385
    najólvan.. akkor elkezdek törölgetni...